Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın tatlım:) Evet dediğin gibi hiç belli olmuyor önceden, o son 1-2 gün çok önemli zaten.. İnşallah bugünden itibaren 9 ay boyunca hep yüksek ateş görürüz :)

canım benim inşallah inşallah.
benim u ayki tablom cok karısık ya, genelde daha düzenli olurdu, yumurtlama öncesi ateşim ama bu sefer pek bi oynak. umurtlama öncesi günükü düşüşü falan anlamam mümkün olmucak sanki. günde yaklaştı, çalışmalara da şimdiden başlııp kocamı yorup derbeder bırakmakta istemiorum. bakalım neler gösterecek bize ateş.
senin çalışma günleri ne zamanlardı? yakaldıgını düşünüomusun?
My Ovulation Chart |
bu arada bnm tablomda ilişki günlerini ben görüorum da siz görüomusunuz? çünkü ben kimsenin tablosunda o günleri göremiorum? kimse girmiomu?
bi soru daha, mesela bn bu sabahki atesımı girdim, dün gecede ilişki oldu, ilşkiyi dünün değerinin altına giriorum, pm olarak. doğru mu? yoksa dün egceki ilişkiyi bgne mı girmeliyim?

bende gecenelerde yasadım aynı seyı. hamilelik haberini aldıgım arkadasımın haberini duyar duymaz, aglamaya basladıım. cok coksevindim. ama sonra onunla ve esınle konusurken böle dıyorlar ya allah sanada nasıp etsın dıye, böle o zaman ınce bı sızı saplanıyo yüreciğime, bi tuhaf oluyorum. sanki ben hiç yaşayamıcakmışım gibi o hissi...

bak ingilizce muzikte hamişmiş. inşllah kucagına alır saglıkla bebişini.

Valla benim tablom ayın 4 ünü işaretledi, ülke dışındaydım o gün döndüm ve gece ilişki oldu ve sonraki günlerde de.. zaten 5inde de ovülasyon testim poziitifi gösterdi.. İnşallah yakalamışımdır..

İlişkiyi giriyorum tabloma ama sanırım paylaşıma açılınca görünmüyor.. ben kendim bakınca görüyorum ama:)

Senin de bence yarın ya da öbür gün ateşin bir düşüşe geçecek yine gibi.. bence sen yarın başla çalışmalara hayatım, ıskalamaktansa azıcık yorulmak daha iyidir bence:)

Tutturmamız lazım artık şu meretleri yani, çok çalışmak lazım çoook..:)

ilişki saatini bilmiyorum ya benim içinde muamma o, yani uyumadan önce olunca haliyle bazen geceyarısını buluyor.. sanırım o güne işaretlemek daha mantıklı gibi.. değil mi yoksa?:26: çıkamadım işin içinden bir bilen varsa yardım lütfeeeeeeeeeeen..:)

Son düzenleme:

Selam kızlaaaaaaaar ateşiniz bol olsunnnnnn inşallaaaaaaaah
inş güzel haberleri verin bize bu ay,
every tatile çıktı sanırım değilmi ?

shnaay'cim ilişki girişini doğru yapıyosun. akşam olduysa dünü açıp girmen gerek.
ilişkilerini evet biz göremiyoruz bu şekilde paylaşnca çıkmıyor
görünsün istiyosan resim olarak paylaş. öyle gözüküyo

canım meraba naber? evet every tatılde.aramızda da taze anne var, ingilizcemuzık. bu sabah aldık haberini
sen neler yapıyorsun ya? ne durumdasın? karıstırmıyorumdur inşallah da sen baska rahatsızlıklar yasadıgın ıcın drun bıraz ertele bebişi demişti değil mi?:26:
bu arada tesekkur ederım bılgılendırmen ıcın. görünmesini isteme sebebim sizler yorumlarken görün de ona göre daha net yorumlar yapın dıyeydı. neyse cok onemlı dııl, burda solerım soledıklerıme gore yorumlarsınız sızde. allhın ıznıyle bı yumurtlayayım da, böle bu dönemler cok heyecansız gecıo, azcık atraksıyon lazım

