utrasondan anlar miydi bilmiyorum acikcasi, catlamamis yumurta mi gorurdu bilmiyorum. ne desem yaniltirim.
ama sanirim hormonlara bakinca anlasiliyor pko var mi yok mu. hem diyorsun 7 ay boyunca korunmamissin bu ay da var, en guzeli hormonlarina bir baktirman, ben de mesela hamilelik icin korunmayi birakmadan once gitmistim doktora ve hormon testlerimi ve toksaplazma gibi diger testleri yaptirmistim. sonucta yapilmasi iyi olur senin icin, dur bakalim belki adetin gelmez hamilesindir
eger gelirse de doktorunun dedigi gibi 3.gun gider testlerini yaptirirsin
Sanirm kotu dusunmemek icin bastiriyrm bazi sryleri, bu ay 8. Ay, uzuuuun sureli bi iliski olunca ay bebis olsa da olur dedik ama pesine de dusmedik, gerci dusunuyorum da ozellikle 3. 4. Aylarimizda ccooook yatili misafirmz oldu pek bisi yapamadik :))) neyse cok tesekkur ederm guzel dualarib icin, umerm gerkes icin hayirlisi olur..
valla ne zaman stres ve hamilelik mevzusuna yorum yapsam hemen ters tepki yapiyor.
ama ben bir suru sey okudum stres basli basina infertilite sebebi diye
ve dunya kadar kisiden duydum dusunmeyi biraktim hamile kaldim diye..
ama tabi herkesin yorumuna saygim var
ben kendi adima konusuyorum stres bendeki sureci uzatiyor gibi geliyor bana cunku yumurtluyorum cok sukur ve hergun iliski ama olmuyor iste..
tabi cok stresli olup da hamile kalan da var
ama 'kafamdan attim bebek oldu' diyenlerin yorumlarinin altini cizmek istiyorum..
arkadaşlar bugün ateşimi ölçmeye başladım ama sabah kalktığım gibi değil de öğlende yani şimdi ölçtüm 36.8 çıktı ateşim. bunu illa ki sabah kalktığım zaman mı ölçmem gerekiyo. ya da ne kadar fark eder ki.. pek bişey anlamadım ben.. son adet tarihim 9 Nisandı yani bugün 16. günü.. ne şimdi bu?
canım ateşini kesintisiz 3 saatlik uykudan sonra yataktan kalkmadan hatta fazla hareket etmeden ölçmen gerekiyor.şimdi ölçtüğün ateşi dikkate alma hareket halindesin ateşinin yüksek çıkması normal...yarından itibaren sabah yataktan kalkmadan ölçmeye başla bence
hmm. peki o zaman. tiroidim de vardı bu ay tedavi oldum normal değerlerine girdi bakalım hayırlısı :) bu ay çalışmalara devam.. sürekli böyle şeylere bakmak istemiyorum ama alamıyorum kendimi :s teşekkür ederim canımcım
evet belki donemleri tutturamamissindir
o ara takip de etmemissindir zaten yumrtlama falan
belki dedigin gibi misafirlerin oldugu zamanlarda iliski yoktu en verimli gunlerde
doktorlar da 1 sene zaman veriyorlar biliyorsun
sen sadece icin rahtalasin diye baktirirsin bazi seylerine
canım yaa, bi paylaşabilirmisin hamiş tablonu. bi daha bi bakalım
:)))) olumlu dusunmenin son noktadi yalniz, gulmekten alamadim kendimi:))) cok sagol, bu siteyi cok sevdim.. Sizleri:)
ben çok inanıyorum annesi babası gibi kıvırcık bir kızımın olacağına birgün...
ALLAHIM çok bekletmesin inşallah
İnsallah canım. Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.
Kızlar sitede sıkıntı vardı yazamadim. Tablomu tekrar paylaşıyorum
3c17fc Ovulation charts on FertilityFriend.com
:)))) olumlu dusunmenin son noktadi yalniz, gulmekten alamadim kendimi:))) cok sagol, bu siteyi cok sevdim.. Sizleri:)
Bir deee yeni evli olunca donemleri tutturamama pek olmamistir :))) misagirler haric:) cok ayipciyim:!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?