selam kızlar 17. günde ateşin birden düşmesi yumurtanın çatladığı anlamınamı geliyor :26:
insallah 4 gün sonra güzel haberler alırsın
grafikteki DPO ne demek.
Gunaydin kızlar, nerdeyse hiç uyumadım diyebilirim
Pko yoktu bende zaten bıkac aydır deniyorduk.
Belirtilere gelince uzun ve değişik kasık ağrısı. Söyle ki ben normalde reglden bı iki saat sonra yogun bı kasık ağrısı çekerim, hemen regl gelir ve ağrı çok da uzun sürmez. Ben iki uç gündür kasık ağrısı çekiyorum. Göğüslerim regl olcagim zaman pek ağrımaz. Su an özellikle uçları çok ağrıyor; ama dayanılmaz bir ağrı değil.
Aslında ateşim ortalamanın altına düşmemiş olsa bile umitsizdim çünkü ben 35.8le regl oluyorum ve ateşim 35.7 idi dün. Yani evet ateş çok faydalı ama düştü diye de umudunuzu kırmayın
Allah insAllah hepinizin yüzünü güldürür
eveeet, benim tablo yorum dışı. dpo bu kadar artmısken bu kadar oynama neyın nesı bılemedım. kasık agrısından da sıkıldım. bos yere agrımasın arkadasım yaa. hem stres hem acı bıde ustune bos heves cıkınca ben yıkılıyorum yaa..
My Ovulation Chart
gunaydin arkadaslar
ne guzel iki hamis cikti arka arkaya
darisi basimiza olsun en kisa zamanda
benimki inise gecti sanirsambakicaz artik son 4
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gunaydin arkadaslar
ne guzel iki hamis cikti arka arkaya
darisi basimiza olsun en kisa zamanda
benimki inise gecti sanirsambakicaz artik son 4
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canım dur bakalım kırmızılar gelmeden ümitsizlik yok
ay uyunmaz tabıı yaaa, naısl uyunsun. bunca beklemeden sonra böyle bır mutluluk... bak sana demıstım babyke de kac gun sonra bellı olmustu dıye,iyiki yaptırdın test de bıze guzel haber vermek ıcın bekletmedın. tebrık tebrık ve tebrık edıyorum bıtanem.nş. kucagına da almak nasıp olur.
Saolasin canım. Valla demiştin sen negatifi gördün diye moraliniz bozma ateşin düşmemiş diye. Hepiniz çok moral veriniz cidden
Aman tanrım hala inanamıyorum
Every arka arkaya 2 hamus demissin biri bubulja digeri kim ?? Bu arada benim de tarin adet gunum bakalim nolcek?? Gerci o kdr net ki adet belurtilerim, umidimi kiriyo, hatta sabah test bile yapmadim.. Goguslerimde hele tik yok, diyolar hamikeysem siser gerilir benimki tam tersi yumusadi iyice:))
babyke hamile birkac gun once de onu ogrenmistik
belirtiler yaniltabilir canim ya, kisiden kisiye de degisiyor..adet belirtisinin olmasi normal hamilelik adet belirtisi cok benziyor gercekten. en onemli belirti adet gecikmesionu yasadin mi tamam teste gerek yok canim ya yarinmis zaten yarin gelmezse yaparsin bence..
bu arada atesin nasil gozumden kacti herhalde.
Ya ben ovu testinde pozitfi gormeme, yumurta aki akintmin gelmesine ragmen isim yukselmeyince dr.a gittim, Ultrasonla bakti muayene etti, catlamis bi yumyum gotuyrm dedi, ates herkeste yukselmez dedi, ben de o gun biraktm olcmeyi.. Adet olyrsan 3. Gunu gel emin olalim test mest yapalm dedi.. Aslinda tam olarak da belli degil ssnrm yumutlayip yumurtlamadgum, niye emin olalim desin ki yoksa demi... By bile belli degilken umut duntadi iste, hamile miyum ki diyebiluyfm. Tel.den yazdgim icin yanlus yaziyrm idare edin:) ole iste..
ben de catlamadan sonra isi yukselmesi bazilarinda 2,3 gunu bulabiliyor diye duymustum ama acikcasi sen haricinde gordugum herkeste ates yontemi ise yariyor.
umarim catlamistir ve dollenmistir yumurtan
zaten az kalmis yarin ogreniriz durumuumarim doktora tekrar gitme sebebi hamilelikten olur
Yani belki olcmeyi beceremedim yada derecem bozuk yada bi sorun var yada yok :) ooffff... Peki pko olsam dr ultrosandan anlar miydi dersin?
Gunaydin kızlar, nerdeyse hiç uyumadım diyebilirim
Pko yoktu bende zaten bıkac aydır deniyorduk.
Belirtilere gelince uzun ve değişik kasık ağrısı. Söyle ki ben normalde reglden bı iki saat sonra yogun bı kasık ağrısı çekerim, hemen regl gelir ve ağrı çok da uzun sürmez. Ben iki uç gündür kasık ağrısı çekiyorum. Göğüslerim regl olcagim zaman pek ağrımaz. Su an özellikle uçları çok ağrıyor; ama dayanılmaz bir ağrı değil.
Aslında ateşim ortalamanın altına düşmemiş olsa bile umitsizdim çünkü ben 35.8le regl oluyorum ve ateşim 35.7 idi dün. Yani evet ateş çok faydalı ama düştü diye de umudunuzu kırmayın
Allah insAllah hepinizin yüzünü güldürür
canim tedavin hayirli olsun, umarim cok kisa zamanda sagligina kavusursun ve hersey iyi olur senin icin
her iste bir hayir vardir baksana hamile kalsan zorlanacakmissin senin de doktorunun da dedigi gibi
insallah korunmayi biraktigin ilk ay hamile kalirsin
cok gecmis olsun.
iyi dileklerim seninleozletme kendini gel yaz bize arada.
tatil de iyi gelecektir ya ben de dort gozle bekliyorum tatilimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?