Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

o zaman tablom boyl
duzelttim canim saol
haklisin ben ayaga kalktim yattim 35,9 cikti hatta L( uzuldum catlamadim mi diye ama ben catladigimi dusunuyorum

382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

senin zaten geçen ay da çatladıktan sonra bi tık düşme olmuş.. hayırlısıyla gelsin bebişler...

11. gün de çatlamış olabilirsin 14. gün de bekleyip görücez

ama ben 11. gunün öncesınde ve sonrasında sadece hiç,sadece dırek 11. gunde çalışma yaptım :44: kocam seyahate gıtmıstı cunku.
zannımca bu ayı kacırdık bız yaaa(( şu son 4 gundur de bosa delı gıbı yoruyoruz kendımızı ...

ayyy every sen böyle sevinene kadar hiç içimde heycan oluşmamıştı. sen sevinince ben de heycanlandım. bilemem ki hamile kalmak.. hayal gibi..

ya deme oyle
neler duyuyoruz
daha dun de kutsev anlatti kizkardesi hakkinda
tabiki cok umutlandirmak istemiyorum ama sadece benim icimden gecen ve mantikli buldugum yorumu yapiyorum
insallah hamilesindirrrrrrrrrrrrr
gecen nazlim hamile haberi alinca tuylerim diken diken olmustu nasil heyecanlandim, senden de o haber gelse nasil sevinirim anlatamamm

Kizlar doktor'u aradim saat 15te gel dedi, bi bakalim dedi. hayret ettim burda kolay kolay randevu vermezler

karanfilceeee sen bize mujdeyı verecekmısın kı acaba bu ayyy?
bu sabıtlenış pek bı hayır gıbı sankı.. bıde kendınde dıyorsun dpo 13 de duserdı dıye. bak dusmemıs.. ayy hadı yarın olsun hemen de sen yıne bu atesle uyan sabaha veeee Nazar Nazar Nazar

o isteğini kalbimde hissedebiliyorum canım. çünkü aylardır senelerdir uğraşan arkadaşlarım hamile kalınca kendim olmuş gibi seviniyorum..
bakalım bi de yarın olsun da.. ben bazen dpo 16 da adet olurum o zaman ateşim 14 de düşer. ama dpo 16 sürdüğü zamanlar şimdiki gibi tablom olup da ff in çizgiye karar veremeyip bir öncekine aldığı zamanlarda oluyor.
neyse yarın ola hayrola

aklini cok karistirmak istemiyorum
dogru mu onu da bilmiyorum sonucta bu da benim yorumum
ama ben 14.gun catladin gibi dusundum ve cizginin orda oldugunu hayal ettim
sonra da dpo3te bir dusus var gayet iyi ve sonra yine yukselis
o sekilde baktigimda tablon bana hos gorunuyor

evet yarin onemli gun
guzel haberlerini diliyorum canim

kızlar every beni bilir de siz bilmezsiniz..
benim her ay hamile gibi tablolarım olur da sonu yine kırmızı olur.. ve ben nerdeyse 1,5 yıldır uğraşıyorum. eşimde bazı problemler var. siz kolaylıkla sevinebiliyorsunuz varmış gibi ama dedim ya bana sadece mucize gibi geliyor. tabi Rabbim nasip ederse mucizeler gerçek olur.

aslında cok haklısın sen böyle deyınce bende ınceledım de, belkı de ben 11. gun yumurtladım ama 14. gün çatladım, o ani ates yukselısı catladıgıma ısrettir.bu durumda da 1 gun kadar gec kalmısız calısmalara ama olsun catlak patlak beklemıstır belkı 1 gun spermelerını benım yumosum haa?? umutsuz olmamak lazım.

canim senin durum nasil adet olmadin di mi
atesini de olcuyorsun
dedin mi bilmiyorum kacirmisim
umarim randevun guzel gecer
cok kolay gelsiniyi haberlerle don

Canim bugün 12'ci gecikme günüm.. hap'i biraktigimdan dolayimi, hamilemiyim bilmiyorum, zannetmiyorum bence hamile oldugumu cunku 2 test yaptim, en son pazar günü.
Doktor ugra bi bakalim dedi, kan testi veya baska kontrol.

Atesim:
15/04 = 36,9
16/04 = 36,7
17/04 = 37,0

Sen ne durumdasin?

Günaydın kızlar. Karanfilce Valla ateşin sabitlenmis. Yarın da düşmezse al bi test yap. Bakalım belki de göbüşte bişi vardır

az önce dpo nun 16 gun surebıldıgını söylemıssın. onu okuyunca kızdım kendıme aslında kızı heveslendırdın , olmazsa cok uzulecek sımdı dıye. ama tatlım işte hepimiz aynı yoldayız. bnm eşimde de sıkıntılar vardı, hatta ara ara hala yasıyoruz. ben o yuzden ona dr a gıt dıye gecen aylarda baskı yapıyordum. kürler var ya hani onların işe yaradıgını görduk biz biliyormusun. gecen gun hatta cok net bi sonuc yazmıstım. sperm sayısını arttıran kecı boynuzu kürünün uygulama oncesı ve sonrası sperm sayılıarını yazmıstım. sende emınım denemişsindir de hani nerden ne cıkacagı bellı olmaz ya bi söyleyeyim dedim. belki sıkıntılarına ufaktan derman olur böyle seyler.

evet yarin onemli gun
guzel haberlerini diliyorum canim

keşke hamile olsam da eşime sürpriz yapabilsem..
Öyle çok sevinir ki size anlatamam.. tam bi çocuk delisi.. bir de çaktırmasa da problemin kendinde olduğunu düşünüp çok üzülüyor.
bir de çok romantiktir eşim tabi ben de odun.. bazen burda kızların eşlerine bebek haberini nasıl değişik şekillerde verdiğini anlattığımda nasıl özenir. sen de bana çok güzel bişey yap diye ister..
evde aylar öncesinde aldığım bir çift patik var rengi açık yeşil hem kıza hem erkeğe olur. öyle bekliyor işte bir gün eşime sürpriz yapabilme umuduyla.. bu ay öbür ay ya da seneye.. ne zamana kısmet olcak acaba

atesin iyi gidiyor ama senin durumu bilmedigimizden yorum yapmak cok zor. bakalim doktor ne diycek
ben yumurtladim simdi beklemelere gectim canim
11 gun sonra belli olur

sen bikan testi yaptır cicim muhakkak bugün. o neymiş öyle, 12 gün geçikme mi olurmuş, bak sen şu kırmızılaraaa

yok canım sakın beni boşa ümitlendirdim diye üzülm dedim ya ben öyle tablolar gördüm ki artık testte pozitif görene kadar hamile olduğumu düşünmem. ben artık adet olduğumda bile buhranlara girmiyorum. alıştım artık her ne kadar sabit olsa da ateş gözüme çok düşük görünüyor zaten. ha düştü ha düşecek gibi..
kürleri yaptık canım. bizim sayıda problemimiz yok ileri hız ve morfoloji çok düşük ona da daha bir kürün fayda verdiğini görmedim.

yüce rabbim, kimseciklerin kucagını boş bırakmasın inşallah bitanem. ben çok ayrıntılı bılmıyorum, o yuzden sormak ısteıdm, siz dr kontrolunden gectınız mı ne dedı kı drlar, siz sorun old.nu dusunuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…