Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar selaamm nasilsiniz

iyiyim sağol canım çok şükür..
inşallah en yakın zamanda hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla ama enim bu ay olmadı ateşim bugün gün içinde bile düşüktü. koyu sarı akıntım da başladı
bakalım ne zaman olcak dört gözle o anı bekliyorum

ateşi düşük olduğundan şikayetçi baayanlar bir de cıvalı termometreyle ölçün. bende 0,2-0,3 daha düşük ölçüyor dijitalde

biraz gec catlayacak olabilirsin. adetin de uzun suruyor senin. lekelenmelerin de olmus.teste de ates olcmeye de devam et insallah bir kac gune gorursun.

canım geçen aya kadar 32-33 günde oluyordum ama geçen ay bu süre 28 e düştü ne olacak bakalım devam etcem ateşe de testede inşAllah kaçırmamyorumun için teşekkür ederiminşallah herkes gönlündekine kavuşur

canım önceleri 32-33 günde bir regil oluyordum şimdi bu süre 28 e düştü,normalde 16.gün başla diyo siklusuma göre ama 28.günde 14.gün başladım ne bileyim artık gelcek aylar regil biter bitmez başlıycambu gidişle.bugünde 36.8 çıktı ateşim bakalım çizgiyide çekmiyo zaten şimdilik.Rabbim gönlümüze göre versin inşAllah

Son düzenleme:
Günaydin arkadaslar
Size bir sorum daha var, bugün gecikmemin 12'ci günü, 5 nisan adet görmeliydim.. :26: (dogum kontrol hapi mart'ta biraktigim icin olmadim bence:18:)
Telefonumda program var, eger ben 5 nisan adet görseydim ozaman Ovulasyon tarihim 19 Nisan olacakti, ama adet görmedigim icin bu tarih'te gecerli degildir dimi?
Artik ya hastalanim yada test pozitif göstersin ya :18: (2 test yaptim gecen hafta ve pazar günü)

Atesim:
15/04 = 36,9
16/04 = 36,7
17/04 = 37,0

canım ateşin 37 regl gecıkmiş bence hamile olma ihtimalin var bugunde tekrar test yap bence hatta emin olmak için kan a da baktırabılırsın. gec dollenme oldugunda gec cıkıyor idrarda ama hamileysen artık idrarda da cıkması lazım diye düşüyorum

Daha pazar gunu test yaptim, ben yurt disinda yasiyorum, bizim burdaki doktorlar ii degil, adam bana dedi, 1 sene icinde olmazsa ozaman gel.
Sadece gogus uclarim agriyor, doktor dediki o hap'i biraktigin icindir.. ne bilim artik ya.. ya olsun ya hasta olayim

canım genelde korunma hapını bıraktıgında 3 gun içinde adet olunuyor yani benim öyleydi bir hafta gecıkme olmuyor tabii yinede kişiden kişiye değişiyor bence emin olmak için kan testi yaptırman mumkunse yaptır. en iyi sonucu o verir

Ben 2 mart'ta biraktim hap'i, 7 mart hastalandim.
ondan sonra kendiligimden hastalanmadim iste.. ben genede birazdan doktoru arayim... ama kesin der bi kac ay bekle..

Son düzenleme:
Ben 2 mart'ta biraktim hap'i, 7 mart hastalandim.
ondan sonra kendiligimden hastalanmadim iste.. ben genede birazdan doktoru arayim... ama kesin der bi kac ay bekle..

oyle ilk seferden zaten olacak diye birşey yok ki . sadece kadınların %20 si ilk denemede hamile kalabiliyor o nedenle bence de doktoru ben hamile kalmadım dıye arama ama bir hafta gecikme olmus sende hamile olup olmadığını kesinleştirin doktorla ona gore sana söktürücü versin.

Evet anliyorum, kan testi icin ozaman bi arayim.. bakalim doktor ne diyecek

selam canim

ben sabah uyandim ilk alarmi duymamisim, ikinci alarmda hemen heyecanla kocami uyandirdim yatakta biraz hareket ettim konustum falan sonra olctum, 36 ama degeri iki saat sonra uyanincaki deger yazdim 36,1
belki etkilenmistir diye ama 36 yazinca tablom biraz daha anlamli sanirsam,,hangisini yazsam:44:

canlarrr günaydın...sevgili anne adaylarına kucak dolusu sevgiler... benim ateş saçmaladı sankim yaa, dün dedğiniz gibi son haftaya kadar yoruma kapalı olacak heralde bnm tablo . cok calıstık bu aya ama acaba gecmı basladık kı calısmaya? ff yoksa dogru yere mı cekmıs bnm cızgıyı? ben hep bu kdr erken olmaz cunku dongum hep 30-32 gundur dıye ffe suc atıyordum ama, ne b,ileyim bazen karısıyor ınsanın aklı,tablom böyle işte :44:
My Ovulation Chart |

canım ben her gece 5 de ölçerim. sabah namazı için erken ayarlıyorum.
bugün gece çok erken uyudum ben haliyle gece uyandım durdum uykuyu alınca. 2 de filan uyanmışım 36,4 çıktı. saat 3 buçukta uyandım 36,4 çıktı, 5 de uyandım 36,4 çıktı. ammavelakin sabah kalktımdolandım eşimin kahvaltısını filan hazırladım geldim ölçtüm 36,3 çıktı. bana kalırsa yatakta kıvırdanmak çok etkilemiyor. önemli olan kalkıp bişeyler yapmamamak bana kalırsa.
36 da dusun canım bence

dpo13 ve boyle miiiiiii
olsun sen dereceyi degistirdin bunu 36,6 diye dusunsek
ve sabitlemis oldugunu dusunuyoruz
harikaaaaaa adet belirtilerini bosver yanilari oluyor sonucta hamilelikte
tam dedigin gibi oldu sabitledi bu ateste

senin tabloda yerlesme dususu var barizzzzz

Son düzenleme:

11. gün de çatlamış olabilirsin 14. gün de bekleyip görücez

ayyy every sen böyle sevinene kadar hiç içimde heycan oluşmamıştı. sen sevinince ben de heycanlandım. bilemem ki hamile kalmak.. hayal gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…