Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
peki cnm mesela kaç gün sonra yada ateşim nasıl olursa hamile olabilirsin yada adet olcaksın diyebiliriz

canim FF isini halledebildin mi? VIP birse bile orda cikan yaziyacevap verince grafik cizmeye devam edebiliyorsun. Su an ne yazdigni hatirlamiyorum. Eger henuz giremediysen bana yazan seyi gondrirsen sana ne diycegini soylerim. Bir de sana yeniden VIP uyelik kazandirabilirim istersen

babyke ve bubulka yi ben gormemisim. CCCOK tebrik ederim. bubulka ben sana demistim Allah devamini da getirir umarim.

ayyyyy psikolojim cok bozuk
adet onesi sendrom
ve de cok alinganim aslinda tam alinganlik degil de birlafa bozuldum karsimdaki kizin canini cikardim o lafa karsilik, bir bozdum bir bozdum
adet geliyor benim

ben de ayni durumdayim biliyor musun? ama ben 14dpo'dayim o nedene PMS olma ihtimali yuksek. Fakat senin icin erken :) Daha gelmez. Belki de hic gelmez kim bilir :)

kızlar benim dün geldi kırmızılar maalesef.yarın adetimin 3.günü doktora gidicem.kan testinden başka bişey yapar mı yarın???bu ay aşılama yapacak eğer bende bi sorun yoksa...

canim hayirlisi olur insallah. Sadece kan testi yapar canim. Insallah her sey yolundadir

Hic huyum degildir ama umitsizlige kapildim, hic bisey hissetmiyorum.. Bide ne fark ettim , sanirim bilincaltimdan adet olmak istemiyorum ya, asagi malum bolgelerdeki kaslarimi kasiyorum, sanki engel olucam boylece adet olmama:))
EVERY bisi sorcam senin beklenmeyen adet ne zaman??
BUBULKA onceden adet semptonlarima cok odaklanmadigim icin sanirm darkli bile olsa anlamaxdim, her zmnki gibi kasik agrisi bir de kasik bolgemde fojurdama, hani bagirsak gareketi gibi.. Eger hamis degilsem adetim gecikmez de stres yapnam insallah , bubulka senin kullandigin testin adi neydi hani negatif cikan??

Aaaaaaaaaaaaaaaah Tuh! Uf! Ne desem bilemedim. Uzuldum. Luteal fazin 13. gun surdu. Bu guzel bir sey. Yeni dongun hayirli olur insallah. Ben de yarin geliyorum pesinden

Bence 10. gun basla Bancugum. Gebelik testi gibi sabah yapilmiyor opk. Cunku hormon birikebilir ve yanlis pozitif alabilirsin. En iyisi 11-16 saatleri arasinda. Hatta yapmadan once biraz sivi alimini azaltman iyi olur. Gunce bir kere yeter aslinda ama ben ilk ay tam olarak artisi belirlemek icin pozitif oldugu gun bir de aksam yapmistim. Hakikaten de iyice koyulasmisti. Pozitifi gorur gormez her gun deneme basliyor. Insallah gittiginde olur ya mayisi kacirma.

canım hallettim artık grafik yapıyor tekrar,fakat vip üyeliğe hayır demem yaninasıl olucak

canim bir grafigini yollar misin?

canim bir grafigini yollar misin?

Yarama barnak badtin arkadasim:) idim hic yukselmefi, ama ovu testi + oldu, akintim da geldi; neyse dr.a gittim isim yukselmefi diye kizdi bana:) herkeste yukselmez diye.. Ultrosandan bakti catlamis bi yumurta giruyrm ama adet ilyrsan 3. Gunu gel takip edelim dedi.. Ole iste.. Netten de arastirdim bazilarinsa olmuyomus isi artisi, ben de o nadirlerdenim yada bi sorun var...

doktor yumurtanin catladigini soylediyse catlamistim canim ya hic takma kafana. evet herkesin yukselmiyormus. 3. gun testinde progesteron seviyene bakar. o da normal cikar insallah. bu ay senin ilk ayin miydi?

ay canım benim herkeste ateş yükselmez demesine çok sevindim doktorun çünkü benimde hiç yükselmiyo yüksek artışlar olmadı bendede hiç,korkuyordum bende acaba yumurta olmuyormu diye içime su serpildi doktor yumurtanı gördüyse korkma sende:))

canım özel msjmı gönderiyosun?

yok VIP uyelik kazanmak icin bir sey kesfetmistim de kendi hesabimda denedim oldu. Su an VIP uyeligim var. Senin FF hesabin icin de deneyeyim dedim ama olmadi rezil oldum

FF'ye girdiginde VIP uyelik kazanirsan haber ver ama olur mu?

KIZLARRR bu arada regl geliyor. Hissediyorum. Hep ayni. Bacaklarim agriyor. Resmen tukeniyorum. Yuruyecek halim olmuyor. Dikkatim dagnik oluyor. Rahim bolgesinde garip bir his oluyor. Sanki bir el orayi karistiriyor gibi, hafif midem bulaniyor. Ya bu aksam yada yarin.

My Ovulation Chart

Bu da grafigim. Genelde regli oncesi 0.1-0.2 derece yukselir.

Son düzenleme:
doktor yumurtanin catladigini soylediyse catlamistim canim ya hic takma kafana. evet herkesin yukselmiyormus. 3. gun testinde progesteron seviyene bakar. o da normal cikar insallah. bu ay senin ilk ayin miydi?

Aslinda ilk ayim degil, 8 aydir evliyim, hic korunmadik, ama gun de takip etmedik , bi ara 2 ay falan yatili cok misafirmz geldi, bi ay da esim yurtdisindaydi, ama o zmnlar yumurtlama zamnlarm miydi hiiic bilmiyorm. Bu ay hadi cocuk icin bisiler yapalim dedik.. Arastirma yaparken bu sitede buldum kendimi:) Cok cahildim ama epey bisi ogrendim sanirm bu 1 ayda buradakilerin sayesinde.

Evt evt aynen ole dedi, yani cqtlamis yumyum goruyrm dedi ama emin degil gibiydi, ben de usteleyemedim, zaten dr.lar karsisinda nutkum tutuluyo, sorcagim hic biseyi soramiyfm unutuyrm sobra da icim icimi yiyor.. Adetin 3. Gunu gel defi, hormon testlerimin sonucunu bildirirm buraya.. İnsallah olumlu olur da sen de daha ferah olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…