Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen canim ya ben de elimden geleni yaptim. Artik dua edecegiz :) KK'dan bir arkadas meryem surasini oku demisti. Hakkaten de cok guzel bir sure. Sen de bir bak istersen.

Yarın Hem kendim hem topikteki bütün arkadaslar icin okuyum bari. Allah'ım ellerimizi inşallah boş cevirmez

kizlar her ayki fiks sorumu soruyorum

Ay basinda 06:30'da uyanip o saatlerde olctum. Son 3 gundur 07:30'da uyaniyorum. Bu sabah once 06:30'da uyandim atesim 36.3tu. 1-2 dk icinde geri uyudum. 07:30'da saatim caldi hemen atesimi olctum 36.6. Ikisi arasinda cok buyuk fark var. Hangisini baz almaliyim? FF'deki sonucu degistirmiyor. Yumurtlama gunu degismiyor ama 36.6 daha cok hosuma gitti ne dersiniz?

bu arada dun atesim yukseldi. saat 07:30'da 36.5 derece idi.

( canim yapma ya bence yumurtan catlamis. Keske kacirmasaydin. Egg white gormussun. Zaten ordan belli yumurtlama olacagi. 15dk icinde asiri degismez. bari bir kac gun once calisma olmus olsa ya hic mi yok

Tatlım günaydın:)

Bu ff beni hergün şaşırtıyor:) Bugün sabah ateşimi girince çizginin yerini değiştirdi bu sefer 1 gün sonraya attı.. Anlamadım valla:))
bugün bana verdiği tablo bu; eğer öyleyse o zaman yumurtlamadan önceki günü de değerlendirmiş oluyorum.. Bence tek yumurta vardı, ff zaten çektiği çizgiyle durumu düzeltti gibi:))

Bakalım, olmadı bende alacağım o testlerden.. türkide ucuz da bulma şansım olur belki olmadı adet olursam , dönmeden önce alırım.. İnşallah gerek kalmaz tabii :)

gunaydin canim
bence dogru yerde cizgizaten o gun de iliskin var
ama eger atesin daha yukselirse ve birkac yuksek deger girersen tabloya, bence dpo2 olan yere bile cekebilir senin cizgiyi
cunku senin adet zamanlarinda atesin yuksek

Bu çift çizgiyi gebelik testinde de görürsün inşallah tatlım:)

:)))) yüksek ateş daha keyifli değil mi:)) Ama ben bu soruyu sana sorsam şimdi, sen bana banu ilk ateşini baz alman lazım dersin:) Ama duygunu anlıyorum, bazen ben de uyanıp uyandıktan sonra yüksek çıkan ateşimi yazsam acaba diyorum ama sonra banu allahaşkına kendini kandırma deyip kuzu kuzu ilk ateşi yazıyorum:))

Günaydın tatlımmm... Senin neden bozuldu döngün? Belki yarın çatlama olur hayatım döngün düzene girmiştir inşallah...

gunaydin canim
bence dogru yerde cizgizaten o gun de iliskin var
ama eger atesin daha yukselirse ve birkac yuksek deger girersen tabloya, bence dpo2 olan yere bile cekebilir senin cizgiyi
cunku senin adet zamanlarinda atesin yuksek

Sağol hayatım:)) Ya aslında dpo 2 günü ben çok erken uyandım, 04:30 da ama hem tuvalete gitmem gerekiyordu hem 1 saat sonra yeniden kalkmam lazımdı o yüzden o saatte ölçtüm, yoksa zamanında ölçseydim sanırım yine 0,1 derece daha yüksek olmalıydı.. Tabii bu benim tahmin:)

Geçen ay ff bana çizgiyi çok erken çekti, o yüzden bu ay luteal fazımı yine geçen aya göre baz alıyor ki geçen ay yanlıştı aslına, 17 gün olamaz çünkü.. benim adet döngüm 27 günde bir. O yüzden aslında bu ay asıl doğru günü işaretledi:) Tabii bi de geçen ay ben biraz acemiydim bu ateş ölçmede, bazen yanlış ölçtüm sanırım, uyanıp uyandıktan sonra gibi:)

bu durumda , yumurtlama günü ve öncesi ilişki var, inşallah tutmuştur:)

Günaydın kızlar.. every çatlamana az kalmış. gündüz ateşinden de anlarsan farkedebilirsin aslında..

ben ölçemiyorum kaç gündür uyanınca aklıma geliyor. ya da alarmı hiç duymuyorum. bugün misafir gelcek harıl harıl çalışıyorum. bir sürü pasta yaptım

sen beceriklisin canim ya
sIk sIk misafir kabul ediyorsun dokturursun eminim kolay gelsin..

ben de bu ara olcuyorum aman kacirmiyim diye, bir de olcme sebebim aslinda bat gununu yanlis tespit edip heyecana kapilmiyim diye..
bilemedim ya insallah cabuk catlarim gecen ay 19.gune uzadi biliyorsun, cok degisiyor kac aydir bakalim ne olucak halim.. ben yine kendime pay cikarayim, dongude degisiklikle oynamalar lunca rahim gebelige hazirlanir derlermis buyuklerimiz

ama dedigin gibi atese gore yakin sanki

bilmiyorum canim ya
ben hamile kalana kadar her ay 13.gun catlardim tablolarimda bariz gorunurdu 28 gunu sasmazdi
dusuk yaptiktan sonra tamamen degisti kestirmek zor oynuyor surekli

