Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
saol canim cevabin icin
kac aydir direniyorum doktora gitmemek icin
dusukten sonraki ay kontrol yapilsa iyi olcakti ama ben onemsemedim hic
sonra da kendimi dinleyip duruyorum sorun var mi soyle mi niye boyle

Canım kafana takacagina bı doktora görün bence. Tonla seye stres yapıyoruz zaten bı de bunları düşünüp stres yapmayalım. Biliosun bebişe stres iyi gelmiyor

evet oyle
Allah isteyen herkese cok bekletmeden bebek versin insallah
bu bekleme surecleri cok yipratiyor
hayat surekli bebek uzerine odaklaniyor

son 3 senemi 1 sene o kadar takmadığım için 3..kafamı bi kurt kemirerek birisi çocuk varmı diye soracak korkusuyla insanlardan uzaklaşarak yaşadım ve en güzel çağlarımı bu acıyla ve eksiklikle geçirdim ..rabbim bundan geri koymasın en azından bi umutla bekliyoruz onu beklemeyi bırakıp tüm ömürünü bu acıyla geçirenlerde var bunada şükür rabbm kimseyi tek bırakmasın yuvasında alt komşunun çocuğunun sesi üstekinin yandakinin sen bakıyorsun evine ıssız bi yer ...tv hep açık bende bi ses olsun diye ama bi bebek olsa o gülse o ağlasa ..damaramı bağladım neee

yok cnm pko adet döngüm 28-29 gün

insallah canim hamile kalirsin en yakin zamanda
guzel haberini buraya yazarsin hepimiz cok seviniriz..

ben de dizi izlerken baba cocuk laflari gecince kotu oluyorum.. oglum kizim diye anlatinca, ya da bir babanin annenin oglum kizim demesiyle bir kotu oluyorum. kocamla izledigimde bu duyguya kapiliyorum.biz de boyle diyebilecek miyiz diye dusunerek

ben 5 sene vajinismusla uğraştım 6 ay oluyo yeneli ama olmadı bebiş eşimde bişi yok testleri yapıldı benimde hormonlara bakıldı yumurtamda vardı kist yok ama kısmet artık,yardımlarınızı bekliyorum ateş konusunda kızlar şimdiden teşekkürler:) yaşımda 30

yok cnm pko adet döngüm 28-29 gün
o zman dediğim gibi tam vaktinde çatlamışsın cnm hadi hayırlısı

inşallah cnm ..zor bi süreç tabi insanlarında dikkatli olması gerekir ..misafirliklerde bile çocuklarını ballandıra ballandıra öpenler olunca tuhaf oluyorum bildikleri halde ..sanırım bunu sadece yaşayanlar anlar...
mutlu aile tabloları çizmemiz yakındır inşllah tüpten çok umutluyum ben inşallah sene sonuna kadar gebe kalırız ..sen bu süreç içerisinde ne gibi yol çizmeye karar verdin ?

ALLAH sanaa kolaylık versin cnm oda nasıl bir illetse şükür kurtulmuşsundur ..bi arkadaşımızda senin gibi vajiyi yenmiş şmdi bebeiş için uğraşıyor olur cnm yakında hiç sıkma kendini

canim 7.ayimda hamile kalmistim o yuzden aslinda sukrediyorum ve hamile kaldim insallah yine kalirim diyorum
simdi 4.ayim yeniden baslamada o yuzden su an icin birsye yapmiyorum
ama belli bir sure sonra sperm testi yaptirabiliriz esime ben de hormonlarima yeniden baktiririm.
bakalim umarim gerek kalmaz

senin de insallah olacak canim
gonulden inaniyorum

Son düzenleme:

inşşallah cnm bi defa kaldın yine kalırsın ve bu kez sağlıklı bi evlatla buluşturur rabbim...neden olmasın dua ediyorum her zman hepimiz için taşa bakıp,kuşa bkıp ağaca bakıp,etraftaki çocuklara bakıp ..ve gönülden inanıyorum olacağınada emeklerimizi boşa çıkarmasın allahımm.. ahanda böle tostili minnoşlar versin bıkalım usanalım ıngalarından kaka temizleyerek geçirelim uzunca bi süremizi

bu sabah ateşimi ölçmeye başlayacaktım derecemi kaybettim merak ediyorum alışkanlık oldu bende sı ölçmek

haftasonu eşimin eski işyerinden arkadaşları gelecek. bi tanesinin 5 yıllık filan evlilermiş. çocukları olmuyordu. eşim demiş ne iş nasıl oldu?
çocuk sigarayı bırakmış ve bi bitkisel karışım yemiş. dedim eşime geldiklerinde ilk işin o tarifi almak olsun tamam mı..

