Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test Adı
Parametre Adı
Sonuç
Birimi
Referans Aralığı
Beta - HCG

60.52
mIU/ml
0 5
Beta - HCG

mIU/ml 0.2-1haf
5 50
Beta - HCG

mIU/ml 1-2 haf
5 500
Beta - HCG

mIU/ml 2-3 haf
100 5000
Beta - HCG

mIU/ml 3-4 haf
500 10000
Beta - HCG

mIU/ml 4-5 haf
1000 50000
Beta - HCG

mIU/ml 5-6 haf
10000 100000
Beta - HCG

mIU/ml 6-7 haf
15000

tam anlamadim ama en bastaki deger sanirim
yani 60?
oyleyse hamilesin
ama anlayan birine soralim sen doktora sormadin mi

Son düzenleme:
bulbulka bthcg 60 görünüyor hamilesin.
hayırlı olsun. darısı başımıza. adetin kaç gün geçmişti.

every ve kuppe

buyuk bı acı atlatmıssınız. cok cok gecmıs olsun. dilerim en yakın zamanda tekrar yuzunuz guler ve bu sefer kucagınıza almak nasıp olur
amin canım teşekkür ederim..Allah hepimize bu mutluluğu tattırsın inşallah..
canım olumsuz düşünerek olumsuzluğu üstüne çekme..bırak bakalım zamana..Allahım ol dedikten sonra hiçbir engel yok..içini ferah tut..

yok estağfurullah bi art niyetin olduğunu düşünmüyorum..ben zaten o anlattıklarımda hamile kalmak istemediğimden bahsetmedim canım hamile kalmayı tabiiki de çok istiyordum ama mesela ilişkiden sonra düşünürdüm hep acaba tuttu mu, tutmadı mı, şuan hamilemiyim, kasığıma ağrı girdi şuan yerleşiyor mu diye..bunları hep düşünürdüm, gece kafamı yastığa koyunca ve gün içerisinde..ama o ay, bunları hiç düşünmedim..hatta kendi kendime söz verdim düşünmeyeceğim diye..yani beklemekte olduğum şeyi hamile olduğumu öğrendiğimi düşünmemeye çalıştım, sadece iki arkadaşımın zoru ile ısı takibine başladım, onu da zorla yaptım yani, sürekli kızıyorlardı bana niye yapmıyorsun diye, söz verdiğim için ve işe giderken ölçmesi de zor birşey olmadığı için, ısı takibiimi yaptım, hatta yeni taşındığımız için evde netim bile yoktu, tablo konusunda da onlar yardımcı olmuştu zaten..hatta tabloya göre bugün çalışma yapman gerekiyor diye de baskı kurmuşlardı..bunları bile ben planlamamıştım..yani bilemiyorum sana nası bu kadar muntazam tablo yapabildiğimi anlatabildim mi tatlım ama olay bu işte..bazı günler ölçmeyi unutmadım değil, o da tabloda çizgi yada boş yuvarlak olarakta gözüküyordur sanırım..

birde hamile olduğumu öğrendiğim gün topicte arkadaşlarla paylaşmıştım, ordada bu konudan bahsetmişim, istersen ona da bakabilirsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/438777-2011de-beraber-burada-elele-hamile-kaliyoruz-1875.html

Kızlar deger 60.52. Su an doktorda sıra bekliyorum. Çıkınca haberdar ederim sizi:18:

canim atesinden de anladigimiz kadariyla adet gelecek gibi duruyor
hayirlisi olsun hakkinda
sen uzulme gezmene eglenmene bak guzel Turkiye'de sicacik havada.
Aynen öyle yapıyorum tatlımmm..:) Çok sağol.. Hadi bakalım nisan da senden güzel haberler gelsin ama inşallah:)

sımdı sonucu netten aldım , doktora sımdı gıdıp sorcam bakalım bana da 60 gibi geldı

Tebrikler arkadaşım.. İnşallah doktordan da müjdeyle çıkarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…