Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ay hadi inşallah.
tv de reklamlarda dizilerde falan bebek gördüğümde verdiğim tepkiler ve istisnasız tüm bebekli kısımlarda her daim tepki verişim eşimin dikkatini çekmiş. dün, hepsi için tepkiler veriosun, hiç gözünden kaçmio, tüm bebkleri görüosun, algıda seçicilik mi yoksa bu kadar çok mu istiyorsun bilemedim, ama senin biyolojik saatin coktan gelmiş anlaşıldı dedi bana

dediği gibi biyolojik saatlerimiz fazlasıyla tiktak tiktak vuruyo. guguk kuşu guguklamktan yorgun düştü artık

bide gece yattık yatağa, muhabbet ediyoruz, yine konu bebişe geldi. öyle güzel hayaller kurduk ki ikimizde.kız olursa böle yanarız erkek olursa böle olur. ananesi şöyle yapar babanesi evden cıkmaz vs vs gibi. içim sıcacık oldu yaa.

ay banu cok istiyorum ben ya çok çok çook
anne olmalıyız artık biiiiz

sağol canım. iyi oldu bunu ögrendiğim. çünkü sık sık izin alamıorum. bi kere alayımda direk gittiğimde halledebileyim.

ama rahim filmi için adet bitimi gitmen gerek. bir de bebek isteyeli 1 yıl dolması gerekiyo

Allah iyiligini versin he mi ne guldum:))) ya cnm kafami karistiran da bu zaten, 10. Ve 11. Gunlerde de ovu testi yaptm ayni saatlerde gayet silikti yani negatifti.. Bugun yaptm demin , siliklesmisti yine.. Ovu testi + cikti sanirm 10 saat sora falan ymurtladim, boyle bisi mumkun mu???

Allah iyiligini versin he mi ne guldum:))) ya cnm kafami karistiran da bu zaten, 10. Ve 11. Gunlerde de ovu testi yaptm ayni saatlerde gayet silikti yani negatifti.. Bugun yaptm demin , siliklesmisti yine.. Ovu testi + cikti sanirm 10 saat sora falan ymurtladim, boyle bisi mumkun mu???

var mi bati yaklasan kizlar yaaa
ovulasyon doneminde olan cok anladigim kadariyla
ben batim yaklasinca topicte iyi heyecan yaratmistim sizler nerdesiniz

atesine gore catlamis deriz canim ama en az 3 gun daha olcersen emin olbiliriz
bence buyuk ihtimal catlamis ama test konusunda tek bilgim pozitfi gorunce 24 ile 48 saat arasinda catliyor ama sninki hemen catlamis da olabilir
degerlendirmen iyi olmus
ama kesinlesene kadar iliskiye devam et istersen canim

merhaba bayanlar
yeni ayınız hayırlı sonuuçlanır insallah.ben
biraz bebek konusunda umudumu yitirdim.
every sana iyi tatiller arada buraya uğra.

) teskur ederiim

merhaba bayanlar
yeni ayınız hayırlı sonuuçlanır insallah.ben
biraz bebek konusunda umudumu yitirdim.
every sana iyi tatiller arada buraya uğra.

tesekkurler canim kafede otururken falan telden baglanip haberleri alicam sizden

yitirme umudunu insallah hamile olacaksin daha fazla beklemeden

tesekkurler canim kafede otururken falan telden baglanip haberleri alicam sizden

yitirme umudunu insallah hamile olacaksin daha fazla beklemeden
insallah benim bir tüpüm tıkalı. ve her ay o taraftan yumurtluyorum.

acaba onu aldırsam mı? aldrsam öbür taraftan yumoş olabilir mi
offff düşün düşün......ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım

canım benim kardeşim tek tüple hamile kaldı hemde kaç kere şuan 2 yavrusu var kafana takma

kizlar kizlar ben cikiyorum
mumkun oldukca gelicem kendimden bahsedicem sizlerden haber alicam
veeeeeee bol bol gezicemmmmmmmm
kendinize iyi bakin, guzel gunler gecirmek dilegiyle canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…