Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Olucağız da arkadaşım , çok uzakta değil yani o günler inan..:)

çok çok sevindim.umutlanacağım bir haber verdin.
Teşekkür ederim.insallah.peki kardeşinin tüpü alındı mı.
Benim ki gibi tıkalımı.

tüpün tıkalı olduğunı nasıl öğrenmiştin bende muayene oldum şimdilik hamile kalamadığım için ama tüple alakalı bi şey söylemediler

var mi bati yaklasan kizlar yaaa
ovulasyon doneminde olan cok anladigim kadariyla
ben batim yaklasinca topicte iyi heyecan yaratmistim sizler nerdesiniz

Canim benim yaklasik olarak bi haftam kaldi ama yine bos gecicek sanirim heray oldugu gibi hicbir belirtim yok beklemeye devam yani

çok çok sevindim.umutlanacağım bir haber verdin.
Teşekkür ederim.insallah.peki kardeşinin tüpü alındı mı.
Benim ki gibi tıkalımı.

Dış gebelik gecirdi ve bir tüpü alindi canim

tüpün tıkalı olduğunı nasıl öğrenmiştin bende muayene oldum şimdilik hamile kalamadığım için ama tüple alakalı bi şey söylemediler
ben dış gebelik geçirdim.iğne ile sonlandırılınca kalıntı kaldı
tüpü tıkadı.tamamen kesinleştiğini rahim filmi
çektirdim.

arkadaşlar geçen ay kendimde şunu fark ettim
sabah uyandığım ateşim le gün içerisinde
ölçtüğüm ateş aynı. böyle olan varmı.:44:

ama rahim filmi için adet bitimi gitmen gerek. bir de bebek isteyeli 1 yıl dolması gerekiyo
canım bizim 1 yıl dolmadan çektiler sen konyadasın eğer çektirmediysen kızılayda çektirdim ben aşılama yapılacağı için çekildi.benim eşimin spermlerinde problem var belki o nedenle 1 yıl olmadan çekmişlerdir.

bu hormon testi dediğiniz tsh ve prolaktin mi ben adetin 3. günü gitttiğimde benden bunları istemişti de
evet canım bunlar benim bildiğim.

arkadaşlar geçen ay kendimde şunu fark ettim
sabah uyandığım ateşim le gün içerisinde
ölçtüğüm ateş aynı. böyle olan varmı.:44:
benim farklı oluyor canım özellikle akşam 8 9 gibi bayaa yüksek oluyor.ama tam yatmadan ölçtüğümle sabah kalkınca ölçtüğüm aynı veya çok yakın oluyor.o nedenle geceden anlıyorum ben adet olacağımı(

arkadaşlar ovulasyonda ateş düşüyor ya ateş düştükten ne kadar süre sonra yumurtamız çatlıyor?? lütfen cevapppppppp

Son düzenleme:
arkadaşlar ovulasyonda ateş düşüyor ya ateş düştükten ne kadar süre sonra yumurtamız çatlıyor?? lütfen cevapppppppp

düşüşten sonra 24-36 saate kdr yumurta çatlıyo canım,
Düşüşten sonraki gün ateş fırlarsa ve 3 gün o seviyede giderse çatladığından emin olabilirsin.

merhaba kızlar bende ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama yakalmaya çalışanlardanım.
kısaca anlatayım;7 yaşında bi kızım var,3 sene önce kimyasal gebelik geçirdim 6 haftalıktı,geçtiğimiz mart ayında 11 haftalık hamileyken bebğimiz kalbi durdu küretajla aldılar
ilk adetimi nisanın 5inde gördüm sonra 18 gün geçince tekrar adetim daha doğrusu lekelenmem başladı sadece 1gün kanamam geldi.
şimdiye kadar da ara ara devam ediyor.
ama ben ateşimi hep ölçtüm ama yorumlayamadım...
o kadar canım sıkılıyoki bana yardım edermisiniz,
tekrar anne olmak istiyorum
bebk kokusunu özledim yha

canım tabloya göre hamile olma olasılıgın cok yuksek test yaptın mı hiç ?

yok yapmadım cnm yaa salı günü yapcamm kasımda düşük yaptım..ilk adetm 21 gün 2. adetim 16 gün 3. adetm 5 gün sürdü.bende o gnden beri 41 günü bekçom..hamile kaldığımda da 41. günde yapmıştım test ozamn çıkmıştı salı günü yapcm işte

güzel habelerini alırız inşallah canım

???????????????

canım adetın ilk gununden ıtıbaren hergun sabah yataktan kalkmadan dil altından atesını olcuyosun atesın ortalamanın altına dustugunde yumurtlama olacagına ısrret ertesı gunde ani yada kadamelı olarak ates ortalamanın ustune cıkar. eger olcer de bu topiğe yazarsan yorum yaparız sana

ay canımne güzel tablon var. ama dediklerine bakılırsa test için acele etmemek lazım. sabirla bekle inşallah bize güzel haberler verirsin.

öncelikle çok çok gecmiş olsun, allahım bir daha yaşatmasın inşallah.
ateşini her sabah aynı ve erken saatte ölç tatlım, bizede ateş tablonu paylaş, bizde ona göre yorum yapalım bildiğimiz kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…