Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
every tabloma tekrar bakar mısın alttaki tablo 2 ay öncesinin onunla benzerlik gösteriyo..

ama tabi onda eski derecemi kullanıyordum o 2 derece yüksek buna göre

Son düzenleme:

evettttttt ayni yukselis tamamen ayni
catlama sonrasindaki hali
ama evet sen ol bir iki gun daha yoksa aklina takarsin ileri zamanda dogru yerde mi cizgi diye

ya da bosver iliskin olsun yeter o

21.gün yumurtlamışım ne kadar geç değilmi?:44:
2 aydır yapıyorum ateş tablosu keşke çok önceden yapsaydım..ben bu kadar geç yumurtladığımı düşünmüyordm genelde 18-19 günden sonra bırakıyorduk çalışmayı..inş bu ay olur

insallah olur canim
degerlendirmissindir umarim
bebek isteyince duzende oynama oluyor sanirim
ben hep13.gun yumurtlardim ama sonra degisti,gecen ay benim de 21. olmasi lazim evet cok gec derdim ama oluyor bazen.
umarim son tablon olur bu ay

saol cevabın için.inş nisan böceklerimiz gelir bu ay..artık mayıs diyebiliriz mayıs böceklerimiz...sevdiğim bir ay bu ayda doğum yapmak isterdim ama kısmet tabiki..inş seninde bebeğin en kısa zamanda gelir

saol cevabın için.inş nisan böceklerimiz gelir bu ay..artık mayıs diyebiliriz mayıs böceklerimiz...sevdiğim bir ay bu ayda doğum yapmak isterdim ama kısmet tabiki..inş seninde bebeğin en kısa zamanda gelir

inş bu ay nisan böceklerimiz daha doğrusu mayıs oldu artık mayıs böceklerimiz gelir:)) bizi bekletmesinler artık..

every sağlık olsun ne yapalım.umarım bu son bekleyişin olur canım
insallah canim. umarim sen guzel haber verirsin

inş bu ay nisan böceklerimiz daha doğrusu mayıs oldu artık mayıs böceklerimiz gelir:)) bizi bekletmesinler artık..

evet ya mayis bocusumuz gelsin ben de su yaziyi degistirsem iyi olacak, iyi hatirlattin canim

inşallah canım ama benm içimde 1damla umut yok.
7 8 gün var adetime sanırım ama artık ne heyecan kaldı ne de umut

bazen kucucuk bir an bile heyecanlandirabiliyor, umut oluyor
ben bazen cok hayal kuruyorum esim ben ve bebisimle ilgili, o zaman o heyecani geri kazaniyorum
bugun mesela kocam, ben ve bebisim ellerimiz ust ustte, kocam bir bana sariliyor bir bebisimizle oynuyor, oyle hayal ettim kendimi
ama sundan eminim hamile oldugumuz hafta icinde gecmisteki herseyi unutucaz aninda ve inaniyorum o anlar yakinda

inşallah yakındır canım yoksa hayatımızın en güzel yılları bebek hasretiyle ve sıkıntısıyla geçecek.

haklisin
yaklasik bir senedir hayattan zevk almamaya baslamisim
korunurken ben cok mutluymusum cok rahatmisim
bebek takintiya donuyor ben de istemesem de

evet canım malesef hepimizin öyle oldu ilk zamanlar çok güzeldi çok umut vardı ama zman geçtikçe saplantıya dönüyor bu bebek işi.
hani diyoruz ya bebeğimiz olunca bu günleri unutacağız.ben hiç zannetmiyorum unutabileceğimi.ama daha çok kıymetini bileceğimiz kesin.
ama en güzel tesellimiz allah demekki bize şimdi uygun görmüyor.onun hep bir bildiği var.sağlıklısını hayırlısını versin inşallah anne olmak isteyen herkese.
hayatta şimdiye kadar her şeyi kolay elde etmişiz bi çoğumuz.şimdi olmayınca şımarık çocuklar gibi oluveriyoruz.

ahhh ahhhh daha once de dedim aynen annemin lafini soyledin sen de
bana demisti bir gun 'dur ne yapiyorsun, hersey oyle kolay elde edilmiyor. sen alistin gece yarisi birsey istesen babani kaldirip zorla aldirirdin, ama hayatta hersey oyle degil.' diye dedigin gibi elde edince cok daha degerli olacak bilincli ve iyi anneler olucaz kesin. burda 20 yasinda ilk ayinda hamile kalan ve cocuguna nasil davranacagini bilmeyen, bilincsiz anne var cok iyi biliyorum, oyle kolay elde etmis ki deger bilmiyor belki de.
insallah bebisli gunler yakinda

canım benim hayırlısı olsun ne yapalım kısmet..canımız sağolsun Rabbim sağlık huzur versin inşallah en kısa zamanda bizlerde annelik duygusunu tadarız..hazır anneler günüde geliyorkii oyy oyyyy..
kızlar buda benim tablom..pek anlamlı olmasada
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com

saol canim
tabloda biliyorsun son gun ve beklenen bat gunu onemli, dpo9dan sonra varsin merdiven gibi yukselsin
iyi gidiyor atesin

inşallah canım ama benm içimde 1damla umut yok.
7 8 gün var adetime sanırım ama artık ne heyecan kaldı ne de umut

merhaba arkadaşlar bu konuya ilk dafa baktım inşallah birbirimize uğurlu geliriz.

nisbhr sana bi sorum olcak benim bat 13. 10 gün falan var yani ve dünden beri fazla derecede kasık ağrım var çatlama mı oluyo acaba diye düşünüyorum ama sende de böyle oldumu acaba ağrı oldumu?

selam kızlarrr
nasılsınız ?Benim de adetim bitti yavaş yavaş ateş ölçeyim diyorum bakalım bu ay yumurta oalcak mı?
siz de iyisiniz umarım
every canım adet olmuşsun hayırlısı olsun dicem ama artık kalıplaştı bu laf can sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…