- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
kimse bana bir yorum yazmamış ama
boşver canım gitme. beni de bi arkadaş oturmaya davet etti ben gitmiycem çok anlaşamadığım biri de gelcek çünkü..küs değiliz ama konuşup sohbet etmiyoruz. geçen sene beni kullanma hareketlerinin sonuncusunda izin vermedim kırıldı hanfendi. bazı insanlar başkasını kullanmayı ne çok seviyor. oh varya bazı insanlarla arkadaşlık insana yük oluyor. yapmamak daha hayırlı. merhaba merhaba o kadar. onun bana kırılmış olması da ayrıca iyi oldu
boşver canım gitme. beni de bi arkadaş oturmaya davet etti ben gitmiycem çok anlaşamadığım biri de gelcek çünkü..küs değiliz ama konuşup sohbet etmiyoruz. geçen sene beni kullanma hareketlerinin sonuncusunda izin vermedim kırıldı hanfendi. bazı insanlar başkasını kullanmayı ne çok seviyor. oh varya bazı insanlarla arkadaşlık insana yük oluyor. yapmamak daha hayırlı. merhaba merhaba o kadar. onun bana kırılmış olması da ayrıca iyi oldu
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com ilk defa ateşim bu kadar düşük seyrediyor.sanırım bu ay da iş çıkmayacak.bu arada bizim kaloriferler yanmıyor artık acaba oda soğuk olduğu için mi diğer aylara göre düşük çıkıyor ki??? bi de şu kask batmaları illa ki kasıkta mı olmalı rahimin içine doğru batma olsa kurtarmaz mı kii:)))
Karanfilce ne kadar haklısın. Seni kullanmak ister; ve hatta kullanır sonra artık buna izin vermediğinde de sen ona bir kötülük yapmissin gb kırılır. İnsanlardaki bu egoyu anlayamiorm. En güzeli yanına bile yaklastrmamak onları. Hayat onlarsiz da yeterince zorr
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com ilk defa ateşim bu kadar düşük seyrediyor.sanırım bu ay da iş çıkmayacak.bu arada bizim kaloriferler yanmıyor artık acaba oda soğuk olduğu için mi diğer aylara göre düşük çıkıyor ki??? bi de şu kask batmaları illa ki kasıkta mı olmalı rahimin içine doğru batma olsa kurtarmaz mı kii:)))
güzel duygular karşılıklıdır canım.. Allah razı olsun güzel dileklerin için..
alllam ya mrchartta tablom yok olmus bulamıyorum fıkrı olan
alllam ya mrchartta tablom yok olmus bulamıyorum fıkrı olan
My Ovulation Chart
kızlar noluyo 2 aydır yumurtlama günümü kaçırıyorum sanki, çatladım mı ne oldum yine anlamadım ters bişeyler mi var anlamıyorum regil biteli kaç gün oldu hala pozitifi görmedim ovuda, sanırım ya geç başladım test yapmaya yada bilemiyorum her neyse.sizce ne olmuş?yumurtlama olmadığını nasıl anlarız acaba yada ne olmuş olabilir ?kafam karıştı test yapmaya devam etcem ara ara 2 günde 1 yakalarım eğer pozitif olursa
Hollanda, keske Türkiye diyebilseydim beeee
dun watery gordum yogun yogun neden tekrar diye sasirdim
bugun de tablo boyle
catlamisimdir herhalde382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kocam da yoruldu zaten iste cani cikiyor, evde de hergun hergun yordumsabah kalk sogukta banyo git, hasta edicem adama, bugun ara vericem olduysa olsun artik.
yilbasi hediyemi istiyorummmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnniste bundan
My Ovulation Chart
kızlaaar günaydın.
ateş tablomdaki anlamsızlıga bakar mısınız ya? bugun ku bu ciddi düşüşün sebebini anlayamadım ben? bu neyin nesi ki acaba?
o düşüşlere takılma adete yakın olursa kötü ama şu an için önemsiz hamile olanda da olmayanada daolabiliyor. sen tablonu 1 hafta yoruma kapalı düşün son günler öenmli
öyle su gibi kalmışım ki bugün adet olacam zannettim. koyu akıntım da başladı. ben genç kızlığımda da farkederdim adet yaklaşınca soğuk soğuk ter basar. ama tabi hiç hamile kalmadığımdan bilemiycem yine de aradaki farkı.
senin de mi oldu öyle? seninki adetle alakalı değil artık belli..
ama benim dün ve ondan önceki gün adet sancım da oldu
ateşimin karar günü normalde yarın sabahki ateş ama böyle düşükken yarın da böyle çıkarsa(takıldı çünkü) nasıl bi yorumyaparım bilmem.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar
ben çarşamba günü hiç ateşim düşmeden adet oldum
sonrasındada hiö düşmedi ateşim...öyle ateşli ateşli yaşıyorum
merhabaaagecen ayın 16 sındaydı reglım atesım de su sekılde yorum yapın lutfeenn çatlıcammm
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ben de turkiyedeyken olcucem atesimi.acaba burda oldugum icin mi bu kadar dusuk atesliyim merak ediyorum dogrusu iyi aksamlar karanfilce 9ay
teşekkür ederim canım.Deryacim Dpo nun son gunundeki düşük ateşler Regl olcaginin ve hamile olmadıgının işaretidir. Sen daha baslardasin benim gibi. Su an olctugumuz düşük ateşlerin Bi manası yok. Keza ortalamanın altına da düşmemiş ateşin. 1 hafta daha beklemedesin
haklısın canım sağol.bu belirtiler aldatıcı bence de zira geçen ay da hissetmiştim...Benim yasadigim ve net hatirladigim sey rahimde yirtlma batma hissiydi ama bunlar bence adet gecikmesiyle basliyor oncesi aldatici olabilir.umarim hamilesindir canim
Allah da seni güldürsün emi
geçmiş tablonu görünce kendime ne çok benzettim. süper tablolar. aynı kaderi paylaşıyoruz canım. inşallah biz de tembel spermlere rağmen aynen şeker leblebi gibi sevginin gücüyle başarırız bu işi..
merak etme arada da böyle düşük tablolar olsun. ben öyle tablolardan da hamileleri görünce düşük olsa da çok önemsemiyorum.
yalnız benim yaz aylarında ateş ortalamam düşüyor kış aylarında çıkıyor(deneyimlerimden inciler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?