23. gundeyim. Bu arada burda sormustum 16. gun demistiniz walla bu sitede de aynen 16. gunu gosterdi
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
buda bnm tablom kızlar.....
dün test yapmıştım şansıma bozuk çıktı ikinci çizgi t ninaltında değil yan tarafında dağınık olarak belirli ...yarın sabah idrarımla tekrar yapcam ateşime göree hakkımızda hayırlı olanı versin rabbim...
ronyaa bi gel de söle yaa ben 16 damı çatladım 21 demi senin tahminlerin bende hep tuttu ...
My Ovulation Chart
slm kızlar kaç gündür giremiyorum ev taşımayla uğraştık internet şu bu bağlantı derken geçti vakit . ben taşınmadan 1 gün sonra siyah lekelenme yaşadım,ertesi günde regil geldi zaten büyük bir sancıyla bu ayda olmadı ve bu arada döngüm 29-30 düştü 33 tenanlamadım neden ama hoşuma gitti eski günlerdeki gibi hep 28-29 olsa keşke böyle devam eder inşallah.ve haliyle bu ay yumurtlama erken olmuş kaçırdım diyordum ama o günlerde ilişki olmuştu şimdi hesaplayınca farkettim yine tutmadı bu ay da spermler düzelmedi demekki ,sanırım dr lar spermlern düzelmesine 3 ay biçiyolarmış.bu konuda bir fikri olan var mı arkadaşlar.
bu ay ateş ölçcem yine regilliyken bile ölçüyorum
eğer döngüm yine 29 olursa nisana denk düşüyo bat
herkese yeni döngülerinde bol şans diliyorum ,varsa hamileler onlarıda tebrik ediyorum ...
sende benm gibiymişsin canım bende de sağda dr da solu bekliycez demiştibakalım nasıl olcak bu arada sınavlarında başarılar canım daha öncede girmişsindir muhakkak yds yada kpds den kaç almak lazım canım en az ben canada dym ve türkiyeye geldiğimde bişeyler yapmak istiyorum ön lisans mezunuyum şimdilik burda temelden başladım ve 5 ayda literacy-beginner1-beginner2 geçtim daha önmümde beginner3-intermediate-advance var umarım hallederim şu ingilizceyi 2,5 yıl içinde sonra görev süresi bitcek türkiyeye dönüş yapcaz.bu kelime ezberlemek o kadar zorki sorunum sırf kelime ezberlemek sözelci değilim ama ihtiyaç olan kelimeler şimdiden ezberime girmiş inşallah okuma yazmayı söker gelirim vatanıma
Merhaba kızlar...bizim değerler düşük olduğu için umudum yok ama tablo yapıyorum genede. inş bir mucize olur
3733d1 Ovulation charts on FertilityFriend.com
İnşallah sizlerde en kıza zamanda bebişlerinize kavuşursunuz...
Arkdaşlar merhaba bişey sorablirmiyim bende bu ay ilk kez ateşimi ölçtüm ve beraberinde ovulasyon testi yaptım.ben 11-12 .günleri yumurtladımı annederken teste göre 17.günü ymurtladım ve o günü ateşim 36,6 yüksekti bahsedebilirmisiniz düşmesi mi? gerekliydi yoksa anlayamdım
benden kahve akıntı gelmeye başladı adet oluyorumm galıba kızlar hadı hayırlısı
evet canim, biz de birkac yildir buralardayiz.dil okuluna gitmen cok iyi fikir ben de cevirilerle arada bir ozel ders vererek idare etmeye calisiyorum.. rusca zor ama ogrendim iyice pratigim cok
sorma ya burda guvence olmayinca doktor isi hem zor hem pahalli
ben dusuk yaptim hastanede yattim analizler falan derken 1 milyara yakin para odedik ciktim
bildigin devlet hastanesiydi ama burda tabi parali oluyor bizim icin
ben hic kontrole gitmiyorum burda ugrasmak istemiyorum acikcasi cunku bir gidiyorsun bir utrasonlari 20 dk suruyor :))
sorun bulmak icin ugrasiyor sanki ya da utrasonlari gelismemis bilmiyorum :)
ama turkiyeye gidiyorum 5 dkda daha profesyonel bakiyorlar cevaplari daha ikna edicio yuzden turkiyeye gittikce genel kontrolleimi yaptiriyorum o kadar..