27 gunde birse tamam cizgi dogru yerde calisma da var icin rahat olsun

Çok sağol canımmm:) Düşükle ilgili hiç endişelenme, ayrıca dediğin gibi döngü şaştımı rahim kendini hazırlıyor derler..
Benim bir kız arkadaşım, ekim ayında düşük yaptı, morali sıfıra indi, bir kaç ay haliyle bütün metabolizması altüst oldu derken ocak başı gibi yeniden hamile kaldı.. Çok sağlıklı şimdi.. O yüzden hiç sıkma kendini, bana göre senin bebişinin de gelişi yakındır

saol canim beni mutlu ettin..ben de oyle dusunmek istiyorum insallah hepimizin bebisleri en en kisa zamanda gelir

Günaydın kızlar, bugünkü ateş tablomda ateşim yine yükseldi, umarım düşmeden böyle devam eder
3c17fc Ovulation charts on FertilityFriend.com

cok ii canim ama bak benden tavsiye bu ilk gunlere pek takilma
onemli olan dpo8 den sonraki ates gidisati..
en baslarda cok oynama oluyor ama eger dpo8den sonra yukseklerde devam ederse hep, ve en onemlisi son gun yuksek kalirsa hamilesin diyebiliriz

sen de benim gibi soguk iklimde mi yasiyorsun vucut isin dusukmus

kızlarbırsey sorucam sıze atesımı 4-5 gundur gırıyorum ama paylasımda cıkmıyor.fertılıy gırınce sıfremı gırdıkten sonra eskıden takvım cıkardı sımdı bir yazı cıkıyor karsıma sıze de oldumu boyle bırsey nasıl duzeltebılırım:44::44::44:

selam canim nasilsin? nerden biliyorsun o dususun 6. gun oldugunu? ben senin grafiginde yumurtlama gununu goremiyorum :S ben mi yanlis yere bakiyorum acaba?

tesekkur ederım cnm normale bakarsak reglıye son 2 kaldı bakalım:)
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bı ayın 1 inde dusuyo atesım bırde 6 sında arkadasta oyle dıyınce bu kanıya vardım

35.9...36.1...36.1...36.4 bugune kadar olan son gunlerı paylasmıyor tablo...

günaydın arkadaşlar bişey duymuştum sizinlede paylaşmak istedim

benim arkadaşımın 2 arkadaşı bunu kullanarak hamile kalmış. Doktroa gitmişler hiçbir sorun yok demiş doktor ama 2 yıl çocuk istemiş olmamış. oda başka birinden duyarak kullanmış ve 1 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş. ondan duyan başka bir arkadaşı 1.5 ay kullanmış hamile kalmış onunda 1 yıldan fazla süredir bebeği olmuyormuş . bende alıcam bugün başlıycam sizinlede paylaşmak istedim.

hakiki bal
zencefil
keten tohumu
arı poleni
keçi boynuzu tozu

tozları karıştırın küçük bir tabakta ama hepsini değil günlük yapılacağı için ölçüsünü kendiniz ayarlayın.
karıştırdığınız tozun 1 tatlı kaşığına 1 yemek kaşığı bal karıştırın her akşam aç karnına 1 yemek kaşığı eşiniz 1 tatlı kaşığıda kendiniz için.

yani öyle bir karışımı ayarlayınki her akşam eşinie yemek kaşığı kendine tatlı kaşığı çıksın.
hepsini birlikte karıştırmamak gerekiyormuz taze yapılması gerekiyormuş

YA KIZLAR ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİM BEN BUGÜN ADET OLDUM AMA ATEŞİM SABİT GİTTİ YANİ BEN 11 YUMURTAM ÇATLADI GÖSTERİYOR BURDA AMA YINEDE ADET OLDUM NIYE
ŞİMDİ KIZLAR 10 İLİŞKİ OLDU 11 ÇATLADI 12 İLİŞKİ OLDU BEN ANLAMIYORUM BİR TÜRLÜ BENMİ YANLIŞ YAPIYORUM YOKSA BU SİTE BENI KANDIRIYORMU AYRICA 27-28 BİR ADET OLUYORUM SİZCE EN IYİ ATEŞ ÖLÇME ALETİ HANGİSİ YOKSA ATEŞÖLÇME ALETİMMİ YANLIŞ NE OLUR BANA YARDIM EDİN ALLAH RIZASI İÇİN

3b15d2 Ovulation charts on FertilityFriend.com

BUDA SİNİR TABLOM

paylasim icin tesekkurler canim...
ben de duydum benim bir dayim var onla surekli muhabbt ederiz
o da bana diyor siz gelin ben size bir karisim vericem diger ay hamilesin
aynen boyle polen ari sutu falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…