kızlar çok tşk ederim.artık bende öyle düşünmeye başladım benim ateşim hep düşük sanırım öyle sizlerdeki gibi birden yükselmiyor.doktorda yumurta takibi yaptırmasaydım acaba yumurtlama olmuyormu diye düşünebilirdim ama doktorada gittiğim için yoktur diyorum daha doğrusu umut ediyorum.reglime zaten 11 gün kaldı bi dahaki aya artık ovulasyon testi denerim birde.hakkımızda hayırlısını versin inş güzel allahım...ben ateş ölçmeye başladıkça bi yandanda korkmaya başladım zaten yumurta yokmu diye sonum hayır olsun inşallah
Günaydınnn! Evet şimdi grafiğin daha anlamlı oldu. İnşallah gerek kalmaz tabiki de eğer kalırsa çok faydalı bir şey.
evet kesinlikle öyle derdim. tüho şekilde girince yumurtlama çizgisini kaldırdı. neyseki doktora gittim ordan biliyorum yumurtladığımı. bir kaç gün daha yüksek girmem gerekecek tekrar çizmesi için.
bende de bazen göstermiyor. girip çıkınca düzeliyor. ama senin grafiğinde yumurtlama görünmüyor. bazılarının yumurtlamadan sonra ateş yükselmesi olmazmış belki senin buay öyle oldu. düşüş önemli değil. önemli olan bir noktada yükselmesi ve yüksek devam etmesi.
canım sinir olacak bir şey yok. bir sorun yok tablonda. bence ateşin de gayet güzel yükselmiş. demek ki hormonların iyi çalışıyor. benim de 2 ay önce adetten sonra düşmüştü ateşim. demek ki illa öncesinde düşecek diye bir kural yok. olacak sabret. lütfen moralini yüksek tutmaya çalış. ateş ölçme yönteminin asıl amacı yumurtlamayı tespit etmek gebeliği değil. yüksek ateş bizi umutlandırıyor ama bu böyle.
malesef öyle haklısın :) tablomun son durumu şöyle bu durumda:
My Ovulation Chart
13. gün yumurtlama oldu. bakalım ne zaman çekecek cizgiyi.
doktor yumurta folikulunun buyudugunu ve catladigini ultrasonda gordu mu canim seni takip ettig donemde?
arkadaslar bu sticky dedikleri iki parmak arasinda 1-2 cm uzayan akintinin yumurtlamadan sonra olmasi normal mi? hem de buyuk oradan :)
yumurtlama gununde mi kanaman oldu?
bi dk bi dk yaa bu meryem suresı nedir yaa? ben dualara cok ınanaırım? hemen bi aydınlatırmısınız beni? kuranda mı gecıyo, kacıncı cüz? nasıl baslıyor?kaç defa ve neye niyet okucaz? direk bebişe niyet mi?
ben kenzul arş okudum 3 cuma üstüste ama malesef...((
canım pekı ovulasyon testı kullandım cıft cızgıyı gordum yıne mı yumurtlama olmadı acaba?
Kuzu ovulasyon testinde pozitifi görmüşsün. Bence yumurtlaman da o gün grceklesti
:44::44::44:kafam cok karıstııı..dusunmek ıstemıyorum ama dusunmeden olmuyorkiii:26azar gunu normalde reglı gunum bakalım sonucu merak edıyorummm
evet normalde hep ovulasyon testinde pozitif gördüğüm gün lekelenmem oluyordu bire hep 16. gün pozitifi görmeye başlamıştım bu sefrde birden öyle kanama başlayınca test yaptımki pozitif
ovulasyon testini bizimle paylasmistin
ve koyu iki cizgi vardi
bence yumurtladin sen rahat ol
bazi kadinlar yumurtlama sirasinda kanama gorebiliyorlarmis
ama cok yogun degil
seninki de oyle brisye herhalde
evet canım paylasmıstımm...rahat olmaya calısıyorum bakalım...senın bat ne zmn cnm?
bende senin gibi düşündüm yani olumsuz bişe aklıma gelmedi hatta dedimki acaba şimiye kadar yumurta oluştugu için ben ovu testinde pozitifi görüyordum ama çatlamıyormuydu diye düşünmüştüm dedimki demeki bu sefer çatladı onun için kanama oldu hafif lekelenmelerim devam ediyor ama çok hafif
ben su an bilmiyorum bati net olarak
atesime bakayim yumrtladigim gune 14 ekleyip buluyorum
ama 30 nisan civarlari diyebilirim
yani benim daha cok var
hayırlısı olsun canım inş bekletmez melegın hemen gelır göbüşüne...
canım pekı ovulasyon testı kullandım cıft cızgıyı gordum yıne mı yumurtlama olmadı acaba?
evet canım söyledi hatta boyutunu son yumurtanın çatlayacağına yakın gittiğimde sormuştum 20mm demişti(yanlış söylemiyim 22 de olabilir),hatta ben normalmi falan diyede sormuştum o zaman bilmiyordum normal dedi,sonraki gittiğimde çatlamış dedi
:44::44::44:kafam cok karıstııı..dusunmek ıstemıyorum ama dusunmeden olmuyorkiii:26azar gunu normalde reglı gunum bakalım sonucu merak edıyorummm
ben su an bilmiyorum bati net olarak
atesime bakayim yumrtladigim gune 14 ekleyip buluyorum
ama 30 nisan civarlari diyebilirim
yani benim daha cok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?