kizlar bu da benim grafigim: My Ovulation Chart
nedense yumurtlama oncesi hep boyle inisli cikisli oluyor. yumurtlamadan sonra daha duzenli gidiyor. boyle bir sey yasayan var mi?
bana da tablon cok guzel gorundu :) harika bir yukselis olmus o dustugu gunden sonra. every'e katiliyorum
sperm analizleri hsg,kantahlilleri flnda olması lazım zten evet sayı düşükse böyle bi şart yok...ben uzak bi mesafeden geleceğimi söylediğim zaman telefonda gitmiş kadar bilgi aldım ...eksik bişey yapmak gibi yorumlaman çok yanlış orda 2 bin lira fark için böyle eksik fln kesinlikle olmaz hiçbiryerde olmaz çünkü nekadar pozitif sonuç o kadar iyi reklam demi...Anladım cnm sağol.. Aşılama yaptırmadım ben çünkü sayı çok az.aşılamada yapılmıyor. rapor verilir herhalde gene. burdaki doktorum orayı önerdi.rapordan bahsettim...raporlu olanlarlan onun parasını çıkartırlar gibi bişi de söyledi. hani eksik bişeyler yaparlar gibi anladım ben.. ama rapor çıkartmak iyi olur değil mi...baya fark var...rahim filmi çektirmemi istedi doktorum birde.
Sorumm
önceden gitmek gerekiyormu merkeze yoksa adet günlerin de çağırıp tedaviye başlıyorlar mı hemen .yani tedaviden önceki ay muayeneye gidilmesi gerekiyor mu??
ozaman şunudasorıyım canım yumurta toplanırken bayıltıyolarmı ben çok korkuyorumda
bizde bu gidişle tüp e geçicez heralde
merhaba arkadaşlar
ben yine bilgilerinizden faydalanmak istiyorum
hamilelik yoksa dpo kaçta ateş düşüyor??ben genelde yumurtlamadan sonraki 14. gün de adet olurum. o gün mü ateşim düşmeli?
bugün dpo 11
az kalınca heyecan zirve yapıyor haliyle:))
386dfb Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet iste benim de aynen dedigin gibi olur o nedenle merak ettim. pembeyi gordum mu geliyor derim nitekim de en gec bir gun sonra gelir. uuuf bu ay da yeni pembeleri gormekten korkuyorum! 4. ayim ve ilk defa stres yapmaya basladim. sende haberler nasil?
tablon çok güzel gidiyor adet günündede yani dpo 14 te ortalama olarak bu yükseklikte olması lazım...
helede o kırmızı çzginin altına inmesi lazım..
kızlar peki bu grafiği buraya nasıl ekliyoruz :)
kızlar peki bu grafiği buraya nasıl ekliyoruz :)
sperm analizleri hsg,kantahlilleri flnda olması lazım zten evet sayı düşükse böyle bi şart yok...ben uzak bi mesafeden geleceğimi söylediğim zaman telefonda gitmiş kadar bilgi aldım ...eksik bişey yapmak gibi yorumlaman çok yanlış orda 2 bin lira fark için böyle eksik fln kesinlikle olmaz hiçbiryerde olmaz çünkü nekadar pozitif sonuç o kadar iyi reklam demi...
evet cnm anestezi ile toplanıyor...
kızlar ateşim düştü...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com ama ben kabul etmiyorum düşemez banane
birde şöyle bi durum var yine bende..gece uyuymadım 2 saatlik uykuyla ölçtüm etkisi olabilirmi...
hayırlısı artık ne diyim...çok teşekkür ederim incili kadın:))
bu arada geçmişi okurken farkettim adın hale mi??
ben de haleyim ve pko luyum:)) çok benzer yönümüz var
sayfada sag ust tarafta
sharing yaziyor ya\onu tikliyoruz
sonra set up i tikliyoruz
kutuda cikan linki buraya yapistiriyoruz
canımmm inş hiç bunlara gerek kalmadan gelecek bebişin yaaa
o paraylada bebek odasını alırsınız inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah
düşüş olsada hala gayet iyi seviyede bence, çizginin ne kdr yukarısındasın baksanaaa
uykusuzluk etkiler katılyıorum.
yarınki ateşin bize daha iyi yol gösterir, hadi inş güzel haber alalım
bende çok heycan yapmay abaşladım artık son 5teyim nası geççek Hale yaaaaaaaa
sayfada sag ust tarafta
sharing yaziyor ya\onu tikliyoruz
sonra set up i tikliyoruz
kutuda cikan linki buraya yapistiriyoruz
galiba eklemeyi başardım :)) yani umarım
3c41e7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar yorumlayabilirmisiniz çok umutlu olmasamda yapayım dedim bende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?