hadi bakalim gelicek bu ayinsallah
dondugumde bir suru bir suru hamile haberi olsun olur mu
iclerinden benim de
ay hadi inşallah.
tv de reklamlarda dizilerde falan bebek gördüğümde verdiğim tepkiler ve istisnasız tüm bebekli kısımlarda her daim tepki verişim eşimin dikkatini çekmiş. dün, hepsi için tepkiler veriosun, hiç gözünden kaçmio, tüm bebkleri görüosun, algıda seçicilik mi yoksa bu kadar çok mu istiyorsun bilemedim, ama senin biyolojik saatin coktan gelmiş anlaşıldı dedi bana
dediği gibi biyolojik saatlerimiz fazlasıyla tiktak tiktak vuruyo. guguk kuşu guguklamktan yorgun düştü artık
bide gece yattık yatağa, muhabbet ediyoruz, yine konu bebişe geldi. öyle güzel hayaller kurduk ki ikimizde.kız olursa böle yanarız erkek olursa böle olur. ananesi şöyle yapar babanesi evden cıkmaz vs vs gibi. içim sıcacık oldu yaa.
ay banu cok istiyorum ben ya çok çok çook
anne olmalıyız artık biiiiz
ama rahim filmi için adet bitimi gitmen gerek. bir de bebek isteyeli 1 yıl dolması gerekiyo
çok çok sevindim.umutlanacağım bir haber verdin.
Teşekkür ederim.insallah.peki kardeşinin tüpü alındı mı.
Benim ki gibi tıkalımı.
var mi bati yaklasan kizlar yaaa
ovulasyon doneminde olan cok anladigim kadariyla
ben batim yaklasinca topicte iyi heyecan yaratmistimsizler nerdesiniz
çok çok sevindim.umutlanacağım bir haber verdin.
Teşekkür ederim.insallah.peki kardeşinin tüpü alındı mı.
Benim ki gibi tıkalımı.
ben dış gebelik geçirdim.iğne ile sonlandırılınca kalıntı kaldıtüpün tıkalı olduğunı nasıl öğrenmiştin bende muayene oldum şimdilik hamile kalamadığım için ama tüple alakalı bi şey söylemediler
canım bizim 1 yıl dolmadan çektiler sen konyadasın eğer çektirmediysen kızılayda çektirdim ben aşılama yapılacağı için çekildi.benim eşimin spermlerinde problem var belki o nedenle 1 yıl olmadan çekmişlerdir.ama rahim filmi için adet bitimi gitmen gerek. bir de bebek isteyeli 1 yıl dolması gerekiyo
evet canım bunlar benim bildiğim.bu hormon testi dediğiniz tsh ve prolaktin mi ben adetin 3. günü gitttiğimde benden bunları istemişti de
benim farklı oluyor canım özellikle akşam 8 9 gibi bayaa yüksek oluyor.ama tam yatmadan ölçtüğümle sabah kalkınca ölçtüğüm aynı veya çok yakın oluyor.o nedenle geceden anlıyorum ben adet olacağımıarkadaşlar geçen ay kendimde şunu fark ettim
sabah uyandığım ateşim le gün içerisinde
ölçtüğüm ateş aynı. böyle olan varmı.:44:
arkadaşlar ovulasyonda ateş düşüyor ya ateş düştükten ne kadar süre sonra yumurtamız çatlıyor?? lütfen cevapppppppp
selam kızlar benim tabloma bakıp yorum yapabilcek birileri vrmı aceppp
3cd464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım tabloya göre hamile olma olasılıgın cok yuksek test yaptın mı hiç ?
yok yapmadım cnm yaa salı günü yapcamm kasımda düşük yaptım..ilk adetm 21 gün 2. adetim 16 gün 3. adetm 5 gün sürdü.bende o gnden beri 41 günü bekçom..hamile kaldığımda da 41. günde yapmıştım test ozamn çıkmıştı salı günü yapcm işte
güzel habelerini alırız inşallah canım
merhaba kızlar bende ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama yakalmaya çalışanlardanım.
kısaca anlatayım;7 yaşında bi kızım var,3 sene önce kimyasal gebelik geçirdim 6 haftalıktı,geçtiğimiz mart ayında 11 haftalık hamileyken bebğimiz kalbi durdu küretajla aldılar
ilk adetimi nisanın 5inde gördüm sonra 18 gün geçince tekrar adetim daha doğrusu lekelenmem başladı sadece 1gün kanamam geldi.
şimdiye kadar da ara ara devam ediyor.
ama ben ateşimi hep ölçtüm ama yorumlayamadım...
o kadar canım sıkılıyoki bana yardım edermisiniz,
tekrar anne olmak istiyorum
bebk kokusunu özledim yha
???????????????
ay canımne güzel tablon var. ama dediklerine bakılırsa test için acele etmemek lazım. sabirla bekle inşallah bize güzel haberler verirsin.yok yapmadım cnm yaa salı günü yapcamm kasımda düşük yaptım..ilk adetm 21 gün 2. adetim 16 gün 3. adetm 5 gün sürdü.bende o gnden beri 41 günü bekçom..hamile kaldığımda da 41. günde yapmıştım test ozamn çıkmıştı salı günü yapcm işte
merhaba kızlar bende ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama yakalmaya çalışanlardanım.
kısaca anlatayım;7 yaşında bi kızım var,3 sene önce kimyasal gebelik geçirdim 6 haftalıktı,geçtiğimiz mart ayında 11 haftalık hamileyken bebğimiz kalbi durdu küretajla aldılar
ilk adetimi nisanın 5inde gördüm sonra 18 gün geçince tekrar adetim daha doğrusu lekelenmem başladı sadece 1gün kanamam geldi.
şimdiye kadar da ara ara devam ediyor.
ama ben ateşimi hep ölçtüm ama yorumlayamadım...
o kadar canım sıkılıyoki bana yardım edermisiniz,
tekrar anne olmak istiyorum
bebk kokusunu özledim yha
selam kızlar benim tabloma bakıp yorum yapabilcek birileri vrmı aceppp
3cd464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?