Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iyiyim tatlım ne olsun işte
tipik pazar günü ve pazartesi sendromu başlıyor

ya avatarindaki bebek asiri tatliiiiiiiiiiiiiiiiiii gozlerimi alamiyorummm ben deee.
sen bu ay hamis kal ben de bu fotoyu masaustu yapmak istiyorum

ahh güzelimmm burda biri gelse adet oldum dese bnm içim yanıyor...birinin ateşi yüksek gitse aynı heyecanı yaşıyorum an an...
rabbimden umut kesilmez tüpse tüp olsunda cnm artık ondada yeni bi aşı keşfetmişler tutmama oranını çok çok aşağılara çekiyormuş ben eylüle erteledim bazı sebepler nedeniyle...umarım gerek kalmaz ama olsun bekleyeceğim eylüle kadarda sende yazı geçir sonra tüpe başla derim hakkımızda hayırlısı olsun...
slmmm fıstıklar 15-20 kilo alıpta göbüşleri şişesiceler çatır çatır doğurasıcalar nabıyonuz..
yohk ateşin güzel beyendimm Nazar

selaaam canim :) iyiyim cok sukur yumurtayi bekliyorum. calismalara hiz vermek istiyorum ama kocamin basi agriyormus. bunu bayanlar soylemiyor muydu? :)

15-20 çok kızzzz
sonra nasıl vercez o kiloyu en fazla 10 olsun lütfen o da en fazlaa yaniii

slmm kuzummm
15-20 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ahhh ahh keşke canım dediğin gibi olsa ama o an gelmiyor malesef..tabi hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun diyoruz hep

Ya ne guzel, siz bi doktor kadar cok sey biliyosunuz.. Sadece sizi takip ederek bile cook sey ogrendim. Dizi film gibi kaptirmisim yorumlariniza, herkesin sonu mutlu olsun insaallah..

everycımmm o bebıssss benıde benden aldı vallaa
acıp acıp sevıyorum resmı ıyıce sıyırdım sayesnde
ıns hamıs kalırızdaaa boyle guzel yavrularımız olurr cnm yaaa

halecımmm ates smdıılık ıyı bakalım ıns husrana ugratmaz
ıyıce heyecan bastı sbh testı yapıcam bakalım ne olcekkkk :)

acil çıkmam gerekti kusura bakma canım..
çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.. benim serophene furyası bitti işte canım kendi halime takılıyorum haziran gibi aşılama olacak sanırım.. ama bizim iş tüpte gibi görünüyor.. şöyle bi baktım da erkek infertilitesinde tüp daha başarılı gibi geliyor. canım hakkında hayırlısı olsun. inşallah Rabbim kucaklarımızı boş koymaz.. sonuçtan muhakkak haberdar et tamam mı
haberlerde ben de duydum canım. zaten yazın umreye gidecez Allah nasip ederse.. ama yaz tatilinde okul da yokken çok güzel olurdu.. neyse rapor alırız artık. okulun diline düşeriz ama napcan

İnşallah bu sefer sağlıcakla kavuşursun bebeğine canım

test sonucundaki mujdeyi burayi yazmani sabirsizlikla bekliyorum
insallah istedigin gibi olur, tatli mi tatli, saglikli mi saglikli bir bebisin olur

Son düzenleme:
test sonucundaki mujdeyi burayi yazmani sabirsizlikla bekliyorum
insallah istedigin gibi olur, tatli mi tatli, saglikli mi saglikli bir bebisin olur

canlarımmmm günaydınnnnn
çok istiyordum müjdeyi vermeyi...
hatta gecede rüyamda test yapmışım
anında pozitif göstermiş değerimde 450 miş :)
ancakkkk uyanınca yaptığım testte aynı şeyi göremedim malesef
bariz tek çizgi çıktı kızlar...
hani dpo 13 sonuçta, gölge bile olsa razıydım ama o da yok malesef
gerçekten 13. gün yumurtladıysam artık çıkması lazımdı yani, umudum kalmadı

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın canım hıc moralini bozma olmadı dıye en azından belinden tedavi olabilirsin hamile kalmadan önce.

hayırlısı olsun canım üzülme
tedavinde vardı zaten biran önce iyileş ondan sonra olsun yoksa sanırım çok zor geçerdi bu sürecin
Rabbim hepimiz için en iyisini biliyo çok şükür zamanı gelince olacak inşallah

evet kızlar haklısınız bende öyle düşünüyorum
çok zahmet çekiyorum çnkü tedavim için böylesi daha iyi
üzülmüyorum hayırlısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…