kızlar yaa hangi marka ovulasyon testi kullanıyonuz :44: marka vermek yasak ama dimi :26: mesaj atabilen varsa söyleyebilirmi... ben bu aydan umudumu kestim.. 3 gün kaldı ama ne belirti ne bişey.. yumurta bile yok heralde.. ateşimde düzensiz çünkü :18:
Ben galenik one step kullandim.. Benim de ates olcme ile ilgili skintum var.. Ovu test pizitif gosterdikten sonra isim hemen artmadi, teste gore 14. Gun yumurtladim, atesim ise sadece 0,1 artti o da 17. Gun artti.. Ben de tedirginim acaba yumurtlamiyo muyum diye..
Yorumunuza guveniyrm cok tesekkur ederm, Allah razi olsun.. Cok fena strese girmistm.. Bakiyrm bu ates yukselmeleri hep 0.3-0.5 arasi ciddi oranda artmis, benimki 0,1 artinca panikledim. Bir de hep diyolar 28 gunse adet oluyosan 14. Gun yumurtlrsin diye, 14. Gune takimis aklim..canım zaten ovu testte pozıtıfı gordugun gun ymurtan catlamaz
pozıtıfı gordkten snra 36 saate kdr
yanı ya ertesı gun ya bı snrakı gun
pozıtıf gordugunde ılıskıye baslaman gerekıyor
pozıtıften snra r veya 2 gun snra atesın yukseldyse ztn normal olan budur
atesınde desteklemıs ztn merak etme bı hata yok
Ben galenik one step kullandim.. Benim de ates olcme ile ilgili skintum var.. Ovu test pizitif gosterdikten sonra isim hemen artmadi, teste gore 14. Gun yumurtladim, atesim ise sadece 0,1 artti o da 17. Gun artti.. Ben de tedirginim acaba yumurtlamiyo muyum diye..
Yorumunuza guveniyrm cok tesekkur ederm, Allah razi olsun.. Cok fena strese girmistm.. Bakiyrm bu ates yukselmeleri hep 0.3-0.5 arasi ciddi oranda artmis, benimki 0,1 artinca panikledim. Bir de hep diyolar 28 gunse adet oluyosan 14. Gun yumurtlrsin diye, 14. Gune takimis aklim..
bende bu ay alayım bari testlerden bide öyle deneyeyim:44:.. peki yumurtam olmazsa test negatif çıkıyo dimi.. yani en azından o ay yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlamış olurmuyum :44:
arkadaşlar FFdeki tablo buraya nasıl yukleniyor? bi bakar mısnız acep??
offf cok gerildim
iki gun sonra bir aktivite var is yerinin hazirladigi
sevmedigim ve konusmadigim birkac insan da orda olucak
nasil bir tavir sergileyecegim bilemiyorum
gerildim iyice :44: eglence stres atmak icin ben simdiden gerildim.
bulbuka canım senın tablonu da göremeedım? ne alemdesın?
canim ovulasyon testinde pozitifi gordukten iki gun sonra yumurtan catliyor diye biliyorum
bu durumda 14.gun ozitifi gordun ve 16.gun yumurtan catladi
isi artisin da dogal olarak 17.gun oldu
yani hersye normal ve yolunda senin icin
bu senin ilk ates tablon
anlariz sonra belki enin luteal faz 12dir
ve 14.gun degil de 16.gun catliyordur
28 gunde geliyordur
Test 13. Gun pozitif cikti maalesef kafami karistiran da bu oldu iste.. İlgilendiginz icin tsk ederm.. Bu konularda bilgi sahibi olmayinca ya da bildigimi saninca karistrdim hep ve panik.. 7 aydr da kornmdigmz halde gebe kalmayinca acaba yumurtlamiyodum ondan mi oldum.. Bi sitde okudum sadece baska da gormedim, diyodu ki, isi artisi yumurtlamadan hemen sonra olmayabilir.. Yanlis anlamayin eger bu dogruysa baxilari atesi yukseldikten belki de 3-4 gun once yumurtluyor ve verimli donemi kaciriyor.. Sadece ni fikir...????
Canım bak, çok hoş giyinip özgüven tavan sekilde gidiyorsun. Tavırli davranmadan ama çok da samimi olmadan ayaküstü meraba diyip sevdiğin insanların yanında gciriyorsun vaktini
Canım Testlerine bakarak söylüyorum bence senin iki kere yumurtlamış olma ihtimalin yüksek. Eğer 23. Gün tutmuşsa daha bıkac gün daha beklemen gerekir. Bugun testi yap ve negatif cikarsa Bekle bakalım Regl olmazsan Uc dört gün sonra tekrar test yap bence canim
yok ates yukseldikten sonra yumurtlama olmaz, o zaman verimli donem gecmis olur
ates yukselmeden oncesi onemli
ben de saglikli yumurtluyorum hicbir hormon problemim yok cok sukur ama 7.ayimda hamile kalmistim...simdi de yeniden calismalrin 4.ayindayim. bebek olayi hemen olmuyor saglikli cift de olsak, kimisininki hemen oluyor tamam ama kendimizi kastikca bu sure uzuyor. sahsen ben cok stres yaptigim icin sureyi uzattigimi dusunuyorum.bence uzme kendini bekleme surecindesindir ve umairm hamile kalmissindir..
Amiiiin diyorum:) guzel dusunmeye calisiyorum ama onu bunu sunu okumaktan iyice isin icinden cikamaz oldum, su konusmalarla nadil rahatladm bilemezsiniz, Rabbim insaallah en kisa surede hayirlisiyla bebisletinizi kucaginiza verir.. Atrica ne guzel, 2. Cocuk galiba.. Super.. Ben de merakla takip edicem forumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?