Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
23. gundeyim. Bu arada burda sormustum 16. gun demistiniz walla bu sitede de aynen 16. gunu gosterdi

bilir bizim kizlar :)

canim ya senin tablon cok guzelmis insallah tup bebege falan gerek kalmaz

canim hayirli olsun yeni dongun. insalah bu ay tutturacagiz. vaz gecmek yok :) ilk gunden beri olcmen iyi olmus. sonradan kafanda soru isareti olmaz hangi gun yumurtadim denk getirdim vs diye.

caim sen orda cok daha cabuk sokersin hic merak etme. yds ve kpds ye hic girmedim. ben hep akedemik sinavlara girdim. toefl ve uds'ye girdim. uds'den de 100 ustunden 98 aldim. bence sen de geldiginde gayet iyi bir not alirsin. sanirim kpds'den 60 ustu yetiyor bir cok yer icin.

olsun canim degerler dusuk diye calismayi birakmayin. hic belli olmaz bu isler. kimler hamile kaliyor

selam. yumurtlama testi bir kac gune yumurtlayacagini soyluyor. yani pozitif ciktigi gun yumurtladin demek degil. atesle test bir kac gun kayabilir. degerlerii gonderirsen ve hangi gun pozitif ciktigini soylersen daha fazla yardimci olmaya calisirim

ne kadar güzel every benim gelelimde 5 bitti 6.aya gircez çat pat işimi hallediyorum ama dahaaa çokkkk yol varbenmde temennim ingilizce iyi bir şekilde öğrenip gitmek burdan .sağlık konusu aynı şekilde canım berbat burda sen 20 dk bekliyomuşsun ultrason için ben haftalarca bekliyorumamannn Rabbim hakkımıza hayırlısını versin.ne diyim .aynen bende bebiş istiyorum eşimde çok istiyo inşAllah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize sende üzme kendini canım herşeyin hayırlısı olsun,birdaha sağlıkla gelir bebişin inşAllah

sistit nedir canım ya merak ettim yaşadımda ben mi bilmiyorum yoksa

teşekkür ederim canım vazgeçmek yok ölçüyorum şimdilik bu ay temkinli gitcem kaçırmamak adınabakalım neler olcak.

inşAllah canım ya maşAllah bi konuşuyolar otomatik gibi ben böyle kalıyorum bazen
inşAllah o ouanları bende alırım :26: Türkiyede .en azından çalışırım kafam bişeylerle meşgul olur...
umarım iyi olur herşey hakkımıza hayırlısı olsun

sistit nedir canım ya merak ettim yaşadımda ben mi bilmiyorum yoksa

bir cesit idrar yollari enfeksiyonu denilebilir
genelde usuttugunde olur
bir de balayi hastaligi denilir, cok sIk iliskide oluyor bazilarinda

ben bekarken usutmustum bir kere ve sistit oldum, zatne olsan sen de bilirdin
unutmasi mumkun olmayan birsey :)
soylemesi ayip surekli idrarin var gibi geliyor
belki 5 dkya bir gidiyorsun ama yapamiyorsun
yapsan da cok az oluyor ve oyleeeee bir aciyorrr ki arkadasindan da birkac damla kan geliyor
5 dk sonra ayni surec, agri kan

Son düzenleme:

randevu almanin zor olmasi kotuymus cnim ya
ben hemen ertesi gune alabilirim sorun olmuyor
20 dk suren utrason yapilirkenki surec:))
yani ben icerdeyken kontrol ederlerken
abartmiyorum alttan muayene ve en az 15 dk

senin hislerin tutuyormus:)

fatos merak ettik seni cok
neyse sonra yazdiginc evaplara baktim da forumlarini gordum rahatladim
bize haber ver arada
seni ve bebisi opuyoruz
kardesleri gelir demissin cok hosuma gitti insallah gelir canim biz de pes pese hamile kaliriz

ozaman şunudasorıyım canım yumurta toplanırken bayıltıyolarmı ben çok korkuyorumda
bizde bu gidişle tüp e geçicez heralde

ozaman şunudasorıyım canım yumurta toplanırken bayıltıyolarmı ben çok korkuyorumda
bizde bu gidişle tüp e geçicez heralde

korkma tatlim evet sakinlestirici de veriyorlar. o nedenle o an hic korkun kalmiyor. en zor yani idrar sikisik olman gerekiyor. yumurta toplama islemi de 15-20 dk en fazla. doktor yumurtalari aliyor alir almaz lab'a gonderiyor orda yumurtalarin coook narin bir sekilde yikaniyor ve spermler icin hazirlaniyor. o esada senin isin bitmis oluyor. ayilana kadar yatiyorsun.

benim de cok acik pembe akinti gelir
sonra kirmiziya doner
ama burda bircok kisiden duydum kahverengi lekelenmeyle basliyor adetleri

evet iste benim de aynen dedigin gibi olur o nedenle merak ettim. pembeyi gordum mu geliyor derim nitekim de en gec bir gun sonra gelir. uuuf bu ay da yeni pembeleri gormekten korkuyorum! 4. ayim ve ilk defa stres yapmaya basladim. sende haberler nasil?

hic merak etme sokersin :) basit kitaplar falan alsan? orda bulabilir misin bilmiyorum ama ben CD'lerden ogrenmistim ingilizceyi. oyle seyler de bulsan iyi olur.

Evet ben de hayirlisi icin dua ediyorum ama stresimi de yenemiyorum bu ay.

Son düzenleme:
kizlar bu da benim grafigim: My Ovulation Chart

nedense yumurtlama oncesi hep boyle inisli cikisli oluyor. yumurtlamadan sonra daha duzenli gidiyor. boyle bir sey yasayan var mi?

Günaydın kızlarrrrrrr nasılsınızzzz

insallah iyi olur :)

genelde pembe baslamaz mi ecrin ya ?

inşallah canım bu ay hepimiz için iyi olsun

aaaaa yeni gordum tablonu
bebis yerlesmis sanki
arkadasindan da ates zirve yapmis
ayni oyle duruyor tabloda benden soylemesi

inşşşşallahh öyledir everycim bende buna inanmak istiyorummmmm
ama içimde bıt bıt konuşan bi ses var sinirlendiriyor beni

Son düzenleme:

bana da tablon cok guzel gorundu :) harika bir yukselis olmus o dustugu gunden sonra. every'e katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…