şimdi olmuşmu acaba yazdıklarım diğer sayfalarda kaldı sanırım 2 testi sadece 13 ve 14. gün yaptım ama onlarda kıpkırmızı diil
şimdi olmuşmu acaba yazdıklarım diğer sayfalarda kaldı sanırım 2 testi sadece 13 ve 14. gün yaptım ama onlarda kıpkırmızı diil
babyke tebrikler ALLAH tamamına erdirsin ...hikayeni paylaşsana bizimle ne kadardır istiyordun neler yaptın fln çok meraklıyımdırda
sadece 3 deger mi var peki?
ben sadece 3 gun goruyorum
diger olcumler olmadan keisn konusmak zor ama sanki 13.gun catlamis yumurtan
ovulasyonda 11 gun belki iki cizgi koyu olurdu ve 13.gun catladi
sonra siliklesti cizgi diye dusunuyorum
ama emin olamyiz
aynı fikrideyim çünkü ovu testleri bir iki gün öncesinden haber veriyor ..yani pozitifi gördükten ertesi gün çatlama gerçekleşmiş oluyor
işte hiç çok koyu çizgi çıkmadı bende yeni ölçmeye başladım ama normalde buzamanlar hep yumurtlama olurdu akıntımda olmayınca daha olmadı yada geçti dedim ama 10. günden itibaren test yaptım adetim hemen bitince yani ozaman sadece çok az daha koyu ama testte çıkmadı ama dün falan ateş basmalar oldu gün aşrı ilişki oluyor 10. günden itibaren
o simdi yok diye ben yazayim canim bildigim kadariyla
o dogum kontrol hapiyla korunuyormus bu ay birakmis ve 13 gun gecmis beklenen adeti
yani ilk ayinda hamile kalmis
süper yani hapı bırakılan ayda hamile kalmak ...ilaçtada yazar en az 3 ay gebelik beklenmez diye halbukü maşallah yumurtalıklarına o zman
dıane 35 için tabiki söylediğim ama içerikleri aynı diye biliyorum tabi..
normalde 3 ay vucudundan hormonu atmak icin beklemeyi yani korunmayi oneriyorlar
ve genelde de doktorlar yumurtlamayi baskiladigi icin 3 ay kadar olmayabilir yumurtlama duzene girmeli derler senin dedigin gibi
ama benim yakinimda da var hapi biraktigi ay geri cekme yontemiyle hamile kalan
hap kullanirken unutma sonrasi hamile kalan bile var
evet cnm neler var .rabbim ol dedikten sonra...normalde 3 ay vucudundan hormonu atmak icin beklemeyi yani korunmayi oneriyorlar
ve genelde de doktorlar yumurtlamayi baskiladigi icin 3 ay kadar olmayabilir yumurtlama duzene girmeli derler senin dedigin gibi
ama benim yakinimda da var hapi biraktigi ay geri cekme yontemiyle hamile kalan
hap kullanirken unutma sonrasi hamile kalan bile var
testler bunlar 10. gün en üstteki baby smart testi diğer ikisi 13. 14. gün farklı marka ama diğerinde çok silik o pozitifken
3c7799 Ovulation charts on FertilityFriend.com
şimdi oldumu acaba hep iki test yapmadım 13 14 . günlerde 2 test yaptım ama o yeni testte çok koyu diil yani kıpkırmızı diil
3c7799 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yahu kadere bak,millet ne şekillerde hamile kalıyo, biz burda yırtıyoruz bı yerlerımızı, yok atestı yok testı, aman su gun ilişki olmlı kacırmamalı falan derken psikolojimiz bozuluyo.
allahım bizimde sesimizi duy noluuur..
şey çok özür dilerim ama ateş tablosundaki
mavi çizgileri nasıl çizdiriyorsunuz onun bir
ayarı var mı.mavi noktaları koydurdum ama
aralarındaki çizgiyi çekmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?