Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah 4 gün sonra güzel haberler alırsın

grafikteki DPO ne demek.

canım dpo su. normalde yumurtladıgın gunden 14 gun sonra eger gebelık yoksa adet olursun. bu 14 gunluk perıyota dpo denıyor. mesela sen de dpo4 yazıyorsa yumurtlamanın ustunden 4 gun gecmıs adetıne 10 gun kalmıs demektır

ay uyunmaz tabıı yaaa, naısl uyunsun. bunca beklemeden sonra böyle bır mutluluk... bak sana demıstım babyke de kac gun sonra bellı olmustu dıye,iyiki yaptırdın test de bıze guzel haber vermek ıcın bekletmedın. tebrık tebrık ve tebrık edıyorum bıtanem.nş. kucagına da almak nasıp olur.

eveeet, benim tablo yorum dışı. dpo bu kadar artmısken bu kadar oynama neyın nesı bılemedım. kasık agrısından da sıkıldım. bos yere agrımasın arkadasım yaa. hem stres hem acı bıde ustune bos heves cıkınca ben yıkılıyorum yaa..

My Ovulation Chart

seninkinin ne olacagi belli olmaz
tam bir dusus degil bu
yarin bir bakarsin yukselir
hemen hevesini kirma daha 3 gun var

umairm hamilesindir

gunaydin arkadaslar
ne guzel iki hamis cikti arka arkaya
darisi basimiza olsun en kisa zamanda

benimki inise gecti sanirsam bakicaz artik son 4
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yok yok iniş miniş boşver sen onu. bence tablon cok guzel gıdıyor. en azından merdıven durumu var. bırkac gunluk perıyotlarda ınıs cıkıs var ama dpo surecıne genel oalrak bekıldıgında guzel yukselısler goruyorum ben

bnm ki şaştı kendını asıl. gecen ay hep yuksek yuksek gıttı bole ınısler olmazdı bı son gun ınıvermıstı ama bu ay pek bı oynak şaştım kalıdm valla. beynım bulandı

ben gecen ayın tablosunu da çizdirmek istiyorum kızlar ff de. nasıl yapıcam bana bi desenize

Saolasin canım. Valla demiştin sen negatifi gördün diye moraliniz bozma ateşin düşmemiş diye. Hepiniz çok moral veriniz cidden

Aman tanrım hala inanamıyorum

Every arka arkaya 2 hamus demissin biri bubulja digeri kim ?? Bu arada benim de tarin adet gunum bakalim nolcek?? Gerci o kdr net ki adet belurtilerim, umidimi kiriyo, hatta sabah test bile yapmadim.. Goguslerimde hele tik yok, diyolar hamikeysem siser gerilir benimki tam tersi yumusadi iyice:))

babyke hamile birkac gun once de onu ogrenmistik

belirtiler yaniltabilir canim ya, kisiden kisiye de degisiyor..adet belirtisinin olmasi normal hamilelik adet belirtisi cok benziyor gercekten. en onemli belirti adet gecikmesi onu yasadin mi tamam teste gerek yok canim ya yarinmis zaten yarin gelmezse yaparsin bence..
bu arada atesin nasil gozumden kacti herhalde.

Ya ben ovu testinde pozitfi gormeme, yumurta aki akintmin gelmesine ragmen isim yukselmeyince dr.a gittim, Ultrasonla bakti muayene etti, catlamis bi yumyum gotuyrm dedi, ates herkeste yukselmez dedi, ben de o gun biraktm olcmeyi.. Adet olyrsan 3. Gunu gel emin olalim test mest yapalm dedi.. Aslinda tam olarak da belli degil ssnrm yumutlayip yumurtlamadgum, niye emin olalim desin ki yoksa demi... By bile belli degilken umut duntadi iste, hamile miyum ki diyebiluyfm. Tel.den yazdgim icin yanlus yaziyrm idare edin:) ole iste..

ben de catlamadan sonra isi yukselmesi bazilarinda 2,3 gunu bulabiliyor diye duymustum ama acikcasi sen haricinde gordugum herkeste ates yontemi ise yariyor.
umarim catlamistir ve dollenmistir yumurtan
zaten az kalmis yarin ogreniriz durumu umarim doktora tekrar gitme sebebi hamilelikten olur

Yani belki olcmeyi beceremedim yada derecem bozuk yada bi sorun var yada yok :) ooffff... Peki pko olsam dr ultrosandan anlar miydi dersin?