Son düzenleme:

hersey kontrol altındaymıs cicim
yokh öle söledi, ilişki günü olarak dün geceki ilşkiyi düne eklemek laızmmış. görünsün istiosakta tabloyu resim olarak paylaşmalıymısız.
ya bu ay eşim sordu bende cok net birşekilde söledim sorunca en önemli tarihi. hangi günleri kaçırmamamız gerektiğini biliyor. şimdi bide psikolojik olarak etkilenirde görev bilincine girerse ve o günlerde bu durum ters etki yaparsa diye korkmaya başladım ya. ay allahım inşallah bi aksilik olmaz, psikolojik bi etkilenmede olmaz inşallah da en azından yaptık olmadı deriz. pisi pisine kacırmak hiç istemiorum ya.

ingilizcemüzik seni gönülden tebrik ederimmmmmmmmm
sabah sabah güzel bir haber bu darısı başımıza inş
evet cnm doğru hatırlıyosun o benim
tedavim devam ediyo kafam rahat bu ara korunuyorum :))
rica ederim ne demek görevimizzzzzz elbette yardımcı olucaz birbirimize.
ilişkinin gözükmesi tabi bazen iyi oluyo yorum için, resim olarak eklersen görürüz.
ben eskiden öyle koyuyodum daha bu ne zmn ilişkiye girsem bilmediğim günlerde :)
ztn bi müddet snra kim kimin hangi gece şeyaptığını bilir hale geliyo çok fena
ar namus diye bişey kalmadı
ayy evt hadi bencede yımırtlayında azcık şenlenelim kızlar ekkşınnnnnnnn istiyozzzzzzzzzz

ar namus şu an için devre dışı şekerim. bebiş yolunda herşey mübah
sabaha güzel başladık ingmuzik sayesinde kkcılar olarak. inşallah daha bir sürümüz bu haberi verir bu ay da şenleniriz iyice. bir anda durakladı burası , yumurtalar beklemede hepimizde. o yuzden pek bı durgunlastık
tedavin iyi gidiyordur umarım. en kısa zamanda dön aramıza senin tablolarınla da şenlensin kk

canım naptın sen çatlatma iğnesi olayını? ne durumdasın? koptum ben senin durumundan. son gelişmeleri bi aktarsana bana

Günaydın kızlar.. Herkese güzel bir gün olsun..

Benim tablom bugün itibariyle budur;
My Ovulation Chart

İnşallah hep yükselerek devam eder ve sonucunda pozitifi görürüm..

kız delü :111: yükselerek devam ederse yüksek ateşten gidersin Allah korusun belli bi seviyeye gitsin orda sabit kalsın
Şu an güzel sonu da güzel olur inşallah

bana gelince, kaç aydır ateş olayındayım son iki aydır tablom bi garip yahu. doktor yumurtan yok dedi ama sanırım bilemedi çatlayınca. çünkü benim göğüs acıması da başladı. tabi illa progesteronun etkisi olacak diye bişey yok belki yine de yumurta filan olmamıştır.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

ben diyorum size, yeni ay da kandiralım ff i. altımıza odun atalım, ateşimiz yüksek kalsın, ff de daha ateş düşmeden adet olduğumuzu görsün şaşsın. :111::111::111:
bize hep kötü şeyler sölüo, yuksek gidip gidip heyecanlandırıo bizi sora da bi anda düşüş hooop gelsin kırmızılar.
mustahak bu ff e bak ben diim size

sen adet olacağın günü belirlemek için ateşe devam et ama çok takılma bu ay bu ffe bence karanfilim.
iyice kafamız karıştı senin tablonda ve drun dedıklerıyle.
bende bılemedım tablona ne dıcemı.
annemın dedıgı gıbı havalar ısınınca kanlar duruluyo dengeler değişiyo zannımca cidden.
bnm bile tabloma baksana şaşıp kaldım. yumurtlama öncesi hiç bu kadar iniş çıkış olmazdı.ortalamayı oynattı bu ay fazlasıyla bnm yumos oncesi dönem ateşim. 36.5 ve 36.6ları lutheal fazda görurdum sadece ama baksana bu ay lutheal fazı beklemedı bıle

