Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9ay canım doktora bu ay gitmedim ama bundan önce hep kontrollerim vardı yalnız geçen ay adet olduğumda kist oluşup oluşmadığını da kontrol etmesi gerekiyordu doktorun ama ben gitmedim napıyım yoruldum. neyse belki yarın gitmeyi düşünüyorum. yine adet öncesi yoğun sarı-yeşil akıntı gelmeye başladı enfeksiyon bu sefer eşli tedavi istiycem.

canım geçtiğimiz 3 ay kullandım. ama bu ay kullanmadım. aklıma bile gelmedi nasılsa olmuyor
yok ne diyim Allah razı olsun eşime ne versem yer içer

ilk sayfalardan baslayip bir okuyayim dedim ben bu konunun baslarini hic bilmiyorum
taf bebeginin resmini koymus 22 gunlukmus

evet geçenlerde ben de gördüm ve tebrik ettim
benim mesaj görüntüleme stilim ison mesaj sayfa 1 de olacak şekilde. bazen okulda siteye girdiğimde giriş yapmadan okuyorum giriş yaptığımda son sayfalar oluyor bana ilk sayfa bi baktım tafın bebiş..

every ben 19. gün çatlamış olabilir miyim?
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
pek ihtimal vermiyorum ama senden de fikir almak istedim.

cok dusundum uzerinde ama bence 16.gun kesinlikle
19.gun de tam yerlesme dususu gibi duruyor ya
arkasinda yine zirve yapmis cunku ates
hamile tablolarinda boyle oluyor hep
sen yarin adet olacakmissin gibi hissediyor musun agrin var mi
ya da bu sabah soguk soguk terledin mi yine

bu sabah olmadım ama şu an soğuk soğuk terliyorum..
benim öncesinde çok adet ağrım olmaz zaten kanamayla ağrı başlar. ama diğer belirtiler üşüme ter basması koyu sarı akıntı hepsi mevcut yani
ama yerleşme düşüşü diye bişey yok canım. değilse test negatif çıkmazdı

bakalim yarin gelecek mi canim
14 gun bitmis 15.gun oluyor
yine de umarim gelmez

evet canim zaten enfeksyion esli tedavi edilmeli. o da engel olur. haklisin insan bikiyor surekli doktor doktor ama belki faydasi olur. yumurtalik takibi vs de yaptirirsin

kizlar gitmissiniz kimse yok
iyi geceler canım orda baya geç olmuştur.
ben de uyumaya gideyim
yarin gorusuruz
iyi geceler canım sana da baya geç olmuştur
evet canim zaten enfeksyion esli tedavi edilmeli. o da engel olur. haklisin insan bikiyor surekli doktor doktor ama belki faydasi olur. yumurtalik takibi vs de yaptirirsin

sağolasın canım düşüncen için. yarın doktorum yok unuttum. neyse bakalım. belki adette giderim akıntıya bakmak ister ama napıyım.. yarına da kesin adet olurum cuma gitsem desem.

Son düzenleme:

9aycim yine yüzümü güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah. İnşallah bu ay hepimizin yüzü güler

kızlar ben bugun kan testı yaptırdım tabıkı negatıf...

cok haklıymıssınız sanırım bıraz daha beklemem gerek

ewery özellıkle sen canım ısrarla daha var demıstın ama ben ıcten ıce ınanmak ıstememıstım..konduramamıstım bole gecıkmeyı

neyse bılmeyen akıllı ben bılenlerı dınlemeye karar verdımopuyorum sızı ıyı geceler

canim biz tablona gore konusuyoruz sadece
sonucta ates yontemi etkili ve dogru yontem
doktorlarin bazilari da onayliyor
kadinlarin senede iki kere gecikme yasamasi normal
bak ben de gecen ay 33 gunde oldum ve hayatim boyunca 31 gunu gecmemistir, ama olabiliyor gec yumurtlamistim ve bekliyordum
bir de bebek istediginden beri insanin duzeni altust oluyor vucut daha once vermedigi tepkileri veriyor. rahat olmak lazim ama bunu basarmak zor biliyorum.
hakkinda hayirlisi olsun canim adetin gelsin bitsin hemen calismalara baslarsin yeni ay yeni umut
son 4 gunun kalmis olmali bakalim bekledigimiz gibi olacak mi

her gelen önce bi inat ediyo dimi everycim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…