Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

o zaman sen de yeni sayilirsin :) Biz de 10 aydir evliyiz. 4 aydir deniyoruz. Bu ay da olmadi. 5. aya girdik

bence sen adet olmayacaksin yarin
atesin dusmemis ki
bekleme bosuna

Ah canim ne guzel soyledin :16 olmazsam kesin hamileyim demektir.

Fakat malesef benim bazen dusmuyor atesim. Her zamanki belirtiler de var zaten. Dun de test yaptim o da negatif. Adet olmazsam cok buyuk supriz olacak yani :26:

Teşekkür ederim.. işte 9 ya da 10. güne denk geliyor o zaman başlarım bende.. Umarım mayıs ayından güzel haberlerle çıkarım..

Sana doktor randevunda bol şans diliyorum, inşallah tertemiz, güzel sonuçlarla çıkarsın doktordan ve bir dahaki sefere bebeğini görmeye gidiyor olursun doktora..

Banucum hayirlusi olsun hakkinda mayista gelsin bebisin umarim..benim ates yarin belki degisir saol yorumun icin..bakalim gorucez

Sağol Every.. İnşalllah mayısa olur.. senin haberini merakla bekliyorum, inşallah nisandan muzaffer bir hamiş olarak çıkarsın..

Son düzenleme:

9ay, canım arkadaşım, hiç üzülme vallahi ben iyiyim, ciddi ciddi bu sefer kendimi hazırlamışım buna, etkilenmedim bu sefer.. keşke olsaydı diyor tabii insan kaçınılmaz bir şekilde ama üzüntü , göz yaşı olmadı bu ay, iyiyim yani:)

Ama ben senden hala ümitliyim.. Her zaman dediğim gibi olmazsa da canın sağolsun denemeye devam edersin ama inşallah da hamilesindir tatlım.. Hem sen hamileysen acayip mutlu olacağım, hep aynı gittiğimiz için ben de arkandan kısa zamanda geleceğim demektir bu ahahahaha hemen kendime yonttum durumu

Bu testi yapmadan önce hani gebelik testinde olduğu gibi idrarı bir süre tutma durumu var mı yoksa sıvı alımına dikkat edip beklemek yeterli mi?

İnşallah mayısı kaçırmam , bak onu kaçırırsam üzülürüm gerçekten, koca bir ayı boş boş beklemek can sıkıcı olur.. hala sonuca ulaşamasam da alıştım artık acaba acaba demeye

gunaydin herkese

kizlar biraz istedigim gibi oldu cizgi yine yukari ciksin diye hayal etmistim ya ama uyku problemim var zor daliyorum uykuya ve bolunuyor yatakta surekli bence o da etkiliyor ondan da boyle yuksek cikmis olabilir. neysee zaten sun an gercekten anlamsiz ne desem, dpo12 yani yarin da anlamsiz ama dpo13 ve 14 benim icin cok onemli..umarim dusmez ve hamileyimdir karamsar olmak istemiyorum ama gercekten hamile olmadigima cok eminim de umut iste bekliyorum
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın dün birden 35.7 düşen ateşim bu sabah 36.2 yüükseldi dün akşam çalışma oldu
umarım yumurta çatlamıştır

canım gayet iyi gidiyo atesin sonuda güzel gelir inşallah

Herkesin gunu aydin olsun.. Saati bile sasmadi veee kirmizi donu gormus bulunmaktayim!!! Umarim siz gormezsiniz de bana da umut olur.. Cumaya teste gitcem artikim.. Yavvv isin en gicigi da teee bir ay beklemek

Herkesin gunu aydin olsun.. Saati bile sasmadi veee kirmizi donu gormus bulunmaktayim!!! Umarim siz gormezsiniz de bana da umut olur.. Cumaya teste gitcem artikim.. Yavvv isin en gicigi da teee bir ay beklemek

hayirlisi olsun
geciyor zaman ya hep bir telas
yumrtlama gunleri
arkadasindan yumurtlama sonrasi heyecanli bekleyis
uzme kendini gecer hepsi

çabucak yarın olsa, yarından sonra olsa..:97:

di mi canimmmm
ama cok sey bekleme benden ciddi diyorum
oyle bir moddayim ki adet gelecek diye kosulladim bile
sabah ates olcerken birazcik bile heyecan yok cok komik ya, belki yarindan sonra heyecanlanirim bilmiyorum

sadece goguslerim neden sismiyor uclari neden agrimiyorrrr:44: biraz olur gibi oldu gecende yok yine, o cok cok az bir umut oluyor bana bat gunu agrimaya baslarsa eger

Canım umutsuzluğa kapilma. Bugün ateşimi ölçtüm bak hiç hamile ateşi demezsin.
3c17fc Ovulation charts on FertilityFriend.com
O yüzden kırmızılar gelmeden umutsuzluk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…