Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar
28/03-reglin 3. Gunü:35.8
29/03-lekeli 4. Gün : 35.3
30/03- 5. Gün : 35.3
31/03- 6. Gün : 35.3
01/04- 7. Gün : 35.3 (calisma)
02/04- 8. Gün : 35.3
03/04- 9. Gün : 35.2 (ff bgne ovulasyon çizgisi çekti)9:00 da olctm
04/04- 10. Gün : 35.5
05/04- 11. Gün : 35.5
06/04- 12. Gün : ??? Calisma
07/04- 13. Gün : 35.3
08/04- 14. Gün : 34.9 calisma( ilk yanlis ölçtüm 34.1 çıktı hemen ikinci ölçüm 34.9)
09/04- 15. Gün : 35.2 calisma
10/04- 16. Gün : 35.3
Benim ateşim neden böyle düşük acaba hormonlarla mi ilgili? Reglden sonraki ateşle aynı :44:

canım benım test sonucunu gördün mü değerin kaçtı ? neyseki ilaç rahatlatmıs bence buay once belinden tedavi ol ona gore yenıden başla bebek calısmalarına hamilelik zor gecer sonra

gördüm cnm sonuucu <1.00 yazıyodu cnm baktım bende.
başka kan değerlerine de baktırmşlar baya uzun bi listeydi.
öyle yapacağım bakalım tedavimi olayım. bu şekilde hamilelik mümkün gözükmüyor.

bnmkide öyle valla düşeceğine çıkıyor,
biizim ateşler gebe ama biz değiliz dediğin gibi :)))

Yokhcum çok gecmis olsun.

nasil yani??dpo14tesin ve dusmemis bile
senin normlade adet sabahi mi dusuyordu atesin?
bu tabloya bakinca evet hamilesin derdim ben de :)
beni de gecen ay 2 gun kandirmisti ilk defa dpo12de yukskti hatirladigim kadariyla
sonra ben de karar aldim son gune kadar aldanmak yok diye
ama seninki son gun bile yuksek

cok gecmis olsun canim
insallah agrilarindan eser kalmaz kisa bir zaman icinde
hapsunun dedigi gibi cok zorlanirdin dusuncese hamile olsan bu ay

senin tablonu gorsek dah net olu
boyle anlamak zorlasior canim
dil altindan mi olcumlerden di mi?

canım valla inanamıyorum kendi kendime deli gibi gülüyorum arada bi aklıma geldikçe

ya adet sabahı düşüyor yada adetten 3-4 gün önce düşmeye başlıyor canım..normalde hep dpo 12de adet oluyorum...

ilk defa böyle bişey geliyo başıma test yaptım telefonda kadın gebelik yok diye bağırdı bana

kocamda dün diyo karıcım hastalanmadın

hey Allahım yarabbim ne yapacam ne düşünücem artık bende bilmiyorum canım :) hayır adet olsam yüksek ateşle hamile oldum dicem ama adette olmadım

Roma sen çok sIkIlmissin. Belki kimyasal gebeliktir?

Roma sen çok sIkIlmissin. Belki kimyasal gebeliktir?

Evet canım çok sıkıldım haklısın..ama kimyasal gebelik bile olsa sonuçta kanda bi değer çıkardı diye düşünüyorum o yüzden pek ihtimal vermiyorum yani :)

Snowflake, Canım 17. Gün yumurtlamissin gibi dürüyor ve 6 gün sonra Bi düşüş olmuş. Bana kalırsa bu yerleşme düşüşu umarım bebeğine bu döngüde kavuşursun.

kalbım duracaktı yorumunu okuyuncaaaaaaaaaaaaayy oylemı dersınnnnnn

353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlarrrr evet oğlu sonunda kardeşini yolladı bana şükürlker olsun hamileyim every canım bebeiş geliyo inşallahhhhh:) kızlar saçma sapan bi tablo ama olsun ateşim hiç yükselmedii kadar yükseldi bu ay dün akşam kanda pozitifi gördümbi kaç gündürde idrar testleri silik çıkıodu ama ben onlara inanmıodum:)allahım herkeslere nasib etsin inşallahhhhhhh

canım tebrikler sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inan banaaaaaaaaaaaaaaa aaaa diye ciglik attim ve tuyleirm diken diken oldu kiz
seni kirk yildir tanidigk arkadas gibi goruyorum nasil nasils evindim anlatamam
akrabalarimdan birinin hamilelik haberine bu kadar sevinmiyorum inan
Allahimmmmmmmmmmm cok guzel haberrr bu
tebrik ederimmmmmmm canimmmmmmmmmmm
hayirli olsun cok cok sevindim

canımsın yaaa ağlıcam şimdi bak kızzz ateşimde saçma sapan ama dimi:)darısı başına kuzum artık kafandan attınmı oluyo tezini kendimdede uyguladım sadece hafta sonları ilişki oldu bu ay 18.gün ilişki var 21.gün çatlamışım rabbim ol desin herkesin kucakları dolsun inşallahh canım benim dualarım seninle sizinler

hapşu sağol canım benim korkuyom çok ilk bebeğimi kaybettm biliosun melek oğlum kardeşini yolladı çok şükür korkular hep devam edermi

canım ya hiç kötü birşey getirme aklına sen düzenli kontrollerini yaptır doktorunuda değiştiysen ilk hamileliğinden bahste ona gore gerekenı yapar doktorun hersey yolunda gider merak etme. ama tabiki endişe ve korkular hep olucak hayatımızda bunu anladım yanı hamile kaldıgımız anda başlıyor endişelerimiz ve hayatımız boyunca sadece degısşıklık gosterek devamedicek doğana kadar ayrı dert doğumdan sonra ayrı anlayacagın artık anneyiz sonucta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…