Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım tablonun altında share yazan yere tıkla çıkan en alttakı Simple Link yazan yeri kopyala yapıştır.

ilişkiyi de ateşini girdiğin yerden yapıyorsun. en altta Intercourse/Insemination yazan yer var. oraya sabahsa am akşamda pm yazıyorsun.

siz resmen deney yapmışsınız :) çok güzel. ben de üşengeçliğimden bir içirdim bir içirmedim eşime. ama bu sonuçlardan sonra kesin yeniden başlatıyorum küre :)

laf aramızda, ben kimyagerim, deney yapmak benim hayatım :)))) kocamın üstünde deniyorum artık deneylerimi hahahah:) ay cok eglendım:))

Canım ff 13. Güne çizgi çekmiş, o gündan sonraki yükseliş güzel. Bana da o gün gibi geldi. Umarım degerlendirebilmissindir

çoook verimliydi bu ay canım....valla 1 ay gün aşırı sektirmeden sevdim kocamı ve sanırım meyvemizi de aldık

gecmis olsun canim, insallah yeniden hamile kalirsin ve saglikla gelir bebegin..seni hatirliyorum hamile oldugunun haberini verdigini. tablon icin su an birsey diyemeyiz daha erken ama gayet iyi son gunler de yuksek gider umarim bir hamile tablosu vardi boyle kademe kademe ok gibi yukselmisti onu hatirladim senin tabloya bakinca

evet canım...boş gebelikti maalesef 12 aralıkta kürtaj olmuştum...ve sanırım bir kademeli hamile tablosu daha :))) bu kez kucağıma alabilmeyi yürektennnn diiliyorum...adetime 4 gün var az önce can sıkıntısından test yaptım ve 2. çizginin gölgesini gördüm valla :)))

hem adet belirtim hiç yok -ki çoktan başlaması gerekirdi-...kasıklarımda gerilmeler var...iki gündür çok çişe gidiyorum :))) ve aklımda sürekli yemeekkkkk var....

ama yine de adet günümü bekleyeceğim...hatta birkaç gün geçsin sonra gideceğim doktora...ve lütfen benim için dua edin...bu kez terslik olmasın lütfen....3 sonuçsuz hamilelik yaşadım çok can sıkıcı gerçekten...tablomu da ekliyorum yeniden ve isteyen herkese yürektennn diliyorum......

My Ovulation Chart

Son düzenleme:

Canım madem ovulasyon testin var onunla takip et çünkü ateşten birsey anlaşılmıyor. Ve sana tavsiyem uyanır uyanmaz ölçtukten sonra bidaha ölçme, kafanı karistirmaktan başka ise yaramıyor çünkü; ben de sadece Bi kere ölçüyorum.

Hadi ya:))) ben De boyle yapayim bari :) ama hakkaten komik:) benim atesim normallerinden dusuk seyrediyo sanrm bakiyorm genele hep 36 larda, benim de 35 lerde, hic atesli degilim demekki.. Neyse bekleyip gorcez bakalim.. Yumurtlamadan sonra isinin ortslamanin ustunde olmadi gerekiyo demi hep, yani gebe olsak da olmasak da, degil mi

Sag üstte sharing var ona tıklıyorsun sonra Bi listecik çıkıyor ordan set up'i tıklıyorsun. Sanırım ilk yaptığında onay gibi bişeye tıklaman lazım çok iyi hatrlamiyorum ama set up'a bastıktan sonra çıkan sayfada Bi kutucuk oluyor onun icinde de bir lınk onu kopyalayip mesajına yapistiriyorsun. İliski günleri icin enter data dediğinde çıkan kutucukta intercourse diye seçenek var ordan âm/pm- both- yes/No gb seçeneklerden kendine uygun olanı işaretliyorsun. Biraz karmaşık anllattim ama sanırım anlamissindir.