Yani belki olcmeyi beceremedim yada derecem bozuk yada bi sorun var yada yok :) ooffff... Peki pko olsam dr ultrosandan anlar miydi dersin?

utrasondan anlar miydi bilmiyorum acikcasi, catlamamis yumurta mi gorurdu bilmiyorum. ne desem yaniltirim.
ama sanirim hormonlara bakinca anlasiliyor pko var mi yok mu. hem diyorsun 7 ay boyunca korunmamissin bu ay da var, en guzeli hormonlarina bir baktirman, ben de mesela hamilelik icin korunmayi birakmadan once gitmistim doktora ve hormon testlerimi ve toksaplazma gibi diger testleri yaptirmistim. sonucta yapilmasi iyi olur senin icin, dur bakalim belki adetin gelmez hamilesindir
eger gelirse de doktorunun dedigi gibi 3.gun gider testlerini yaptirirsin

selam kızlar umarım herşey yolundadır..
bende pek öyle sayılmaz..
bugün işbaşı yaptım, oldukça yoğun bir süre uzak kalacağım buralardan sanırım.
ctesi doktora gittim çelik korse verdi, ve fizik tedavi 2 hafta.
şuan bu korsenin içinde kemiklerim birbirine geçti nasıl takacağım bilmiyorum.
çok canım sıkılıyor iş çıkışı gideceğim hergün 7-8 arası.
çok yorucu günler bekliyor beni.
bebek olayına gelince bi süre askıda olacak.
doktor iyiki hamile kalmamışsın yoksa sürünürdün dedi bana açık açık.
bel kaslarını kuvvetlendirmeden böyle bişeye kalkışma dedi.
ben sana olabilecek zmnı söylerim bir süre tedavine devam etmelisin dedi.
işte böyle..
haziranda tatile çıkacağız zaten allahın izniyle ondan sonra belki yine denemeye başlarız.

canım tebrik ederimmmmmmm
ne güzel bir haber bu gözün aydın
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

canim tedavin hayirli olsun, umarim cok kisa zamanda sagligina kavusursun ve hersey iyi olur senin icin
her iste bir hayir vardir baksana hamile kalsan zorlanacakmissin senin de doktorunun da dedigi gibi
insallah korunmayi biraktigin ilk ay hamile kalirsin
cok gecmis olsun.
iyi dileklerim seninle ozletme kendini gel yaz bize arada.
tatil de iyi gelecektir ya ben de dort gozle bekliyorum tatilimi

sağol canım benim
evet herşeyde bir hayır varmış gerçekten bir kez daha gördüm bunu.
kimyasal gebelik normal gebelik olsaydı şmdi 4 aylık olacaktı ve hiçbişey yapamayacaktık
yatağa mahkum bi hamilelik geçirecektim belkide.
doktor çok kesin konuştu. şuanda bu kdr güçsüz belin
üzerine en az 15 kilo aldığında hayatın zindan olurdu dedi.
yaz dönemi tatil vs derken hareketli geçecek brz ztn. o sürede korunmak
hem fiziksel anlamda bana iyi olacak hemde psikolojik olarak bu konudan brz uzaklamşmış olacağım.
umarım tekrar korunmayı bıraktığımda daha rahat olurum ve bebeğimde bekletmeden gelir cnm dediğin gibi.
sizlerin güzel haberleriyle mutlu olurum en yakın zmnda inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…