Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet canm o tür yazılar bende okudum formda ...ama o geç döllenmeler ve çatladığı günü b,lmeyenler için geçerli diyorum ben tabiki en iyisi birazdaha beklemekte acılar beklemiyor işte doktorunla iyice konuş ona göre o en uygun olanını yapacaktır ...şıp diye kesilse o ağrı sanki ne var .47:
halecim senin tablon güzel gidiyor maşallah..benim artık işim ALLAHa kalmış nasip demekten öteye gidemiyorum gecikmesin vaktinde gelsinde bazen haftayı buluyor lekelenme ...yani bebeği geciyorum bu durumda adet olmayı aşkla bekliyorum..

Günaydın kızlar ben de çatladım söylemesi ayıp
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

evet maşallah çok güzel çatlamış :) hayırlı olsun bakalım. inşallah döllenmiştir.

kızlar ateşim düştü...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com ama ben kabul etmiyorum düşemez banane
birde şöyle bi durum var yine bende..gece uyuymadım 2 saatlik uykuyla ölçtüm etkisi olabilirmi...

zaten daha erken canı dpo11 desin. yarın yükselir. uyumadığın için böyle çıkmış.

selam. benim regl olacağım sabah düşüyor. hatta bir önceki ay regl olduktan sonra düştü. o nedenle herkeste değişiyor canım. ama en erken 2 gün önce düşer. daha erken olmaz genelde. senin daha var. ama iyi gidiyor

selam canımmm :) ama anasayfa açıldı linkten. grafiğine bakamıyorum. sana dediğim gibi share kısmında linki alabilirsin. bu arada soğan kürü yaptığım aynen benim de öyle oldu. ateşimin düşmesi bile günler sürdü.

sağol cnm ya işlerim de çok yoğun o da stres yapıyor. neyse haftasonu küçük bir tatile çıkmayı düşünüyoruz eşimle. sakinleşmem lazım. kocacığımı da yazık oluyor :) adet bitince başlarsın ya şimdi dinlenmene bak

kızlar pardon ben biraz geriden geliyorum :)

Bugün güncelledim listeyi, dediğini yaptım inşallah görüntüleniyordur şimdi

3be3f0 Ovulation charts on FertilityFriend.com

iki gündür ateşim 36.3 e düştü bakalım bu ay yine bana erkenden çekecek mi çizgiyi :26: bu ayda aynı sonucu alırsam demek ki ben yumurtlamamı yanlış hesaplıyormuşum şimdiye akadar ama luteal faz 17 gün olabilir mi?

3b15d2 Ovulation charts on FertilityFriend.com

KIZLAR SİZCE BENIM TABLOM NASIL LÜTFEN CVP VERİN ANLAYAMIYORUM

canım ateşin güzel gidio maşşallah ama bugünlerin hiçbi önemi yok
önemli olan regl günün ateşin düşmemesi hatta yüksek ateşle bile adet olanlar var

bu tabloyu yapmamızın asıl amacı yumurtlama olmuşmu onu anlayabilmek

umarım adetin gelmez 4 günün var henüz

iyi aksamlar kizlar

benim kasiklarda agri oluyor arada
sanirim yumurta gelisirkenki agri bu
ya da usuttum bilmiyorum
yumurtlama agrisi gibi

kolay gelsin ve cok gecmis olsun canim
cikmasi lazim kan testinde
ama biliyorsun her ihtima var gec dollenme falan :S
bilmiyorum ama umarim vardir zaten ve iyi deger cikar
hakkinda hayirlisi olsun

yaa uyuz dr yapmadı kan testı
yapacagımz ıslemler gebelerede uygulanıyo dedı
noralterapıymıs kalcama 15 20 yerden ıgne soktu sagolsun.
Neyse ıyı gelsnde ıns...
Bekleyıse devam heyecan bastı benı dahada 4 gun varyaaa

ayy canım alemsin yaaa
evet doktorlar çok rahat insanlar yaa

iyi aksamlar kizlar

benim kasiklarda agri oluyor arada
sanirim yumurta gelisirkenki agri bu
ya da usuttum bilmiyorum
yumurtlama agrisi gibi

bence yumurta olusurken oluyor. bende de su an yumurtlama agrisi var. 9 gundeyim. hatta yumurta aki akintim bile var. fakat daha yumurtlama yok biliyorum. vakti gelmedi. zaten ya yumurtlamanin onceside yada sonrasinda agriyi hissedebilirsin yaziyor bir cok yerde.

tamam link oldu simdi :) bence daha var yumurtlamaya. creamy yazmissin. 17 gun olmasi cok olasi degil. ama olabilir de. kisa olmasin da uzun olsun problem degil. senin gecen ayki dogru degildi. asil bu ay dongun ortaya cikicak. olcmeye devam :)

eeeee gozun aydin diyelim :))
agrin gecmis rahatlamissindir
iyi olmus canim
tabi diger yonden iyi mi oldu kotu mu bilmem ama bosver az kalmis gecer zaman :)
ben daha adetin 7.gunundeyim onu dusun, koca ay gecer mi :))

dogru diyorsun canim
oyle kesin agri oldu ara ara
olusuyordur dedigin gibi buyuyordur
hayirlisi bakalim sen de benim gibisin
ayni donemler yine bekliycez heyecan icinde
yilbasi hediyelerimizzzz gelsinnnn insallahhhh

tamam link oldu simdi :) bence daha var yumurtlamaya. creamy yazmissin. 17 gun olmasi cok olasi degil. ama olabilir de. kisa olmasin da uzun olsun problem degil. senin gecen ayki dogru degildi. asil bu ay dongun ortaya cikicak. olcmeye devam :)

sağol tatlım:) bende öyle düşünüyorum, henüz yumurtlama belirtim yok,bakalım bu ay daha düzgün ölçüyorum, dediğin gibi asıl döngümü bu ay öğreneceğim..

ben bu ay sogan kuru mu yapsam:44:

siz yapiyor musunuz kizlar ne dersiniz?

Ben geçen ay ilk 15 günü yaptım.. İşin açıkçası işe yarıyor gibi geliyor bana, adetim son aylarda çok az olmaya başlamıştı bu ay normale döndü.. ayrıca içerde iltahap falan varsa onu da temizliyor ki, sen de soğuk yerdesin kışın ne kadar dikkat etsek de üşütmüş olmamız çok olası bir durum..
Bu ay da 10 günlük 2. aşamayı yapacağım.. Ben dene derim, en azından zararı yok..:)

di mi zarari yok
alistim da kokusuna yapmistim bundan onceki aylarin birinde
ama hatirlamiyorum baya zaman oldu
ertesi ay incir kuru sonra da hamile kalmistim
hem de temizlendim gibi hissetmistim dogru dyiorsun ama su uygulama zamani herkes farkli yapiyor
onu bir turlu ogrenemedim

Saraçoğlu adetliyken bile yapabilirsiniz demiş ama etkili olması için adet bittikten sonra 7. günde başlayıp 15 gün yapmak.. Ama ben geçen ay adet bittikten sonra 3. günde başladım.

Ayrıca eçen ay kk dan farklı topikten iki arkadaş doktorlarına da sordular. Bir zararı olmadığını söylemişler. Biri, yap devam et diye önermiş, diğeri de aslında tıbben bir açıklaması olmadığını ama yapan kişilerde olumlu gelişmeler olduğunu , en azından bir zararı olmadığını yapılabileceğini söylemiş.. İçin rahat olsun yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…