aynen hayirlisi canim,atesin iyi gidiyorama senin durumu bilmedigimizden yorum yapmak cok zor. bakalim doktor ne diycek
ben yumurtladim simdi beklemelere gectim canim
11 gun sonra belli olur
Heyaaa burdakiler hepsi bi acayip ya.. gidecem randevuye bakalim kan testi yaptirirmi o bile belli olmaz, hastaneye sevk etmesi lazimsen bikan testi yaptır cicim muhakkak bugün. o neymiş öyle, 12 gün geçikme mi olurmuş, bak sen şu kırmızılaraaa
Günaydın kuzular. Bugünkü ateş listem :
3c17fc Ovulation charts on FertilityFriend.com
biraz erken mi başlamış o düşmeye ne?
keşke hamile olsam da eşime sürpriz yapabilsem..
Öyle çok sevinir ki size anlatamam.. tam bi çocuk delisi.. bir de çaktırmasa da problemin kendinde olduğunu düşünüp çok üzülüyor.
bir de çok romantiktir eşim tabi ben de odun.. bazen burda kızların eşlerine bebek haberini nasıl değişik şekillerde verdiğini anlattığımda nasıl özenir. sen de bana çok güzel bişey yap diye ister..
evde aylar öncesinde aldığım bir çift patik var rengi açık yeşil hem kıza hem erkeğe olur. öyle bekliyor işte bir gün eşime sürpriz yapabilme umuduyla.. bu ay öbür ay ya da seneye.. ne zamana kısmet olcak acaba
yüce rabbim, kimseciklerin kucagını boş bırakmasın inşallah bitanem. ben çok ayrıntılı bılmıyorum, o yuzden sormak ısteıdm, siz dr kontrolunden gectınız mı ne dedı kı drlar, siz sorun old.nu dusunuyorsunuz?
cok duygulandirdin canim..
cok guzel birsey buo heyecani tez zamanda yasaman dilegiyle..
İnşallah hepimiz
belki hamile kalsam baya kişi sürüklerim ardımdan.. çünkü uzun süre olmayanlardan biri hamile kalınca arkasından baya giden oluyor gözlemlerime göre
ama benim gündüz ateşlerim filan çok düşük çıkıyo kızlar bi türlü ümitlenemiyorum. hiç batmalar yok hiç bişey yok
gunaydin canim
nasil bugunku atesin
ben her ay adete kadar batmalar yasiyorum da ne olur canim yaresmen sag kasikta sol kasikta pi tpit atmalar gerilmeler oluyor saniyelik ama yine adet geliyor
biraz erken mi başlamış o düşmeye ne?
Valla ilk defa olctugum icin genelde mi böyle yoksa bu ay mi böyle bilemiyorum. Bu kadar çok düşük çıkınca hemen ardından ölçtüm 35.7 çıktı ama ilk olctugumu yazdım. Sence doğru mu yapmisim?
yok hayir daha cok erken
oyle bir dusus degil
onemli olan ikinci donem yani haftaya nasil gittigi
bu ates daha cok degisir
İnşallah hepimiz
belki hamile kalsam baya kişi sürüklerim ardımdan.. çünkü uzun süre olmayanlardan biri hamile kalınca arkasından baya giden oluyor gözlemlerime göre
ama benim gündüz ateşlerim filan çok düşük çıkıyo kızlar bi türlü ümitlenemiyorum. hiç batmalar yok hiç bişey yok
Valla ilk defa olctugum icin genelde mi böyle yoksa bu ay mi böyle bilemiyorum. Bu kadar çok düşük çıkınca hemen ardından ölçtüm 35.7 çıktı ama ilk olctugumu yazdım. Sence doğru mu yapmisim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?