hayallerini yikmak istemem ama ben turkiyedeyim benim de dusuksanirim ondan degil. bizim boyle iste.
kizlar selaamm nasilsiniz
biraz gec catlayacak olabilirsin. adetin de uzun suruyor senin. lekelenmelerin de olmus.teste de ates olcmeye de devam et insallah bir kac gune gorursun.
canım bu ne telaş acele etme çatlarsın daha çatlamamış. zaten geçen ay da 15. gün çatlamışsın. keşke 13. gün filan başlasaydın test yapmaya. yrın yüksek çıkarsa bugün çatlamış olursun
buda benim ateşim
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
Günaydin arkadaslar
Size bir sorum daha var, bugün gecikmemin 12'ci günü, 5 nisan adet görmeliydim.. :26: (dogum kontrol hapi mart'ta biraktigim icin olmadim bence:18:)
Telefonumda program var, eger ben 5 nisan adet görseydim ozaman Ovulasyon tarihim 19 Nisan olacakti, ama adet görmedigim icin bu tarih'te gecerli degildir dimi?
Artik ya hastalanim yada test pozitif göstersin ya :18: (2 test yaptim gecen hafta ve pazar günü)
Atesim:
15/04 = 36,9
16/04 = 36,7
17/04 = 37,0
canım ateşin 37 regl gecıkmiş bence hamile olma ihtimalin var bugunde tekrar test yap bence hatta emin olmak için kan a da baktırabılırsın. gec dollenme oldugunda gec cıkıyor idrarda ama hamileysen artık idrarda da cıkması lazım diye düşüyorum
Daha pazar gunu test yaptim, ben yurt disinda yasiyorum, bizim burdaki doktorlar ii degil, adam bana dedi, 1 sene icinde olmazsa ozaman gel.
Sadece gogus uclarim agriyor, doktor dediki o hap'i biraktigin icindir.. ne bilim artik ya.. ya olsun ya hasta olayim
canım genelde korunma hapını bıraktıgında 3 gun içinde adet olunuyor yani benim öyleydi bir hafta gecıkme olmuyor tabii yinede kişiden kişiye değişiyor bence emin olmak için kan testi yaptırman mumkunse yaptır. en iyi sonucu o verir
Ben 2 mart'ta biraktim hap'i, 7 mart hastalandim.
ondan sonra kendiligimden hastalanmadim iste.. ben genede birazdan doktoru arayim... ama kesin der bi kac ay bekle..
oyle ilk seferden zaten olacak diye birşey yok ki . sadece kadınların %20 si ilk denemede hamile kalabiliyor o nedenle bence de doktoru ben hamile kalmadım dıye arama ama bir hafta gecikme olmus sende hamile olup olmadığını kesinleştirin doktorla ona gore sana söktürücü versin.
gunaydin kizlar
nasilsinizzzzzz
selam canim
ben sabah uyandim ilk alarmi duymamisim, ikinci alarmda hemen heyecanla kocami uyandirdim yatakta biraz hareket ettim konustum falan sonra olctum, 36 ama degeri iki saat sonra uyanincaki deger yazdim 36,1
belki etkilenmistir diye ama 36 yazinca tablom biraz daha anlamli sanirsam,,hangisini yazsam:44:
ateşin kaç çıktı canım. benim yine aynı. benim zaten 13. gün değerim düşerdi. şu an düşmedi ama zaten düşüktekararsız kaldım. ama tüm adet belirtilerini yaşıyorum.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
canlarrr günaydın...sevgili anne adaylarına kucak dolusu sevgiler... benim ateş saçmaladı sankim yaa, dün dedğiniz gibi son haftaya kadar yoruma kapalı olacak heralde bnm tablo . cok calıstık bu aya ama acaba gecmı basladık kı calısmaya? ff yoksa dogru yere mı cekmıs bnm cızgıyı? ben hep bu kdr erken olmaz cunku dongum hep 30-32 gundur dıye ffe suc atıyordum ama, ne b,ileyim bazen karısıyor ınsanın aklı,tablom böyle işte :44:
My Ovulation Chart |
dpo13 ve boyle miiiiiii
olsun sen dereceyi degistirdin bunu 36,6 diye dusunsek
ve sabitlemis oldugunu dusunuyoruz
harikaaaaaaadet belirtilerini bosver yanilari oluyor sonucta hamilelikte
tam dedigin gibi oldu sabitledi bu ateste
senin tablo da yerlesme dususu var barizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?