- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
yok birakmam burayi
sozzzzzzzz
burasi hayatimin bir parcasi benimmm
yok ya canim bu ay yok bende o kaar eminim ki
hani sabah ates oclerken bile inan hic oyle heyecanlanmadan
ya da hareketlerimde hic bebek dusunmeden hareket ediyorum
diger aylar daha bri heves olurdu var gibi hissettgim olurdu bu ay tepkisizim
benim hep öyle oluyor bazen diyorum acaba olmayacak mı hiç
kızlar benim dün geldi kırmızılar maalesef.yarın adetimin 3.günü doktora gidicem.kan testinden başka bişey yapar mı yarın???bu ay aşılama yapacak eğer bende bi sorun yoksa...
agzin bal damliyor canimmmmmmm
ahhh keskeeeee hissettigin gibi olsa canim, cok saol dusundugun ve guzel bir sey dile getirdigin icin
umarim dedigin gibi olur.
eveeet, benim tablo yorum dışı. dpo bu kadar artmısken bu kadar oynama neyın nesı bılemedım. kasık agrısından da sıkıldım. bos yere agrımasın arkadasım yaa. hem stres hem acı bıde ustune bos heves cıkınca ben yıkılıyorum yaa..
My Ovulation Chart
ayyyyy psikolojim cok bozuk
adet onesi sendrom
ve de cok alinganim aslinda tam alinganlik degil de birlafa bozuldum karsimdaki kizin canini cikardim o lafa karsilik, bir bozdum bir bozdum
adet geliyor benim
My Ovulation Chart || Ovulation Chart benm tablom
Ovülasyon testlerini bu ay ilk defa kullanacağım, her ne kadar bu ay 1 gün erken geldiyse de adet döngüm 27 günde bir normalde.. Şimdi benim bu testleri kaçıncı günden itibaren kullanmam gerekli? 9. gün de mi başlamalıyım acaba? bir de sabah erken mi yapacağım?
Canim ben icime atmayi istemiyorum eger birine zamaninda aninda tepkumi vermezsm sonra cok yipratiyorum kendimi bu yuzden de birsey oldugunda direk sozumu esirgemiyorum.ama tabi cok tatli dilli oldgm soylenemez ben de beceremiyorum ben de.tabi soz konusu esin ailesi olunca durum biraz zor
Oooooofff sol yumurtaligim agrimaya basladi, bur de afedersinuz vajina yolunda kasilnalari hussediyirum( ovuladyon testine gore yumurtladiysam eger o siralar da sol kasigim agrimisti.. Adet olcam ..
ama bebek olunca da kasik agrir
neden hemen adet olucaksin gibi dusundun
3c7799 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben bu ateş ve testlerle kafayı yicem kızlar hala testler negatif bu arada mantar oldum ilişkide yok ateşinde bi anlamı varmı bilmiyorum paylaşayım dedim sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?