- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
abuuuuugozumden kacmis...
uffff yaaa buna benzer baska topic vardi kadin uyuduktan sonra adam surekli nette takiliyormus geceleri
bir suru sanal muhabbetleri olmus kotu icerikli de
Allah gostermesin ya, zor durum..
Merhaba Kizlar
Benim iki gundur yumurtlama agrim var
Atesim de boyle
aa isin garibi watery akinti gormedim hic, islaklik hissediyorum ama belirgin bir akintim yok
Normal dongume gore bugun catlamam lazim ama gecen ay 19.gunu gordukten sonra pek de catliycam gibi hissetmiyorum nedense..
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
birkac gun gelmedin canim buraya merak etmistim.. hayirli olsun yumurtlaman, insallah dollenirbu topicte cikolata kistiyle hamile kalan biri vardi. sanirim kkda da oyle bir topic var hamile kaliniyor canim insallah sen de kalirsin tez zamanda.
Sanmıyorum. Esimi de ölçüyorum normal çıkarıyor. Gündüz ölctugumde de sabahkinden biraz yüksek çıkartıyor ( olması gerektiği gibi) bende anlamadım ama tiroidlerime en yakın zamanda baktiricam. Yorum icin sagol sen olmasaydın bunun icin doktora gitmek aklıma gelmezdi
Günaydın kızlar
Bugünkü ateş tablom da ff çizgiyi 14. Güne çekti sonunda. İste tablom
3c17fc Ovulation charts on FertilityFriend.com
Sizce çalısmalar yeterli olmuş mudur?
merhaba arkadaşlar aylar önce bir ara buralardaydım ikinci tablomda hamileydim ama 7. haftamda kaybettim...
şimdi 3. ay umarım son tablom olur bir göz atarmısınız lütfen, ne dersiniz duruma ?? bu arada adet döngüm 26...BAT 17 nisan
My Ovulation Chart
ayyy allah kımseye yasatmasın cok kotu bısey valla
İnnnnnnnnnnnnşaallaah olacak cnm bigün, hhhiiiç üzme kendini
ayy ben de yaaaaaaaa
naber tatlım
Canim valla cok inisli cikisli. Hicbisi anlamadim
9ay tatlım, sence ben bu çalışmayla tutturmuş olabilir miyim yoksa kaçırdım mı acaba?
Eki Görüntüle 389264
Dpo kactasin snow? Bugün ateş durumun nasıl ?
tesekkur ederım cnm yorumun için...normalde 30 gunde bır reglı olurum pek aksamaz...Canım çok tebrik ederim. Hayırlı olur inaşşah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.
canım iyiki ovulasyon kiti kullanmışsın. 23. gün veya ondan sonraki gün yumurtlaman olcak. normalde 35-40 gun arası mıdır adet dongun?
teşini çok düzenli ölçmeye devam et canım. bir kaç güne yumurtlamanın olup olmadığını daha iyi görürüz. yalnız yerleşme düşüşünden bahsetmişsiniz. bu henüz mümkün değil çünkü yumurtanın henüz olduğunu sanmıyorum.
Canım TSH hormonlarına baktırabilirsin. Dediğin gibi biraz düşük. Ama bunun yumurtlamanla ilgili yok. Bence FF'nin çizdiği gün yumurtlama olmuş. zaten bugün de ateşin iyice yükselmiş.
ovulasyondan sonraki her düşüşü yerleşme düşüşü diye yorumlamamak lazım. eğer FF'den diğer insanların grafiklerine bakarsan bunu bir çok kişide böyle olduğunu görürsün. Ama tabiki bu gerçekten de yerleşme düşüşü olmadığını anlamına gelmez. hayırlısı olur inşallah
canım sen nerden biliyorsun hamile olmadığını. Bence sen bir test daha yaptır ya. Belki geç döllenme oldu. Bana çok hamile gözüktün :) İnşallah her şey yolundadır
Arkadaşlar merhaba!
Benim son 2 gündür ovu testim pozitif çıkıyordu. Bugün de ateşim yükseldi yani yumurtladımBugün doktor randevum vardı. O da ultrasonda dün yumurtladığımı gördü. Artık inşallah iyi değerlendirebilmişizdir.