kesinlikle canim hemen alin o tarifi hatta bize de soyleeeeee tamam miii
ufff ya benimki de ice ice hergun daha da arttiriyor
devam etsin bu yolda

benim dayim da surekli bana bahsediyor
gelin size bir karisim vericem ertesi ay hamilesin
ove ove bitiremedi ama sanirim onunki ari sutuyla bir karisim.
kendisi de mesela dunya kadar sigara icer ama bu karisimi aliyor sonra esi hamile

şimdiden heycanlandım biliyor musun inşallah bizlerde de işe yarar. kızın hamile olduğuna da bi o kadar sevindim ya

bakalim nasil birsey
umarim ise yarar
ya burdakiler de hep bitkisel takviyelerle hamile kaliyorlar var bir bildikleri
bin bir cesit bitkisel ilaclar, caylar.. bir suru seyleri var ama benim hicbir fikrim yok

senin alacagin bilginin bizde iyiye vesile olmasini diliyorum..
buyuk ihtimal benim bulamayacagim seyler vardir icinde ama turkiyeye gelir gelmez alirim hemen

benim dayim da surekli bana bahsediyor
gelin size bir karisim vericem ertesi ay hamilesin
ove ove bitiremedi ama sanirim onunki ari sutuyla bir karisim.
kendisi de mesela dunya kadar sigara icer ama bu karisimi aliyor sonra esi hamile

ya ne biliyim canım yapmadık değil duyduğumuzu yaptık ama insan bi yere kadar sürdürebiliyor ortalama 1-2 ay arı sütü polen propolis yedik biz eşimle. ama onlar da ne kadar doğal o da var. en uzun sürdürdüğüm keçiboynuzu kürü oldu 3 ay evet sayı arttı ama hızla morfoloji yine aynı kaldı. en son 15 gün havuç kürü yaptım. ama o çok zor oluyo normalde 1 ay olmalı sanırım ama dayanamadım. ev hanımı olsam yapılır da hergün taze havuçsuyu sık sıkacak makine parçalarını filan yıka baya uzun sürüyo. bugün sabah 7 buçukda derse başladım. 12 buçukta çıktım işletmeleri gezdim. 2 buçukta da arkadaş çağırdı gezmeye gittim. 5 de geldim eşimle pazara gittik. şimdi de yemekleri ısıtcam yemek yiycez. sonra bulaşıkları topla.. ee geriye??? çay bile koymaya üşeniyorum yemekten sonra havuç suyu da külfet oluyo haliyle.

sen kesin catladin canim :)

ben de kayitliydi tablon negatifi girmissin gordum. ama regl de olmadin. alla alla. canim sen doktora gidiyor muydun?

Günaydın kızlar. Bugün ateşim 36.3 e çıktı fakat normalde 6da olcerken bugün 7:30da ölçtüm ve pek de deliksiz uyku sayilmazdi
3c17fc Ovulation charts on FertilityFriend.com

ya canim seninki cok guzel yukselmis! hem de 8. gunde. umutlandirmis olmak istemem ama belki bebek yerlesmistir. o zaman boyle bir dusus ardindan yukselis oluyor.

Kizlar ben geldim
3/4 haftalik Hamileyiim

Hala inanamiyorum gercekten :26:
Allah insallah bir an once sizede bu duyguyu bu mutlulugu yasatir..

Tebrikler ne guzel haber. Maasallah seni hic ugrastirmadi Allah saglikla kucagina almayi da nasip eder insallah.

36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.comçatlamadığımı düşünüyorum kızlar ben
yarınki ateş artık kesin bir bilgi vrecek bana

katiiyorum canim :)

cok haklisin.. cok yogun bir hayatin var bu zamanda zaten oturup dinlenmekten baska birsey dusunemezsin malum ev isleri bittikten sonra.
ve devamlilik isteyen ugrastiran seyler
acikcasi ben yapmak isterim bircok seyi benim zamanim da bol,ama esim inatcinin teki..
bugun zencefilli bali vericem iyyyy bu kokuyorrr dedi tadina bile bakmadi

bugun haber aldim arkadasim en son bana preseed kullanicam olmuyor cocuk demisti ertesi ay hamile kalmis onunla. onu denemis miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…