Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olsun cnm ben anladım ama testlerimde bişey çıkmadı o yüzden pek heveslenmiyorum ama rabbim büyük ..tüp bebeğe bir ay kala bi mucize gönderiri belkii...

ayyy inşallah..
tüp bebeğe bir ay kala hamile kalmış olan ve yakından tanıdığım tam 2 arkadaşım var

benden kahve akıntı gelmeye başladı adet oluyorumm galıba kızlar hadı hayırlısı

arkadaşlar ya tam havalanından siteye girdim uçağa almaya başladılar! oflu hamile sanırım. başka güzel haber var mı? :)

ah canım inşallah hamilesindir inşallahhhhhhh

ama tüp bebeğe geçersen süreçler nerde yaptırdığın falan bizede bilgi verirmisin

zebebek yptırcam yer belli bahçeci umut tüp bebek ön grüşmeler yapıldı..rapor çıkartmaya çalışcaz adetin 1. yada 2 günü gidilecek... süreçler muayne, ilaç kullanımı ,yumurta takibi yumurta toplanması ve o gün eşten semen alınması, 4-5 gün sonra transfer 7-10 gün sonrada kan testi ...

Ben de bugün 40 dk önce ölçtüm..onu yazdım...dpo5 tym 36,6

Yaza tüp bebek düşünüyoruz biz de umut bahçecide...ilk başta neler yaptınız anlatabilir misin Olimbera msjımı gördüğün zman!

Yaa bir de 23 nisan çalışmaları var çocuklara hareketleri gösterecem diyee zıplayıp sağa sola koşturup duruyorum...aklımdan da çıkmıyo ama kendimi zorlamıyorum sonra :))

Son düzenleme:

ben istte olmadığım ve uzkatan gideceğim için sadece telefonda bütün detayları öğrendim iki aşılama şartı var raporda rporsuz 6000 raporlu 3,500 civarına fln geliyor..
ne öğrenmek istiyorsan onu anlatayım cnm yoksa bi çok detay var...

Anladım cnm sağol.. Aşılama yaptırmadım ben çünkü sayı çok az.aşılamada yapılmıyor. rapor verilir herhalde gene. burdaki doktorum orayı önerdi.rapordan bahsettim...raporlu olanlarlan onun parasını çıkartırlar gibi bişi de söyledi. hani eksik bişeyler yaparlar gibi anladım ben.. ama rapor çıkartmak iyi olur değil mi...baya fark var...rahim filmi çektirmemi istedi doktorum birde.
Sorumm
önceden gitmek gerekiyormu merkeze yoksa adet günlerin de çağırıp tedaviye başlıyorlar mı hemen .yani tedaviden önceki ay muayeneye gidilmesi gerekiyor mu??

canlarım nasılsınız inş. güzel haberleri en kısa zamanda duyarız sizlerden de... geçmişe göz atıyorum arada...benim bebeğim sat a göre 14 gün geride buda geç yumurtamın çatlaması geç döllenme olmasıymış dr. sat tarihimi değiştirdi bende ateş tablomda hangi gün çatlamış diye baktım paylaşıyım dedim bakın bi

ilk kez düzenli ölçmüştüm ateşimi
sat.28 ocak
1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9
19,gün 36,1 xx
20,gün 35,9
21,gün ölçemeddim
22,gün 36,0 x (sabah)
23,gün 36,1 x
24,gün 35,9
25,gün 36,0
26,gün 36,2 x (sabah)çalışma yaptık sabah ama 15 dakika yatabildim
27,gün 36,3 x
28,gün 36,5
29,gün 36,7
30,gün 36,6x
31,gün 36,9
32,gün 36,6
33,gün 36,6
34,gün 36,5
35,gün 36,5
36,gün 36,5
37,gün 36,6 idrar testi silik
38,gün 36,6 kan testi beta hcg 83,77
39,gün 36,6
40,gün 36,8 alışkanlık ölçüyorum ateşimi

biz hep 25,gün çatladı heralde dedk ama 28 ocak olan satımı dr. 11 şubat yaptı 28 günlük adete göre hesapladı 28, gün çatlamış oluyorum ozaman dimi size de fikir olsun istedim bugün 7+4 üz teyzoşları tez zamanda inş. kardeşleri olsun bebeğimin

halecim ateşin maşallah
umarım hep böyle gider

son cümlene çok güldüm
benim de eşim hep saat kaç diye sorar dürterim ben de sus diye
o da susar garibim

halecim ateşin maşallah
umarım hep böyle gider

son cümlene çok güldüm
benim de eşim hep saat kaç diye sorar dürterim ben de sus diye
o da susar garibim

ayyy bugün hepimize bi haller olmuş.. bu sabah da ben ölçüyorum ölçüyorum 36,1 çıkıyo Allah allah acaba derece mi bozuk ki dedim..
benim o kadar düşük olmaz gece ölçüyom sabah ölçüyom hep aynı neyse sabah eşim uyuyordu. dereceyi ağzına bi soktum şu derece bozuk herhalde bekle dedim. yazık uyku uyanıklık arası tuttu ağzında.(bi yandan uykulu bi yandan rahatsız oldu pimpiriktir bizimki) sonra ötünce aldım baktım 36,7 haa bozuk değilmiş dedim yattım.. uykuluyken ne yaptığımızın farkında değildik az önce aklımıza geldi bi güldük bi güldük

ben de seni merak ediyordum bu kız nerde diye..
Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah..
bakalım seninki kız mı olcak erkek mi şu an bişey hissedemiyorum biraz geçsin içimden geçen hissi söylerim :)))
şimdiye kadar hep doğru çıktı.
bakalım kutsev e kız şeker leblebiye erkek dedim.. kutsevinki daha belli değil :))

çok komik oluyoruz yaaaa

farkettim ki bugün 11.günümdeyimm

karanfil canım sen enfeksiyon için hangı ilaçlrı kullandın

fatos cok sagol paylastigin icin ama ben anlamadim nasil 28 ocakta adet olmusken nasil doktor onu 11 subat diye hesapliyor?

bu arada Allah bagislasin canim guzel dileklerin icin de ayrica tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…