YA KIZLAR ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİM BEN BUGÜN ADET OLDUM AMA ATEŞİM SABİT GİTTİ YANİ BEN 11 YUMURTAM ÇATLADI GÖSTERİYOR BURDA AMA YINEDE ADET OLDUM NIYE
ŞİMDİ KIZLAR 10 İLİŞKİ OLDU 11 ÇATLADI 12 İLİŞKİ OLDU BEN ANLAMIYORUM BİR TÜRLÜ BENMİ YANLIŞ YAPIYORUM YOKSA BU SİTE BENI KANDIRIYORMU AYRICA 27-28 BİR ADET OLUYORUM SİZCE EN IYİ ATEŞ ÖLÇME ALETİ HANGİSİ YOKSA ATEŞÖLÇME ALETİMMİ YANLIŞ NE OLUR BANA YARDIM EDİN ALLAH RIZASI İÇİN
3b15d2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
BUDA SİNİR TABLOM
günaydın arkadaşlar bişey duymuştum sizinlede paylaşmak istedim
benim arkadaşımın 2 arkadaşı bunu kullanarak hamile kalmış. Doktroa gitmişler hiçbir sorun yok demiş doktor ama 2 yıl çocuk istemiş olmamış. oda başka birinden duyarak kullanmış ve 1 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş. ondan duyan başka bir arkadaşı 1.5 ay kullanmış hamile kalmış onunda 1 yıldan fazla süredir bebeği olmuyormuş . bende alıcam bugün başlıycam sizinlede paylaşmak istedim.
hakiki bal
zencefil
keten tohumu
arı poleni
keçi boynuzu tozu
tozları karıştırın küçük bir tabakta ama hepsini değil günlük yapılacağı için ölçüsünü kendiniz ayarlayın.
karıştırdığınız tozun 1 tatlı kaşığına 1 yemek kaşığı bal karıştırın her akşam aç karnına 1 yemek kaşığı eşiniz 1 tatlı kaşığıda kendiniz için.
yani öyle bir karışımı ayarlayınki her akşam eşinie yemek kaşığı kendine tatlı kaşığı çıksın.
hepsini birlikte karıştırmamak gerekiyormuz taze yapılması gerekiyormuş
estagfurullah tatlim ya biz de yeni ogreniyoruz. ovulasyon testi yumurtlamanin yaklasitigini haber veren bir test. yumurtlamadan hemen once LH hormonu ani bir yukselis yapiyor ve sonra tekrar dusuyor. bu test idrarda LH hormonu artisini tespit ediyor. 3-4 damla idrari teste damlatiyorsun. Testte iki cizgi var. Biri C (Control yani kontrol cizgisi) digeri de T (test cizgisi).C cizgisi her zaman olusuyor. T cizgisi cogu zaman silik cikiyor. LH artisi oldugu gun ise C cizgisi ile ayni koyulukta veya daha koyu cikiyor. Buna pizitif deniyor. Pozitigi gordugun zaman iliski yasaman gerek cunku cok yakinda (6-36 saat arasinda) yumurtlaman olacak demek. Ornek olsun diye benim bu ayki pozitif testimin resmini gonderiyorum:
Eki Görüntüle 389329
sen beceriklisin canim ya
sIk sIk misafir kabul ediyorsun dokturursun eminimkolay gelsin..
ben de bu ara olcuyorum aman kacirmiyim diye, bir de olcme sebebim aslinda bat gununu yanlis tespit edip heyecana kapilmiyim diye..
bilemedim ya insallah cabuk catlarim gecen ay 19.gune uzadi biliyorsun, cok degisiyor kac aydir bakalim ne olucak halim.. ben yine kendime pay cikarayim, dongude degisiklikle oynamalar lunca rahim gebelige hazirlanir derlermis buyuklerimiz
ama dedigin gibi atese gore yakin sanki
kizlar her ayki fiks sorumu soruyorum
Ay basinda 06:30'da uyanip o saatlerde olctum. Son 3 gundur 07:30'da uyaniyorum. Bu sabah once 06:30'da uyandim atesim 36.3tu. 1-2 dk icinde geri uyudum. 07:30'da saatim caldi hemen atesimi olctum 36.6. Ikisi arasinda cok buyuk fark var. Hangisini baz almaliyim? FF'deki sonucu degistirmiyor. Yumurtlama gunu degismiyor ama 36.6 daha cok hosuma gittine dersiniz?
bu arada dun atesim yukseldi. saat 07:30'da 36.5 derece idi.