Allah sizin de yardimciniz lsun bazen diyorum belki burda bebegimizin olmasi bizim icin hayirli degil, turkiyeye gittim hamile kaldigimi ogrendim buraya geldim kaybettim bebegimi malesef
ama sonucta calismiyorken de ve de evlilikte de yeterince zaman gectiginden bebis istiyorum artik beni bizi cok mutlu edecek biliyorum
insallah gelirler bizi sevindirirler canim
canim evet yesilimsi akinti olunca doktora gitmek gerektigini duymustum ben de
bir fitil kullanirsin birsey kalmaz uzme kendini
bak turkiyedesin guvendigin doktorun var, hatta doktora gitmen senin icin baya bir kolaylik
hersey hallolur
sistiti biliyorum ben bekarken bir kere yasadim korkunctu ya, dersten cikip cikip gidiyordum nasil bir aciydi Allah bir daha gostermesin
umarim senin de bir daha olmaz
canim hayirli olsun yeni dongun. insalah bu ay tutturacagiz. vaz gecmek yok :) ilk gunden beri olcmen iyi olmus. sonradan kafanda soru isareti olmaz hangi gun yumurtadim denk getirdim vs diye
caim sen orda cok daha cabuk sokersin hic merak etme. yds ve kpds ye hic girmedim. ben hep akedemik sinavlara girdim. toefl ve uds'ye girdim. uds'den de 100 ustunden 98 aldim. bence sen de geldiginde gayet iyi bir not alirsin. sanirim kpds'den 60 ustu yetiyor bir cok yer icin. .
sistit nedir canım ya merak ettim yaşadımda ben mi bilmiyorum yoksa
ne kadar güzel every benim gelelimde 5 bitti 6.aya gircez çat pat işimi hallediyorum ama dahaaa çokkkk yol varbenmde temennim ingilizce iyi bir şekilde öğrenip gitmek burdan .sağlık konusu aynı şekilde canım berbat burda sen 20 dk bekliyomuşsun ultrason için ben haftalarca bekliyorum amannn Rabbim hakkımıza hayırlısını versin.ne diyim .aynen bende bebiş istiyorum eşimde çok istiyo inşAllah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize sende üzme kendini canım herşeyin hayırlısı olsun,birdaha sağlıkla gelir bebişin inşAllah
ben de seni merak ediyordum bu kız nerde diye..
Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah..
bakalım seninki kız mı olcak erkek mi şu an bişey hissedemiyorum biraz geçsin içimden geçen hissi söylerim :)))
şimdiye kadar hep doğru çıktı.
bakalım kutsev e kız şeker leblebiye erkek dedim.. kutsevinki daha belli değil :))
genelde pembe baslamaz mi ecrin ya ?
zebebek yptırcam yer belli bahçeci umut tüp bebek ön grüşmeler yapıldı..rapor çıkartmaya çalışcaz adetin 1. yada 2 günü gidilecek... süreçler muayne, ilaç kullanımı ,yumurta takibi yumurta toplanması ve o gün eşten semen alınması, 4-5 gün sonra transfer 7-10 gün sonrada kan testi ...
ozaman şunudasorıyım canım yumurta toplanırken bayıltıyolarmı ben çok korkuyorumda
bizde bu gidişle tüp e geçicez heralde
benim de cok acik pembe akinti gelir
sonra kirmiziya doner
ama burda bircok kisiden duydum kahverengi lekelenmeyle basliyor adetleri
teşekkür ederim canım vazgeçmek yokölçüyorum şimdilik bu ay temkinli gitcem kaçırmamak adına bakalım neler olcak.
inşAllah canım ya maşAllah bi konuşuyolar otomatik gibi ben böyle kalıyorum bazen
inşAllah o ouanları bende alırım :26: Türkiyede .en azından çalışırım kafam bişeylerle meşgul olur...
umarım iyi olur herşey hakkımıza hayırlısı olsun
insallah iyi olur :)
genelde pembe baslamaz mi ecrin ya ?
aaaaa yeni gordum tablonu
bebis yerlesmis sanki
arkadasindan da ates zirve yapmis
ayni oyle duruyor tabloda benden soylemesi
Günaydın kızlarrrrrrr nasılsınızzzz
inşallah canım bu ay hepimiz için iyi olsun
inşşşşallahh öyledir everycim bende buna inanmak istiyorummmmm
ama içimde bıt bıt konuşan bi ses var sinirlendiriyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?