Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
atesin iyi gidiyor ama senin durumu bilmedigimizden yorum yapmak cok zor. bakalim doktor ne diycek
ben yumurtladim simdi beklemelere gectim canim
11 gun sonra belli olur
aynen hayirlisi canim,

Aiiii 11 gun sonra insallah güzel haberlerle gelirsinnn

sen bikan testi yaptır cicim muhakkak bugün. o neymiş öyle, 12 gün geçikme mi olurmuş, bak sen şu kırmızılaraaa
Heyaaa burdakiler hepsi bi acayip ya.. gidecem randevuye bakalim kan testi yaptirirmi o bile belli olmaz, hastaneye sevk etmesi lazim

cok duygulandirdin canim..
cok guzel birsey buo heyecani tez zamanda yasaman dilegiyle..

doktorum bundan 4 ay önce sperm testine baktı morfoloji ve ileri hız düşük ama sayı çok fazla o yüzden kurtarabilir dedi. bana tedavi uygulamaya başladı. bana 3 ay serophene kullandırdı. doktorum yumurtlamarımın çok güzel olduğunu gördü en düşük dozda bile 5 yumurta oluştu. benim sağ tüpümde hafif tıkanıklık vardı rahim filminde ilaçla açılmış. aslında yine tıkandıysa bende o da sorun olabilir yani şans %50 oluyor öyle olunca. doktor eğer tıkalıysa öyle olur dedi. ama bu 3 ay boyunca yumurtlarım sağlı sollu oldu döllenme olmayınca eşinde ileri hız çok düşük dedi belki aşılama başarılı olur dedi haziranda aşılama deniycek. böyle işte. canım doktorlar da deneyerek gidiyorlar ki işte en son ihtimale tüpü koyuyorlar. bu değerlerle olmaz mı olur tabi ama uzun zaman alabilir.

cok duygulandirdin canim..
cok guzel birsey buo heyecani tez zamanda yasaman dilegiyle..

İnşallah hepimiz
belki hamile kalsam baya kişi sürüklerim ardımdan.. çünkü uzun süre olmayanlardan biri hamile kalınca arkasından baya giden oluyor gözlemlerime göre

ama benim gündüz ateşlerim filan çok düşük çıkıyo kızlar bi türlü ümitlenemiyorum. hiç batmalar yok hiç bişey yok

ben her ay adete kadar batmalar yasiyorum da ne olur canim ya resmen sag kasikta sol kasikta pi tpit atmalar gerilmeler oluyor saniyelik ama yine adet geliyor

ben her ay adete kadar batmalar yasiyorum da ne olur canim ya resmen sag kasikta sol kasikta pi tpit atmalar gerilmeler oluyor saniyelik ama yine adet geliyor

tabi canım o da değişebiliyor kişiden kişiye..
2 derece yükseğini hesap ediyorum ben yine kurtarmıyo. çünkü benim 13. gün 37 lerden 36,8 e düşüyo mesala. işte tek sabit gitmesi güzel bi görüntü oluşturuyor. hayırlısı bakalım yarın belli olur artık.
dün de içimden geçirdim ki neyse bakalım bi 2-3 ay olmasın da Allah nasip ederse umrede zorluk çekmiyim diye. dün nerdeyse olmasını istemiyordum bugün heycan ekşın oldu azcık

biraz erken mi başlamış o düşmeye ne?

Valla ilk defa olctugum icin genelde mi böyle yoksa bu ay mi böyle bilemiyorum. Bu kadar çok düşük çıkınca hemen ardından ölçtüm 35.7 çıktı ama ilk olctugumu yazdım. Sence doğru mu yapmisim?

Canım umarım sen hamile kalırsın arkandan biz gelirz :) benim bu sabah özellikle sag kasığımda batma oldu bıkac gündür de çok uyuyorum ama belki de yorgunluktan ve belki de soğuk aldım. Şimdiden ümitlenmek istemiyorum. Ateşim de duZenli gitmiyor zaten

Valla ilk defa olctugum icin genelde mi böyle yoksa bu ay mi böyle bilemiyorum. Bu kadar çok düşük çıkınca hemen ardından ölçtüm 35.7 çıktı ama ilk olctugumu yazdım. Sence doğru mu yapmisim?

dogru bu ay senın ılk ayındı,yani kendini tanıma sureci :))

ateşinin kendisinin düşüklüğünden ziyade, gidişatındaki düşüşlere bekmek lazım. ama en dogru yorumlar son haftakı ates ölçümlerine göre yapılır sanırım. cunku bende de cok guzel yukselme varken dun 0.5 derecelık dusus ve bugunde 0.2 derecelık yukselme vardı. acayıp oynadı yanı. kızlar bana da son haftakı atesıne bakalım dedıler.

birde şu ki, ilk ölçtüğünü baz alman daha dogru, yataktan kalkmadan, uyandıktan hemen sonra ve erken saatte...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…