Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
slm kızlar nasılsınızzz allahım inş yüzlerinizi güldürür hakkınızda hayırlısı olsun darısı başınızaaa
julia ve ronya geliyormu haberiniz varmı :26:

hosgeldinnnnnn
bu topice ilk geldigimde gordugum isimlerdensin sen
ve bana cok yardim ettin
sonra hamile haberinle sevinmistik
ronya dogum yapti mart ayinda bize soyledi ama sonra gelmedi bildigim kadariyla
juliadan uzun zamandir haberim yok

Selammm kızlarrrrrrrrrr

nasılsınızzzzz ateşinizzz ve yımırtanız bol olsun inşallaaaaaaaaaah

ben yineee yatak odamdan baglanıyorummmmmmm sizeeee,daha iyiyim çok şükür ama kalkmıyorum yinede

şu reglim bitsedeee heyecana başlasam halvetlere başlasammmm şuralara yeni tablomu koysammmmmm

heyecanlansammmmmmmmmmm ne kaaaa gözel olurrrrr :))))

hosgeldinnnnnn
bu topice ilk geldigimde gordugum isimlerdensin sen
ve bana cok yardim ettin
sonra hamile haberinle sevinmistik
ronya dogum yapti mart ayinda bize soyledi ama sonra gelmedi bildigim kadariyla
juliadan uzun zamandir haberim yok

nasılsın cnm ne olcak burda herkes birbirine yardımcı oluyodu hala öyledir inş ronya demek doğum yaptı ne güzel bebekle ilgilendiğinden vakit bulamıyodur ilk aylar yoğun geçiyo diyolar

al benden de o kadar. aynen ayneeennn bende yasıyorum bunları. ayakta durdukca daha cok hıssedıyorum hatta. gecen aylarda da yasadım, gastrıt mı var acaba derdım, ama bı sure sonra gecerdi. sımdı 2-3 gundur oluyorum ve yumurtladım bıkac gun once.
neden oluyor kı hakkaten. belkıde yumurtladıktan sonra yukselen hormonumuza karsı bır tepkıdır ne dersın? eger oyleyse gebelıkte yandık demektır, mıde bulantısı hat safhada olacak demektır :)))

nasılsın cnm ne olcak burda herkes birbirine yardımcı oluyodu hala öyledir inş ronya demek doğum yaptı ne güzel bebekle ilgilendiğinden vakit bulamıyodur ilk aylar yoğun geçiyo diyolar

tebrık ederım folıkacıd. senın donemınde burda degıldım ben herhalde yenı sayılırım.şimdi öğrendım hamıleymıssın. sende bızler gıbı ates yontemıyle mı kaldın hamıle? kacıncı ayın?

hosgeldın datluuum. o gunlerde gelır saglıgına kavus ınsallah da, beraber paydas paydas paylasırız tablolarımızı.

şimdi farkettim. mayıs sonunda beklıosun sanırım bebeişini, ne güzel ne güzel. maşallah. nasıl gıdıyor pekı hamılelık, cok guzel bır duygu dımı?? allahım bızlerede yasatsın ıns

hosgeldın datluuum. o gunlerde gelır saglıgına kavus ınsallah da, beraber paydas paydas paylasırız tablolarımızı.

hoşşşşbuldum canımmmm
inşallaaah iple çekiyorum bilaç gndür pek bi karamsardım
bugn hırs yabtım sanırım
bgn bi görmcem geldi yine bende bol biliyonuz
ay o da demesin mi
kızzz sen hamilesinde mi yoksa bize söylemiyosun risk flnmı var yatıyosun böyle demezmi
kan beynime sıçradııııııııııııııııııııııııııııııı
değilim dedimmmmmmm
neden sürekli hamilelikkkkkle geliyosunuz banaaa yitter yaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

atcan 5-10 tane odunu ustunede bır kazan. vercen ateşi kazanada oturtucan öyle ınsanları.

yadaaa sallamıcan olcak bıtcek.
valla bende 3 tane yenge var, 3unun gorumcesı bı ben. ama ben hıc gorumcelık yapmıyorum, abımlerden daha ıyıyız yengelerle. acaba senınkıler mı hora gecıyor bnm gıbıler mı?

evet cnm tanımıyorum ben baya bi eskilerdenim evet mayıs sonu haziran başı bakalım ne zaman olcak az kaldı allah sizlerede nasıp etsin inşşşşş tez zamanda çok güzel bir duygu inş sizlerede rabbim en kısa zamanda bu duyguyu yaşatır evet ateş takıp ediyordum

ayy vallaa elimden bi kazaaaa çıkacakkk az kaldı
yaaa çok iyidirr çok iyi anlaşırız bizde aslnda ama böle aaa uçak geçti acaba hamilemisin muhbbetlerine gelemiyorum artk
önceden bebek düşünmezken gülüp geçiyodummmmmm
ama şmdi onlarda çok istiyolarrrr biliyorum ama ne edeyim yani zırt diye yapılmıyoki bu bebe
azcık sormayın yaa açmayın şu konularıııııııııııııııııı yarama basıyolar farkında değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…