Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Karanfilce ne kadar haklısın. Seni kullanmak ister; ve hatta kullanır sonra artık buna izin vermediğinde de sen ona bir kötülük yapmissin gb kırılır. İnsanlardaki bu egoyu anlayamiorm. En güzeli yanına bile yaklastrmamak onları. Hayat onlarsiz da yeterince zorr

Karanfilce ne kadar haklısın. Seni kullanmak ister; ve hatta kullanır sonra artık buna izin vermediğinde de sen ona bir kötülük yapmissin gb kırılır. İnsanlardaki bu egoyu anlayamiorm. En güzeli yanına bile yaklastrmamak onları. Hayat onlarsiz da yeterince zorr

387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com ilk defa ateşim bu kadar düşük seyrediyor.sanırım bu ay da iş çıkmayacak.bu arada bizim kaloriferler yanmıyor artık acaba oda soğuk olduğu için mi diğer aylara göre düşük çıkıyor ki??? bi de şu kask batmaları illa ki kasıkta mı olmalı rahimin içine doğru batma olsa kurtarmaz mı kii:)))

Deryacim Dpo nun son gunundeki düşük ateşler Regl olcaginin ve hamile olmadıgının işaretidir. Sen daha baslardasin benim gibi. Su an olctugumuz düşük ateşlerin Bi manası yok. Keza ortalamanın altına da düşmemiş ateşin. 1 hafta daha beklemedesin

Kizlar duygularima tercume olmussunuz:) bu arada kocam geldi ve eglence ertelenmis hem de bizim burda olmadigimiz bir tarihe.:)sevindim istemiyordum malum kisiler yuzunden

Benim yasadigim ve net hatirladigim sey rahimde yirtlma batma hissiydi ama bunlar bence adet gecikmesiyle basliyor oncesi aldatici olabilir.umarim hamilesindir canim

SLM BAAYANLAR
GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM HEPİNİZE
İLKBAHARIN MÜJDECİSİ BEBİŞLERİMİZ OLSUN İNŞALLAH

alllam ya mrchartta tablom yok olmus bulamıyorum fıkrı olan

Allah da seni güldürsün emi

geçmiş tablonu görünce kendime ne çok benzettim. süper tablolar. aynı kaderi paylaşıyoruz canım. inşallah biz de tembel spermlere rağmen aynen şeker leblebi gibi sevginin gücüyle başarırız bu işi..
merak etme arada da böyle düşük tablolar olsun. ben öyle tablolardan da hamileleri görünce düşük olsa da çok önemsemiyorum.
yalnız benim yaz aylarında ateş ortalamam düşüyor kış aylarında çıkıyor(deneyimlerimden inciler)

alllam ya mrchartta tablom yok olmus bulamıyorum fıkrı olan

Allah da seni güldürsün emi

geçmiş tablonu görünce kendime ne çok benzettim. süper tablolar. aynı kaderi paylaşıyoruz canım. inşallah biz de tembel spermlere rağmen aynen şeker leblebi gibi sevginin gücüyle başarırız bu işi..
merak etme arada da böyle düşük tablolar olsun. ben öyle tablolardan da hamileleri görünce düşük olsa da çok önemsemiyorum.
yalnız benim yaz aylarında ateş ortalamam düşüyor kış aylarında çıkıyor(deneyimlerimden inciler)

biraz gec catlayacak olabilirsin. adetin de uzun suruyor senin. lekelenmelerin de olmus.teste de ates olcmeye de devam et insallah bir kac gune gorursun.

Hollanda, keske Türkiye diyebilseydim beeee

hangi sehir? ben bir sure gorningende kaldim. cok sevmistim

canim selam. naber? senin 15. gun catlamistir muhtemelen yumurtan. yarin ceker cizgiyi ff. ya ben cizgiyi cektiginden beri ara vermis durumdayim esim isyan edecek :) ama napiim ben de iste evde cok yoruluyorum

My Ovulation Chart

kızlaaar günaydın.
ateş tablomdaki anlamsızlıga bakar mısınız ya? bugun ku bu ciddi düşüşün sebebini anlayamadım ben? bu neyin nesi ki acaba?

zaten arkadaslar da soylemis canim bu dususler cok onemli degil. onemli olan ortalamanin (yatay cizgi) ustunde kalman ve son bir kac gunku atesin.

cnim son 2 gun. hadi bakalim hayirlisi. insallah bu ay cizt cizgiyi gorursun

günaydın kızlar

ben çarşamba günü hiç ateşim düşmeden adet oldum

sonrasındada hiö düşmedi ateşim...öyle ateşli ateşli yaşıyorum

bana da 2 ay once oyle olmustu. hem de cok agrili gecmisti. gecen ay dustu mesela.

merhabaaagecen ayın 16 sındaydı reglım atesım de su sekılde yorum yapın lutfeenn çatlıcammm

3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com

simdi cok guzel olmus tablon yukselik de guzel insallah sonu da guzel olur

Ben de turkiyedeyken olcucem atesimi.acaba burda oldugum icin mi bu kadar dusuk atesliyim merak ediyorum dogrusu iyi aksamlar karanfilce 9ay

teşekkür ederim canım.

Benim yasadigim ve net hatirladigim sey rahimde yirtlma batma hissiydi ama bunlar bence adet gecikmesiyle basliyor oncesi aldatici olabilir.umarim hamilesindir canim
haklısın canım sağol.bu belirtiler aldatıcı bence de zira geçen ay da hissetmiştim...

evet canım kaderlerimiz aynı umarım beraber hamiş kalırız o günleri görürüz inşallah.geçmiş tablolar süper gerçekten ama o da insanı üzüyor 37.3e bile yükselmişti bir keresinde o kadar ümitlenmiştim ki sonrasındaki hayalkırıklığı çok yıpratıyor insanı.yaz kış olayında haklısın bence de...çok teşekkürler yorum için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…