Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama doneminde akintiyla karisik acik pembe kan olabiliyor.sahsen ben goruyorum.bugun de geldi sanirim verimli gunlerim basladi

Son düzenleme:
bugun kuafore gittim
kadin bana 'hamile misin' dedi
ben de yok dedim, sonra cok cok pardon falan dedi ama kiviramadi
ya ben neden bu kadar saldim nasil vericem bu kilolari ( hem de tatile gitmeme cok az kalmisken

İyi akşamlar kızlar:)

3 gündür şehir dışındaydık eşimle ama ateşimi ölçmeye devam ettim aksatmadan.. Cumartesi yumurta akı, uzayan akıntım başlayınca erken yumurtluyorum, deneme de yapamacağız kaçırdım dedim ama pazar günü ve bugünde devam etti aynı akıntı, hatta bugün bir hayli aşırı oldu akıntım.. Bakalım belki daha yeni çatlayacaktır ,inşallah tuttururuz:)

Bu da tablom..

İnşallah tatlım:) Valla döndük bugün denememizi yaptık bakalım, gerisini bekleyeceğiz:)) Sen nasılsın? sıcak tutuyorsun kendini bu ay değil mi?

icime hala yun corap giyiyorum ama eve geldigimde rahim bolgemi elliyorum bildigin buz dolabi
onun caresi burda yasadigim surece yok
ancak yaza kisa bir sureligine sicak olur :)

onun haricinde evler asiri sicak yaniyoruz- dogal gaz ulkesi ne de olsa- askili ve sortlayim surekli, surekli cam aciyoruz ama nefes alamayacak kadar sicak
yani bir de atki falan sorsam yandim ben zaten durdugum yerde ter bosaliyorum evde :))

oyle iste sanirim bunu yapamiycam ben

:))) burada evler o kadar deli sıcak değil, ama kuzenin orda yaşıyor ondan biliyorum gerçekten bir anormal ısıtıyorlarmış evleri:)

Hayatım, atkı sarmana falan gerek yok illa :) Soğuk almamaya dikkat et yeterli bence.. özellikle dışarı çıktığında.. evde zaten baksana 10 atkı gücüne eş değer sıcak var, ondan fazlası da yumurtayı telef eder zaten:)

dogru diyorsun,
ama disari cikmadan olmuyor (
benim yumurtlama donemi ve olursa dollenme zamani eve kapanmam gerekiyor o da imkansiz
artik havalar iyice isinsin o zaman tutturduk tutturduk, sicak havalara denk getirdik mi tamamdir
sonra sogumaya baslayinca zaten turkiyeye donerim dogum icin iyi olur
tabi yine de benim bu ay hamile kalmam iyi olur aslinda

Olacak olacak tatlım, illa çok sıcakları beklememize gerek yok, yaza kalmadan hamiş kalırsın inşallah:)

yok canim yumurtlamissin bariz. bazen boyle oluyor. yuksek oldugu ay olmamisti belki boyleyken pozitif olur :) olumlu dusunelim

353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

benim tabloma bi bakabilrmisinnn diğerleride tabi zahmet olmazsa benim ateşim hiç bu kadar yükselmemişti umöudum varmı ne dersin:)

günaydın herkesee

selam nazlim. 2-3 daha boyle gider ve regl olmazsan ciddi umut var :) daha bat'a zaman var o nedenle heveslenmek icin erken ama iyi gidiyor maasallah

canim demek ki boylesi daha hayirliymis. bahar da hamile kalmak da daha kolaymis. belki bizim icin de boyle olacak

kılar ben test yaptım tek çizgi

zaten ben biliyordum vücudum beni yanıltıyor heralde

hayirlisi olsun roma. iyiki test yapmissin. en azindan kafan rahat yeni donguye hazirlanirsin

canim ya hep beraber bahara temiz bir sayfa ile basladik. insallah bebisler bu verimli donemde gelir daha fazla bekletmez bizi

bu kadar erken yerlesme kanamasi olamaz canim. bazen yumurtlama esnasinda da hafif lekelenme olabilir. bence seninki oyle oldu.

İnşallah tatlım:) Valla döndük bugün denememizi yaptık bakalım, gerisini bekleyeceğiz:)) Sen nasılsın? sıcak tutuyorsun kendini bu ay değil mi?

of bu sicak olayi hic iyi olmadi beni fenaliklar basiyor :)

masallah cok guzel tablon cok guzel bir dusu olmus. akinti da zamaninda baslamis. demek ki hormolarin cok iyi calisiyor ve yumurta geliyor. her sey yolunda seninle ayni gidiyoruz. benim de bugun yumurtlama testim pozitif cikti. benim tablom seninki gibi duzgun degil ama. cok inisli cikisli:

My Ovulation Chart

duzgun olunca olmadi belki boyle olur :) calismalara devam. cok onemli gunler bunlar. Sana da bol sans canim. Insallah bu ay tutturacagiz

saol canım keşke öyle olsa ama bu ayda bişey yok belli hiçbi belirti yok kısmet bakalım ne zaman gelicek bebişler yada gelicekmi bilinmez

Günaydın kızlarrrrr
dün akşam acildeydik öyle ağrım vardiki
hemn kan tahlili istedm bişeyler yapın bana dedim yalvardım artk doktora
dr dedi gebeysen hiçbişey yapamayız
o an öyleee bi arada kaldımki neyi istesem bilemedim allah can derdine düşürmesin gerçektende
neyse sonuç negatif çktı güzel bi ağrı kesici yedim bununla beraber.
yine çok iyi değilim ama o ilaçta olmasaydı doğrulamazdm..
herşeyde bi hayır var işte. yalnız ateş hala ykssek heralde 13. gün çatlamadım ben
belki 14tür diyorum bakalım bikaç güne gelecek mi inş gecikmez.

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım benım test sonucunu gördün mü değerin kaçtı ? neyseki ilaç rahatlatmıs bence buay once belinden tedavi ol ona gore yenıden başla bebek calısmalarına hamilelik zor gecer sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…