Son düzenleme:

öyle canım artık koyverdik gitti arda namusta gözümüz yok yeterki bebişler gelsin
tedavim iyi gidiyo şmdilik canım bakalım dr ne diyecek
benim niyetim bu ayda korunup haziranda tatile çıkacağız o ara hazır tatildeyken halvetlere ağırlık vermek
ama kısmet bakalım belkide brz daha zaman gerekir, inş gerekmez sabırsızlanıyorum artıkkkkkkkkkkk
inşşşş sizin güzel haberlernizi alırız bu ay yımırtalarınıza sağlık tatttlım (açılay)

yeni döngün hayırlı olsun canım, bbırak yaa şu ff'yi kendini bişey sanıyor

karanfilcimmmmm naber iyimisin?
doktor yanılmıştır belki ya ateşin yükselmiş sonunda.
göğüste acıyorsa yani.
doktorla bile inatlaşıyoz artık korkulur bizden

canım adet olmuşsun. yeni döngün bebişli olur inşallah

çok sağolun kızlar inşallah bu son bebişsiz ay olsun.

bu ay her an adet olabileceğim gibi günlerce de bekleyebilirim, herşeye hazırım yani, ateşi de bu ay çok eğlenceli oldu ondan ölçüyorum :)) gerçi çoğu zaman unutup zamanından farklı ölçüyorum yaa..
evet havalar değişince dengeler de değişir

hakkaten çok açılay gördüm seni, ama iyi dedin, yımırtalarımıza sağlııık, bide erkeklerimizin spermlerineee
annemler yengemler falan çok bilmiş takılıosun diyorlar zaten,bana farklı tıyolar verıolar mesela bazen, işte şöle yap şu gün dene bak eskıler böle yaparlarmıs falan dıye, ben hemen engın bılgılerımı konusturuyorum, gayet bilimsel bilimsel konusuyorum sorada onlar da bana tip tip bakıolar, kaldı ki doktorlarla inatlaşmayalım.:111:
ah bebişler aaaah, anneciklerinizi ne hallere düşürüyorsunuz bakın!! sizi gidi sizileeer.
yav arkadas 2 yıl önce bihaberdim ben bu şeylerden çok da huzurluydum, bide şimdiye bak, kafa bu bilgilerle bu uğraşlarla hesağla kitapla bi dünya olmuş durumda

kızlar bişey sorcam, ben doktora gittim ya sarı-yeşil akıntı için. doktor kültür sonucu çıkmadan önce fitil vermişti onu kullandım. dün de eşim tahlil sonucunu göstermiş hani normal yazıyor dedim ya, ama bazı bakteriler testte çıkmıyormuş fitil fayda sağladımı diye sormuş ben de evet dedim. bi ilaç daha yazmış buna devam etsin demiş. ben de dün başladım ilaca, ve bugün bildiğimiz krem kıvamında ama bembeyaz akıntı geliyor. bu artık temizlenmeye başladığım manasına mı geliyor yoksa mantar mı? uzun yıllardır mantar olmadım o yüzden nasıl bişey olduğunu unuttum, onda peynir kıvamı oluyordu sanki dimi krem gibi değil yani.

al benden de o kadar,
ahh nerede o cahil günlerim şu foruma girip bat neki sat neki diye
tırım tırım aradığım gnleri hatırlıyorum daaa pehhhhhhh
cahillik güzel şeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…