everythingwillbegreat, o kadar doğru söyledin ki, aynen benim annem dahil olmak üzere birçok büyüğüm bunu söyler, adet şaştımıydı gebelik yakındır bunu bil derlerdi. bunu eskıden askalarına soledıklerınde sacma derdım ama şimdi halimi bi görsem, bunu duymak için büyüklerimin agzına düşüyorum, söyledilermiydi bi mutlu oluyorum bir mutlu oluyorum görmen lazım:)))
canım senin tablon bende kayıtlıydı hep bakıyodum ateşinde sabit gidiyodu kesin hamile dedim ama nasip
hiç test yapmadınmı iyi dayanmışsın valla yapmadan bu ateşle
16.günde çatlamışsın demek
üzülme canım hayırlısıyla görürüz bizde bigün güzel bi tablo sanırım
saol canım
kullan bakalım bizide haberdar et
everythingwillbegreat, o kadar doğru söyledin ki, aynen benim annem dahil olmak üzere birçok büyüğüm bunu söyler, adet şaştımıydı gebelik yakındır bunu bil derlerdi. bunu eskıden askalarına soledıklerınde sacma derdım ama şimdi halimi bi görsem, bunu duymak için büyüklerimin agzına düşüyorum, söyledilermiydi bi mutlu oluyorum bir mutlu oluyorum görmen lazım:)))
YA KIZLAR ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİM BEN BUGÜN ADET OLDUM AMA ATEŞİM SABİT GİTTİ YANİ BEN 11 YUMURTAM ÇATLADI GÖSTERİYOR BURDA AMA YINEDE ADET OLDUM NIYE
ŞİMDİ KIZLAR 10 İLİŞKİ OLDU 11 ÇATLADI 12 İLİŞKİ OLDU BEN ANLAMIYORUM BİR TÜRLÜ BENMİ YANLIŞ YAPIYORUM YOKSA BU SİTE BENI KANDIRIYORMU AYRICA 27-28 BİR ADET OLUYORUM SİZCE EN IYİ ATEŞ ÖLÇME ALETİ HANGİSİ YOKSA ATEŞÖLÇME ALETİMMİ YANLIŞ NE OLUR BANA YARDIM EDİN ALLAH RIZASI İÇİN
BUDA SİNİR TABLOM
canim ben de bu topicte duymustum buyuklerimiz boyle diyor diye
oh o zaman sevinmek lazimbu ara baya sasti cunku
gelsin bebislerrrrrrrrrrrr
günaydın arkadaşlar bişey duymuştum sizinlede paylaşmak istedim
benim arkadaşımın 2 arkadaşı bunu kullanarak hamile kalmış. Doktroa gitmişler hiçbir sorun yok demiş doktor ama 2 yıl çocuk istemiş olmamış. oda başka birinden duyarak kullanmış ve 1 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş. ondan duyan başka bir arkadaşı 1.5 ay kullanmış hamile kalmış onunda 1 yıldan fazla süredir bebeği olmuyormuş . bende alıcam bugün başlıycam sizinlede paylaşmak istedim.
hakiki bal
zencefil
keten tohumu
arı poleni
keçi boynuzu tozu
tozları karıştırın küçük bir tabakta ama hepsini değil günlük yapılacağı için ölçüsünü kendiniz ayarlayın.
karıştırdığınız tozun 1 tatlı kaşığına 1 yemek kaşığı bal karıştırın her akşam aç karnına 1 yemek kaşığı eşiniz 1 tatlı kaşığıda kendiniz için.
yani öyle bir karışımı ayarlayınki her akşam eşinie yemek kaşığı kendine tatlı kaşığı çıksın.
hepsini birlikte karıştırmamak gerekiyormuz taze yapılması gerekiyormuş
merhaba arkadaslar, yeni uyeyim,yardımınıza ıhtıyacım var, kendimce okuduklarımdan falan bişeyler yapmaya calıştım ama ısın ıcınden cıkamıyorum.
7 aylık evliyim ve ilk 2 ay korunduk sonra korunmadık, oyle gun falan da cok bilmediğimden takıp de etmedik, oyle oluruna bıraktık ama artık ciddi ciddi bebek sahibi olmaya karar verdik. forumlardan falan ates olcme, ovulasyon testi , mukus ..vs ogrendiklerimi uygulamaya basladım bu ay. durumumu bi acıklasam yorum yapabilir misinz??
adetimin :
ilk 9 gunu atesim35.9 ve 36.1 arasında değişti ama daha 35.9 civarıydı.
12.gun 35.8
13. gun 35.6 -- wcye gittiğimde yapıskan,yumurta akı akıntıyı gordum ama surekli bi akıntı degıldı anlık elime geldi baktım uzuyodu ve aksam 18de ovu test 2. cizgi oldukca koyuydu, ama cızgının sol tarafı daha koyu gibiydi,ama c ile aynı koyuluktaydı diyebilirim.
