Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anammmm kurbanolurum ben buna yaaaa kız derya inşallah bunun gibi bi kuzun olur inşallahhhh...bende heves ettim değiştiriyorum avatarımı

ayyy bu gece rüyamda aynı bu çucuğa benzeyen bir çocuğum vardı
hep kucağımdaydı ,fotoğraf çektiriyorduk

ayy deryacım bnm de kesin rüyama girecek bu gece
rüyada bile görsem yeter yaaaaaa allaahım nasip etsin bizede inş

anammmm kurbanolurum ben buna yaaaa kız derya inşallah bunun gibi bi kuzun olur inşallahhhh...bende heves ettim değiştiriyorum avatarımı

yaaaaaaaaaaa resmen aşık oldummmmmmm nasıl bir güzelliksin sennnnnnnn
maşşallah kimin velediyse helal olsun sağlam yapmşlar vallaaaaa :))))
içime sokasım geldi yaaa rabbim hepimize nasip etsin kızlarrrrrrr böyle güzel melekler

Totem yaptım kendime
kaç aydır bu hunili fotoyla dolaşmaktan
huniden başka bişey nasip olmadı bana
şmdiiiiiiiiii gelsinnnnnnnn bebişlerrrrrr bakalımmmmmm
bu güzel avatarrrrrrrrr hatrınaaaaaaaaaaaaaa

Totem yaptım kendime

ben de o dusunceyle bu bebis fotosunu koymustum :))
olur mu olurr
bir tanidigim da bilgisayarinda masaustune koydu bir bebis resmi evlenmeden onceki ay :)
bebek delisi biriydi zaten onu tanidim taniyali
evlendi hemen ilk ay hamile kaldi.

yalniz hepimizin avatarlarindaki bebisler superlerrr
sen de degistirmissin hep beraber
ayy evet canım yaa kıskandım Derya dan ben de değştiridm
ama benımki de çook güzel bir çocukk büzmüş dudaklarını
kıyamam ben ona

yy hale olru mu canım yaaa
olur olur niye olmasınn
neyimiz eksik bizimmm

pozitif düşünce herzaman iyidir tatlım

hakkatten ben duygusuzun tekiyim. lisede kızlar bebek fotoğrafı kartpostalı biriktirilerdi. bana çok saçma gelirdi.. hiç fotoğraftan bebek sevmemişimdir.
kendimin olmayan bebeği pek sevmiyorum, illa akrabam olacak isterse çirkin olsun..
ne biçim biriyim ben yaaa

kızlar dün spermiyogram yaptırdık sonuçlar şöyle:
Ameliyat oncesi toplam sayı 40 milyon ml de 9 milyon ileri hız 0 morfoloji 1
Ameliyat sonrasi(3ay sonra) toplam sayı 130 milyon ml de 21 milyon ileri hız 5 morfoloji 1. anlayan varsa bu morfoloji ile hamile kalma şansım var mı?

bu süper canım inşallah diğerleri çok güzel.. bu süperr yaaa bundan sonra hamile görürüz seni de inşallah
bizim de hız ve morfoloji kötü ama bizde varikosel yok

Totem yaptım kendime

dünyaa dünyaa yalan dünya
bir kız sevdim adı deryaaa
:))
naberr şekercimm bebiş varmı bebişş benim 10 gün geçti hiç bir test yapmadım :)

geçmiş olsun canım ağrılı bişeymiş Allah hepimize sağlık versin:)o zaman .ben genelde soğukta çok sık idrara çıkarım bende iltihaptan şüphelenmiştim ama idrar yaparken yanma yapıyomuş iltihap oda yok bende bilemiyorum birde son birkaç aydır regile bi kaç gün kala koyu sarı akıntı oluyo bazen rengi yeşili andırıyo korkutuyo beni ama diğer belirti yok.sadece regil dönemi oluyo bilmeiyorum

randevu almanin zor olmasi kotuymus cnim ya
ben hemen ertesi gune alabilirim sorun olmuyor
20 dk suren utrason yapilirkenki surec:))
yani ben icerdeyken kontrol ederlerken
abartmiyorum alttan muayene ve en az 15 dk

yo bazen aynı haftaya alabiliyosun bi kaç gün sonraya ama bazen sonuçların çıkması 1 hafta buluyo bazen bi aymış:)takmıyorum artık üzmiycem kendimi.evet o muayeneleri çok uzun sürüyo canım türkiyede hemen biter işin dr bakar sonra yorum yapar bunlar;hem bakıyo hem yorum yapıyo değişik işler:44:

benim de cok acik pembe akinti gelir
sonra kirmiziya doner
ama burda bircok kisiden duydum kahverengi lekelenmeyle basliyor adetleri

ilginç bende her ikiside oluyo önce açık pembe akıntı sonra lekelenme( son bikaç aydır böyle oluyor) ardından geliyo regil.önceleri direk kırmızılar geliyodu ne güzel.

hic merak etme sokersin :) basit kitaplar falan alsan? orda bulabilir misin bilmiyorum ama ben CD'lerden ogrenmistim ingilizceyi. oyle seyler de bulsan iyi olur.

Evet ben de hayirlisi icin dua ediyorum ama stresimi de yenemiyorum bu ay.

inşallah canım ya .var canım basit kitaplar burda sadece Türkiyeden bi kitap getirmiştim kalın herşey içinde ara sıra o idare ediyo diğer türlü herşey ingilizce öğretmenler sınıf arkdaşları .tuhaf anlamadığın bişey soruyorsun onuda ingilizce anlatıyo mecburen biraz yorucu oluyo .inan her ders anlamak için sürekli dikkat kesilmekten başım ağrıyo.bugün kötü oldum migren tuttu abarttım biraz öğleden sonrada girdim derse aman Allahım bayılcaktım nerdeyse çıkışta

kizlar bu da benim grafigim: My Ovulation Chart

nedense yumurtlama oncesi hep boyle inisli cikisli oluyor. yumurtlamadan sonra daha duzenli gidiyor. boyle bir sey yasayan var mi?

benmde öyle oluyo bazen nedense.bu arada da o yıldızlı işaret var tablonda o lekelenme demek mi canım ;eğer öyleyse benm reglin ilk günü öyle oldu bende onu işaretledim ama fetility onu regilden saymıyo sanırım sence lekenmeyi regil saymalımıyım?

genelde herkes adettenh once kahverengi lekelenme oluyor diyor
benim adetten sonra geliyor
merak ettim tecrubelerinizi sorayim dedim

evet canım bende başlangıçta ve bitişte lekelenme muhakak olur.evt bende basit kist var ama onla ilgisi olduğunu sanmıyorum kuzenlerimdede olurdu bahsederlerdi kist falan da yoktu...

yok ya normal bence
ben de senin gibiyim diyebilirim
cevremdekiler bebekler icin cildirirlar fotograflarina bakarken
ben de ayni duygular icindeyim benim olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…