- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
deryaaaccıımmm selam tatlım naber
9 ay hosggeldın cnm hadı bakalım catlattt yımırtalarııı
everycım cok bılırler ztn onlar suma buna gerek yok demeyı
ancak ısın bıde pssıkoloıjk boyutu var tıbben bu sureler fazladr
ama sen kendını hazır hıssetmedkten snra ıstersen 1 yıl dusunmzsın
bunada kım karısabılır
en guzelı hıc takmayacksın cnm konusan konussun
bnm basmda da varrr bılmezmıyımmm
merhaba canım hoşgeldin
nasılsın
çok ilginç bişey oldu bana da bu ay.. grip olduğum gün ateşim fena düştü bugün iyiyim ateşim yerine geldi
ben de çok yoruldum canım.. ütü yapmadım ama salonu temizledim cumaya misafirim var.. inşallah enfeksiyonun kalmamıştır canım
ayy inşallah hamilesindir canım yaa inan ki çok istiyorum.. inşallah ateşin artar ve lekelenme de sürmez..
benim çok beklentim kalmadı canım yaa. Tabi ki iyi Allah bilir ama bana bizde tüp şansı yüksek gibi geliyor..
selaaam canim :) iyiyim cok sukur yumurtayi bekliyorum. calismalara hiz vermek istiyorum ama kocamin basi agriyormus. bunu bayanlar soylemiyor muydu? :)
selaaam canim :) iyiyim cok sukur yumurtayi bekliyorum. calismalara hiz vermek istiyorum ama kocamin basi agriyormus. bunu bayanlar soylemiyor muydu? :)
ahh güzelimmm burda biri gelse adet oldum dese bnm içim yanıyor...birinin ateşi yüksek gitse aynı heyecanı yaşıyorum an an...
rabbimden umut kesilmez tüpse tüp olsunda cnm artık ondada yeni bi aşı keşfetmişler tutmama oranını çok çok aşağılara çekiyormuş ben eylüle erteledim bazı sebepler nedeniyle...umarım gerek kalmaz ama olsun bekleyeceğim eylüle kadarda sende yazı geçir sonra tüpe başla derim hakkımızda hayırlısı olsun...
slmmm fıstıklar 15-20 kilo alıpta göbüşleri şişesiceler çatır çatır doğurasıcalar nabıyonuz..
yohk ateşin güzel beyendimm Nazar
ahh güzelimmm burda biri gelse adet oldum dese bnm içim yanıyor...birinin ateşi yüksek gitse aynı heyecanı yaşıyorum an an...
rabbimden umut kesilmez tüpse tüp olsunda cnm artık ondada yeni bi aşı keşfetmişler tutmama oranını çok çok aşağılara çekiyormuş ben eylüle erteledim bazı sebepler nedeniyle...umarım gerek kalmaz ama olsun bekleyeceğim eylüle kadarda sende yazı geçir sonra tüpe başla derim hakkımızda hayırlısı olsun...
slmmm fıstıklar 15-20 kilo alıpta göbüşleri şişesiceler çatır çatır doğurasıcalar nabıyonuz..
benimkinin de beli agriyor bu aralar
acil çıkmam gerekti kusura bakma canım..karanfilim iyiyim seni özlemiştim:)
ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ağrılarım kalmadı gece idrara kalkma sorunu da geçti hatta artık normal insanlar gibi işeyebiliyorum:) ama bazen arada yine sık idrara çıkma mesanede kasılma oluyor ama normal çünkü dr 3. aydan sonra geçer demişti. Birazda kilo aldırdı ilaçlar.Bizim tabi ilaç içiyorum diye korunmamız lazım ama nasılsa olmuyo diye pek sallamıyoz:) adetim 1-2 gün gecikti bazen böyle oluyor hava değişiminden ama yarında gelmezse diye korkuyom aslında biraz tedirginim((
sen nasılsın takibin nasıl gidiyor... moralin sağlığın nasıl?
haberlerde ben de duydum canım. zaten yazın umreye gidecez Allah nasip ederse.. ama yaz tatilinde okul da yokken çok güzel olurdu.. neyse rapor alırız artık. okulun diline düşeriz ama napcanahh güzelimmm burda biri gelse adet oldum dese bnm içim yanıyor...birinin ateşi yüksek gitse aynı heyecanı yaşıyorum an an...
everycımmm o bebıssss benıde benden aldı vallaa
acıp acıp sevıyorum resmı ıyıce sıyırdım sayesnde
ıns hamıs kalırızdaaa boyle guzel yavrularımız olurr cnm yaaa
halecımmm ates smdıılık ıyı bakalım ıns husrana ugratmaz
ıyıce heyecan bastı sbh testı yapıcam bakalım ne olcekkkk :)
everycımmm o bebıssss benıde benden aldı vallaa
acıp acıp sevıyorum resmı ıyıce sıyırdım sayesnde
ıns hamıs kalırızdaaa boyle guzel yavrularımız olurr cnm yaaa
halecımmm ates smdıılık ıyı bakalım ıns husrana ugratmaz
ıyıce heyecan bastı sbh testı yapıcam bakalım ne olcekkkk :)
yokhh canım seni bekliyoruz heyecanla inşallah güzel haberlerle gelirsin
kızlar benim tablom ovulasyondan sonra hiç bukadar dalgalı ve düşük gitmemişti yumurtlamamış olabilirmiyim acepp
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
test sonucundaki mujdeyi burayi yazmani sabirsizlikla bekliyorum
insallah istedigin gibi olur, tatli mi tatli, saglikli mi saglikli bir bebisin olur
tablonu ekleyememissin canim
test sonucundaki mujdeyi burayi yazmani sabirsizlikla bekliyorum
insallah istedigin gibi olur, tatli mi tatli, saglikli mi saglikli bir bebisin olur
yokhh canım seni bekliyoruz heyecanla inşallah güzel haberlerle gelirsin
kızlar benim tablom ovulasyondan sonra hiç bukadar dalgalı ve düşük gitmemişti yumurtlamamış olabilirmiyim acepp
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
canlarımmmm günaydınnnnn
çok istiyordum müjdeyi vermeyi...
hatta gecede rüyamda test yapmışım
anında pozitif göstermiş değerimde 450 miş :)
ancakkkk uyanınca yaptığım testte aynı şeyi göremedim malesef
bariz tek çizgi çıktı kızlar...
hani dpo 13 sonuçta, gölge bile olsa razıydım ama o da yok malesef
gerçekten 13. gün yumurtladıysam artık çıkması lazımdı yani, umudum kalmadı
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canlarımmmm günaydınnnnn
çok istiyordum müjdeyi vermeyi...
hatta gecede rüyamda test yapmışım
anında pozitif göstermiş değerimde 450 miş :)
ancakkkk uyanınca yaptığım testte aynı şeyi göremedim malesef
bariz tek çizgi çıktı kızlar...
hani dpo 13 sonuçta, gölge bile olsa razıydım ama o da yok malesef
gerçekten 13. gün yumurtladıysam artık çıkması lazımdı yani, umudum kalmadı
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?