tatlım hemen hemen aynı gün regl günümüz. umarım ikimizde aynı tarihlerde guzel tablolarımızı paylasıp mujdemızı verırız :)))
sen de yumurtlamani bekliyorsun simdi
umarim inatci yumurtalarimiz dollenir ve tutunur bize saglikla
kızlar teşekkür ederim cevaplar için.doktor test yapmadı bugün.adetin 3. günü kan testi yapılacak sonra adet bitimi hsg çekilecek herşey normalse aşılama yapacak.eşimin değerlerini beğendi.aşılamada olacağını tahmin ediyorum dedi.olmazsa tüpe geçicez işte böylee.ama ben daha hayatımda hiç jinekolojik muayene bile olmadım hsg falan çook korkuyoruum...
kızlar teşekkür ederim cevaplar için.doktor test yapmadı bugün.adetin 3. günü kan testi yapılacak sonra adet bitimi hsg çekilecek herşey normalse aşılama yapacak.eşimin değerlerini beğendi.aşılamada olacağını tahmin ediyorum dedi.olmazsa tüpe geçicez işte böylee.ama ben daha hayatımda hiç jinekolojik muayene bile olmadım hsg falan çook korkuyoruum...
bi dk bi dk yaa bu meryem suresı nedir yaa? ben dualara cok ınanaırım? hemen bi aydınlatırmısınız beni? kuranda mı gecıyo, kacıncı cüz? nasıl baslıyor?kaç defa ve neye niyet okucaz? direk bebişe niyet mi?
ben kenzul arş okudum 3 cuma üstüste ama malesef...((
CANIM ateşin güzel bence hemen test yap ve aklından çıksın kendini kötüye hazırlıyarak yap testini inşallah güzel sonuç çıkar
bizede haber ver ama merak ederiz
ayrıca meryem suresini 41 defa türkçesinden mi okudun canım
olacak tatlım olacak.bu ay olmazsa önümüzdeki ay...umut hep olacak sonrada bebişler geleceeek :)
bu arada hınzırca bır soru: kızmı ıstıyorsun erkek mı? yani saglıklı olmasının dısında :))
biz de ev taşıdık ancak yerleştik evimizebi geleyim dedim neler var neler yok bende ateş ölçüyorum yalnız regilden 2 gün sonra ateşim acayip düştü anlamadım ne oldu böyle .ölçmeye devam bakalım.birde garip bi şekilde lekelenme yaşıyorum kızlar neden acaba 4 gündür böyle.
bidebugün rüyamda dehşet hiç görmediğim şatafatta bi gebelik testinde pozitifi gördüm bir seviniyorum bir ağlıyorum eşimi söylemeliyim hemen diyorum sonra aniden bi ses geldi (benm iç sesim gibi) ama baya yüksekti diyoki:hemen sevinme buda öteliker gibi oldu 2. çizgi kayboldu tekrar bak göreceksin dedi ve gerçekten göremedim 2. çizgiyi rüyamda bile hevesim kursağımda kaldı ya yok böyle birşey
sizlerde ne var ne yok. özledim valla aklım hep burdaydı
My Ovulation Chart ||
Günaydin kizlar,
Ben mart basi hap'i biraktim ve hastalandim, iki hafta korunduk.
Ondan sonra hastalanmadim hic, şu an 9' Gecikme gunum.
Pazartesi hamilelik testi yaptim negatif cikti,
Doktoru aradim, hap'i biraktigin icin adet duzensizligi olabilir bi kac ay dedi. 3,4 ay gelmeyebilirde dedi.
Ama ara sira test yap dedi, yarin yapsammi? Karnimda asiri derecede siskinlik var cok sert?
Gunaydin Herkese
Ben catlamadim yine ya, acil catlamam lazim..
