cok haklisin.. cok yogun bir hayatin var bu zamanda zaten oturup dinlenmekten baska birsey dusunemezsin malum ev isleri bittikten sonra.
ve devamlilik isteyen ugrastiran seyler
acikcasi ben yapmak isterim bircok seyi benim zamanim da bol,ama esim inatcinin teki..
bugun zencefilli bali vericem iyyyy bu kokuyorrr dedi tadina bile bakmadi
bugun haber aldim arkadasim en son bana preseed kullanicam olmuyor cocuk demisti ertesi ay hamile kalmis onunla. onu denemis miydin?
ilk sayfalardan baslayip bir okuyayim dedim ben bu konunun baslarini hic bilmiyorum
taf bebeginin resmini koymus 22 gunlukmus
every ben 19. gün çatlamış olabilir miyim?
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
pek ihtimal vermiyorum ama senden de fikir almak istedim.
cok dusundum uzerinde ama bence 16.gun kesinlikle
19.gun de tam yerlesme dususu gibi duruyor ya
arkasinda yine zirve yapmis cunku ates
hamile tablolarinda boyle oluyor hep
sen yarin adet olacakmissin gibi hissediyor musun agrin var mi
ya da bu sabah soguk soguk terledin mi yine
bu sabah olmadım ama şu an soğuk soğuk terliyorum..
benim öncesinde çok adet ağrım olmaz zaten kanamayla ağrı başlar. ama diğer belirtiler üşüme ter basması koyu sarı akıntı hepsi mevcut yani
ama yerleşme düşüşü diye bişey yok canım. değilse test negatif çıkmazdı
kizlar gitmissiniz kimse yok
ben de uyumaya gideyim
yarin gorusuruz
iyi geceler canım sana da baya geç olmuşturkizlar gitmissiniz kimse yok
iyi geceler canım orda baya geç olmuştur.
ben de uyumaya gideyim
yarin gorusuruz
evet canim zaten enfeksyion esli tedavi edilmeli. o da engel olur. haklisin insan bikiyor surekli doktor doktor ama belki faydasi olur. yumurtalik takibi vs de yaptirirsin
sen kesin catladin canim :)
ben de kayitliydi tablon negatifi girmissin gordum. ama regl de olmadin. alla alla. canim sen doktora gidiyor muydun?
ya canim seninki cok guzel yukselmis! hem de 8. gunde. umutlandirmis olmak istemem ama belki bebek yerlesmistir. o zaman boyle bir dusus ardindan yukselis oluyor.
Tebrikler ne guzel haber. Maasallah seni hic ugrastirmadi Allah saglikla kucagina almayi da nasip eder insallah.
katiiyorum canim :)
kızlar ben bugun kan testı yaptırdım tabıkı negatıf...
cok haklıymıssınız sanırım bıraz daha beklemem gerek
ewery özellıkle sen canım ısrarla daha var demıstın ama ben ıcten ıce ınanmak ıstememıstım..konduramamıstım bole gecıkmeyı
neyse bılmeyen akıllı ben bılenlerı dınlemeye karar verdımopuyorum sızı ıyı geceler
olmadim de karanfilceeeeeeiyi geceler canım sana da baya geç olmuştur
sağolasın canım düşüncen için. yarın doktorum yok unuttum. neyse bakalım. belki adette giderim akıntıya bakmak ister ama napıyım.. yarına da kesin adet olurum cuma gitsem desem.
canim biz tablona gore konusuyoruz sadece
sonucta ates yontemi etkili ve dogru yontem
doktorlarin bazilari da onayliyor
kadinlarin senede iki kere gecikme yasamasi normal
bak ben de gecen ay 33 gunde oldum ve hayatim boyunca 31 gunu gecmemistir, ama olabiliyor gec yumurtlamistim ve bekliyordum
bir de bebek istediginden beri insanin duzeni altust oluyorvucut daha once vermedigi tepkileri veriyor. rahat olmak lazim ama bunu basarmak zor biliyorum.
hakkinda hayirlisi olsun canim adetin gelsin bitsin hemen calismalara baslarsin yeni ay yeni umut
son 4 gunun kalmis olmali bakalim bekledigimiz gibi olacak mi
every olmadım canım önce seni bi mutlu ediyim sonra da güzzell tablomu sizle paylaşıyım..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?