Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

benim hep öyle oluyor bazen diyorum acaba olmayacak mı hiç

kızlar benim dün geldi kırmızılar maalesef.yarın adetimin 3.günü doktora gidicem.kan testinden başka bişey yapar mı yarın???bu ay aşılama yapacak eğer bende bi sorun yoksa...

kızlar benim dün geldi kırmızılar maalesef.yarın adetimin 3.günü doktora gidicem.kan testinden başka bişey yapar mı yarın???bu ay aşılama yapacak eğer bende bi sorun yoksa...

ben de bilmiyorum canım aşılamada izlenecek yolu. sen en iyisi aşılama topiklerine sor.
benim de öbür aya aşılama

Merhabalaaaaaaaaar..

Benim adetim 36.1 le bugün sabah teşrif ettiler:) Neyse hazırlamıştım kendimi bu sefer gerçekten üzülmedim.. 1 gün de erken geldi zaten bu sefer.. Bakalım mayısın yumurtlama zamanı da tam döneceğim zamana denk geliyor, ucu ucuna yakalayacağız gibi ya da kaçırcağız yine:) Ama ovulasyon testlerinden sipariş ettim en azından bu sefer yakaladım mı kaçtı mı emin olacağım:))

Every, nasılsın? ateşin biraz düşmüş ama öyle can sıkacak bir durum yok ortada..

9ay , nasılsın? tablona bakamadım daha bugün var mı değişme?

Bu da tablom;
My Ovulation Chart

Son düzenleme:
Ovülasyon testlerini bu ay ilk defa kullanacağım, her ne kadar bu ay 1 gün erken geldiyse de adet döngüm 27 günde bir normalde.. Şimdi benim bu testleri kaçıncı günden itibaren kullanmam gerekli? 9. gün de mi başlamalıyım acaba? bir de sabah erken mi yapacağım?

agzin bal damliyor canimmmmmmm
ahhh keskeeeee hissettigin gibi olsa canim, cok saol dusundugun ve guzel bir sey dile getirdigin icin
umarim dedigin gibi olur.

umarım canım inşAllah hayırlısıyla kavuşursun bebişine seninde dediğin gibi OLACAK OLACAKyeterki sağlıkla gelsinler.bakalım bizim ilaçlar ve kürler işe yaradımı bu ay yoksa bizede 2 ay sonra aşılama yapılcak burda dr söyledi...

senin tablonda çok güzel gidiyo canım ya senden de umutluyum bu ay nedense herkes hamile kalcak gibi geliyo bana bakalım bekliyip görcez inşAllah sağlıkla gelir bebişler..fazla ümitsiz olmamak lazım ah bide kendimde uygulasam şuu dediklerimineyse OLACAK OLACAK inşAllah bu ayki sloganım bu

ayyyyy psikolojim cok bozuk
adet onesi sendrom
ve de cok alinganim aslinda tam alinganlik degil de birlafa bozuldum karsimdaki kizin canini cikardim o lafa karsilik, bir bozdum bir bozdum
adet geliyor benim

ay every azcık dedikodu edelim ne oldu istersen dinlerim bakya banada öğretin şu millete kötü olmadan laf sokmayı ben seslenmem seslenmem sinirlenincede fena yıkarım ortalığı ya küseriz yada olan olur.özelliklede eşimn ailesine karşı beceremiyorum onlar bana sokuyo lafı sonra ben kendimi yiyip duruyorum yada sert bi şekilde konuşunca eşim kızıyo bana ,çünki onlar bana laf sokarken"canım benim diyerekten ve gülerekten" laf sokuyolar bende bunu beceremiyorum

Son düzenleme:

bence regil bittikten 5 gün sonra başla hergün yapmasanda olur başlarda ben 2 günde bir yaparak yakaladım bu ay şüpheli günlerde üstüste yaptım..sen bilirsin yinede ben kaçırdım geçen ay 5 aydır yapıyorum sadece geçen ay göremedim pozitifi...

Canim ben icime atmayi istemiyorum eger birine zamaninda aninda tepkumi vermezsm sonra cok yipratiyorum kendimi bu yuzden de birsey oldugunda direk sozumu esirgemiyorum.ama tabi cok tatli dilli oldgm soylenemez ben de beceremiyorum ben de.tabi soz konusu esin ailesi olunca durum biraz zor

aynen canım işte dediğin gibi ne yapayım bende zaten sabretceğim şeye sabrederim ama birden çok kızdığım şeylere tepkimi veriyorum amannnnnn .içimde kalıp beni yiyip bitirceğine söylerim dışardakini yesin bitirsin ne yapayım zaten bi sürü şeyle uğraşıyoruzbide bunla uğraşılmıyo yani.bu arada bugün dr a gitcez inşAllah tahlillerimiz çıkcak eşimn ve benm eşim kan tahlili oldu ben ultrasona girdim bide pap testi yapılmıştı sonuçlar ne bilmiyorum ay inşAllah bende kist küçülmüştür ya .inşAllah eşimn de sonuçları iyi çıkar.bakalım ne diycek dr..dua edin bana :26::26::26::26:
eğer hamile kalırsam bi gün tüm sayfalara ben hamileyim yazcam 1 yıl oldu bize ya dile kolay bu ay tam bir yıl oldu bebk isteyeli,eviliğimizede 1yıl 8ay oldu:18::18::18::18:inşAllah daha fazla gecikmez

bir arkadasin 5 sene olmustu olmuyordu
ama yumurtlamiyordu kiz
tup bebek denemede ilk ayi tutmus
dun de foto cekmis bebegiyle koymus facee, karni kocaman
ve gecmisi tamamen unutmus simdi sadece hamileligine ve bebegine odaklanmis durumda

Oooooofff sol yumurtaligim agrimaya basladi, bur de afedersinuz vajina yolunda kasilnalari hussediyirum( ovuladyon testine gore yumurtladiysam eger o siralar da sol kasigim agrimisti.. Adet olcam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…