Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar bu da benim grafigim: My Ovulation Chart

nedense yumurtlama oncesi hep boyle inisli cikisli oluyor. yumurtlamadan sonra daha duzenli gidiyor. boyle bir sey yasayan var mi?

demekki değişken bi ateşin var canım bi sorun olduğunu sanmam
hava koşulları stres uykusuzluk bile etkiliyor ateşi zaten,
bu ay benimde inişli çıkışlı geçen aylara göre çok farklı,
inş güzel haberler alırız :)

bana da tablon cok guzel gorundu :) harika bir yukselis olmus o dustugu gunden sonra. every'e katiliyorum

inşallaaaaah öyledir kızlarrr,
güzel dilekleriniz için çok tşklerrr bana umut veriyorsunuz
dün baya bi göğüs ağrım ve kasık batmam oldu
tam umudumu kestiğim anlarda şu belirtiler çıkıp beni yeniden umuda sürüklüyor
hakkımda hayırlısı artık varsa da tutunsun lütfen yoksada adet olup yoluma bakmak istiyorum

sperm analizleri hsg,kantahlilleri flnda olması lazım zten evet sayı düşükse böyle bi şart yok...ben uzak bi mesafeden geleceğimi söylediğim zaman telefonda gitmiş kadar bilgi aldım ...eksik bişey yapmak gibi yorumlaman çok yanlış orda 2 bin lira fark için böyle eksik fln kesinlikle olmaz hiçbiryerde olmaz çünkü nekadar pozitif sonuç o kadar iyi reklam demi...
ozaman şunudasorıyım canım yumurta toplanırken bayıltıyolarmı ben çok korkuyorumda
bizde bu gidişle tüp e geçicez heralde

evet cnm anestezi ile toplanıyor...
kızlar ateşim düştü...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com ama ben kabul etmiyorum düşemez banane
birde şöyle bi durum var yine bende..gece uyuymadım 2 saatlik uykuyla ölçtüm etkisi olabilirmi...

Merhabaaa:)
Benim 29 martta gelen kırmızılar gayet yüksek ateşle geldi bu sefer, hala geçen ayki kadar da düşmedi ateşim ama yine düştü sayılır.. Bu ay niye sapıttım bilmiyorum ama hayırlısı, nisana inşallah tuttururuz..:)

Bu da tablom:)

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

tablon çok güzel gidiyor adet günündede yani dpo 14 te ortalama olarak bu yükseklikte olması lazım...
helede o kırmızı çzginin altına inmesi lazım..

stres yapma ya
ben de snein gibiydim cok net hatriliyorum
kizlar da sen cok stres yapiyorsun diyordu bana topicteki
zaman ilerledi yakinda gelir insallah
sen cok yakinda olacakmis gibi dusun rahat ol

ben hesaplamiyorum ya adetin kacinci gunu bilmiyorum
ates de oclmuyorum daha

tablon çok güzel gidiyor adet günündede yani dpo 14 te ortalama olarak bu yükseklikte olması lazım...
helede o kırmızı çzginin altına inmesi lazım..

hayırlısı artık ne diyim...çok teşekkür ederim incili kadın:))
bu arada geçmişi okurken farkettim adın hale mi??
ben de haleyim ve pko luyum:)) çok benzer yönümüz var

canımmm inş hiç bunlara gerek kalmadan gelecek bebişin yaaa
o paraylada bebek odasını alırsınız inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah
düşüş olsada hala gayet iyi seviyede bence, çizginin ne kdr yukarısındasın baksanaaa
uykusuzluk etkiler katılyıorum.
yarınki ateşin bize daha iyi yol gösterir, hadi inş güzel haber alalım
bende çok heycan yapmay abaşladım artık son 5teyim nası geççek Hale yaaaaaaaa

hayırlısı artık ne diyim...çok teşekkür ederim incili kadın:))
bu arada geçmişi okurken farkettim adın hale mi??
ben de haleyim ve pko luyum:)) çok benzer yönümüz var

şahane adaşlar dolu burası ...tablon süper pko sendrommu görünüm pkolumusun ? gerçi sendrom olsa bu kadar güzel yumurtlanmaz sanırım?

inşallah cnmmmm...dün bugünü bekledim bugün yarını derken geçiyo zmn valla deryacım bi kaç sene sonra buralara bkıp bunları görüp glecek ve kucağımızdaki evlatlarımıza sarılacağız inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…