- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
canım ya beni ne iyi tanımışsın
ben bugün ateşi bırakırım diyordum.. valla çoğu ay sizin gazınızla ronyanın filan ısrarlarıyla bişeyler oluyor.
çok tembelim
ama bi de derslerim erken başlıyor canım.. sabah çok zor oluyor kalkmak.
Eki Görüntüle 405618
21.gün yumurtlamışım ne kadar geç değilmi?:44:
2 aydır yapıyorum ateş tablosu keşke çok önceden yapsaydım..ben bu kadar geç yumurtladığımı düşünmüyordm genelde 18-19 günden sonra bırakıyorduk çalışmayı..inş bu ay olur
insallah canim. umarim sen guzel haber verirsinevery sağlık olsun ne yapalım.umarım bu son bekleyişin olur canım
inş bu ay nisan böceklerimiz daha doğrusu mayıs oldu artık mayıs böceklerimiz gelir:)) bizi bekletmesinler artık..
insallah canim. umarim sen guzel haber verirsin
evet ya mayis bocusumuz gelsinben de su yaziyi degistirsem iyi olacak, iyi hatirlattin canim
inşallah canım ama benm içimde 1damla umut yok.
7 8 gün var adetime sanırım ama artık ne heyecan kaldı ne de umut
bazen kucucuk bir an bile heyecanlandirabiliyor, umut oluyor
ben bazen cok hayal kuruyorum esim ben ve bebisimle ilgili, o zaman o heyecani geri kazaniyorum
bugun mesela kocam, ben ve bebisim ellerimiz ust ustte, kocam bir bana sariliyor bir bebisimizle oynuyor, oyle hayal ettim kendimi
ama sundan eminim hamile oldugumuz hafta icinde gecmisteki herseyi unutucaz aninda ve inaniyorum o anlar yakinda
inşallah yakındır canım yoksa hayatımızın en güzel yılları bebek hasretiyle ve sıkıntısıyla geçecek.
haklisin
yaklasik bir senedir hayattan zevk almamaya baslamisim
korunurken ben cok mutluymusum cok rahatmisim
bebek takintiya donuyor ben de istemesem de
evet canım malesef hepimizin öyle oldu ilk zamanlar çok güzeldi çok umut vardı ama zman geçtikçe saplantıya dönüyor bu bebek işi.
hani diyoruz ya bebeğimiz olunca bu günleri unutacağız.ben hiç zannetmiyorum unutabileceğimi.ama daha çok kıymetini bileceğimiz kesin.
ama en güzel tesellimiz allah demekki bize şimdi uygun görmüyor.onun hep bir bildiği var.sağlıklısını hayırlısını versin inşallah anne olmak isteyen herkese.
hayatta şimdiye kadar her şeyi kolay elde etmişiz bi çoğumuz.şimdi olmayınca şımarık çocuklar gibi oluveriyoruz.
ben geldimmmmm
gunaydin herkeseeee
bu sabah adet oldumve o kadar sancim vardi ki majezik yarim saat etki edene kadar olucem sandim aha bu da tablom: 382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com adetsiz bir nisan ayindan sonra 34 gun sonra adet olmus bulunuyor, dongum neden bu kadar uzadi diye dusunmeyecegim, artik tatilde baktiricam hepsine, simdi biraz kafami dinlemem lazim, bu arada ilk defa dun gece deliksiz ve rahat uyku gectim
canım benim hayırlısı olsun ne yapalım kısmet..canımız sağolsun Rabbim sağlık huzur versin inşallah en kısa zamanda bizlerde annelik duygusunu tadarız..hazır anneler günüde geliyorkii oyy oyyyy..
kızlar buda benim tablom..pek anlamlı olmasada
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
inşallah canım ama benm içimde 1damla umut yok.
7 8 gün var adetime sanırım ama artık ne heyecan kaldı ne de umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?