aynen bende bebek kokusunu özledim kendi bebeğimimerhaba kızlar bende ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama yakalmaya çalışanlardanım.
kısaca anlatayım;7 yaşında bi kızım var,3 sene önce kimyasal gebelik geçirdim 6 haftalıktı,geçtiğimiz mart ayında 11 haftalık hamileyken bebğimiz kalbi durdu küretajla aldılar
ilk adetimi nisanın 5inde gördüm sonra 18 gün geçince tekrar adetim daha doğrusu lekelenmem başladı sadece 1gün kanamam geldi.
şimdiye kadar da ara ara devam ediyor.
ama ben ateşimi hep ölçtüm ama yorumlayamadım...
o kadar canım sıkılıyoki bana yardım edermisiniz,
tekrar anne olmak istiyorum
bebk kokusunu özledim yha
canım adetın ilk gununden ıtıbaren hergun sabah yataktan kalkmadan dil altından atesını olcuyosun atesın ortalamanın altına dustugunde yumurtlama olacagına ısrret ertesı gunde ani yada kadamelı olarak ates ortalamanın ustune cıkar. eger olcer de bu topiğe yazarsan yorum yaparız sana
Allah razı olsun kızlar be ateşimi ölçtüm 2 ayınkini de paylaşayım siz bei yönlendirin,yumurtlama olmuşmu olmamışmı,inşaallah.öncelikle çok çok gecmiş olsun, allahım bir daha yaşatmasın inşallah.
ateşini her sabah aynı ve erken saatte ölç tatlım, bizede ateş tablonu paylaş, bizde ona göre yorum yapalım bildiğimiz kadarıyla.
aynen bende bebek kokusunu özledim kendi bebeğimi
bende dış gebelik geçirdim.bekliyorum.insallah hepimize
rabbim en kısa zamanda hayırlısını nasip eder.
duadan başka elimizden gelen birşey yok
selam kızlarrr...son 1 haftadır ateşi takip ediyordum 36.6 nın altına hiç düşmedi BAT 9 MAYIS.pazar günü idrar testi yaptım ikinci çizgi vardı ama bat'a da 3gün vardı.pazartesi dayanamadım kan tahlili yaptırdım betahcg 175.2 çıktı.bugün yine gittim (bugün normalde adet günüm ama şükürler olsun olmadım ve inşallah olmam da).ama önce doktora görüneyim dedim dr erken gelmişsin deyince pazartesi günkü tahlili gösterdim daha ne olacağı da belli değil zaten bişey görünmez dedibende bi kan tahlili falan deyince istiyosan yapalım dedi ve yaptırdım tahlili.bu sefer ki betaHCG 525.5 çıktı.doktor 9 gün sonra gel keseye ve kalp atışına bakalım dedi.sizce nasıl değer ve olumlumudur?doktor böyle umutsuz gibi konuşunca korktum biraz.Rabbim yavrumu bize bağışlar inşallah...
bence değerlerin iyi canım Allah nazardan saklasın.
ve şunu söylemk istiyorum bazı dr lar başatn umut vermek yerine kontrollü konmuşmayı sever.
benim dr umda öyleydi. ve benim değerim o kadar da değildi sanırım....
inşallah Rabbim meleğini sana hayırlı ve sağlılklısıyla göndermiştir
selam kızlarrr...son 1 haftadır ateşi takip ediyordum 36.6 nın altına hiç düşmedi BAT 9 MAYIS.pazar günü idrar testi yaptım ikinci çizgi vardı ama bat'a da 3gün vardı.pazartesi dayanamadım kan tahlili yaptırdım betahcg 175.2 çıktı.bugün yine gittim (bugün normalde adet günüm ama şükürler olsun olmadım ve inşallah olmam da).ama önce doktora görüneyim dedim dr erken gelmişsin deyince pazartesi günkü tahlili gösterdim daha ne olacağı da belli değil zaten bişey görünmez dedibende bi kan tahlili falan deyince istiyosan yapalım dedi ve yaptırdım tahlili.bu sefer ki betaHCG 525.5 çıktı.doktor 9 gün sonra gel keseye ve kalp atışına bakalım dedi.sizce nasıl değer ve olumlumudur?doktor böyle umutsuz gibi konuşunca korktum biraz.Rabbim yavrumu bize bağışlar inşallah...
Tebrikler tatlımmm...Değerlerin gayet iyi sıkma canını, zaten gereken yükselme de olmuş.. Doktorlar haliyle keseyi görene kadar temkinli yaklaşıyorlar ama inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almak nasip olsun.. Çok mutlu oldum adına.. gelişmeleri bize de ilet.. Darısı başımıza...
Allah razı olsun kızlar be ateşimi ölçtüm 2 ayınkini de paylaşayım siz bei yönlendirin,yumurtlama olmuşmu olmamışmı,inşaallah.
nisan ayı
1.gün---35,7
2.gün---36,2
3.gün---35,8
4.gün---36,0
5.gün---35,9
6.gün---36,2
7.gün---36,2
8.gün---35,6
9.gün---36,o
10.gün--36,3
11.gün--36,2
12.gün--35,9
13.gün--36,0
14.gün--36,3
15.gün--36,3
16.gün--36,0
17.gün--35,9
18.gün--36,3(lekem gelmeye başladı)
18.günde lekem gelmeye başladı,tamda 23 nisana denk geldi,ben öğretmenim,çok yoğundum o ara 2gün üst üste ölçemedim19.ve 20.günler yaani,ama zaten lekem vardı.
