Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Every , Cucu karanfilce banu ve tüm arkadaslar hepinize teşekkürler. Doktor da doğruladı. Karmaşık duygular içindeyim. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

Every , Cucu karanfilce banu ve tüm arkadaslar hepinize teşekkürler. Doktor da doğruladı. Karmaşık duygular içindeyim. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

tebrikler canım ne mutlu size
şimdi anlat bakalım belirti falan yaşadın mı

tebrikler bulbuka darısı tüm isteyenlere ve bana olsun inşallah..sende sağlıkla kucağına al ne kadar zamandır istiyordun herhangi bi sorun varmıydı?? kısaca pko vvarmıydı

tebrikler bubulka
değerin artarak devam eder ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.

Tebrikler tekrar:) sağlıklı keyifli bir hamilelik geçirmen ve sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle..

Darısı bizlerin başına..

bilmiyorum ki canim cok emin olamadim
ne desem yaniltirim
ama madem testin pozitifin iyi degerlendir sen
atesin degistikce belki cizgi de degisir
catlar dollenir yumurtan tez zamanda

evt cnm değerlendirdik bu günleri gerisi Rabbime kalmış artık;bu arada ben sabah unuttum ateş ölçmeyi wc ye gittim hemn aklıma geldi tekrar geri yattım sanki başa alabilecekmişim gibineyse ölçtüm ilk önce 36.8 çıktı neyse biraz uzandım 10 dk kadar 36.6 çıktı ben hangisini kaile alıyım kievery bence sen bu ay hamile kalcakmışssın gibi geliyo bana yazmak istemedim ümitlendirmiyim diye ama öle bi his var içimdeinşAllah olur

Allahım sonunu getirsin inşAllah .hayırlı olsun canım Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşAllahdarısı da bizlerin başına ..

ahhhhhhh ahhhhhhhhh canım ağzından bal damlamış Allah razı olsun bunu duymak bile güzel eşim de ileri hareket sorunu çıktı 2 aydır kür ve ilaç kullanıyoruz inşAllah faydasını görürüz.aminnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26::26:teşekkürler yorumun için

Hiimm... Yorumlamak zor. Her gun ayni saatte mi olctun? Normalde opk pizitif olduktan sonra yukselmeliydi. Bence bir kac gune netlesecek. Bu arada denemeleri arttir bence cunku son verimli gunler

evet canım 7.30-8.00 arası ölçümlrim genelde bazen 6.30 oluyo önceden hep aynı saatte uyanırdım artık uykularım bölük börçük oldu.bazende ölçmeyi unutuyorum tam yataktan ayağımı indiriyorum aklıma geliyo hemn tekrar yatıyorum ölçüyorumbugünde unuttum wc ye gittim geldim 36.8 sonra yattım 10 dk 36.6 hangisini baz alıyım bilemedim

Son düzenleme:
tebrikler bulbuka darısı tüm isteyenlere ve bana olsun inşallah..sende sağlıkla kucağına al ne kadar zamandır istiyordun herhangi bi sorun varmıydı?? kısaca pko vvarmıydı

Gunaydin kızlar, nerdeyse hiç uyumadım diyebilirim
Pko yoktu bende zaten bıkac aydır deniyorduk.
Belirtilere gelince uzun ve değişik kasık ağrısı. Söyle ki ben normalde reglden bı iki saat sonra yogun bı kasık ağrısı çekerim, hemen regl gelir ve ağrı çok da uzun sürmez. Ben iki uç gündür kasık ağrısı çekiyorum. Göğüslerim regl olcagim zaman pek ağrımaz. Su an özellikle uçları çok ağrıyor; ama dayanılmaz bir ağrı değil.
Aslında ateşim ortalamanın altına düşmemiş olsa bile umitsizdim çünkü ben 35.8le regl oluyorum ve ateşim 35.7 idi dün. Yani evet ateş çok faydalı ama düştü diye de umudunuzu kırmayın
Allah insAllah hepinizin yüzünü güldürür

günaydın hamilelere tekrar hayırlı olsun.
bubulka beni çok heveslendirdin ateşimi ölçtüm ve erken saatte buraya koyuyorum.
bu tablom yorumlaması sizlere kalmış ben yeniyim ilk defa
yapıyorum insallah yorumlamasını öğreneceğim.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
şey buarada DPO ne demek.

Son düzenleme:

Canım şimdilik güzel gidiyor. insAllah böyle yüksek devam eder. Durmak yok çalısmalara devam

selam kızlar 17. günde ateşin birden düşmesi yumurtanın çatladığı anlamınamı geliyor :26:

agzin bal damliyor canimmmmmmm
ahhh keskeeeee hissettigin gibi olsa canim, cok saol dusundugun ve guzel bir sey dile getirdigin icin
umarim dedigin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…