Yumurtlama doneminde akintiyla karisik acik pembe kan olabiliyor.sahsen ben goruyorum.bugun de geldi sanirim verimli gunlerim basladi
teşekkür ederim canım desene aynı günler beklemede olucaz.ama ateşim yüksek olunca kafam karıştı.bakalım değerlendiricez...
akintinin en yogun oldugu zaman yumurtlamanin cok yakinda oldugunu gosterebilir
kacirmazsin canim daha olmamis sanki
İnşallah tatlım:) Valla döndük bugün denememizi yaptık bakalım, gerisini bekleyeceğiz:)) Sen nasılsın? sıcak tutuyorsun kendini bu ay değil mi?
icime hala yun corap giyiyorum ama eve geldigimde rahim bolgemi elliyorum bildigin buz dolabi
onun caresi burda yasadigim surece yok
ancak yaza kisa bir sureligine sicak olur :)
onun haricinde evler asiri sicak yaniyoruz- dogal gaz ulkesi ne de olsa- askili ve sortlayim surekli, surekli cam aciyoruz ama nefes alamayacak kadar sicak
yani bir de atki falan sorsam yandim ben zaten durdugum yerde ter bosaliyorum evde :))
oyle iste sanirim bunu yapamiycam ben
:))) burada evler o kadar deli sıcak değil, ama kuzenin orda yaşıyor ondan biliyorum gerçekten bir anormal ısıtıyorlarmış evleri:)
Hayatım, atkı sarmana falan gerek yok illa :) Soğuk almamaya dikkat et yeterli bence.. özellikle dışarı çıktığında.. evde zaten baksana 10 atkı gücüne eş değer sıcak var, ondan fazlası da yumurtayı telef eder zaten:)
dogru diyorsun,
ama disari cikmadan olmuyor(
benim yumurtlama donemi ve olursa dollenme zamani eve kapanmam gerekiyor o da imkansiz
artik havalar iyice isinsin o zaman tutturduk tutturduk, sicak havalara denk getirdik mi tamamdir
sonra sogumaya baslayinca zaten turkiyeye donerim dogum icin iyi olur
tabi yine de benim bu ay hamile kalmam iyi olur aslinda
yokhh canım seni bekliyoruz heyecanla inşallah güzel haberlerle gelirsin
kızlar benim tablom ovulasyondan sonra hiç bukadar dalgalı ve düşük gitmemişti yumurtlamamış olabilirmiyim acepp
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim tabloma bi bakabilrmisinnn diğerleride tabi zahmet olmazsa benim ateşim hiç bu kadar yükselmemişti umöudum varmı ne dersin:)
günaydın herkesee
canlarımmmm günaydınnnnn
çok istiyordum müjdeyi vermeyi...
hatta gecede rüyamda test yapmışım
anında pozitif göstermiş değerimde 450 miş :)
ancakkkk uyanınca yaptığım testte aynı şeyi göremedim malesef
bariz tek çizgi çıktı kızlar...
hani dpo 13 sonuçta, gölge bile olsa razıydım ama o da yok malesef
gerçekten 13. gün yumurtladıysam artık çıkması lazımdı yani, umudum kalmadı
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kılar ben test yaptım tek çizgi
zaten ben biliyordum vücudum beni yanıltıyor heralde
yokh test yapmışsın kuzu hayırlısı olsun en azından belin için tedavi sürecini bşlatırsın...hayırlısı hakkımızda bende bugün adet olmaya başladım 36,5 la çüş yani dedim kendime yarınki ateşimle başlatacam yeni tablomu ...
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlaar dün ateşimi ölçemedim.acaba dün çatlamış olabilir miyim gaz sancım da vardı.her yumurtlayacağım gün olur.daha ilginci bugün akıntımın içinde pembemsi kan vardı.bu ne anlama geliyor sizce.bugün çatlamış olabilir miyim?yerleşme kanaması desem o mümkün değil bu kadar çabuk.ilk defa oluyor bu kafam karıştı.siz ne dersiniz???
İnşallah tatlım:) Valla döndük bugün denememizi yaptık bakalım, gerisini bekleyeceğiz:)) Sen nasılsın? sıcak tutuyorsun kendini bu ay değil mi?
İyi akşamlar kızlar:)
3 gündür şehir dışındaydık eşimle ama ateşimi ölçmeye devam ettim aksatmadan.. Cumartesi yumurta akı, uzayan akıntım başlayınca erken yumurtluyorum, deneme de yapamacağız kaçırdım dedim ama pazar günü ve bugünde devam etti aynı akıntı, hatta bugün bir hayli aşırı oldu akıntım.. Bakalım belki daha yeni çatlayacaktır ,inşallah tuttururuz:)
Bu da tablom..
Eki Görüntüle 386462
yok canim yumurtlamissin bariz. bazen boyle oluyor. yuksek oldugu ay olmamisti belki boyleyken pozitif olur :) olumlu dusunelim
selam nazlim. 2-3 daha boyle gider ve regl olmazsan ciddi umut var :) daha bat'a zaman var o nedenle heveslenmek icin erken ama iyi gidiyor maasallah
canim demek ki boylesi daha hayirliymis. bahar da hamile kalmak da daha kolaymis. belki bizim icin de boyle olacak
hayirlisi olsun roma. iyiki test yapmissin. en azindan kafan rahat yeni donguye hazirlanirsin
canim ya hep beraber bahara temiz bir sayfa ile basladik. insallah bebisler bu verimli donemde gelir daha fazla bekletmez bizi
bu kadar erken yerlesme kanamasi olamaz canim. bazen yumurtlama esnasinda da hafif lekelenme olabilir. bence seninki oyle oldu.
merhabaatesıme bı yorum yapabılırmısınız....4-5 gun kaldı reglıme 3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Günaydın kızlarrrrr
dün akşam acildeydik öyle ağrım vardiki
hemn kan tahlili istedm bişeyler yapın bana dedim yalvardım artk doktora
dr dedi gebeysen hiçbişey yapamayız
o an öyleee bi arada kaldımki neyi istesem bilemedim allah can derdine düşürmesin gerçektende
neyse sonuç negatif çktı güzel bi ağrı kesici yedim bununla beraber.
yine çok iyi değilim ama o ilaçta olmasaydı doğrulamazdm..
herşeyde bi hayır var işte. yalnız ateş hala ykssek heralde 13. gün çatlamadım ben
belki 14tür diyorum bakalım bikaç güne gelecek mi inş gecikmez.
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?