Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sen de yumurtlamani bekliyorsun simdi
umarim inatci yumurtalarimiz dollenir ve tutunur bize saglikla

olacak tatlım olacak.bu ay olmazsa önümüzdeki ay...umut hep olacak sonrada bebişler geleceeek :)
bu arada hınzırca bır soru: kızmı ıstıyorsun erkek mı? yani saglıklı olmasının dısında :))

canım benim yüce rabbim korkularını yüreğinden silip atsın inşallah. nolur korkma, cunku korkacak bir şey yok, biraz zahmetli bir süreç bu olaylar, bu gunlerde sana en lazım olan sey psikolojik rahatlık. at o korkuyu, bak bebişlerimiz olunca onlar herseyden korkacaklar bız onların yanında olacagız, şimdiden böle korkarsak onlara nasıl annelık yapcas. bak onlar ıcın nelere katlanıyoruz. hersey onlar ıcın. allaha emanet ol.
hem bak bnm bir tezim var, bebişim dogunca böle ıçına ıçına furcam bana şu anda cektırdıgı zahmet ıcın. senınde gelsın bebişin bu korkuların ıcın sende bol bol ÖPERSIN bebişini tamam mı???:)))) bol şanslaaar[/QUOTE]

Korkcak hicbisi yok canım yalnız son Bi yıl icinde yaptirmadiysan smear testi iste. İnşallah aşılamaya gerek olmadan hallolur kısmetine kavuşursun :)[/QUOTE]
Cook teşekkür ederim kızlar desteginiz için Allah im isteyen herkese tez zamanda nasib etsin.

canım benim 41 gün hergün bitane olmak üzere 41 gün okudum bebek için niyet ettim kuranda geçiyor canım ama kaçıncı cüz onu bilmiyrm adet oldugum zaman halamın kızı okudu benim yerime temizlenince yine ben devam ettim böle yani ama ara vermeden 41 gün özür dilerim geç oldu ama allah hepimizin yüzüne gülsün rabbim herkese hayırlı evlatlar versin

canım arapça okudum 41 gün ara vermeden hergün 1 tane 41 okunacak ara vermeden adet oldugunda biri senin yerine okuyacak

biz de ev taşıdık ancak yerleştik evimize bi geleyim dedim neler var neler yok bende ateş ölçüyorum yalnız regilden 2 gün sonra ateşim acayip düştü anlamadım ne oldu böyle .ölçmeye devam bakalım.birde garip bi şekilde lekelenme yaşıyorum kızlar neden acaba 4 gündür böyle.
bide bugün rüyamda dehşet hiç görmediğim şatafatta bi gebelik testinde pozitifi gördüm bir seviniyorum bir ağlıyorum eşimi söylemeliyim hemen diyorum sonra aniden bi ses geldi (benm iç sesim gibi) ama baya yüksekti diyoki:hemen sevinme buda öteliker gibi oldu 2. çizgi kayboldu tekrar bak göreceksin dedi ve gerçekten göremedim 2. çizgiyirüyamda bile hevesim kursağımda kaldı ya yok böyle birşey
sizlerde ne var ne yok. özledim valla aklım hep burdaydı

My Ovulation Chart
||

Son düzenleme:
olacak tatlım olacak.bu ay olmazsa önümüzdeki ay...umut hep olacak sonrada bebişler geleceeek :)
bu arada hınzırca bır soru: kızmı ıstıyorsun erkek mı? yani saglıklı olmasının dısında :))

eskiden hep erkek bebek delisiydim, esimle konusurken bile erkek cocuk ismine karar verdik bile ama kizimiz olursa ihtimalini pek konusmadik...disarda gordugumde de erkek cocuklarina icim gidiyordu ama su an gercekten hicbir onemli yok, ilk cocuk nasilsa, kiz ya da erkek farketmez, saglikli olsun hayirli olsun gelsin gobusume, kucagima yeter

hosgeldinyeni evinizde gule gule oturun.umarim ruyanin tersi cikar canim sen de yumrtlamayi bekliyorsun benim gibi yakindir herhalde bugunlerde..lekelenmen konusunda bilgim yok ama yumurtlama kanamasi gibi birsey belki.

Günaydin kizlar,
Ben mart basi hap'i biraktim ve hastalandim, iki hafta korunduk.
Ondan sonra hastalanmadim hic, şu an 9' Gecikme gunum.
Pazartesi hamilelik testi yaptim negatif cikti,
Doktoru aradim, hap'i biraktigin icin adet duzensizligi olabilir bi kac ay dedi. 3,4 ay gelmeyebilirde dedi.
Ama ara sira test yap dedi, yarin yapsammi? Karnimda asiri derecede siskinlik var cok sert?

Son düzenleme:

merhaba, evet hap kullanirken yumurtlamayi baskiladigindan hemen duzene giremeyebiliyormus, demekki seni oyle etkiledi.. karnindaki siskinlik adet olamadigin icin de olabilir.
sen simdi ne zaman yumrtalaman baslayacak bilmediginden ve de korunmadigindan hic adet gormeden de hamile kalabilirsin, o yuzden doktorun ara ara test yap demistir; ama cok sIk yapmana gerek oldugunu dusunmuyorum ben..
umarim hamile kalirsin kisa zamanda..

Son düzenleme:

Bayağı strese girmişsin sen baksana rüyan da yansıtmış. Rahatlamaya bak, sanirim dun yumurtladin (yarında ateşin yükselirse kesinlesir tabii) çalısmaya devam

Güzelim hapı bıraktıktan sonra doktorunun da dediği gibi gecikebilir; moralini bozmak istemem ama bıkac ay korumaya da devam eder cogu kez. B yüzden eğer test yaptıysan bence şimdilik başka teste gerek yok. Yine de sen bilirsin canım

buyuk ihtimal catlamissin dpolar baslamis
ama sen garanti olsun bugun de calis kocanla
gelince gonlunu alirsin
ne yapalim ben hergun sirnasiyorum kocama bazen o istemese de bebis icin mecbur kusluk yok

aldım demin gönlünü,dediğin gibi bebiş için miyav miyav sırnaşcas şu günlerde kocalara:)))
bu arada senin tablonu inceledim de, biz aynı gün regl olmusuz ve dongun senınde bnmkı gıbı 31 gün gibi öylemi? normalde aynı gün çatlamamız lazımdı sanki?yoksa bnm bgnkü ateşim mi yanlıs cıktı? cunku dıkkat edersen 0.2 lik bir düşüş falan hiç bişi olmadan direk fırladı 0.5 derece?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…