- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
umarim yeniden yukselir atesin canimgünaydın tatlım bugünde ateşimi ölçtüm 36,4'e düşmüş sanırım kırmızılar yolda(
sen ne yaptın?
dünyaa dünyaa yalan dünya
bir kız sevdim adı deryaaa
:))
naberr şekercimm bebiş varmı bebişş benim 10 gün geçti hiç bir test yapmadım :)
günaydın tatlım bugünde ateşimi ölçtüm 36,4'e düşmüş sanırım kırmızılar yolda(
sen ne yaptın?
kızlarrr dpo 12de adet oluyorum..dpo10da ani yükseliş neyi i,fade eder caba bile varmı ?
birde sabah uyanır uyanmaz ölçtüm ateşimi çok yüksek çıktı ondan sonra inanamadım bir daha ölçtüm 2si arasında sadece 2-3 saniye filan var yani yalnız birini ağzımın sol tarafından ölçtüm diğerini sağ tarafından ölçtüm 0.2 derecelik bi sapma var acaba hangisi doğrudur?
kesin birşey diyemeyiz ama hamile olma olasılıgın var mademki depo 12 de hasta oluyosun ama 10. da yukseldı umut verıcı bunun dışında ilk ölctüğün ateşi dikkate al canım bence. birde ates tablonu koyabılırmısın merak ettım de
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım tablom bu ilk ölçtüğüm ateşi yazdım ama gerçekten baya yüksek..dün bi düşüş yaşamıştım bugünde çıkış yaşıyorum..anlayamadım adetime 2 gün var...
hamile olanlarda daha önceden sabitleyip yükselmiyormu...böyle son an bi yükseliş heralde sadece bi anlık bişey gibi geldi bana bilemiyorum... aklım filan çok karışık..
birde bu arada 4 nisanda idrar testi yaptım sonuç negatif
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım tablom bu ilk ölçtüğüm ateşi yazdım ama gerçekten baya yüksek..dün bi düşüş yaşamıştım bugünde çıkış yaşıyorum..anlayamadım adetime 2 gün var...
hamile olanlarda daha önceden sabitleyip yükselmiyormu...böyle son an bi yükseliş heralde sadece bi anlık bişey gibi geldi bana bilemiyorum... aklım filan çok karışık..
birde bu arada 4 nisanda idrar testi yaptım sonuç negatif
benim sabitleşmemişti ateşim canım buarada tablon cok iyi benimde 37,1 e yukselmıstı ateşim hatırlıyorum gercekten cok umut verıcı tablo buarada testi cok erken yapmıssın negatif cıkmaıs cok doğal adet gününde silik cıkma ihtimali var ki o bile herkeste olmuyor o nedenle adet gecıkmesının 3 gunu yapmanı tavsıye ederim sana . ama dayanamazsan en aızndan bır gun gecsın gunun.
canım maşallah süper yükselmiş
bu bence iyiye işaret artık 2 güncük kalmış nasılsa
yrn sabahki ateşinde böyle olursa ilk idrarınla bi bak bakalım.
Hamile olabilirsin
tablon cok iyi
ilk olctugun atesi baz almalisin
hadi guzel haberler gelicek gibi 2 gun sonra
teste bakma erken yapmissin
ya kızlar ben öğlende dra gideceğim yine tutuldum yürüyemiorum
kan testi isticem yapıp baksın bebek mebek yoksada bi iğne yapar belki bana
bi çare bulsun
bata 4 gün var, varsada çıkar heralde bişe dimi, olmadığından emin oluruz yani inş.
günaydın kızlar...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com ben tablomu düzneledim böyle daha iyi oldu sanırsam..
lekelerim gelmeye başladı...çünkü 12.gün lekem gelir 14 gün sökülür ..hayırlısı olsun..
romaroma ateşin maşallah çok güzel yükselmiş...umarım düşmez ve gelir bebeğin...
karanfil maşallah o nasıl çatlama öyle
ya kızlar ben öğlende dra gideceğim yine tutuldum yürüyemiorum
kan testi isticem yapıp baksın bebek mebek yoksada bi iğne yapar belki bana
bi çare bulsun
bata 4 gün var, varsada çıkar heralde bişe dimi, olmadığından emin oluruz yani inş.
tüh yaaaa ateşinde güzeldi halada güzel bence ama
o lekeler işi bozdu. hayırlısı olsn hakknda canım.
hiççççç takmıyorz artık kafaya, alıştık :)
bende brzdan öğrenicem hamile olmadığımı büyük ihtimalle
geliyorum yanına aç kollarını :))))
derya belin tuttu sanırım ..ya gebeşsen nolacak o ağrılarla
ben artık etkilenmiyorum azcık mala bağlıyorum iki gün sonra geçiyo...
sen gelme istemiyorum ben seni yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?