oflu,yokh nasılsınız gebe misiniz?
Merhaba canim hosgeldin.yok degilim aralikta dusuk yaptim beklemelerdeyim simdi...senin de tedavin hayirli olsun
yokhhh ateşini girsene kız tablonaaa seni beklyiorum
yokhhh ateşini girsene kız tablonaaa seni beklyiorum
oflu ekimde falan mı hamile kalmıştı öyle hatırlıyorum. Sen 2. kez mi düşük yaptın? hayırlısı olsun canım bu sefer olacak inşallah... yokh un da güzel haberini alırım umarım...
canlarımmmm
netımde sorun var gıremıyorum delı oldum
bole teldende zor oluyo ama haberdar edeyım ıstedım sızı
bu sbhkı atesım 36,7 cıktı 1 saat once olctum ama onu baz aldım.
Annemdeydım aksam evde olsaydım bu sbh test yapmaya kararlıydım hehehe
yarın sabah yapayım dıyorum yrn dpo 13 olcak
gogus agrım arttı 2 gndur heveslenmek ıstemıyorum ama
ıste elde degıl kızlar bılıyosunuz :)
sızlerde ıyısınzdır umarım gecmısı tam okuyamadım ama
everycım o soranlara bence suannda korunuyorum de
dusukten snra ztn normal olan bu kendıne sure yaratms olu
dıger turlu bu kaynana mılletının ımaları adamı hasta edıyoooo
canım değerler o kadar önemli değil herkesin eşiği farklı oluyor ama yumurta olmayan kişilerde ovulasyon öncesi bile dalgalı oluyor. çok istikrarlı giden tablon dikkatimi çekti..
bi kaç ay takılın keyfine sonra olmazsa ölçersin
selam kızçeler napıyosunuzz...
yokh canım inşallah bu sefer melegin seninledir... :=) dualarım hepinizle kızlar...
EVERY nasılsın canım
ne var ne yok
Iyidir canim. Ben bu ay hicbir sey yapmiorum. Ne takip ediyorum ne birsey.kocamla bebek muhabeti yapmiyorum bile.iliskide bile dusunmuyrm inanin bana.olursa olur hayirlisiyla. Sade dusundugum iliskiler akisina gore ama sonrasinca uzanmadan bacak kaldirmadan da olur mu.hani akisina birakiyorum ama bunlari yapmak mi gerekir acaba
grafigimi de paylasayim:
My Ovulation Chart
bugun ovulasyon testinde cizgi koyu renkti. ama tam pozitif degil. muhtemelen yarin pozitif olur. sali-carsamba da yumurtlarim. bu arada ben 2 gun once yumurta beyazi akinti gordum. bugun yine krem gibi olmus. kist yuzunden mi boyle oluyor acaba. zaten atesim de bir garip. inisli cikisli. ben alamiyorum artik icerde neler oldugunu
yokh every nerdesiniz? :)
arkadaslar selaaam! nasilsiniz? giremedim bir suredir ozledim sizi
hayirli olsun canim
yumurtlaman yakin
kist yuzunden akinti krem mi olur ? :44: hic sanmiyorum ya, normaldir bence dusme uzerine, bir de zaten onceki gunden kalma spermler falan da geliyor yumurtlama akintisi gibi olmasa da bazen sasirtabiliyor bence ve rengi kreme donuk olabiliyor. onemli oldugunu ben sanmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?