Babulka tsk ederm, hakkaten atesten bisi anlamadim.. Bu ay kontrollu bilincli ilk denemem, cok beklentim olmasa da vucudumu taniyayim istedim.. Calisiyorim bu nedenle surekli iliski yorucu oluyor, kendimi bileyim de o gunlerde yogunladalim istedim. Ovu testinden de cok cok emin degilim, 2 renj de ayni gibiydi ama T cizgisinin sol yani daha koyuydu, sanki cizgi ikiye bolunmus gibiydi ve son testimdi, ertesi gun yapamadim.. İyi ki bi site var yani..

387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bugün hayatımda ilk defa doktora gidiyorum.çook korkuyorum.ben vajiliydim önceden muayeneden de tırtım walla.kandan da korkarım.doktor tok gelsin demiş.o zaman kesin kan testi yapacak.sizce bebiş varsa kanda belli olur mu bugün???çok erken değil mi?

çoook verimliydi bu ay canım....valla 1 ay gün aşırı sektirmeden sevdim kocamı ve sanırım meyvemizi de aldık

Hadi artık sende bizim gibi beklmedesin artık; yaptgn çok mantıklı aslında ovulasyon zamanı olsun olmasın arayı açmamak lazım sperm kalitesi icin ama ınsanda her zaman o keyif olmuyor.

Bence daha çok erken varsa da bisey çıkacağını sanmıyorum, en az 1 hafta daha lazım gibi

Ben ovulasyon testi kullanmıyorum ama kullansaydım bana koyü gelen günleri nolur nolmaz kacirmazdim. Bu arada lınk vermek doğru olur mu bilemedm ama Bi site var yettiğin elektronik eşya satıyorlar, kargo ücreti de yok; yalnız biraz geç yolluyorlar. Bu sitede çok uygun ama kalitesini bilemicem. Sipariş ettim ise yararsa size bildirirm. Siteyi öğrenmek isteyen arklar mailini msj atsın çünkü özelden msj atmak icin yeterli sayıda mesajım yokmuş.

Hergün ölçüp yayınla bakalım ateşinin seyri nasıl gitcek. Bu ay senin ilk ayın mi ölçüm yaptığın? Benim ilk o yüzden kendimi tanıma safhasindayim

ben gecen ay baslamıstım ama basladıgımda 18. günümdeydim. direk yüksek cıkıyordu atesım, belliki yumurtladıktan sonra baslamıstım ölçmeye. adet gunum geldıgınde hakkaten ciddi bir düşüş yasamıstım, düştüğü günde adet oldugumu görunce vay dedıım hakkaten dogruyu soluyor bu test. o yuzden bu ay 1. günden basladım. epeyce de arastırma yaptım oldukca bilinçli bir şekilde bu ay denemelerımızı yapıcas ıns :)
sende paylas hergun bırlıkte yorumlarız senınde sonuclarını

laf aramızda, ben kimyagerim, deney yapmak benim hayatım :)))) kocamın üstünde deniyorum artık deneylerimi hahahah:) ay cok eglendım:))

ben de kendi üstümde deniyorum. ben de biyoloğum :) bilim insanı olmak böyle bir şey işte. pöh pöh pöh

evet tablon çok güzel maaşallah

daha cok erken kande çıkması için canım. olsa da çıkmaz. sana bol şans diliyorum. biliyorum muayene olmak pek hoş değil ama ne kadar rahat olursan o kadar iyi geçiyor. kendini kasma. doktora da ilk kez olduğunu söylersen daha anlayışlı olur

Dediğim gibi canım ilk ayım. Herkesin atesi farklı seyrettiği icin kendimi tanımaya çalışıyorum ve benim kendimde gördüğüm şey su: ateşin diğer insanlara göre düşük seyrediyor; ve Regl zamanı atesim nispeten yüksek çıkıyor. O yüzden sanırım ben gebeliğimi ateşten anlatamayacağım istersen bak benim ateşim d su sekilde
3c17fc Ovulation charts on FertilityFriend.com

çok tatlı çok iyi niyetli bir imrenme yaşıyorum şu anda...ne mutlu sana, çok çok çooook sevindim... inşallah bizde böyle tabloları eklerız yakın zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…