merhabalar arkadaşlar
ne güzel topiciğimizden yeni hamişler çıkmış maşallah
babyke ve bubulka kızlar tebrik ediyorum sizleri çok sevindim ALLAH kucağınızada almayı nasip etsin inşallah
darısı bizlerinde başına inşallah
yokh canım benim sanada çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun canım ondan sonra sağlıklı birşekilde alırsın bebişini kucağına,belkide bebeğin senin iyileşmeni bekliyordur annesini üzmemek için
kızlar ben bu ay düşünmemeye çalışıyorum ama ateş ölçmedende kendimi alamıyorum fakat FFde vip üyeliğim bitti şimdi grafik yapamıyorum bi yazı çıkıyo ingilizce nasıl devam edicem bana yardımcı olurmusunuz lütfen???
BOL HAMİŞLİ GÜNLER DİLİYORUM KIZLAR
Kızlar sitede sıkıntı vardı yazamadim. Tablomu tekrar paylaşıyorum
3c17fc Ovulation charts on FertilityFriend.com
peki cnm mesela kaç gün sonra yada ateşim nasıl olursa hamile olabilirsin yada adet olcaksın diyebiliriz
ayyyyy psikolojim cok bozuk
adet onesi sendrom
ve de cok alinganim aslinda tam alinganlik degil de birlafa bozuldum karsimdaki kizin canini cikardim o lafa karsilik, bir bozdum bir bozdum
adet geliyor benim
kızlar benim dün geldi kırmızılar maalesef.yarın adetimin 3.günü doktora gidicem.kan testinden başka bişey yapar mı yarın???bu ay aşılama yapacak eğer bende bi sorun yoksa...
Merhabalaaaaaaaaar..
Benim adetim 36.1 le bugün sabah teşrif ettiler:) Neyse hazırlamıştım kendimi bu sefer gerçekten üzülmedim.. 1 gün de erken geldi zaten bu sefer.. Bakalım mayısın yumurtlama zamanı da tam döneceğim zamana denk geliyor, ucu ucuna yakalayacağız gibi ya da kaçırcağız yine:) Ama ovulasyon testlerinden sipariş ettim en azından bu sefer yakaladım mı kaçtı mı emin olacağım:))
Every, nasılsın? ateşin biraz düşmüş ama öyle can sıkacak bir durum yok ortada..
9ay , nasılsın? tablona bakamadım daha bugün var mı değişme?
Bu da tablom;
My Ovulation Chart
Ovülasyon testlerini bu ay ilk defa kullanacağım, her ne kadar bu ay 1 gün erken geldiyse de adet döngüm 27 günde bir normalde.. Şimdi benim bu testleri kaçıncı günden itibaren kullanmam gerekli? 9. gün de mi başlamalıyım acaba? bir de sabah erken mi yapacağım?
canim FF isini halledebildin mi? VIP birse bile orda cikan yaziyacevap verince grafik cizmeye devam edebiliyorsun. Su an ne yazdigni hatirlamiyorum. Eger henuz giremediysen bana yazan seyi gondrirsen sana ne diycegini soylerim. Bir de sana yeniden VIP uyelik kazandirabilirim istersen
canım hallettim artık grafik yapıyor tekrar,fakat vip üyeliğe hayır demem yaninasıl olucak
Hic huyum degildir ama umitsizlige kapildim, hic bisey hissetmiyorum.. Bide ne fark ettim , sanirim bilincaltimdan adet olmak istemiyorum ya, asagi malum bolgelerdeki kaslarimi kasiyorum, sanki engel olucam boylece adet olmama:))
EVERY bisi sorcam senin beklenmeyen adet ne zaman??
BUBULKA onceden adet semptonlarima cok odaklanmadigim icin sanirm darkli bile olsa anlamaxdim, her zmnki gibi kasik agrisi bir de kasik bolgemde fojurdama, hani bagirsak gareketi gibi.. Eger hamis degilsem adetim gecikmez de stres yapnam insallah , bubulka senin kullandigin testin adi neydi hani negatif cikan??
canim bir grafigini yollar misin?
bişey gelmedi canım
Yarama barnak badtin arkadasim:) idim hic yukselmefi, ama ovu testi + oldu, akintim da geldi; neyse dr.a gittim isim yukselmefi diye kizdi bana:) herkeste yukselmez diye.. Ultrosandan bakti catlamis bi yumurta giruyrm ama adet ilyrsan 3. Gunu gel takip edelim dedi.. Ole iste.. Netten de arastirdim bazilarinsa olmuyomus isi artisi, ben de o nadirlerdenim yada bi sorun var...
Yarama barnak badtin arkadasim:) idim hic yukselmefi, ama ovu testi + oldu, akintim da geldi; neyse dr.a gittim isim yukselmefi diye kizdi bana:) herkeste yukselmez diye.. Ultrosandan bakti catlamis bi yumurta giruyrm ama adet ilyrsan 3. Gunu gel takip edelim dedi.. Ole iste.. Netten de arastirdim bazilarinsa olmuyomus isi artisi, ben de o nadirlerdenim yada bi sorun var...
Alla alla ben de ise yaramistiTuh. Belki birazdan gelir.
canım özel msjmı gönderiyosun?
doktor yumurtanin catladigini soylediyse catlamistim canim ya hic takma kafana. evet herkesin yukselmiyormus. 3. gun testinde progesteron seviyene bakar. o da normal cikar insallah. bu ay senin ilk ayin miydi?
ay canım benim herkeste ateş yükselmez demesine çok sevindim doktorun çünkü benimde hiç yükselmiyo yüksek artışlar olmadı bendede hiç,korkuyordum bende acaba yumurta olmuyormu diye içime su serpildi doktor yumurtanı gördüyse korkma sende:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?