Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bi dk bi dk yaa bu meryem suresı nedir yaa? ben dualara cok ınanaırım? hemen bi aydınlatırmısınız beni? kuranda mı gecıyo, kacıncı cüz? nasıl baslıyor?kaç defa ve neye niyet okucaz? direk bebişe niyet mi?

ben kenzul arş okudum 3 cuma üstüste ama malesef...((

Bu kdr olur, ben de gittigin dr.u dusunuydm, pis kadin bide bana dedi ki 11.12. Gun iliskiye gir. Ben 14. Gun yumurtladm, sanrm.. Ve hic baska bisi demedi, soru sordm cvp bile vermedi, eylule kdr dene dedi yolladi!! Kardesim oluru neyse anlat iste cok mu zor sanki, uyuzlar!

slm ben yaklaşık 4-5 aydır ateş takibi yapıyorum ama ilk defa bu ay ateşimin düzenleniğini farkettim tablomu yazsam yorum yaparmısınız benim için şimdiden teşekkürler...

36.1 (adetin 1. günü)
36.2 (adetin 2. günü)
36.2 (adetin 5. günü)
35.8 (adetin 6. günü)
36.3 (adetin 7.günü)
36.0 (ilişki oldu)
36.1
36.2
36.2(ilişki)
36.0(ilişki)
36.1
36.0
36.1(ilişki)
36.2
36.1(ovulasyon testi pozitif adet kanaması yogunlugunda sancıyla birlikte kanama oldu )(ilişki oldu)
36.3(kanama azalarak devam etti)(ilişki oldu)
36.1
36.5(ilişki oldu)
36.5
36.5
36.5(ilişki)
36.5(beklenen adet günüme tam 1 hafta var)

9

Bence daha çok erken varsa da bisey çıkacağını sanmıyorum, en az 1 hafta daha lazım gibi

daha cok erken kande çıkması için canım. olsa da çıkmaz. sana bol şans diliyorum. biliyorum muayene olmak pek hoş değil ama ne kadar rahat olursan o kadar iyi geçiyor. kendini kasma. doktora da ilk kez olduğunu söylersen daha anlayışlı olur[/QUOTE]

kızlar teşekkür ederim cevaplar için.doktor test yapmadı bugün.adetin 3. günü kan testi yapılacak sonra adet bitimi hsg çekilecek herşey normalse aşılama yapacak.eşimin değerlerini beğendi.aşılamada olacağını tahmin ediyorum dedi.olmazsa tüpe geçicez işte böylee.ama ben daha hayatımda hiç jinekolojik muayene bile olmadım hsg falan çook korkuyoruum...

canım ben senın o kanamalarına anlam veremedım, her zaman oluyormuydu böle kanama? ates tablona bakılırsa ilk 36,5 çıktıgı gun (sanırım 20.gün) yumurtlamıssın. ama ovulasyon testine göre ateşinin dğer gunlerdekı gıbı hiç değişiklik olmadıgı ve dusuk oldugu bir gunde pozitif cıkmıs. atesin, bu kanamalara baglı olarak yanıltıyor olabılır ama gerek ovulasyon testıne göre gerek de ates tablona göre olması gereken gunlerde ılıskı olmus. yanı aallahım nasıp edecekse sen bu ay gerekenı yapmışsın. inşallah atesın hep boyle yuksek devam eder. ama küçük bir tavsıye, bu aradaki kanamalar her zaman olan seyler degılse bı dra git derim ben.

kızlar teşekkür ederim cevaplar için.doktor test yapmadı bugün.adetin 3. günü kan testi yapılacak sonra adet bitimi hsg çekilecek herşey normalse aşılama yapacak.eşimin değerlerini beğendi.aşılamada olacağını tahmin ediyorum dedi.olmazsa tüpe geçicez işte böylee.ama ben daha hayatımda hiç jinekolojik muayene bile olmadım hsg falan çook korkuyoruum...[/QUOTE]

canım benim yüce rabbim korkularını yüreğinden silip atsın inşallah. nolur korkma, cunku korkacak bir şey yok, biraz zahmetli bir süreç bu olaylar, bu gunlerde sana en lazım olan sey psikolojik rahatlık. at o korkuyu, bak bebişlerimiz olunca onlar herseyden korkacaklar bız onların yanında olacagız, şimdiden böle korkarsak onlara nasıl annelık yapcas. bak onlar ıcın nelere katlanıyoruz. hersey onlar ıcın. allaha emanet ol.
hem bak bnm bir tezim var, bebişim dogunca böle ıçına ıçına furcam bana şu anda cektırdıgı zahmet ıcın. senınde gelsın bebişin bu korkuların ıcın sende bol bol ÖPERSIN bebişini tamam mı???:)))) bol şanslaaar

nasıl yani kan geldi :44: anlamadım ben :44: sizde pko mu var ateşim daha önce dengesizdi demişsiniz:26:

kızlar teşekkür ederim cevaplar için.doktor test yapmadı bugün.adetin 3. günü kan testi yapılacak sonra adet bitimi hsg çekilecek herşey normalse aşılama yapacak.eşimin değerlerini beğendi.aşılamada olacağını tahmin ediyorum dedi.olmazsa tüpe geçicez işte böylee.ama ben daha hayatımda hiç jinekolojik muayene bile olmadım hsg falan çook korkuyoruum...[/QUOTE]

Korkcak hicbisi yok canım yalnız son Bi yıl icinde yaptirmadiysan smear testi iste. İnşallah aşılamaya gerek olmadan hallolur kısmetine kavuşursun :)

kız sen hamiş olmayasın ? bak birden öle hissettim. teste göre uygun günde çalışmıssın çünkü..hıı ne dersin ???

