Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sanirm kotu dusunmemek icin bastiriyrm bazi sryleri, bu ay 8. Ay, uzuuuun sureli bi iliski olunca ay bebis olsa da olur dedik ama pesine de dusmedik, gerci dusunuyorum da ozellikle 3. 4. Aylarimizda ccooook yatili misafirmz oldu pek bisi yapamadik :))) neyse cok tesekkur ederm guzel dualarib icin, umerm gerkes icin hayirlisi olur..

evet belki donemleri tutturamamissindir
o ara takip de etmemissindir zaten yumrtlama falan
belki dedigin gibi misafirlerin oldugu zamanlarda iliski yoktu en verimli gunlerde
doktorlar da 1 sene zaman veriyorlar biliyorsun
sen sadece icin rahtalasin diye baktirirsin bazi seylerine

Çok geçmiş olsun..

İnşallah önce sağlığına sonra hemen bebeğine kavuşursun tez zamanda..

yok tatlım haklı olabilirsin. ben de stresin engel olduğuna inanmayanlardanım ama sana hak veriyorum. Çünkü stres herkesi farklı etkiler.infertilite nedeni midir? bu konuda bir çok araştırma var. bazıları evet diyor bazıları değildir diyor. ben stresi hayatın bir parçası olarak kabul ettim. belkide bu da benim stresle başa çıkma yöntemim. bir şeye çok üzülürsem bile üzüntünün insan olmanın getirdiği normal bir duygu olduğunu düşünüyorum ve kendime üzülmeyi hak görüyorum. bebek için uğraşıp her ay kırmızıları görünce stres yaşamayı da hak olarak görüyorum. ama ben duygularım üstüne hareket etmiyorum. sadece hissediyorum. üzüldüğüm için işimi gücümü bırakıp bunalım takılmıyorum. stresliyim diye uyumamak, eve kapanmak yada normal yaşantımı değiştirecek kötü alışkanlıklar edinmek gibi yollara sapmıyorum. bu nedenle duyguların üzüntü, mutluluk stres gibi hayatımı ve vucudumu etkileyeceğine inanmıyorum. daha doğrusu buna izin vermiyorum. ama başka biri stresin kendisini ele geçirmesine izin verebilir. o zaman yumurtlamaz bile bu mümkün. havanın çok soğuk olduğunu bu neden donup öleceğini düşünen birinin 14 derecede donarak öldürüğünü biliyor muydun? Zihnimiz çok kuvvetli. Stres bende gebeliği engelliyor diye düşünürsen gerçekten de engeller. Bu bağlamda sana %100 katılıyorum. Bu tamamen stresle nasıl başaçıktığınla alakalı.

Eğer stres yaptığın konuyu kafandan çıkararak stresi engelliyorsan bu da senin başa çıkma yöntemin demektir. O zaman kafandan çıkarmak için yeni uğraşlar bul. Boşver başkalarının tepkisini. ben böyleyim buna inanıyorum de. Sen vucudunu herkesten iyi bilirsin. Sen ne diyorsan senin için odur doğru.

merhabalar arkadaşlar
ne güzel topiciğimizden yeni hamişler çıkmış maşallah

babyke ve bubulka kızlar tebrik ediyorum sizleri çok sevindim ALLAH kucağınızada almayı nasip etsin inşallah
darısı bizlerinde başına inşallah

yokh canım benim sanada çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun canım ondan sonra sağlıklı birşekilde alırsın bebişini kucağına,belkide bebeğin senin iyileşmeni bekliyordur annesini üzmemek için

kızlar ben bu ay düşünmemeye çalışıyorum ama ateş ölçmedende kendimi alamıyorum fakat FFde vip üyeliğim bitti şimdi grafik yapamıyorum bi yazı çıkıyo ingilizce nasıl devam edicem bana yardımcı olurmusunuz lütfen???

BOL HAMİŞLİ GÜNLER DİLİYORUM KIZLAR

arkadaşlar bugün ateşimi ölçmeye başladım ama sabah kalktığım gibi değil de öğlende yani şimdi ölçtüm 36.8 çıktı ateşim. bunu illa ki sabah kalktığım zaman mı ölçmem gerekiyo. ya da ne kadar fark eder ki.. pek bişey anlamadım ben.. son adet tarihim 9 Nisandı yani bugün 16. günü.. ne şimdi bu?

canım ateşini kesintisiz 3 saatlik uykudan sonra yataktan kalkmadan hatta fazla hareket etmeden ölçmen gerekiyor.şimdi ölçtüğün ateşi dikkate alma hareket halindesin ateşinin yüksek çıkması normal...yarından itibaren sabah yataktan kalkmadan ölçmeye başla bence

hmm. peki o zaman. tiroidim de vardı bu ay tedavi oldum normal değerlerine girdi bakalım hayırlısı :) bu ay çalışmalara devam.. sürekli böyle şeylere bakmak istemiyorum ama alamıyorum kendimi :s teşekkür ederim canımcım

rica ederim canım aynen bende aynıyım bakıp strese girmek istemiyorum ama merak kendimi alamıyorumhakkımızda hayırlısı olsun..troidi çok kafana takma zaten benimde bir ay yüksak çıkmıştı sonraki ay kendi kendine düştü psikolojinin etkilediğine ben çok inanıyorum,inş çok bekletmez bebişlerimiz

:)))) olumlu dusunmenin son noktadi yalniz, gulmekten alamadim kendimi:))) cok sagol, bu siteyi cok sevdim.. Sizleri:)

ben çok inanıyorum annesi babası gibi kıvırcık bir kızımın olacağına birgün...
ALLAHIM çok bekletmesin inşallah

:)))) olumlu dusunmenin son noktadi yalniz, gulmekten alamadim kendimi:))) cok sagol, bu siteyi cok sevdim.. Sizleri:)

valla ne yalan soyliyim pozitif olmak istedim
sana destek olmak istedim:)))))
ama dogru yeni evlisin tabiki iliski bol ben de dusundum bunu
ama yine de sen de uzul istemedim oyle dedim :)))
ama sen gercekten iyi dusun iyi olsun
1 sene icinde olmazsa doktorlar cagiriyor da
sne mutlaka hormon testlerini yaptir
bak ben daha korunurken yaptirdim

benim goguslerim hafiften agrimaya basladi
ama cok cok hafif
ve cok az sismeye basladi
her zaman erkenden baslayan bu sefer gec basliyor
bata 4 var bakicaz gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…