Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

doktor yumurta folikulunun buyudugunu ve catladigini ultrasonda gordu mu canim seni takip ettig donemde?

canım pekı ovulasyon testı kullandım cıft cızgıyı gordum yıne mı yumurtlama olmadı acaba?

doktor yumurta folikulunun buyudugunu ve catladigini ultrasonda gordu mu canim seni takip ettig donemde?

evet canım söyledi hatta boyutunu son yumurtanın çatlayacağına yakın gittiğimde sormuştum 20mm demişti(yanlış söylemiyim 22 de olabilir),hatta ben normalmi falan diyede sormuştum o zaman bilmiyordum normal dedi,sonraki gittiğimde çatlamış dedi

Son düzenleme:
arkadaslar bu sticky dedikleri iki parmak arasinda 1-2 cm uzayan akintinin yumurtlamadan sonra olmasi normal mi? hem de buyuk oradan :)

evet zaten yumurtlama olduktan sonra
bu akinti yavas yavas yapiskan ozelligini ve cok uzayan ozelligini kaybeder ve oncelir yaziyor hep
benim eggwhite geliyor
yumurtlama bitiyor sonra oyle yine uzayan ama ince sticky akinti oluyor
normal yani

yumurtlama gununde mi kanaman oldu?

evet normalde hep ovulasyon testinde pozitif gördüğüm gün lekelenmem oluyordu bire hep 16. gün pozitifi görmeye başlamıştım bu sefrde birden öyle kanama başlayınca test yaptımki pozitif

canım 41 gun boyunca her gun defa meryem suresı okunursa bebek ıcın dıyorlar bırde her gun 707 defa "ya varis" çekılırse de aynı sekılde bebiş ıcın dıyorlar ben arapçasını bılmıyorum eşimin keyfı gelecekte okuyacak hergun basla dıyorum ama bakalım..."ya varis i de regli olursam bıtımınde cekecegım ınsallah

Kuzu ovulasyon testinde pozitifi görmüşsün. Bence yumurtlaman da o gün grceklesti

:44::44::44:kafam cok karıstııı..dusunmek ıstemıyorum ama dusunmeden olmuyorkiii:26azar gunu normalde reglı gunum bakalım sonucu merak edıyorummm

evet normalde hep ovulasyon testinde pozitif gördüğüm gün lekelenmem oluyordu bire hep 16. gün pozitifi görmeye başlamıştım bu sefrde birden öyle kanama başlayınca test yaptımki pozitif

bazi kadinlar yumurtlama sirasinda kanama gorebiliyorlarmis
ama cok yogun degil
seninki de oyle brisye herhalde

bazi kadinlar yumurtlama sirasinda kanama gorebiliyorlarmis
ama cok yogun degil
seninki de oyle brisye herhalde

bende senin gibi düşündüm yani olumsuz bişe aklıma gelmedi hatta dedimki acaba şimiye kadar yumurta oluştugu için ben ovu testinde pozitifi görüyordum ama çatlamıyormuydu diye düşünmüştüm dedimki demeki bu sefer çatladı onun için kanama oldu hafif lekelenmelerim devam ediyor ama çok hafif

ama sen doktora sor yine de
cunku yumurtlamada gelen akinti pembemsi ve az miktarda sanirim
icin ferah olsun diye danismak lazim

canım pekı ovulasyon testı kullandım cıft cızgıyı gordum yıne mı yumurtlama olmadı acaba?

canim bence senin durumunda ASSOSyal gibi. onunkinde de ates yukselmesi yok ama yumurtlamasi oluyor. Senin de oluyordur. ovulasyon kiti de tabiki bu konuda bir fikir veriyor ama %100 yumurtlama oldugu anlamina gelmiyor sadece yumurtlamayi baslatan hormonun arttigini gosteriyor. endiselenecek kafaya takicak bir sey yok canim bence. herkesin bunyesi farkli. Umarim 2 gun sonra pozitifi gorursun de bir daha bunlara kafayi yormak zorunda kalmazsin

demek ki endiselenecek bir sey yokmus bak canim :)

progesteron yukseltiyor atesi. luteal fazinin uzunlugunu da ayni hormon belirliyor. catladi dedikten yaklasik 14 gun sonra adet olduysan bundan da emin olabilirsin. zaten doktor takip ederken rahim duvarinin kalinligini da gormustur. o da hormonlarla ilgili bilgi verir. bir aksilik olsaydi soylerdi. demek ki sen yumurtlamadan sonra atesi yukselmeyenlerdensin :) ama yinede olcmeye devam et olur mu vaz gecme. belki sadece bu bir kac ay boyle olmustur

:44::44::44:kafam cok karıstııı..dusunmek ıstemıyorum ama dusunmeden olmuyorkiii:26azar gunu normalde reglı gunum bakalım sonucu merak edıyorummm

2 gün kaldı bekle bakalım. Ama bence böyle düşünüp kendini strese sokma. Yarın bunu kafandan çıkarcak bisyler yap. Biliosun stres bebek olayını çok etkilio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…