14.gun 35.3
15.gun 35.8
16.gun 35.6
burda kafamı karıstıran her okudugum kaynakta yumurtlamadan sonra ısı dık bi yukselis gosteriri ve ortalamanın ustune cıkar dıyordu, eger cıkmazsa yumutlama olmamıs demekmiş, tahmini yumurtlamadan 2 gun gecit hala ısım ortalamanın altında, ne diyorsunuz__???
coook tesekkur ederim, her sabah aynı saat olmuyor sanırım yani ama ortalama 7.00 ile 7.30 arası uykudan uyanınca oluyor, işin tuhafı 2 dk. sonra olcuyorum mesela 35.8 iken 36.1 falan oluyo, atesimde tuhaflıklar var, hep 1-2dk sonra olctuklerim 0.2-0,3 derce yuksek cıkıyo :)) sadece geriniyorum yatakta yada saga sola donuyoru bu kadar değistııyo.. oyy ne zor işlermiş ya...
canım benim,çok teşekkür ederim açıklamaların için. bnm bgn 14. günüm acep bugün alsam o testi geç mi kalmışımdır.? ateş tabloma bakılırsa, henüz yumurtlamadım. hoş kocam da şehir dışında zaten yarın gelecek, bgn yumurtlamıs olsam bile ne faydaama dediğim gibi ateşim bgn yumurtlamadıgımı söylüyor zaten. alayım en iyisi bugun de bugun negatif cıkarsa ne mutlu. tahmınen 18. günümde falan yumurtlucam,o zaman bunu testle de görebilecegım için şansımı arttırmıs olurum dimi ama ?
Tatlım günaydın:)
Bu ff beni hergün şaşırtıyor:) Bugün sabah ateşimi girince çizginin yerini değiştirdi bu sefer 1 gün sonraya attı.. Anlamadım valla:))
bugün bana verdiği tablo bu; eğer öyleyse o zaman yumurtlamadan önceki günü de değerlendirmiş oluyorum.. Bence tek yumurta vardı, ff zaten çektiği çizgiyle durumu düzeltti gibi:))
Eki Görüntüle 389492
Bakalım, olmadı bende alacağım o testlerden.. türkide ucuz da bulma şansım olur belki olmadı adet olursam , dönmeden önce alırım.. İnşallah gerek kalmaz tabii :)
:)))) yüksek ateş daha keyifli değil mi:)) Ama ben bu soruyu sana sorsam şimdi, sen bana banu ilk ateşini baz alman lazım dersin:) Ama duygunu anlıyorum, bazen ben de uyanıp uyandıktan sonra yüksek çıkan ateşimi yazsam acaba diyorum ama sonra banu allahaşkına kendini kandırma deyip kuzu kuzu ilk ateşi yazıyorum:))
tesekkur ederım cnm normale bakarsak reglıye son 2 kaldı bakalım:)
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bı ayın 1 inde dusuyo atesım bırde 6 sında arkadasta oyle dıyınce bu kanıya vardım
35.9...36.1...36.1...36.4 bugune kadar olan son gunlerı paylasmıyor tablo...
BUDA SİNİR TABLOM
cicim sanki, aynı gün içersinde iki ölçümü karşılaştırmaktansa, hergün aynı saatteki ölçümleri karşılaştırmalısın bence, başkalarını bilmem ama bende epey değişiyor . ben bi sitede ateş ölçme yöntemının ayrıntılarını okurken şunu görmüsştm: diyordu ki, ateşinizi , en az 3 saat aralıksız uyuduktan sonra ölçmelisiniz. buna göre değerlendirmek gerekirse sanki ilk ölçtüğün daha dogru ne dersin?
kızlar maden böyle bir paylaşım daha var, bende şunu söliim, her derde deva olan karısımları hazırlayıp sonunda sonuca ulastırmıs bır aktarın, ve bu karısıı deneyıp cıdden hamılelık yasatan bır bay arkadasımızın kullandıgı sey:
keçi boynuzunun büyüklerinden 7-8 taneyi küçük küçük parçalıyoruz, 1 lt suyu kaynatıyoruz sonra altını kısıp küçük paröalı kecı boynuzlarını suya atıyoruz agzı kapalı sekılde kısık ateste 5 dk demlenıyor. 5 dk sonra altını kapatıp agzı kapalı sekılde 20 dk beklıyoruz. ilk bir hafta bu suyu beyler sabah aksam, 1 haftadan sonra 3 ay boyunca sadece yatmadan önce 1er bardak içiyorlar.
öhöm öhöm...şimdide eşimin bunu denemesi sonucunda yaptırdıgı sperm sayımını ve içmeye başlamadan önceki sperm sayımını söylemek istiyorum DİKKATİNİZE:
İÇMEDEN ÖNCE 40 MİLYON...
İÇTİKTEN SONRA 96 MİLYON :))))))
daha yeni yaptırdı testi bakalım bu ayda ovulasyon testı ve ates yontemıyle denememızı yapıcaz bakalım neler olacak :)) zaten buyuklerımızı dedıgı gıbı adet duzensızlıgımde vardı son bı kac aydrı,dedıklerı gıbı belkı rahmım de gebelıge hazırlanmıstır ne dersiniz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?