yokh test yapmışsın kuzu hayırlısı olsun en azından belin için tedavi sürecini bşlatırsın...hayırlısı hakkımızda bende bugün adet olmaya başladım 36,5 la çüş yani dedim kendime yarınki ateşimle başlatacam yeni tablomu ...
14 gün gibi görünüyor ama biraz daha beklemen lazım..akıntını takip ettinmi hiç?
Ocaktan beri çalışıyorz ama henüz çift çizgiyi göremediksizin ne durumda?
canım evettt tedavimi olacağım en azından üzülmüyorum..
ama yinede teste güvenemiyorum
yarın başka bi fizik tedavi druna gidicem
o da şmdi bi tedavi uygulamak isticek en azından kan testi yapsın yaa sinir etmesnler beni
etkili bi tedavi yapsın böyle olmıcak bgn gene yürüyemiyorum yani
senin içinde hayırlısı olsun cnm..bnm de gelsede rahatlasam artık.
yeni döngün hayırla sağlıkla meleğini getirsin inş...
tabiki deryacım kan testi yaptırmadan ilaç iğne fln aman diyim sen zaten bu konuya hakimsin...doktoruna söylersin ...
önce sağlık tatlım...bebiş kolay yaaa iki halvet tamamdır..
evet şuan aradım hastaneyi ve sonucu öğrendim kızlaR gebelik yok
tahmin etttiğim gibi beynim beni kandırdı adetimi belkide beyin gücümle geciktirdim bilmiyorum..
12 nisanda kadın doğum doktorundan randevu almıştım zaten bi ona gözükücem artık başka çarem kalmadı..oda tahlil filan yapar işte bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz..
insan aklına taktıkça daha kötü oluyo kızlar inanınki şuan kötü bi haldeyim..neyse hakkımızda hayırlısı artık..
''Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler'' sözü geçti birden aklımdan...
tahmin etttiğim gibi beynim beni kandırdı adetimi belkide beyin gücümle geciktirdim bilmiyorum..
12 nisanda kadın doğum doktorundan randevu almıştım zaten bi ona gözükücem artık başka çarem kalmadı..oda tahlil filan yapar işte bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz..
insan aklına taktıkça daha kötü oluyo kızlar inanınki şuan kötü bi haldeyim..neyse hakkımızda hayırlısı artık..
aynen canım yaaaa, önce sağlık yani gerisi yalan.
bu gidişle halvet yapacak bünyede kalmadı bende ztn
ay bacaağım ay belim derken adamla kardeş olduk
romaroma hadi araaa öğren bak görüşmem var giremiyorum meraktan
bu şekilde düşünmek en güzeli yoksa bu hayat çekilmiyor böyle..evet şuan aradım hastaneyi ve sonucu öğrendim kızlaR gebelik yok
gelme tabi kız istemiyoruz seni armızdacanım üzülme hakkında hayırlısı neyse o olsun.
hepimizin bi sınavı var. kendi sağlığın iyiyse ona bile şükret
bak ben binbir türlü dertle uğraşıyorum, bebeğe sıra gelemiyo
bigün nasip olacak gelecek bebeğin hiç sıkma kendini olurmu?
yarın bende gelecem hem yanınaza açın kollarınııııııııııııızı hale istemedi beni ama zorla gelcemmmmmmm
tabloma baknca içimden bi ses acaba 18. günmü yumurtladım diyor ne dersiniz
gerçi sonra benim o sesi boğasım geliyor pes diyorum kendimeeeeeeeeeeeeeee
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu şekilde düşünmek en güzeli yoksa bu hayat çekilmiyor böyle..
gelme tabi kız istemiyoruz seni armızda
onu ben ilk mesajımda yazıcaktım ama aklını bulandırmak istemedim
bu konuda bende sizi istemiyom ama gelecem kaçarı yok baksana
yaaaaaav ben onu düşündüm hep amaaa,
8. gün 13 mm olan yumurta, 18.güne kdr çatlamazmı yav.
nide tek yımırta görünmştü ultrasonda, sonradan oluşmuşta olamaz heralde dimi olaydı 8. gün görünürdü
o da saçma oluyo bu durumda.
bnm 9,gün 10 mm yumurtam vardı 21 de anca çatladı...
senin içinde hayırlısı olsun cnm..bnm de gelsede rahatlasam artık.
yeni döngün hayırla sağlıkla meleğini getirsin inş...
3,5 senedir çalışıyorum henüz göremedim..
haa bu arada bugün çatlamış olsa ateşim yüksek düşmesi gerekiyordu.işin içinden çıkamadım walla...387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlaar dün ateşimi ölçemedim.acaba dün çatlamış olabilir miyim gaz sancım da vardı.her yumurtlayacağım gün olur.daha ilginci bugün akıntımın içinde pembemsi kan vardı.bu ne anlama geliyor sizce.bugün çatlamış olabilir miyim?yerleşme kanaması desem o mümkün değil bu kadar çabuk.ilk defa oluyor bu kafam karıştı.siz ne dersiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?