- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
çok ilginç bişey oldu bana da bu ay.. grip olduğum gün ateşim fena düştü bugün iyiyim ateşim yerine geldiMerhabalar.. Grip gibiyim yaaa.. ateşim arttı oyüzden :)) çıktı indiii..
3733d1 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben de çok yoruldum canım.. ütü yapmadım ama salonu temizledim cumaya misafirim var.. inşallah enfeksiyonun kalmamıştır canımnasılsınız bakalım
ben çok yoruldum
temizlik ütü vs
bugün 15.günümdeyim yeni farkettim
c.tesi doktor kontrolum var bakalım yumoş ve enfeksiyon en alemde
testim negatifti cnm 4 gün önce yapmıştım en son..ateşim düştü yarına veya salıya bekliyorum bakalım..
sende beklemeye geçtin sanırım ..
çok ilginç bişey oldu bana da bu ay.. grip olduğum gün ateşim fena düştü bugün iyiyim ateşim yerine geldi
ben de çok yoruldum canım.. ütü yapmadım ama salonu temizledim cumaya misafirim var.. inşallah enfeksiyonun kalmamıştır canım
ayy inşallah hamilesindir canım yaa inan ki çok istiyorum.. inşallah ateşin artar ve lekelenme de sürmez..
benim çok beklentim kalmadı canım yaa. Tabi ki iyi Allah bilir ama bana bizde tüp şansı yüksek gibi geliyor..
canım değerler o kadar önemli değil herkesin eşiği farklı oluyor ama yumurta olmayan kişilerde ovulasyon öncesi bile dalgalı oluyor. çok istikrarlı giden tablon dikkatimi çekti..inşallah kalmamıştır canım yaa
epey ilaç kullandım sonucunu alayım artık yani
bir de yumoşum oldu mu değmen benım keyfime
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com ateşim de bu daha bir şey yok ama bir şey dıkkatımı çekti
benım daha önce yumurtanın olmadığı aylarda ilk 15 gün genelde 35 küsürlerde en fazla 36.1 fala olmuş
ama bu ay hep 36.3 ve 36.2 arası
bilmiyorum bir sonucuna varılabilir mi ama sadece dikkatımı çekti
arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katılıyrm, ilk kez yazıyorum.. bu ay bebis calışmalarına basladık.. ancak konuda cok tecrubesizim, siteden okudugum kadarıyla bişeyler yapmaya calışıyorum ama anlamadığım bazı seyler var.. adetimin ilk gununden beri atesimi olcuyorum, ama saat 9-9.30 gibi, bir de gozumu acar acmaz degıl de,yatak icinde donup gerinip falan.. yanlış mı yapmısım bugune kadar? yani uyanır uyanmaz hıc hareket etmeden mi olcmek gerekiyor. cunku ilk 6 gun boyunca 36.1 36.3 falandı,7. gun uyanır uyanmaz olctum ve sonuc 35.9 cıktı, alla alla deyip hemen bidaha olctum, bir dk bile gecmemiştir, bu sefer 36.5 cıktı, bugun de aynen uyanır uyanmaz olctum 35.9 cıktı 1 dk sonra olctum 36.5 cıktı.. bi yardımcı olsanız cok sevineceğim..
bi kaç ay takılın keyfine sonra olmazsa ölçersin
sana katiliyorum canim
kızlar bugün ff e girebilen var mı?
yani şifre istiyorum ama kesinlikle kabul etmiyor küçük büyük harf değiştiriyorum yine olmuyor.
bikac ay takılalım mı :) cok yardımcı oldunuz tesekkur ederim.. 7 aydır takılıyoruz zatensanırım burdan bana fayda yok..
Hosgeldin o zaman aramiza:) guzel cevaplar alirsin sakin ol yeterkaranfılce tesekkur ederim.. zaten hıc biseyim yolunda gitmez, siteye ilk girisim haydaaa. neyseee.. 7 aydır zaten korunmuyoduk, yani cocuk icin özel bi cabamız yoktu, yumurtlama gunu nasıl takıp edilir onu bile daha yeni ogrendim.. neyse yine de tsk ederim, kusura bakmayın
every sen nasılsın sen gebe misin? çok uzak kaldım ama sizi görmek çok güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?