yukarda da sormuştum
bu hormon testi için ne zaman gitcez. adet günümü, adet bitincemi başlamadan mı ne zaman?
Geçen ay bende de vardı o sakinlik aldırmazlık ama türkiyede ailemin yanında olduğum içindi sanırım.. Normalde zaten son 1 haftaya kadar iyi idare ediyoruz da o son hafta dağıtıyor insanı:)))
İnşallaaaaaaaaaah bu ayı pozitif kapatırız da bebek isimlerinden konuşmaya başlarız artık
adetin 2. veya 3.günü yapılması gerekiyor arkadasım
sağol canım. iyi oldu bunu ögrendiğim. çünkü sık sık izin alamıorum. bi kere alayımda direk gittiğimde halledebileyim.
bence hersey normal. çünkü 11. gün testi yapsaydın yıne pozitif cıkardı belki. o yuzden 11. günde pozitif cıkabilirliğini düşün ki o zaman 12. gün yani 24 saat sonra yumurtlama olmuştur. nitekim, 12. günkü 35,5e düşüş, senin yarın çatlıcanı söylemiş. ve 13. günde 0,5 lik bi artış olmus.tam da ateş yönteminin kaidelerine göre.
bence çok çok doğru bir geceyi değerlendirmişsiniz.bravo bravvvvoooooo ayy ne güzel tebrikler
ateşinde bunu doğruluyor. muhtemelen yarın sabah daha da yüksek ateşin olacak. yani ben öyle düşünüyorum.çatlaman çutlaman tamamlancak hormonalr tavan yapacak ateşide böylece fırlatacak. sen bugun geceyi bile beklemeden kocan geldımıydı heen bi yatak odası ziyareti yap bence. ( ay ben çok fenayım yaa dimi)
bence hersey normal. çünkü 11. gün testi yapsaydın yıne pozitif cıkardı belki. o yuzden 11. günde pozitif cıkabilirliğini düşün ki o zaman 12. gün yani 24 saat sonra yumurtlama olmuştur. nitekim, 12. günkü 35,5e düşüş, senin yarın çatlıcanı söylemiş. ve 13. günde 0,5 lik bi artış olmus.tam da ateş yönteminin kaidelerine göre.
bence çok çok doğru bir geceyi değerlendirmişsiniz.bravo bravvvvoooooo ayy ne güzel tebrikler
ateşinde bunu doğruluyor. muhtemelen yarın sabah daha da yüksek ateşin olacak. yani ben öyle düşünüyorum.çatlaman çutlaman tamamlancak hormonalr tavan yapacak ateşide böylece fırlatacak. sen bugun geceyi bile beklemeden kocan geldımıydı heen bi yatak odası ziyareti yap bence. ( ay ben çok fenayım yaa dimi)
yukarda da sormuştum
bu hormon testi için ne zaman gitcez. adet günümü, adet bitincemi başlamadan mı ne zaman?
var mi bati yaklasan kizlar yaaa
ovulasyon doneminde olan cok anladigim kadariyla
ben batim yaklasinca topicte iyi heyecan yaratmistimsizler nerdesiniz
Kizlaaar bi bakin hele ya, isin icinden cikamafm yine. Bu donem guzelce olctm atesimi,
adetin ilk 11 gunu 35.6-35.8 arasi idi
12. Gun 35.5 ovu. Testi +
13. Gun 36.0 oldu.
Burda bi tuhaflik yok mu, ovu testi + cikinca 24-36 saat sora yumurtlama olmuyomuydu?? Ben 12. Gun aksam 17.30 da taptm testi, gece 2.00 de iliski oldu, bi uyandim ates 36.0.. Ovu testi pizitif cikali 24 saat bile olmamisken:)))
atesine gore catlamis deriz canim ama en az 3 gun daha olcersen emin olbiliriz
bence buyuk ihtimal catlamis ama test konusunda tek bilgim pozitfi gorunce 24 ile 48 saat arasinda catliyor ama sninki hemen catlamis da olabilir
degerlendirmen iyi olmus
ama kesinlesene kadar iliskiye devam et istersen canim
merhaba bayanlar
yeni ayınız hayırlı sonuuçlanır insallah.ben
biraz bebek konusunda umudumu yitirdim.
every sana iyi tatiller arada buraya uğra.
) teskur ederiim
insallah benim bir tüpüm tıkalı. ve her ay o taraftan yumurtluyorum.tesekkurler canim kafede otururken falan telden baglanip haberleri alicam sizden
yitirme umudunu insallah hamile olacaksin daha fazla beklemeden
insallah benim bir tüpüm tıkalı. ve her ay o taraftan yumurtluyorum.
acaba onu aldırsam mı? aldrsam öbür taraftan yumoş olabilir mi
offff düşün düşün......ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım
canım benim kardeşim tek tüple hamile kaldı hemde kaç kere şuan 2 yavrusu var kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?