ayyy ben bu msjı görmemiştim, boyle bi bakınıyım dedim okuyunca içimden bişi koptu gibi oldu, sevindirik oldum, inşaallah hislerinde yanılmazsın, hepimiz nisan hamişleri olarak geziniriz :)) benim gibi tez canlı biri olarak beklemek fena..
bu arada ben pozitif dusunceye cok inanırım, bugune kadar uyguladığüım bi sistem var hayata dair hep tuuttu.. inşallah bu sefer de tutar..
bişiyi istiyorsam hiç olmayacağını dusunmem, etrafıma belki sözde umutsuz gibi görünürüm ama içimden hep biliyorum olacak derim, vee olur.. SIR diye bi kitap vardı, evrene pozitif enerji göndermekle ilgili.. bugune kadar valla hep tuttu, kpssden 86 alıcam demiştim, duvara da 86 yazmıştım, sınav oldu 81 aldım, dedim olamaz ama, sonra sınav iptal edildi yeniden girdik 2.sinde 86 aldım :) bunun gibi cook ornegim var, bu sef4er de tutsun bari.

slm ben yaklaşık 4-5 aydır ateş takibi yapıyorum ama ilk defa bu ay ateşimin düzenleniğini farkettim tablomu yazsam yorum yaparmısınız benim için şimdiden teşekkürler...
atesin sabitlemis cok guzel
genelde sabitleyen ateslerde guzel haberler aliyoruz
tabi en onemlisi son gunlerde de yukske gitmesi atesin
insallah hic dusmez ve hamilesindir canim
ama baska sebep de olabilir istersen doktoruna danis bir

evet severim o kitabi olumlu dusunmek gerek tabi
o yuzden seni tebrik ederim ve umarim bebegin sana en kisa zamanda gelir
beni sorarsam ben de tam tersini yapiyorum
en guzel seyler onlari hic beklemediginizde gelir sozune inaniyorum ve hep kendime ben ne zaman bebek dusuncesindne uzaklasicam o zaman bebis gelicek diyorum ve bu ay da elimden geleni yapiyorum ama nasilsa olmiycak yine diyorum biliyorum cok yanlis ama benim bu ara uygulama tarzim bu, bastiriyorum bebek fikrini beynimde

ben hamile oldugum ay bilmeden gittim 6 ay oldu gelmiyor 7.ayimiz ne zaman hamile kalicam bilmiyorum dedim
adam ayni tepkiyi verdi ve bana da onerilerde bulunma o tarz, sadece yumurtlama gunu su ginlerdir belirtiler sunlardir falan diye anlatiyordu, ben atladim tabi bu konuda uzmanim diye neyseeee hamile oldugumu ogrendim gittim doktora bat gecikmesinden 4 gun sonra, adam ne dese begenirsiniz, 'yumurta dollenmis, gebelik olusmus, bu demek degildir ki gebelik devam edicek' ve normal bir gebelikti bu, tabi ben ordan ciktim elim ayagim titredi, stres yaptim durdum, gercekten de dusuk yaptim 13 gun sonra, ama benim bekledigim tepki bu degildi, ben o yumurta dollensin diye aylarca beklemistim.. yani dilerim karsimiza her zaman iyi doktorlar cikar bu cok onemli hem bu surecte hem hamilelikte

nasıl yani kan geldi :44: anlamadım ben :44: sizde pko mu var ateşim daha önce dengesizdi demişsiniz:26:

kanama hakkinda baska sebep olabilir demek istedim yazdigim silinmis arada kanaman konusunda doktora danis istersen

slm beni tanımadıgınız halde yorumlarınızı yaptıgınız için çoook teşekkürler hepinize ayrı ayrı benim pco vardı( 2 ay sogan kürü yaptım birde hayıt tablet kullandım onlara baglıyorum )yaklaşık 20gün önce ultrasonla bakıldı sag tarafımdaki 12 adet kistin yok sadece 1 tane büyük kistin var dedi doktor bu ayda incir kürü yaptım ovulasyon testinide 5 aydır falan kullanıyorum hep 16.gün pozitifi gördüm digital ovu. testi kullanıyorum hassas bir testmiş bu arada kanama konusundada ilk defa bukadar yogun bi kanama gördüm hem sancım oldu hemde damla damla kanamam oldu önceki aylarda sadece ovu. gününde hafif lekelenme oluyordu ama bu ay ben acaba incirden dolayı çatladıda onun içinmi kanamam oldu diye düşünmüştüm

arkadaslar bu sticky dedikleri iki parmak arasinda 1-2 cm uzayan akintinin yumurtlamadan sonra olmasi normal mi? hem de buyuk oradan :)

kızlar çok tşk ederim.artık bende öyle düşünmeye başladım benim ateşim hep düşük sanırım öyle sizlerdeki gibi birden yükselmiyor.doktorda yumurta takibi yaptırmasaydım acaba yumurtlama olmuyormu diye düşünebilirdim ama doktorada gittiğim için yoktur diyorum daha doğrusu umut ediyorum.reglime zaten 11 gün kaldı bi dahaki aya artık ovulasyon testi denerim birde.hakkımızda hayırlısını versin inş güzel allahım...ben ateş ölçmeye başladıkça bi yandanda korkmaya başladım zaten yumurta yokmu diye sonum hayır olsun inşallah

yumurtlama gununde mi kanaman oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…