- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar yarım yamalak tabloma yorum yapabilecek olan varmııııııı:)
canım luteal fazın kaç ki.. bu tablo kendimin olsa kesin bişey diyebilmek için daha 2 günüm vardı
inşallah sonu bebiş olur
Selam kızlarrrrrrr,
umarım herkes iyidir.
benim tablo hepten dengesizleşti ya bi iniyo bi çıkıyo
evde bi tane test var bakışıyorz onla
yarn yapmamak için zor duruyorummmmmm
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım eğer yanlış hatırlmıyorsam sen rüyamda hamileydinn
karanfilllllllllllllllllll
seni seviyorummmmmmm canımsın rüyada bile olsa mutlu oldum şmdi bakk
hayır olsun kızzz doğru hatırlıyosundur inş :)
Selam kızlarrrrrrr,
umarım herkes iyidir.
benim tablo hepten dengesizleşti ya bi iniyo bi çıkıyo
evde bi tane test var bakışıyorz onla
yarn yapmamak için zor duruyorummmmmm
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
işte tam hatırlyamıyorum belki hamile olmanı istediğimden uyku uyanıklık arası bişeydi gördüğüm.. olsun inşallah hamilesindir..
offffff cok akilsizim aceleden mesaji okumamis dogru durust
kusura bakma karanfilce onceki tablonmus
iki yumurtan olmus olabilir gercekten ani inis sonra yine yukselir buyuk ihtimal yarin
hayirli olsun canim mutlaka calis sen
gunaydin kizlar
iyi pazarlar
nerelerdesiniz siz iki gundur sessiz topic..
ben iyiyim, ama aklim karisik bu ara. ben 2 sene kadar cocuk dusunmedim bunu esimin ailesi pek bilmiyorla diyebilirim, cunku onlar hemen evlenir evlenmez korunmamak gerektigine inaniyorlar sanirsam biraz. bu surec icinde srekli bebek yapin falan dedler ama biz yok erken dedik durduk. hatta son gittigimde dogum kontrol haplarimi gorulecek yere koyuyordum gorsunler de bebek dusunmedigimizi anlasinlar diye...daha sonra dsundugumuzu soyledim ama gecikmeli olarak iki ay sonra da hamile kaldim, dusuk yaptigimi da biliyorlar. simdi tabi tekrar korunmayacagimi da, ama hala bize iyi niyetliler biliyorum ama hala cocuk cocuk demeleri biraz baski yaratiyor. sonucta gorduguler istiyoruz oldugunu zatne soyleriz ama her telefonla konusmada torun var mi. bebek ismi blduk size falan filan.. ben baski hissetmeye basliyorum. yakinda yanlarina gidiyoruz ziyarete, o zaman nasil bir yol izliycegimiz nasil cevap verecegimi bilmiyorum. sizce nasil davranmaliyim. ya eltim hamile zaten torun geliyor ama hala bize soylemeleri beni boguyor sanki hemen geriliyorm. direk 'kismet, ne zaman olursa olacaktir' falan mi desem, cunku biliyorum az bir sure kalicaz ama tum mevzu hadi bebek yapin hadi bebek olucak. dsuk yaptim gorduler ertesi ay basladi yine hamilelik var mi. oysaki ben 6 ay korunucam demistim onlara.. ben onlardan uzak yasadigim icin aslinda rahatim ama oraya gidince bende baski olur diye korkuyorum. nasil davranmaliyim bilmiyorum :S
gunaydin kizlar
iyi pazarlar
nerelerdesiniz siz iki gundur sessiz topic..
ben iyiyim, ama aklim karisik bu ara. ben 2 sene kadar cocuk dusunmedim bunu esimin ailesi pek bilmiyorla diyebilirim, cunku onlar hemen evlenir evlenmez korunmamak gerektigine inaniyorlar sanirsam biraz. bu surec icinde srekli bebek yapin falan dedler ama biz yok erken dedik durduk. hatta son gittigimde dogum kontrol haplarimi gorulecek yere koyuyordum gorsunler de bebek dusunmedigimizi anlasinlar diye...daha sonra dsundugumuzu soyledim ama gecikmeli olarak iki ay sonra da hamile kaldim, dusuk yaptigimi da biliyorlar. simdi tabi tekrar korunmayacagimi da, ama hala bize iyi niyetliler biliyorum ama hala cocuk cocuk demeleri biraz baski yaratiyor. sonucta gorduguler istiyoruz oldugunu zatne soyleriz ama her telefonla konusmada torun var mi. bebek ismi blduk size falan filan.. ben baski hissetmeye basliyorum. yakinda yanlarina gidiyoruz ziyarete, o zaman nasil bir yol izliycegimiz nasil cevap verecegimi bilmiyorum. sizce nasil davranmaliyim. ya eltim hamile zaten torun geliyor ama hala bize soylemeleri beni boguyor sanki hemen geriliyorm. direk 'kismet, ne zaman olursa olacaktir' falan mi desem, cunku biliyorum az bir sure kalicaz ama tum mevzu hadi bebek yapin hadi bebek olucak. dsuk yaptim gorduler ertesi ay basladi yine hamilelik var mi. oysaki ben 6 ay korunucam demistim onlara.. ben onlardan uzak yasadigim icin aslinda rahatim ama oraya gidince bende baski olur diye korkuyorum. nasil davranmaliyim bilmiyorum :S
yokhhh ateşini girsene kız tablonaaa seni beklyiorum
test yaptın mı canım ateşin nasıl gidiyor
kızlar bende aranıza yeni geldim,bana biri şu ateş durumunu anlatabilir mi biraz fransız kaldım da:))
bende 7 aydır evliyim mart ayında bebiş çalışmalarına başladık bende deli gibi isteyenlerdenim ,adetim 4-5 gün gecikti ama psikolojik olmasından korkuyorum,biraz daha bekleyip gelmezse test yapıcam ama bu ateş meselesini merak ettim
Allah tüm bebiş isteyenlre hayırlısı ile versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?