Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım büyük bi düşüş olmamış endişelenme
testlerin hassasiyeti yeterli olmuyor erken dönemde her zmn
yarınki ateşine göre tekrar test yaparsın
ümitsizliğe kapılma
dur daha kafayı fln yemeeeeee bebişlerin akıl sağlığı yernde analara ihtiyacı var
bak bende huniyi attım artık bekliyorum

ah canım nasıl kafaya takmam 1 yılı çoktan geçti.
4 ay önce rahim filmi çektirdim temiz çıktı,bende de eşimde de sorun yok ama olmuyor çok üzülüyorum.
kardeşim 6 ayda bir adet oluyordu pko luydu ama korunduğu halde hamile kaldı.
kayın validemlerin imalarından bıktım bende sorun olduğunu söylüyorlar onlara sağlıklı olduğumu anlatamıyorum.
o kadar mutsuzum ki artık napacağımı bilmiyorum.allah hepimize yardım etsin.

bu insanları anlamakta zorlanıyorum ben ya,
benimde etrafımda var böyleleri merak etme kayınvalidem başta olmak üzere
bir defa tersledim artık açamıyor ağzını...
sende taviz verme canım. hiç kendini üzme boşuna birgün olacak elbette,
seni bu şekilde strese sokmalarına izin verme...
düşünmüyoruz şuanda farklı planlar yaptık de.
allah bunları ıslah etsin ne diyim...

canım benim zaten benim sınavım var biz daha istemiyoruz diyoruz ama yinede böyle yapıyorlar.cahil insana laf anlatamıyorsun.3,5 senedir evliyim ilk 2 sene istemedik şimdide olmuyor.bu beni zaten strese sokuyor birde bunlar böyle yapınca kahroluyorum.düşünsene kayın pederim bile eşime,biz fal baktırdık eşinde son varmış demiş.koskoca adam utanmadan geliniyle ilgili bu konuda konuşabiliyor.
allahtan tek dileğim onlarında kızı var bana yaptıklarının aynısını oda yaşasın ki hatalarını anlasınlar.

tövbe tövbe...haklısın cnm ne diyim,
insanlar o kdr meraklı ki üzerine vazife olmayan konulara karışmaya
bir daha soran olursa ne zmn yapacaksınız çocuk diye,
siz yatak odamızdan çıktığınız zmn de olsun bitsin :)))

canım eşinin spermiyogramına baktırdınız mı tabi iyi biyerde baktırmak gerekiyor benden sana tavsiye
ayrıca değerleri morfolojisi nasıl genelde doktorlar ii bi sorunyok olmaması için diyorlar ama olmuyo işte değerler düşükse
olma süresi uzuyo
bence uzun süre olmayanlarda istisnalar hariç Rabbim ol demeden olmaz ama
mutlaka eşlerden birinde sorun oluyo
Allah yardımcımız olsun sabır versin

tatlım iyi bir yerde baktırdık sonuçlar iyi hatta sonucu birkaç doktora gösterdik,kendimiz de internetten baktık gayet normal.
yaza kadar uğraşacağız olmazsa eşim başka bir yerde tekrar test yaptıracak.
allah hayırlısını versin

çokkkkkkkkkk canım sıkılldıııııııııııııııııı

haklısın herkse yumurtluyom bende niye yok hemen adet olayımda yeni bir aya başlıyayım dedım ilaç içtim fazla bir faydası yok canım 5gün sabak akşam içmem lazım 10tane ilaç onu içince adet oluyorum farlutal söktürücü 1taneyele bişey olmnaz ama ne olursa olsun bundan sonra almıycam ilaç falan doğru doktora sagol canım

bugun çok yoğun ve yorucu bir gün oldu eve giidp dinlemek istiyorummmmmmmmmmm

bende pko var şimdiye kadar hap kullanıyodum adet görmek için aynı zamandada korunduk hapı ve korunmayı bırakalı 1 hafta oldu ben de hamile kalmak istiyorum ama bu ateş ölçmeyi pek anlamadım bugün sabah ölçtüm 36,2 çıktı, ne zamanlarda ateşi ölçmek gerekiyor ayrıca yumurtlama olduğunu ateşten nasıl anlarız ve hamile kalındığını nasıl anlarız.

canım değerin çok iyi maşallah bide ikimiş süper olurr yaa darısı biizm başımıza inş. :))

iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz hepinizi öptüm çok :)))) gidip dinlenmeyimm çok yoruldum

yokk nasıl tesledin canım ya bana da söyle de bende tersliyim şunları;1 kaynana 2 fedaisi var
biraz tüolarndan alabilirsem süper olur .bide ben daha beceremiyorum bu laf yapma işini eşim kızıyo sert konuşuyosn die haksız duruma düşüyorum .eşimn gözünde sanırım.bekliyorum yokkk canım muhahkkkak

sağol canımm Rabbim senin ve isteyen herkesinde tez zamanda bebişlerini nasip etsinn benim hiç lekelenmem olmamistı işin açıkçası bende baştan yumurtlayamadığımı düşünüyordum sonra bir anda her şey değişti ay içindeki salgılarınıda kontrol et ateşle birlikte sana faydası olur umarım tez zamanda yumurtlar sonrada bebişine kavuşursunn

canim cok sevindim

saglikli ve cok kolay bir hamilelik diliyorum sana
darisi hepimizin basina

sağol canımm çok teşekkür ederimm darısı tez zamanda başınıza sabah girdiğimde ateşini görünce çok üzüldümm umarımm yarın tekrar yükselir adet habercisi değildir

AMİNNN canım çok teşekkürler,akıntım oluyor ara ara o zaman bilsem yumurtladığımı tamam dicemde olmuyor işte,adetim gelsin onada razıyım ama böyle akıntı yaşamak dahada tedirgin ediyor beni:18:18:

Son düzenleme:
bende pko var şimdiye kadar hap kullanıyodum adet görmek için aynı zamandada korunduk hapı ve korunmayı bırakalı 1 hafta oldu ben de hamile kalmak istiyorum ama bu ateş ölçmeyi pek anlamadım bugün sabah ölçtüm 36,2 çıktı, ne zamanlarda ateşi ölçmek gerekiyor ayrıca yumurtlama olduğunu ateşten nasıl anlarız ve hamile kalındığını nasıl anlarız.

canım ateş ölçmeye adet olduğun günden itibaren başlıyorsun fakat yumurtlama döneminde başlayanlarda var,sen kendini tanımak adına adetinin ilk günü başla.sabah yataktan çıkmadan 6-8 arası aynı saatte hergün ölçüyorsun ve bir yere yazıyorsun.ateş belirli bir seviyede giderken bariz bir düşüş oluyor o zaman yumurtanın çatlayacağını anlıyorsun ertesi günde ateşin yükseliyor.adet yaklaşırken yada adet günündede ateş düşüyor tekrar,bende bu ay başladım bildiklerim bu kadar...istersen http://www.fertilityfriend.com/ bu siteye üye ol hergün ateşini kaydediyorsun ve grafikten daha iyi anlıyorsun,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…