Every , Cucu karanfilce banu ve tüm arkadaslar hepinize teşekkürler. Doktor da doğruladı. Karmaşık duygular içindeyim. Hepinize çok teşekkür ediyorum.
Every , Cucu karanfilce banu ve tüm arkadaslar hepinize teşekkürler. Doktor da doğruladı. Karmaşık duygular içindeyim. Hepinize çok teşekkür ediyorum.
tebrikler bulbuka darısı tüm isteyenlere ve bana olsun inşallah..sende sağlıkla kucağına al ne kadar zamandır istiyordun herhangi bi sorun varmıydı?? kısaca pko vvarmıydı
bilmiyorum ki canim cok emin olamadim
ne desem yaniltirim
ama madem testin pozitifin iyi degerlendir sen
atesin degistikce belki cizgi de degisir
catlar dollenir yumurtan tez zamanda
bende bu yöntemi ilk denediğim ay hamile kalmıştım ancak malesef bebeğimi kaybettim..canım seni ümitlendirmek istemem ama bence tablon çok güzel ilerliyor..kesik çizginin altına hiç inmemiş derecen..inşallah daha fazla iniş olmaz ve sürekli yükselir..şuan itibariyle güzel bi tablo bence..
Hiimm... Yorumlamak zor. Her gun ayni saatte mi olctun? Normalde opk pizitif olduktan sonra yukselmeliydi. Bence bir kac gune netlesecek. Bu arada denemeleri arttir bence cunku son verimli gunler
buda tablom
My Ovulation Chart || Ovulation Tracker
tebrikler bulbuka darısı tüm isteyenlere ve bana olsun inşallah..sende sağlıkla kucağına al ne kadar zamandır istiyordun herhangi bi sorun varmıydı?? kısaca pko vvarmıydı
günaydın hamilelere tekrar hayırlı olsun.
bubulka beni çok heveslendirdin ateşimi ölçtüm ve erken saatte buraya koyuyorum.
bu tablom yorumlaması sizlere kalmış ben yeniyim ilk defa
yapıyorum insallah yorumlamasını öğreneceğim.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
şey buarada DPO ne demek.
insallah 4 gün sonra güzel haberler alırsıngunaydin arkadaslar
ne guzel iki hamis cikti arka arkaya
darisi basimiza olsun en kisa zamanda
benimki inise gecti sanirsambakicaz artik son 4
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
insallah 4 gün sonra güzel haberler alırsın
grafikteki DPO ne demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?