canım benım test sonucunu gördün mü değerin kaçtı ? neyseki ilaç rahatlatmıs bence buay once belinden tedavi ol ona gore yenıden başla bebek calısmalarına hamilelik zor gecer sonra
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam kızlar :)
ben değilim ama ateşim hamile olabilir
düşmemekte inatçı kendisi bu ay beni çok yanılttı ve hala yanıltmakta kendisi
bende hala niye ölçüyorsam alışkanlık oldu galiba
Günaydın kızlarrrrr
dün akşam acildeydik öyle ağrım vardiki
hemn kan tahlili istedm bişeyler yapın bana dedim yalvardım artk doktora
dr dedi gebeysen hiçbişey yapamayız
o an öyleee bi arada kaldımki neyi istesem bilemedim allah can derdine düşürmesin gerçektende
neyse sonuç negatif çktı güzel bi ağrı kesici yedim bununla beraber.
yine çok iyi değilim ama o ilaçta olmasaydı doğrulamazdm..
herşeyde bi hayır var işte. yalnız ateş hala ykssek heralde 13. gün çatlamadım ben
belki 14tür diyorum bakalım bikaç güne gelecek mi inş gecikmez.
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam kızlar :)
ben değilim ama ateşim hamile olabilir
düşmemekte inatçı kendisi bu ay beni çok yanılttı ve hala yanıltmakta kendisi
bende hala niye ölçüyorsam alışkanlık oldu galiba
Günaydın kızlarrrrr
dün akşam acildeydik öyle ağrım vardiki
hemn kan tahlili istedm bişeyler yapın bana dedim yalvardım artk doktora
dr dedi gebeysen hiçbişey yapamayız
o an öyleee bi arada kaldımki neyi istesem bilemedim allah can derdine düşürmesin gerçektende
neyse sonuç negatif çktı güzel bi ağrı kesici yedim bununla beraber.
yine çok iyi değilim ama o ilaçta olmasaydı doğrulamazdm..
herşeyde bi hayır var işte. yalnız ateş hala ykssek heralde 13. gün çatlamadım ben
belki 14tür diyorum bakalım bikaç güne gelecek mi inş gecikmez.
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
senin tablonu gorsek dah net oluGünaydın kızlar
28/03-reglin 3. Gunü:35.8
29/03-lekeli 4. Gün : 35.3
30/03- 5. Gün : 35.3
31/03- 6. Gün : 35.3
01/04- 7. Gün : 35.3 (calisma)
02/04- 8. Gün : 35.3
03/04- 9. Gün : 35.2 (ff bgne ovulasyon çizgisi çekti)9:00 da olctm
04/04- 10. Gün : 35.5
05/04- 11. Gün : 35.5
06/04- 12. Gün : ??? Calisma
07/04- 13. Gün : 35.3
08/04- 14. Gün : 34.9 calisma( ilk yanlis ölçtüm 34.1 çıktı hemen ikinci ölçüm 34.9)
09/04- 15. Gün : 35.2 calisma
10/04- 16. Gün : 35.3
Benim ateşim neden böyle düşük acaba hormonlarla mi ilgili? Reglden sonraki ateşle aynı :44:
nasil yani??dpo14tesin ve dusmemis bile
senin normlade adet sabahi mi dusuyordu atesin?
bu tabloya bakinca evet hamilesin derdim ben de :)
beni de gecen ay 2 gun kandirmisti ilk defa dpo12de yukskti hatirladigim kadariyla
sonra ben de karar aldim son gune kadar aldanmak yok diye
ama seninki son gun bile yuksek
senin tablonu gorsek dah net olu
boyle anlamak zorlasior canim
dil altindan mi olcumlerden di mi?
canım valla inanamıyorum kendi kendime deli gibi gülüyorum arada bi aklıma geldikçe
ya adet sabahı düşüyor yada adetten 3-4 gün önce düşmeye başlıyor canım..normalde hep dpo 12de adet oluyorum...
ilk defa böyle bişey geliyo başımatest yaptım telefonda kadın gebelik yok diye bağırdı bana
kocamda dün diyo karıcım hastalanmadın
hey Allahım yarabbim ne yapacam ne düşünücem artık bende bilmiyorum canım :) hayır adet olsam yüksek ateşle hamile oldum dicem ama adette olmadım
Evet ağızdan ve her sabah 6da. Ff den tablomu buraya nasıl yapistirabilirim? Açıklarsan onu koyayım
Roma sen çok sIkIlmissin. Belki kimyasal gebeliktir?
Snowflake, Canım 17. Gün yumurtlamissin gibi dürüyor ve 6 gün sonra Bi düşüş olmuş. Bana kalırsa bu yerleşme düşüşuumarım bebeğine bu döngüde kavuşursun.
yerleşme düşüşü herkeste olmaz olduğu zamanlar genelde yumurtlamadan sonra 6. gün ile 9. gün arasında olurateşin çok güzel maşallah ortalamanın çok üstünde olması gerektiği gibi seyrediyor:81:
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarrrr evet oğlu sonunda kardeşini yolladı bana şükürlker olsun hamileyim every canım bebeiş geliyo inşallahhhhh:) kızlar saçma sapan bi tablo ama olsun ateşim hiç yükselmedii kadar yükseldi bu ay dün akşam kanda pozitifi gördümbi kaç gündürde idrar testleri silik çıkıodu ama ben onlara inanmıodum:)allahım herkeslere nasib etsin inşallahhhhhhh
kızlar cookk gecmıste boyle bırsey okudum lutfen bana yorum yapın bayılıcam sımdı
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarrrr evet oğlu sonunda kardeşini yolladı bana şükürlker olsun hamileyim every canım bebeiş geliyo inşallahhhhh:) kızlar saçma sapan bi tablo ama olsun ateşim hiç yükselmedii kadar yükseldi bu ay dün akşam kanda pozitifi gördümbi kaç gündürde idrar testleri silik çıkıodu ama ben onlara inanmıodum:)allahım herkeslere nasib etsin inşallahhhhhhh
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inan banaaaaaaaaaaaaaaa aaaa diye ciglik attim ve tuyleirm diken diken oldu kiz
seni kirk yildir tanidigk arkadas gibi goruyorum nasil nasils evindim anlatamam
akrabalarimdan birinin hamilelik haberine bu kadar sevinmiyorum inan
Allahimmmmmmmmmmm cok guzel haberrr bu
tebrik ederimmmmmmm canimmmmmmmmmmm
hayirli olsun cok cok sevindim
canımsın yaaa ağlıcam şimdi bak kızzz ateşimde saçma sapan ama dimi:)darısı başına kuzum artık kafandan attınmı oluyo tezini kendimdede uyguladım sadece hafta sonları ilişki oldu bu ay 18.gün ilişki var 21.gün çatlamışım rabbim ol desin herkesin kucakları dolsun inşallahh canım benim dualarım seninle sizinler
hapşu sağol canım benim korkuyom çok ilk bebeğimi kaybettm biliosun melek oğlum kardeşini yolladı çok şükür korkular hep devam edermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?