Aslinda ilk ayim degil, 8 aydir evliyim, hic korunmadik, ama gun de takip etmedik , bi ara 2 ay falan yatili cok misafirmz geldi, bi ay da esim yurtdisindaydi, ama o zmnlar yumurtlama zamnlarm miydi hiiic bilmiyorm. Bu ay hadi cocuk icin bisiler yapalim dedik.. Arastirma yaparken bu sitede buldum kendimi:) Cok cahildim ama epey bisi ogrendim sanirm bu 1 ayda buradakilerin sayesinde.
bence sen adet olmayacaksin yarin
atesin dusmemis ki
bekleme bosuna
bence regil bittikten 5 gün sonra başla hergün yapmasanda olur başlarda ben 2 günde bir yaparak yakaladım bu ay şüpheli günlerde üstüste yaptım..sen bilirsin yinede ben kaçırdım geçen ay 5 aydır yapıyorum sadece geçen ay göremedim pozitifi...
Banucum hayirlusi olsun hakkinda mayista gelsin bebisin umarim..benim ates yarin belki degisir saol yorumun icin..bakalim gorucez
AaaaaaaaaaaaaaaahTuh! Uf! Ne desem bilemedim. Uzuldum. Luteal fazin 13. gun surdu. Bu guzel bir sey. Yeni dongun hayirli olur insallah. Ben de yarin geliyorum pesinden
Bence 10. gun basla Bancugum. Gebelik testi gibi sabah yapilmiyor opk. Cunku hormon birikebilir ve yanlis pozitif alabilirsin. En iyisi 11-16 saatleri arasinda. Hatta yapmadan once biraz sivi alimini azaltman iyi olur. Gunce bir kere yeter aslinda ama ben ilk ay tam olarak artisi belirlemek icin pozitif oldugu gun bir de aksam yapmistim. Hakikaten de iyice koyulasmisti. Pozitifi gorur gormez her gun deneme basliyor. Insallah gittiginde olur ya mayisi kacirma.
günaydın herkese buda benim tablom orumlarsanız sevinirim
şimdi okula gidiyorum geldiğimde yorumlarınızı okurum teşekkürler
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın dün birden 35.7 düşen ateşim bu sabah 36.2 yüükseldi dün akşam çalışma oldu
umarım yumurta çatlamıştır
gunaydin herkese
kizlar biraz istedigim gibi oldu cizgi yine yukari ciksin diye hayal etmistim yaama uyku problemim var zor daliyorum uykuya ve bolunuyor yatakta surekli bence o da etkiliyor ondan da boyle yuksek cikmis olabilir. neysee zaten sun an gercekten anlamsiz ne desem, dpo12 yani yarin da anlamsiz ama dpo13 ve 14 benim icin cok onemli..umarim dusmez ve hamileyimdir karamsar olmak istemiyorum ama gercekten hamile olmadigima cok eminim de umut iste bekliyorum
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım gayet iyi gidiyo atesin sonuda güzel gelir inşallah
Günaydin kizlar
Nasilsiniz? nasil gidiyor? Illerleme varmi?
Herkesin gunu aydin olsun.. Saati bile sasmadi veee kirmizi donu gormus bulunmaktayim!!! Umarim siz gormezsiniz de bana da umut olur.. Cumaya teste gitcem artikim.. Yavvv isin en gicigi da teee bir ay beklemek
senin bebis yeni yil gunu geliyorrrrryeni yil hediyeniz sizin ne guzel
çabucak yarın olsa, yarından sonra olsa..:97:
Hic huyum degildir ama umitsizlige kapildim, hic bisey hissetmiyorum.. Bide ne fark ettim , sanirim bilincaltimdan adet olmak istemiyorum ya, asagi malum bolgelerdeki kaslarimi kasiyorum, sanki engel olucam boylece adet olmama:))
EVERY bisi sorcam senin beklenmeyen adet ne zaman??
BUBULKA onceden adet semptonlarima cok odaklanmadigim icin sanirm darkli bile olsa anlamaxdim, her zmnki gibi kasik agrisi bir de kasik bolgemde fojurdama, hani bagirsak gareketi gibi.. Eger hamis degilsem adetim gecikmez de stres yapnam insallah , bubulka senin kullandigin testin adi neydi hani negatif cikan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?