aynen canim ya ben de elimden geleni yaptim. Artik dua edecegiz :) KK'dan bir arkadas meryem surasini oku demisti. Hakkaten de cok guzel bir sure. Sen de bir bak istersen.
selam bebikolarr
ne var ne yok bakalım
ay benım misafım vardı yatılı bakamdım size
bu sabah bir kalktım ateş 36.8mümkün değil diyorum
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
ama pek doğru olduğuna inanmıyorum çünkü ilk uyandım unuttum ateş ölçmeyi
epey bir dönendim en az 15 dak sonra ölçtüm
yarın da ölçeyım ona göre belki silerim bugünkü değeri
nolur yumurtam dün çatlamamış olsun çünkü ilişki yokkk
misafrım vardııı
cumartesi doktora gideceğim öğrenirim zaten
Selam canim! Tam tahmin ettigimiz yere cekti ff cizgiyi. Bu yontemi cok seviyorum ya
Ama ovulasyon testini daha cok seviyorum. Sen neden kullanmiyorsun? Ates olcunce is isten gectikten sonra fark ediyorsun. Ama ovu testi oyle degil. Oncesinde haber veriyor. Ovu testin olsaydi hic kacirmazdin. Pazar gunu isiniz olmasi sanssizlik oldu. Eger pazar gununu de degerlendirebilseydiniz cok iyi olacakti. Ama yumurtlama gununu degerlendirebilmissiniz en onemlisi oydu. Bundan sonra bekleyecegiz artik.
Bu arada CM verilerin cok ilginc. Biraz once onu arastiriyordum netten ama elle tutulur bir sey bulamadim. Normalde yumurtlamadan sonra akintinin kesilmesi gerekirdi. Acaba bir yumurta daha mi var? Sen ne dusunuyorsun?
Tatlım günaydın:)
Bu ff beni hergün şaşırtıyor:) Bugün sabah ateşimi girince çizginin yerini değiştirdi bu sefer 1 gün sonraya attı.. Anlamadım valla:))
bugün bana verdiği tablo bu; eğer öyleyse o zaman yumurtlamadan önceki günü de değerlendirmiş oluyorum.. Bence tek yumurta vardı, ff zaten çektiği çizgiyle durumu düzeltti gibi:))
Bakalım, olmadı bende alacağım o testlerden.. türkide ucuz da bulma şansım olur belki olmadı adet olursam , dönmeden önce alırım.. İnşallah gerek kalmaz tabii :)
kizlar her ayki fiks sorumu soruyorumVİRÜS
Ay basinda 06:30'da uyanip o saatlerde olctum. Son 3 gundur 07:30'da uyaniyorum. Bu sabah once 06:30'da uyandim atesim 36.3tu. 1-2 dk icinde geri uyudum. 07:30'da saatim caldi hemen atesimi olctum 36.6. Ikisi arasinda cok buyuk fark var. Hangisini baz almaliyim? FF'deki sonucu degistirmiyor. Yumurtlama gunu degismiyor ama 36.6 daha cok hosuma gittine dersiniz?
bu arada dun atesim yukseldi. saat 07:30'da 36.5 derece idi.
Gunaydin Kizlar
Ben 28 gunluk dongumu cok ama cok ozledim(( ne guzel hic ates olcmeye bile gerek kalmaz hemen 13.gun catlardim aylarca duzen icindeydim.. Artik oyle degil bu sabah baktim ates dusuk catlamadim bakalim ne zaman catliycam.
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gunaydin canim
bence dogru yerde cizgizaten o gun de iliskin var
ama eger atesin daha yukselirse ve birkac yuksek deger girersen tabloya, bence dpo2 olan yere bile cekebilir senin cizgiyi
cunku senin adet zamanlarinda atesin yuksek
Günaydın kızlar.. every çatlamana az kalmış. gündüz ateşinden de anlarsan farkedebilirsin aslında..
ben ölçemiyorum kaç gündür uyanınca aklıma geliyor. ya da alarmı hiç duymuyorum. bugün misafir gelcek harıl harıl çalışıyorum. bir sürü pasta yaptım
Sağol hayatım:)) Ya aslında dpo 2 günü ben çok erken uyandım, 04:30 da ama hem tuvalete gitmem gerekiyordu hem 1 saat sonra yeniden kalkmam lazımdı o yüzden o saatte ölçtüm, yoksa zamanında ölçseydim sanırım yine 0,1 derece daha yüksek olmalıydı.. Tabii bu benim tahmin:)
Geçen ay ff bana çizgiyi çok erken çekti, o yüzden bu ay luteal fazımı yine geçen aya göre baz alıyor ki geçen ay yanlıştı aslına, 17 gün olamaz çünkü.. benim adet döngüm 27 günde bir. O yüzden aslında bu ay asıl doğru günü işaretledi:) Tabii bi de geçen ay ben biraz acemiydim bu ateş ölçmede, bazen yanlış ölçtüm sanırım, uyanıp uyandıktan sonra gibi:)
bu durumda , yumurtlama günü ve öncesi ilişki var, inşallah tutmuştur:)
bilmiyorum canim ya
ben hamile kalana kadar her ay 13.gun catlardim tablolarimda bariz gorunurdu 28 gunu sasmazdi
dusuk yaptiktan sonra tamamen degisti kestirmek zor oynuyor surekli
27 gunde birse tamam cizgi dogru yerde calisma da var icin rahat olsun
Çok sağol canımmm:) Düşükle ilgili hiç endişelenme, ayrıca dediğin gibi döngü şaştımı rahim kendini hazırlıyor derler..
Benim bir kız arkadaşım, ekim ayında düşük yaptı, morali sıfıra indi, bir kaç ay haliyle bütün metabolizması altüst oldu derken ocak başı gibi yeniden hamile kaldı.. Çok sağlıklı şimdi.. O yüzden hiç sıkma kendini, bana göre senin bebişinin de gelişi yakındır
Günaydın kızlar, bugünkü ateş tablomda ateşim yine yükseldi, umarım düşmeden böyle devam eder
3c17fc Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam canim nasilsin? nerden biliyorsun o dususun 6. gun oldugunu? ben senin grafiginde yumurtlama gununu goremiyorum :S ben mi yanlis yere bakiyorum acaba?
günaydın arkadaşlar bişey duymuştum sizinlede paylaşmak istedim
benim arkadaşımın 2 arkadaşı bunu kullanarak hamile kalmış. Doktroa gitmişler hiçbir sorun yok demiş doktor ama 2 yıl çocuk istemiş olmamış. oda başka birinden duyarak kullanmış ve 1 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş. ondan duyan başka bir arkadaşı 1.5 ay kullanmış hamile kalmış onunda 1 yıldan fazla süredir bebeği olmuyormuş . bende alıcam bugün başlıycam sizinlede paylaşmak istedim.
hakiki bal
zencefil
keten tohumu
arı poleni
keçi boynuzu tozu
tozları karıştırın küçük bir tabakta ama hepsini değil günlük yapılacağı için ölçüsünü kendiniz ayarlayın.
karıştırdığınız tozun 1 tatlı kaşığına 1 yemek kaşığı bal karıştırın her akşam aç karnına 1 yemek kaşığı eşiniz 1 tatlı kaşığıda kendiniz için.
yani öyle bir karışımı ayarlayınki her akşam eşinie yemek kaşığı kendine tatlı kaşığı çıksın.
hepsini birlikte karıştırmamak gerekiyormuz taze yapılması gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?