Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şimdi olmuşmu acaba yazdıklarım diğer sayfalarda kaldı sanırım 2 testi sadece 13 ve 14. gün yaptım ama onlarda kıpkırmızı diil

babyke tebrikler ALLAH tamamına erdirsin ...hikayeni paylaşsana bizimle ne kadardır istiyordun neler yaptın fln çok meraklıyımdırda

şimdi olmuşmu acaba yazdıklarım diğer sayfalarda kaldı sanırım 2 testi sadece 13 ve 14. gün yaptım ama onlarda kıpkırmızı diil

sadece 3 deger mi var peki?
ben sadece 3 gun goruyorum
diger olcumler olmadan keisn konusmak zor ama sanki 13.gun catlamis yumurtan
ovulasyonda 11 gun belki iki cizgi koyu olurdu ve 13.gun catladi
sonra siliklesti cizgi diye dusunuyorum
ama emin olamyiz

bence 12-13 gün çatlama olmuş umarım değerlendirmişsindr ovulasyon testinden bahsediyorsun anladığım kadarıyla öncesindede çatlamış olabilirsin diğer ölçmümlerinde olsaydı daha sağlıklı yorumlar yapılırdı bundan sonra yüksek ateşin devam eder umarım ve güzel haber verirsin sende burdan
ortalama adet döngün nedir?? pko varmı?

Son düzenleme:
babyke tebrikler ALLAH tamamına erdirsin ...hikayeni paylaşsana bizimle ne kadardır istiyordun neler yaptın fln çok meraklıyımdırda

o simdi yok diye ben yazayim canim bildigim kadariyla
o dogum kontrol hapiyla korunuyormus bu ay birakmis ve 13 gun gecmis beklenen adeti
yani ilk ayinda hamile kalmis

aynı fikrideyim çünkü ovu testleri bir iki gün öncesinden haber veriyor ..yani pozitifi gördükten ertesi gün çatlama gerçekleşmiş oluyor

işte hiç çok koyu çizgi çıkmadı bende yeni ölçmeye başladım ama normalde buzamanlar hep yumurtlama olurdu akıntımda olmayınca daha olmadı yada geçti dedim ama 10. günden itibaren test yaptım adetim hemen bitince yani ozaman sadece çok az daha koyu ama testte çıkmadı ama dün falan ateş basmalar oldu gün aşrı ilişki oluyor 10. günden itibaren

o zaman icin rahat etsin gun asiri iliskin de var
bence degerlendirmeye devam et onumuzdeki birkac gunu de
ama buyuk ihtimal catlamis akintin gozden kacmistir

o simdi yok diye ben yazayim canim bildigim kadariyla
o dogum kontrol hapiyla korunuyormus bu ay birakmis ve 13 gun gecmis beklenen adeti
yani ilk ayinda hamile kalmis

süper yani hapı bırakılan ayda hamile kalmak ...ilaçtada yazar en az 3 ay gebelik beklenmez diye halbukü maşallah yumurtalıklarına o zman
dıane 35 için tabiki söylediğim ama içerikleri aynı diye biliyorum tabi..

normalde 3 ay vucudundan hormonu atmak icin beklemeyi yani korunmayi oneriyorlar
ve genelde de doktorlar yumurtlamayi baskiladigi icin 3 ay kadar olmayabilir yumurtlama duzene girmeli derler senin dedigin gibi
ama benim yakinimda da var hapi biraktigi ay geri cekme yontemiyle hamile kalan
hap kullanirken unutma sonrasi hamile kalan bile var

testler bunlar 10. gün en üstteki baby smart testi diğer ikisi 13. 14. gün farklı marka ama diğerinde çok silik o pozitifken

Eklentiler

• $Fotoğraf1839.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $Fotoğraf1838.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 27

yahu kadere bak,millet ne şekillerde hamile kalıyo, biz burda yırtıyoruz bı yerlerımızı, yok atestı yok testı, aman su gun ilişki olmlı kacırmamalı falan derken psikolojimiz bozuluyo.
allahım bizimde sesimizi duy noluuur..

evet cnm neler var .rabbim ol dedikten sonra...
testler bunlar 10. gün en üstteki baby smart testi diğer ikisi 13. 14. gün farklı marka ama diğerinde çok silik o pozitifken

ateşine göre çatlama var diyor cnm ...ilişkinde varmış gün aşırı bence çalışmalara devam ederek bekle umarım güzel haber veririsin.

şey çok özür dilerim ama ateş tablosundaki
mavi çizgileri nasıl çizdiriyorsunuz onun bir
ayarı var mı.mavi noktaları koydurdum ama
aralarındaki çizgiyi çekmedi.

evet oyle
Allah isteyen herkese cok bekletmeden bebek versin insallah
bu bekleme surecleri cok yipratiyor
hayat surekli bebek uzerine odaklaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…