My Ovulation Chart
Temmuza kadar zaman verdi. Olmazsa ameliyat
Kızlar dua edin ne olur doktorlara gerek kalmadan hamile kalabileyim. Bende çikolata kisti var. Doktor 2 tedavisi var. Ya hamilelik ya menapoz dedi. Hamile kalabilirsen kistten de kurtulursun dedi.
canım dpo ne demek:26::26:ben bu ay ılk defa atesımı olctum de bılemedım sımdı:26::26:
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugunu olcemedım aksam evde dgıldım atesolcerıde almayı unutmusum...
tabloda son 3 gunum cıkmamıs...35.9...36.1...36.1..
merhaba kızlaaaar
çook uzun zamandır takip ettiğim bir forum, sonunda ben niye üye olmuyorum diyerek kaydımı yaptım.ve işte aranızdayım:)
görüyorum ki aynı kaderi paylaştığım bir sürü arkadaş var. malumunuz, bende bebiş istiyorum,hem de çok çok çok... 9 aydır deniyoruz, dra gittim, adam resmen azarladı beni,dur bakalım daha 1 yıl bile olmamış git 1-5 yıl olunca gel dedi,öylesine yaptığı kontrol dede çok minik çikolata kisti gördü, bebeğe engel değilmiş oda. sonrada sevgili kocacığımı rica minnet gönderdim dra. sonuçları oldukça güzel (maşallah:))kafam daha da rahat artık ama şansımı arttırmak için, sizler gibi bende ateş ölçme yöntemini kullanmaya başladım. geçen ay yeterli çalışma sağlayamadığımız için ölçtüğüm ateşler pek işe yaramadı. ama bu ay yılmadım ölçmeye devam. şimdi bende sizler gibi bu ayki tablomu yazmak istiyorum, henüz yumurtlamadım tabloma göre, zaten döngüm 32 günde bir daha birkaç günüm var.
işte bu ayki tablom:
1. gün...36,4
2.gün...36,4
3.gün...36,3
4.gün...36,1
5.gün...36,2
6.gün...36,4
7.gün...36,3
8.gün...36,3
9.gün...36,2
10.gün...36,4***
11.gün...36,4
12.gün...36,3
13.gün...36,4
bakalım neler olacak :)
selam arkadaşlar
geçen ay tablo fiyaskosu yaşadıktan sonra bugün yine paylaşmak istedim tablomu değerlendirebilirmisiniz acaba???
FF de son 4 günüm kızlar bu ne demek oluyor yani giriş yapabiliyoruz değilmi yine siteye???
bide ben şuanda yumurtlamayıda geçtim FFyle inatlaşma halindeyim geçen ayda çizgi çekmemişti zaten onu hırs yaptımbana neden çizgi çekmiyo ateşim düşükmü geliyor?normalin üstüne çıkması gerek demiştiniz diye hatırlıyorum sizlerden ama yani bu adet olduğum ateşin üstümü oluyor?
bana bi yardımcı olun kızlar
3bcadd Ovulation charts on FertilityFriend.com
bol hamişli günleeeeerr
tesekkur ederım cnm yorumun için...normalde 30 gunde bır reglı olurum pek aksamaz...
sadece bugun olcemedım bıraz once paylastım atesımı...normal sartlara gore 3 gun var reglıme pazara kadar beklıyorum...bakalım...ben saha once yerlesme dususu fln olabılcegını dusunmemıstım boyle bırse oldugunu da bılmıyordum...ama arastırdımbıra bu topıkte yıne eskılerden bı arkadas yazmıs yumurtladıktan 6 ıle 9.gun olur dıye benımde 6. gun olunca umutlanmıstım....hayırlısı artık...
ya kızlaar, bişi sorcam ben, azıcık cahilim de bi konuda, şu ovulasyon testi dediğiniz nedir,ne zaman yapılır, nasıl yapılır .biraz anlatır mısınız bana?
9aycim zatn kontrole gitcektim, gitmisken sorarım doktora. Ovulasyon Zmni elimden geleni yaptım Valla calsmami yaptım artık sıramı savdim, gerisini Rabbime havale ettim, geri sayimdayimdarısı Ovulasyona yeni gireceklere
slm kızlar 5 nisanda adet oldum bitit bugün ne zaman bslıcam ben ateş ölçmeye ve nerden ölçülüyo bu ateş koltuk altından m ı normal derece var bende onla olurmu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?