Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canim hosgeldin.yok degilim aralikta dusuk yaptim beklemelerdeyim simdi...senin de tedavin hayirli olsun

oflu ekimde falan mı hamile kalmıştı öyle hatırlıyorum. Sen 2. kez mi düşük yaptın? hayırlısı olsun canım bu sefer olacak inşallah... yokh un da güzel haberini alırım umarım...

yokhhh ateşini girsene kız tablonaaa seni beklyiorum

canlarımmmm
netımde sorun var gıremıyorum delı oldum
bole teldende zor oluyo ama haberdar edeyım ıstedım sızı
bu sbhkı atesım 36,7 cıktı 1 saat once olctum ama onu baz aldım.
Annemdeydım aksam evde olsaydım bu sbh test yapmaya kararlıydım hehehe
yarın sabah yapayım dıyorum yrn dpo 13 olcak
gogus agrım arttı 2 gndur heveslenmek ıstemıyorum ama
ıste elde degıl kızlar bılıyosunuz :)
sızlerde ıyısınzdır umarım gecmısı tam okuyamadım ama
everycım o soranlara bence suannda korunuyorum de
dusukten snra ztn normal olan bu kendıne sure yaratms olursn
dıger turlu bu kaynana mılletının ımaları adamı hasta edıyoooo

yokhhh ateşini girsene kız tablonaaa seni beklyiorum

canlarımmmm
netımde sorun var gıremıyorum delı oldum
bole teldende zor oluyo ama haberdar edeyım ıstedım sızı
bu sbhkı atesım 36,7 cıktı 1 saat once olctum ama onu baz aldım.
Annemdeydım aksam evde olsaydım bu sbh test yapmaya kararlıydım hehehe
yarın sabah yapayım dıyorum yrn dpo 13 olcak
gogus agrım arttı 2 gndur heveslenmek ıstemıyorum ama
ıste elde degıl kızlar bılıyosunuz :)
sızlerde ıyısınzdır umarım gecmısı tam okuyamadım ama
everycım o soranlara bence suannda korunuyorum de
dusukten snra ztn normal olan bu kendıne sure yaratms olursn
dıger turlu bu kaynana mılletının ımaları adamı hasta edıyoooo

selam kızçeler napıyosunuzz...
yokh canım inşallah bu sefer melegin seninledir... :=) dualarım hepinizle kızlar...

oflu ekimde falan mı hamile kalmıştı öyle hatırlıyorum. Sen 2. kez mi düşük yaptın? hayırlısı olsun canım bu sefer olacak inşallah... yokh un da güzel haberini alırım umarım...

Ofluyla benim bat ayniydi ve kasimda hamile kalmistik. Aralikta korundum ve sonra biraktim kirunmayi bakalim ne zaman gelirse bebis...hayirlisi.yok canim Allah korusun bir kere dusuk yaptim

insallah hamilesin canim. Gogus agrinin bata yakin artmasi iyi birsey be d7:

ay karanfılım gerçekten öyle sanırım
diğer aylarıma baktım da hep dalgalı ilk günler bile
bakalım zaten hafta sonu göreceğiz nedir ne değildir

KIZLAAAARRR

Telden yazmak ne zor, yaxmadan yollamisim. Ben de 6ay koruncam demistim kaynanama o kadar gerekmez dedilet zaten hemen sorular baslamisti:) aman bebek iki kisiyle yapiluyor sonucta bana sorarsa kendi oglu da soz konusu. Korunmayi biraktik ne zaman olursa size deriz diycem kismet diycam gecicem.duger insanlara da dusuk bizi cok yipratti turkiyede yasamaya baslayinca bebek dusunuyoruz diyorum korunuyoruz dedim oh ne rahatim.yoksa het afet yaklasinca bu ay var mi birseylet diyen hatta daha yumurtlama gunumde hamile misin bu ay diye soran bir kiz var:)

selam kızçeler napıyosunuzz...
yokh canım inşallah bu sefer melegin seninledir... :=) dualarım hepinizle kızlar...

oflu hoşgeldin
tebrik ederim canım
ama küsüm ben sana
kan sonucunu ilk burda yazmadın

Kucağına al inşallah

EVERY nasılsın canım
ne var ne yok

Iyidir canim. Ben bu ay hicbir sey yapmiorum. Ne takip ediyorum ne birsey.kocamla bebek muhabeti yapmiyorum bile.iliskide bile dusunmuyrm inanin bana.olursa olur hayirlisiyla. Sade dusundugum iliskiler akisina gore ama sonrasinca uzanmadan bacak kaldirmadan da olur mu.hani akisina birakiyorum ama bunlari yapmak mi gerekir acaba

canım çok iyi yapıyorsun
ama senınle aynı şeyleri ben de düşünmeden edemiyorum
ama olacağı varsa her halükarde olur
millet istemeden nasıl oluyor?
ama en azından tahmını yumurtlama gününde kalkma hemen en azından o şekilde yap cnım
ben öyle yapıyorum en azından

arkadaslar selaaam! nasilsiniz? giremedim bir suredir ozledim sizi

grafigimi de paylasayim:
My Ovulation Chart

bugun ovulasyon testinde cizgi koyu renkti. ama tam pozitif degil. muhtemelen yarin pozitif olur. sali-carsamba da yumurtlarim. bu arada ben 2 gun once yumurta beyazi akinti gordum. bugun yine krem gibi olmus. kist yuzunden mi boyle oluyor acaba. zaten atesim de bir garip. inisli cikisli. ben alamiyorum artik icerde neler oldugunu

yokh every nerdesiniz? :)

Son düzenleme:

hayirli olsun canim
yumurtlaman yakin
kist yuzunden akinti krem mi olur ? :44: hic sanmiyorum ya, normaldir bence dusme uzerine, bir de zaten onceki gunden kalma spermler falan da geliyor yumurtlama akintisi gibi olmasa da bazen sasirtabiliyor bence ve rengi kreme donuk olabiliyor. onemli oldugunu ben sanmiyorm

haklisin aslinda baska nedenlerden olabilir. ben zaten pek akintiya bakamiyorum. sansima peceteye gelirse goruyorum. bir kac kez denedim ama cok garip geliyor yapamiyorum

deryaaaccıımmm selam tatlım naber

9 ay hosggeldın cnm hadı bakalım catlattt yımırtalarııı

everycım cok bılırler ztn onlar suma buna gerek yok demeyı
ancak ısın bıde pssıkoloıjk boyutu var tıbben bu sureler fazladr
ama sen kendını hazır hıssetmedkten snra ıstersen 1 yıl dusunmzsın
bunada kım karısabılır
en guzelı hıc takmayacksın cnm konusan konussun
bnm basmda da varrr bılmezmıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…