Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yaptım galiba:9

yeniyim cevap yazamıyorum benim içimden geçeni mesaj atmışsın burdan yazarım olmazsa ama yaptım galiba:)

poposunu isir iyice bebisin
yanaklarindan sklincaya kadar op dur
ama nazlaniyorlar ya ne bu :))

seni anliyorum canim ya hayat bu, dedigimi yap yaptigimi yapma misali
anlik psikoloji, bebis isteyen bir kisinin normal davranmasi cok zor , sahsen kendi adima soyliyim psikopata bagliyorum bazen
ayni yorum benden gelsin
bata daha var
ve cikmamis olabilir varsa da
snein bat da 28 nisan di mi benimki gibi ?

hahah kendıme cok guldum yaa
suclu suclu ekrana bakıp duruyorum every gelcekte bısı yazcakmı bana dıye.. tam dalga gecmelık oldum sımdı

yok ya neden dalga geciyim ben de aynisini yaptim
banuya, 9 aya dedim yapmayin test ben yaptim :)))
bir anda gaza geldim kasanin yanindn aldim testi geldim, saat bir de aksam 7 idi dusun hemen yaptim test
ama bu sabah ilk idrarla da yaptim ben :2:

psikopat anneleeer
ffe gore senınle aynı canım ama yarın olursa 28 gunluk dongum olmus oluo amma velakın bnm genelde 31 gundur. bakalım belkı bnm dpo m 16 gun falan suruodur. bakalım gorucesss

saat farkimiz var canim
ben 7de olcuyorum her zaman
hic degismiyor

Ama sadece bir saate var sen sabah 4'te mesaj atmışsın nasıl oluyor bu iş :)

:) Haklısın boşuna stres yaptık. örneğin ben. 2-3 saat daha sabretseymişim zaten görecekmişim kırmızıları. bak şimdi nasıl da kafam rahat

hahah kendıme cok guldum yaa
suclu suclu ekrana bakıp duruyorum every gelcekte bısı yazcakmı bana dıye.. tam dalga gecmelık oldum sımdı

o kendı de yaptıgı ıcın bir şey olmaz :)

9ay ne oldu son gelişme. adetin geldimi.
bizi bilgilendir. müjdeli haberlerini bekliyoruzzz.:44:

aaah ah keşke müjde verebilseydim ama malesef geldi kırmızılar. Böylece 5.ay girmiş bulunuyorum

yok ya neden dalga geciyim ben de aynisini yaptim
banuya, 9 aya dedim yapmayin test ben yaptim :)))
bir anda gaza geldim kasanin yanindn aldim testi geldim, saat bir de aksam 7 idi dusun hemen yaptim test
ama bu sabah ilk idrarla da yaptim ben :2:

hadı yaa
ama bak hep aynı ornegı verıorum ama babyke kac gun gecıktıgı halde yınede cıkmıodu testte bı bat gelsın de kırmızılar gecıkırse ıns o zaman dırek kan testıne hemde kosa kosaaa
kızım sende bende beklıcez en az 2-3 gun mecburen yapacak baska hıııc bısı yok

Son düzenleme:
ben su an moskovada degilim baska bir yerdeyim rusya ucsuz bucaksiz:)
bir de mesaji sabah 4 degil 5 diye gorunuyor aslinda ama ben 7 bucuk gibi yolladim, uyanip atesi olcup, unutmamak icin tabloya yazip, her zamanki gibi siteye girince
amma arastirmaci kisiliksin yahuuuu tam mesleginin kadini :)

Son düzenleme:

yok benim sasmaz
atese gore 15. gun catladim ve 29.gun adet gelir
yani 2 gunum var
aten 2 gun sonra gelmezse hamileyim derim ben cosarim ama ruya

tatmin olmadin aratismalari surduruyorsun herhalde :))))))
ama nerde oldugumu bulursan burdan duyurma sen yine de
bir de rusya saatleri geri ya da ileri almiyor. bu sene iki kere alindi rusyayi baglamiyor al sana bir ipucu daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…