Benim ilk gün leke gelir, sonra çoğunlukla bir gün durur, üçüncü gün kanamam başlar son 2 gün yine kahverengi lekeyle biterdi.
Kızlar çok şükür keseyi gördük bugün, haftaya kalp atımı için tekrar gideceğim.
korkma tatlim evet sakinlestirici de veriyorlar. o nedenle o an hic korkun kalmiyor. en zor yani idrar sikisik olman gerekiyor. yumurta toplama islemi de 15-20 dk en fazla. doktor yumurtalari aliyor alir almaz lab'a gonderiyor orda yumurtalarin coook narin bir sekilde yikaniyor ve spermler icin hazirlaniyor. o esada senin isin bitmis oluyor. ayilana kadar yatiyorsun.
inş canım :)) aslında işin tuhaf tarafı şu ateş tablosunu şuraya ekleyene kadar bu ay rahattım kendimi önümüzdeki aya diiye şartlamıştım içten içe, siz böyle güzel şeyler söyleyince çok heyecan yaptım, ellerim buz kesti heyecandan :)) çocukken okulda tahtaya kalktığımda ellerim böyle olurdu ::))) 6.ay şanslı bir ay gibi geliyor bana
slmmm kızlar ben adet oldum eşim artık çocuk istemiyorr daha fazla onu zorlayamıycam ben sadece suandan itibaren hastalıgımla ugrasıcam başakda bişey yapmıycam rabbım inş. hepiniizn gönlüne göre verir
Merhaba kızlar benimde adetten önce ve sonra olur kahverengi lekelenmeler.. bazen 3 gün bazen 1 gün sürüyor. doktora dediğimde çok önemli değil demişti... 3 gün süren de son aylarda oldu....
saol canım inş.gerek kalmaz
canım gerçekten tablon hamile tablosu resmen
inşallah öledir
ohhh ohhhcatlasin da dollensin
tutunsun annesine
ben de bu hafta gecsin bir olceyim atesimi bakalim
gec catladim gecen ay baya
alerji falan drken stresli donemdi baya belki etkiledi bilmyrum
bu ay bakalim nasil gidicek benim de
rahatlattin beni cok saol
İnşallah canım.. bakıcaz artık..
dedim ya ben adet olmaya o kadar alıştım ki hamile kalırsam garip olurum
benim bebek istediğim ilk aylar gecikme oluyordu ama çok şükür artık düzene oturdu. 16 fix rakamım oldu
genç kızken hatırlıyorum hemen hemen her ayın aynı gününde adet olurdum..
ama bebek istememize rağmen ilişki olamayan ilk 3 ay 28 günde oluyordu.
ben de duzenimi bozdum aslinda birkac aydir
eminim bebek takintim yuzunden
ben korunmayi biraktiktan sonra gogus yapim bile degistikendimi incelerken hep hamile oldugumu dusunmeye basladim, sanki cevresi genisledi bir degisiklikler oldu
neyseki simdi hep biliyorsun catladigi gunu cok iyi ya
beni 13. günden sonra bile hala yüksek giden ateş haricinde hiç bişey hamile olduğuma inandırmaz...
ama ben bebek düşüneli özellikle kalça kısmımdan kilo aldım. pantolonlarımı bir beden büyüttüm. sanırım fazla ilişkiden
çünkü bizim ayda 2-3 defa anca olurdu
ayy kızlar huniyi atıp avatar resmimi değiştirdim
ve resimdeki çocuğa resmen aşık oldum
istiyorum ben bunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nolucek şmdi
şuna yakından bi bakın yaaaaaa
Eki Görüntüle 383476
ayy kızlar huniyi atıp avatar resmimi değiştirdim
ve resimdeki çocuğa resmen aşık oldum
istiyorum ben bunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nolucek şmdi
şuna yakından bi bakın yaaaaaa
Eki Görüntüle 383476
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?