tam anlamadim ama en bastaki deger sanirim
yani 60?
oyleyse hamilesin
ama anlayan birine soralim sen doktora sormadin mi
amin canım teşekkür ederim..Allah hepimize bu mutluluğu tattırsın inşallah..every ve kuppe
buyuk bı acı atlatmıssınız. cok cok gecmıs olsun. dilerim en yakın zamanda tekrar yuzunuz guler ve bu sefer kucagınıza almak nasıp olur
canım olumsuz düşünerek olumsuzluğu üstüne çekme..bırak bakalım zamana..Allahım ol dedikten sonra hiçbir engel yok..içini ferah tut..tesekkur ederız paylasım ıcın. ben dırek benım su ankı tablomla karsılastırdım valla
ama bnm bu ay içimdeki ses ümitli değil acıkcası. gecen ay da yuksek gıdıp bırden son gun dustugu ıcın yıne öyle olacakmıs gibi gelıor. sanırım iç sesim bu ayda dıger aylar gıbı o cok bekledıgım haberı yıne alamadıgımda o yıkıntıyı yasamamam ıcın taktik değiştirdi
canım nolur kusura bakma bir art niyetim yok. aksine merak da ediyorum insanlar düşünmemeyi nasıl beceriyorlar diye, yani ben de stres yapmıyorum ama düşünüyorum aklıma bebek fikri kimi zaman yoğunlukla kimi zaman da nadiren geliyor. ama beklemeyi unuttuğun şeyi yani hamile kalmayı baya baya unutmuşsun ve hamile kalmışsın ya, taşındığınız için de hiç düşünememişsin nasıl bu kadar muntazam tablo yapabildin???
bulbulka bthcg 60 görünüyor hamilesin.
hayırlı olsun. darısı başımıza. adetin kaç gün geçmişti.
bana da öyle geldisımdı sonucu netten aldım , doktora sımdı gıdıp sorcam bakalım bana da 60 gibi geldı
Ay su an hastaneye gidiyoruz. Yorumlar için sahilim kızlar.insAllah hepinizin yüzü güler. Cucucum saolasin Valla
Kızlar deger 60.52. Su an doktorda sıra bekliyorum. Çıkınca haberdar ederim sizi:18:
bulbulka bthcg 60 görünüyor hamilesin.
hayırlı olsun. darısı başımıza. adetin kaç gün geçmişti.
Ay su an hastaneye gidiyoruz. Yorumlar için sahilim kızlar.insAllah hepinizin yüzü güler.
hayırlı haberler insallah.
Ff yarını gösteriyordu aslinda
Aynen öyle yapıyorum tatlımmm..:) Çok sağol.. Hadi bakalım nisan da senden güzel haberler gelsin ama inşallah:)canim atesinden de anladigimiz kadariyla adet gelecek gibi duruyor
hayirlisi olsun hakkinda
sen uzulme gezmene eglenmene bak guzel Turkiye'desicacik havada.
sımdı sonucu netten aldım , doktora sımdı gıdıp sorcam bakalım bana da 60 gibi geldı
Kızlar deger 60.52. Su an doktorda sıra bekliyorum. Çıkınca haberdar ederim sizi:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?