Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Every'cim son 2 deyizzz öylemiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi bakalım

Canım ne kadar düşük ateşliymişsin yaaa ilk kez böyle bir tablo gördüm
az kalsın donacakmışsın sen vallaa

şaka bi yana allah sağlıkla doğduğu günü görmeyi nasip etsin inş canım

Canım umutsuzluğa kapilma. Bugün ateşimi ölçtüm bak hiç hamile ateşi demezsin.
3c17fc Ovulation charts on FertilityFriend.com
O yüzden kırmızılar gelmeden umutsuzluk yok

canım daha öncede tebrik ettim bi daha edeyim sağlıklı bir hamilelik dilerim sana
umarım güzel bir hamilelik geçirirsin.
ateşin çok değişik dilaltından yapılmış bir ölçüm değilmi
ayrıca ateşini hamilelerin ateş topiğinde görmek isteriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/228518-hamilelerin-ate351-tablolar305.html

hadi bakalım

benim de son 2 ama ben 8 gün varken kan tahlili yaptırmıştım çıkmamıştı o yüzden ümitli değilim yani değilim sanki oladabilirim tabiiii:)

Canım ateşin kademe kademe yükseliyor. insAllah böyle devam eder

evet su an iyi, ama sevinmek icin erken canim. dpo 13 onemli benim icin cunku kademe kademe zirveye cikip pat diye soka ugratip yere cakilmayi seviyor benim ates

hadi bakalım

son 3 canim dpo 11 daha
ama az kaldi:18:

Ah canim ne guzel soyledin :16 olmazsam kesin hamileyim demektir.

Fakat malesef benim bazen dusmuyor atesim. Her zamanki belirtiler de var zaten. Dun de test yaptim o da negatif. Adet olmazsam cok buyuk supriz olacak yani :26:

Canım benim idrar testine bakma sen, ateşten şaşma. Benim de negatif çıktı idrar testim. Ama kan testi şaşmıyor

kizlar tabiki var diye birsey demiyorum ama ihtimale karsi bugun aklima taktim biraz
ben hr gun tarcinli sut iciyorum ve bir tatli kasigi tarcin atiyorum sute
bir de bu ara roka, maydonoz, dere otu cok tuketiyorum
tehlikleli olur mu bunlar acaba birsye varsa:44:

yok canım yaa ben zannetmiyorum onlardan filan ne olacak..
ben aylardır otobüse koşuyorum da ağır da kaldırıyorum patır patır temizliklerimi de yapıyorum olacak olsa onlar filan bahane.. o kadar dikkat ettim de ne oldu.
bata kadar yapılanların zararı olacağını düşünmüyorum ben.

ben de oyle temizligi normal hareketlerimi yapiyorum
kisitlamak insanin canini daha cok skyor gibi geliyor bana
belirsizlik var sonucta daha hamile miyim degil miyim bilmeden kisitlamalar daha zor, haklisin.
tarcinli sut sayesinde ozellikle tatli yemiyorum tamamen yok ediyor tatli istegimi. gunlerdir cikolata pasta yok ve super hissediyorum

tarçın rahim için de çok faydalıymış ama hiç aklıma gelmiyor benim. özellikle çubuk tarçını kemirmeyi filan pek severim aslında.

herkese tavsiyelerde bulunuyorum ya hani
atesin gidisata bakin test oyle yapin diye
ama simdi son 3 ya test alma istegi olusuyor bende sanirim kacinilmaz bir his bu
dedigimi yapin, yaptigimi yapmayin misali
biri beni tutsun dpo13u gorup test almam lazim benim

dereotu maydonoz ve nara dikkat cnm ibrahim saraçoğlu ilk 3 ay içerisinde bunları yoğun tüketmeyin diyordu..

evet su an iyi, ama sevinmek icin erken canim. dpo 13 onemli benim icin cunku kademe kademe zirveye cikip pat diye soka ugratip yere cakilmayi seviyor benim ates

son 3 canim dpo 11 daha
ama az kaldi:18:

hadi bakalım inş güzel haberler alalım

benimdeee yımırtlama zmnlarım eli kulağında :)
akıntı takibi ateşşş kasık ağrıları vb bilmem ne ilk kez bu kdr ilgilenmiyorum bunlarla
eşimle onu özlediğimde birlikte oluyorum günü gününe değil... hayat böyle daha keyifli gerçekten.
keşke bu tempoda kazayla hamile kalabilsek ne güzel olurdu...

canlar napıyosunuz?
ben hiç giremiyorum bu aralar nete. öyle okuyup cevap yazamadan cıkmak zorunda klıyorum
neyse bakın tabloma, umutlanasım geldi benim. ne dersiniz? beklemek lazım dimi :18:
My Ovulation Chart

ay bi yorum yapın nolurr...

ilk yorumu ben yapıyorum süpperrrr canım maşallah
hep böyle gider inşallah ama gerçekten umut vaadediyor.
bu arada kesik çizginin olduğu güne akıntını eggwhite olarak girersen çizgin netleşir.
zaten belli o gün çatladığın.güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…