evet her sabah aynı saatte yerimden kalkmadan dil altından ölçüyorum
tatlım helal olsun hiç öyle sey olur mu. inan benım cevremde bu olayları rahat konusabılecegım yada konussamda benı anlayabılecek ınsan yok. ama burda sızlerle aynı dılden konustugum ınsanlarla o kadar ıyı hıssedıyorum kı kendımi. o guzel yorumlar bıze umut verıyor onları duymak ıstedıgımız ıcın hergun hergun tablo paylasıoruz sonucta. sen hıc kafana takma bosa heveslendırdım dıe en azından bu bnm ıcın hıc onemlı dııl. ben guzel yorumları sevıorum:) olumlu olmamı saglıyor. en azından o gunumu cok guzel gecırmemı saglıyor :)
Evet efesude shnaaya kesinlikle katiliyorum.burda herkesun yorumu benim icin cok onemli.benim de sizden baska konuscak kimsem yok. Iyki hepiniz varsiniz.sizleti tanimasam da o kadar cok seviyorum ki.bu arada su anki psikolojimi belirteyim yarin konusunda hala umidim var:)atesim dusms denmez daha
canım hiç soğan kürünü denedin mi bak bizim bi tanıdığın 8cmlik kisti vardı ve 3 aydır soğan yapıyor ve şimdi 5e düştü.
bence operasyondan önce bitkisel kür dene.
kistleride kafana takma ne kisti olupta gebe kalanlar var.ama tablon umut vaadediyor inşallah
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Gunaydin HerkeseSabah kadar adet baslangicinda olan sanciyla savastigim icin ve yataktan kalkmasam da uyuyup uyandigim icin cok sevinemedim, ates etkilenmistir diye, bir de sanci var diye, hayirlisi olsun, bugun test mest yok.
Gunaydin HerkeseSabah kadar adet baslangicinda olan sanciyla savastigim icin ve yataktan kalkmasam da uyuyup uyandigim icin cok sevinemedim, ates etkilenmistir diye, bir de sanci var diye, hayirlisi olsun, bugun test mest yok.
masllah insallah bebek sancısıdır.382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canim aynen bende senin icin geldim ates super hadi insallah oldu bu is sanirim cok merak ettim kan versene gozun aydin demek istiyorum artik
every canım benimde uyuma vakti geldi seni bekledim şimdi gece 00:00 burdasırf dedim every yazar onu okuyum öle gidiyim dedim sana sadece waaaaawwwwwwwwwwwwwww diyebilirim maşallah süper gittiateş bence bi kaç gün daha olmazsa kana git kafan rahatlar hemde gebelik yoksa bile gecikmeyi ortadan kaldırırsın (psikoljikmen bazen oluyo bu tür gecikme )ama inşAllah olumlu sonuçla gelirsin
şu vakitte seni merak için girdim.. çookk güzel canım yaa.. azıcık dalmış olman bile yeterli doğru sonuç için.. Hadi bakalım inşallah..
kızlar gunaydın
son bır haftadır eltim burdaydı, yurtdısında yasar ve ıstanbulu pek bilmez (nasılsa ben biliyorum) ondan bayagı bı canımı cıkardı. tum haftayı kızına ceyız almak ıcın sabahtan aksama kadar gezerek gecırdık o yuzden de gıremedım
ve gırdıgım gıbı everynın tablosuyla karsılastım. Bu tabloya yorum degıl test lazım bence
tatlim eger benim yumurtlama gunum 18.gunse biraz beklemem gerekiyordu test icin
dun bir arakdasla konustuk bu topicteydi onceden, o battan tam 4 gun sonra cizgiyi gordu, oncesinde silik bile yoktu ve kandaki degeri de superdi
o yuzden ben de bekliyorum dunku test negatifti cunku ve cevremdeki ornek olmasi ve hayatimda ilk dea boyle bir tablomun olmasi beni umitlendiriyor ama beklemekten baska carem yok
bugun kan testine gitmeye heveslendim 1 mayis, kapalidir her yer.hatta belki yarin da
eger yarin gelmezse ve zaten ates de yuksek olursa testi tekrarlarim
umarim iyisindir sen doktoruna gittin mi nasil bebis
aslinda ben mi cok abartiyorum diyorum sonucta dpo14 bugun bitiyor
ama ben hep dpo13te adte oluyormusum baktim tablolarima
hatta dpo13 en gec ates dusuyormus
umutlaniyorum ama korkuyorum tabi, sabah atesler icinde uyandim adet olacakmisim gibi ve gece de agri olunca korktum
sanirim yarin da onemli gun benim icin, insallah hamileyimdir, kocama da diyemiyorum bir tek sizle paylasiyorum iyki varsiniz ama sonu da iyi olur insallah
tesekkur ederim kizlar, tekrar uyudum size yazdiktan sonra kalkinca 36,7 idi, bugun adet gelecek olsa eger uykudan sonraki atesim bile 36,1 civari olmasi lazimdi. bugun gelmiycek belli de dpo14 de bitmis oluyor 18.gun catlama ihtimaline karsi..
sadece bir sorum var karanfilce sen hep diyorsun ya terler icinde uyaniyorum adetten once, ben de oyleyim normalde, 1 gun once kan ter icinde uyanirim. bu sabah terler icinde sirilsIklam kalktim yastiklari degistirdim esim gidince yine uyandim, kalktim yine terler icindeyim yatak sular icinde diycek kadar bastan asagi ter, hemen dus aldim simdi. o yuden korktum adet mi gelecek diye, hamilelikte boyle oluyor mu bilmiyorum:44:
günaydın arkadaşlar
ben 2.tüp bebek tedavim oldu.cuma günü transferim yapıldı.
normalde hep gün içinde ölçüordum ateşimi 36.6 çıkıordu
bugün sabah kalkmadan yaptım 7 de.yine 36.6 çıktı.
tüp bebek tedavisi ile haberini bekleyen arkadaşlar sizler nasıl bi yöntem yaptınız?
bu değer iyimidir arkadaşlar??
gelin siz de bana yorum yapın bakalım ben şaşırdım yorum yapamadım
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?