21.gün--35,8
22.gün--36,0
23.gün--regl
_________
nisan mayıs ayı
bu ölçeği okulda unutmuşum,yarın yazarım inşallah.aslında 2sini birlikte yorumlamanızı çok istemiştim ama neyse,kısmet.
tekrar Allah razı olsun,Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah...
selamun aleyküm...
canım bu tabloya göre bence yumurtlama olmamış ateşin hep aynı seyretmiş 36,3ün üzerine hiç çıkmamış.
istersen fertility frens sitesi var oraya üye olup tablo yapabilirsin tablo olduğunda kendinde anlayabilirsin.
yapamazsan yardımcı oluruz.
hmmm anladım canım.
yumurtlama kaçın üstünde oluyor?
canım o kişiden kişiye değişir bi kaç ay ölçünce anlarsın normal ateş ortalamanı.
ama biz sadece tahminlerimizi konuşuyoruz sen bence bi doktora git daha sağlıklı bilgi alırsın
bak bunu okumalısın
Luteal faz sırasında vücut temparatüründeki artışın saptanması, anovulatuar kanama için tedavi edilen hastalar da dahil, ovulasyonun oluştuğunu anlamanın basit ve oldukça emin bir yöntemidir. Eğer hastanın bazal vücut temparatüründeki artış 10-12 gün sürüyor ve bunu menstrüasyon takip ediyorsa ovulasyonun gerçekleştigi düşünülmelidir. Menstrüasyon öncesinde bazal temparatürde normal artışın olmaması veya uzun süreli temparatür artışını takiben menstrüasyonun olmaması durumunda negatif cevap düşünülmelidir
canım o kişiden kişiye değişir bi kaç ay ölçünce anlarsın normal ateş ortalamanı.
ama biz sadece tahminlerimizi konuşuyoruz sen bence bi doktora git daha sağlıklı bilgi alırsın
bak bunu okumalısın
Luteal faz sırasında vücut temparatüründeki artışın saptanması, anovulatuar kanama için tedavi edilen hastalar da dahil, ovulasyonun oluştuğunu anlamanın basit ve oldukça emin bir yöntemidir. Eğer hastanın bazal vücut temparatüründeki artış 10-12 gün sürüyor ve bunu menstrüasyon takip ediyorsa ovulasyonun gerçekleştigi düşünülmelidir. Menstrüasyon öncesinde bazal temparatürde normal artışın olmaması veya uzun süreli temparatür artışını takiben menstrüasyonun olmaması durumunda negatif cevap düşünülmelidir
evet bana da olmamış gibi geldi
kızlar yorumumuz yardımınız için teşekkürler..
ben 3 sene önce bi kimyasal gebelik geçirdim ve geçtiğimiz mart ayında da 11 haftalık bebeğimi kaybettim..
daha 2 aydır ateş ölçüyorum.
bende yumurtlama olmadığını anladım ama bi umut belki yorumlayamamışımdır dedim ama malesef olmamışş..
daha işin mantığını kavrayamadan ateş ölçmeye başladım galiba..
acımın daha yeniolması beni bu kadar aceleci yaptı,mazur görün
neyse ben beceremicem bu yöntemi galiba..
tekrar sağolun,Allah razı olsun..
ayy canımm yaaaselam kızlarrr...son 1 haftadır ateşi takip ediyordum 36.6 nın altına hiç düşmedi BAT 9 MAYIS.pazar günü idrar testi yaptım ikinci çizgi vardı ama bat'a da 3gün vardı.pazartesi dayanamadım kan tahlili yaptırdım betahcg 175.2 çıktı.bugün yine gittim (bugün normalde adet günüm ama şükürler olsun olmadım ve inşallah olmam da).ama önce doktora görüneyim dedim dr erken gelmişsin deyince pazartesi günkü tahlili gösterdim daha ne olacağı da belli değil zaten bişey görünmez dedibende bi kan tahlili falan deyince istiyosan yapalım dedi ve yaptırdım tahlili.bu sefer ki betaHCG 525.5 çıktı.doktor 9 gün sonra gel keseye ve kalp atışına bakalım dedi.sizce nasıl değer ve olumlumudur?doktor böyle umutsuz gibi konuşunca korktum biraz.Rabbim yavrumu bize bağışlar inşallah...
Günaydın kızlar..Herkese güzel bir gün olsun..
Benim tablom bugün itibariyle budur;
My Ovulation Chart
İnşallah hep yükselerek devam eder ve sonucunda pozitifi görürüm..
sana da günaydın tatlımm
güzel bir tablo çook güzel. inşallah bnm ki gibi son gün düşenlerden olmaz bu tablo da.
hadi bakalım biraz daha bekleyelim ve güzel haberi ver bizlere inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?