yok canım olmamış yukarda sağ köşede home data olan sırada sharing var ona tıkla ordan setup var onu bul tıkla
ve çıkan sayfada your home page yazan yazının altında bir kutucuk var ordaki http ile başlayan adresi kopyala buraya yapıştır
canım yine olmamış mesaj gönderdim sana ama sanırım yeni üyesin. bana mesaj atamazsın. o dediğimi yapmadan önce ilk 1 efalığa mahsus önce setup yapmalıydın sanırım.
aynen yine sharing varya ordan setup a tıkla. link oluştur.
Shany kac gunun var bat'a?
okkesaaaaaaaaa
test yaptım..
daabüügüdee negatuuuf :)
hem bu kadar erken bellı olurmu dıe every ye cıkıstım hemde cok fena gaza geldım kendım dustum aynı şeyee. ayrıca bu saatteki ıdrarla cıq cıq cıııqq hayret bişii
amaaan bazen cok sıkılıyorum ha.
bak
daha dogmamıs bebiiiş sana seslenıyorum beni sinirlendiriyorsun. geldıgınde ıçına ıçına gelecek şamarların sayısı artıyor haberın olaa
hahah kendıme cok guldum yaa
suclu suclu ekrana bakıp duruyorum every gelcekte bısı yazcakmı bana dıye.. tam dalga gecmelık oldum sımdı
poposunu isir iyice bebisin
yanaklarindan sklincaya kadar op dur
ama nazlaniyorlar ya ne bu :))
seni anliyorum canim ya hayat bu, dedigimi yap yaptigimi yapma misali
anlik psikoloji, bebis isteyen bir kisinin normal davranmasi cok zor , sahsen kendi adima soyliyim psikopata bagliyorum bazen
ayni yorum benden gelsin
bata daha var
ve cikmamis olabilir varsa da
snein bat da 28 nisan di mi benimki gibi ?
saat farkimiz var canim
ben 7de olcuyorum her zaman
hic degismiyor
aaaa içimi kararttınız kızlar yaaa, bu ne böle herkes daha kırmızı mırmızı gormeden baslamıs hamıs deılım gelcek benımkı dıe.. az durun yahu, bak böle yaparsanız bebişler size küser haberiniz olsun. sizin durumunuzda bir çok hamiş bayan var, kimisi adetten gunler sonra bıle testte negatıfı görmus, kimisi hamiş olddugu halde adet tarıhınde ateşi düşmüş.
biraz rahatlayın canlaar, kıpkırmızı bir şeyle karsılasmadan umudumuzu kaybetmek yok, burda hepimiz gönül gönüle totem yapıoruuuuzz
My Ovulation Chart
bu da bnm tablom. şimdiiii, söyleyin bakalım bu ff efendi neden benm bugünkü ateşimi içi boş beyaz bir noktacıkla işaretledi. ne demek ki şimdi bu?
hahah kendıme cok guldum yaa
suclu suclu ekrana bakıp duruyorum every gelcekte bısı yazcakmı bana dıye.. tam dalga gecmelık oldum sımdı
9ay ne oldu son gelişme. adetin geldimi.
bizi bilgilendir. müjdeli haberlerini bekliyoruzzz.:44:
olsunn adetin daha gelmedi ya sen ona bak
insallah benim dediğim olur.allahım ne olu yüzümü kara çıkartma. amin
şu kadın hamile çıksınnnnn. amin
yok ya neden dalga geciyimben de aynisini yaptim
banuya, 9 aya dedim yapmayin test ben yaptim :)))
bir anda gaza geldim kasanin yanindn aldim testi geldim, saat bir de aksam 7 idi dusun hemen yaptim test
ama bu sabah ilk idrarla da yaptim ben :2:
ayni duadan istiyorummmmmmmm
hadı yaa
ama bak hep aynı ornegı verıorum ama babyke kac gun gecıktıgı halde yınede cıkmıodu testte bı bat gelsın de kırmızılar gecıkırse ıns o zaman dırek kan testıne hemde kosa kosaaa
kızım sende bende beklıcez en az 2-3 gun mecburen yapacak baska hıııc bısı yok
ayni duadan istiyorummmmmmmm
dpo dan sonra saydığınız gün ne yeniyim ya soru çok yandınız:)
yok benim sasmaz
atese gore 15. gun catladim ve 29.gun adet gelir
yani 2 gunum var
aten 2 gun sonra gelmezse hamileyim derim ben cosarimama ruya
sizleri tanımıyorum görmedim ama biraz önce akşam namazını kıldım
hepinize birden dua ettim. rabbim insallah hepimizin yüzünü güldürür.
tatmin olmadin aratismalari surduruyorsun herhalde :))))))
ama nerde oldugumu bulursan burdan duyurma sen yine de
bir de rusya saatleri geri ya da ileri almiyor. bu sene iki kere alindi rusyayi baglamiyoral sana bir ipucu daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?