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/QUO
öncelikle günaydın kızlar. pek neşeliydim bu sabah uyandıgımda. ama sonradan bugüne dair ne kdr hevesim varsa hepsi kaçtı gitti. sabah neşemin sebebi ateşimdi. ben çatladım zannımca, ateşim 36.4 lerde seyrederken bgn 36,9 çıktı. eşimde seyahatteydi iş dolayısıyla, tamda bgn geliyor, öglene burda olcak,hazır tamda yumurtladıgım gün gelıyor,bugunu kacırmıcaz degerlendırebılcez diye ben hoplayıp zıplarken, kavga edıverdık sabah telefonda kocişle. hem sinir oldum,hem kızdım,hem ne için ugrasıyorum ben ya moduna girdim. fenayım yani sormayın...
neyse, tablomuda göndereyimde bi bakarsınız..çizgiyi saçma sapan bir yere çekmiş, pek inanmadım çizgiyi cektiği yere, ne alaka dedim acıkcası ...
öperim cok
My Ovulation Chart
biz de ev taşıdık ancak yerleştik evimizebi geleyim dedim neler var neler yok bende ateş ölçüyorum yalnız regilden 2 gün sonra ateşim acayip düştü anlamadım ne oldu böyle .ölçmeye devam bakalım.birde garip bi şekilde lekelenme yaşıyorum kızlar neden acaba 4 gündür böyle.
bidebugün rüyamda dehşet hiç görmediğim şatafatta bi gebelik testinde pozitifi gördüm bir seviniyorum bir ağlıyorum eşimi söylemeliyim hemen diyorum sonra aniden bi ses geldi (benm iç sesim gibi) ama baya yüksekti diyoki:hemen sevinme buda öteliker gibi oldu 2. çizgi kayboldu tekrar bak göreceksin dedi ve gerçekten göremedim 2. çizgiyi rüyamda bile hevesim kursağımda kaldı ya yok böyle birşey
sizlerde ne var ne yok. özledim valla aklım hep burdaydı
My Ovulation Chart ||
Gunaydin Herkese
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Every, anladigim kadarıyla senin ateşin 17. Günden falan sora yükselio gecen ay da öyle olmuş. Ondan bıkac gün daha sabır :)
Günaydin kizlar,
Ben mart basi hap'i biraktim ve hastalandim, iki hafta korunduk.
Ondan sonra hastalanmadim hic, şu an 9' Gecikme gunum.
Pazartesi hamilelik testi yaptim negatif cikti,
Doktoru aradim, hap'i biraktigin icin adet duzensizligi olabilir bi kac ay dedi. 3,4 ay gelmeyebilirde dedi.
Ama ara sira test yap dedi, yarin yapsammi? Karnimda asiri derecede siskinlik var cok sert?
buyuk ihtimal catlamissin dpolar baslamis
ama sen garanti olsun bugun de calis kocanla
gelince gonlunu alirsin
ne yapalim ben hergun sirnasiyorum kocama bazen o istemese debebis icin mecbur kusluk yok
Gunaydin Herkese
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/QUO
öncelikle günaydın kızlar. pek neşeliydim bu sabah uyandıgımda. ama sonradan bugüne dair ne kdr hevesim varsa hepsi kaçtı gitti. sabah neşemin sebebi ateşimdi. ben çatladım zannımca, ateşim 36.4 lerde seyrederken bgn 36,9 çıktı. eşimde seyahatteydi iş dolayısıyla, tamda bgn geliyor, öglene burda olcak,hazır tamda yumurtladıgım gün gelıyor,bugunu kacırmıcaz degerlendırebılcez diye ben hoplayıp zıplarken, kavga edıverdık sabah telefonda kocişle. hem sinir oldum,hem kızdım,hem ne için ugrasıyorum ben ya moduna girdim. fenayım yani sormayın...
neyse, tablomuda göndereyimde bi bakarsınız..çizgiyi saçma sapan bir yere çekmiş, pek inanmadım çizgiyi cektiği yere, ne alaka dedim acıkcası ...
öperim cok
My Ovulation Chart
Canım sadece ateşin düşmesi veya yükselmesini değil ortalamasını da göz önüne aliyo ff bence bu yüzden oraya çekmiş. Emin değilim ama luteal faza girmiş olabilirsin. Ayrıca eşini kafana takma eskilerin dediği gibi, kavgalar evliliğin tuzu biberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?