Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
haydi bakalım ben kaçar..
çok öperim kızlar.
iyi çalışmalar diliyorum ilgililere
yarın güzEL ve yüksek ateşlerimizle buluşmak üzereee

iyi aksamlar bayanlar.herkes aksam yeöeği telaşında herhalde
eşim bugun geç gelicek. off özledim onu.:106:

every tatile çıktı iyiyim canım beklemedeyim :)
sen nasılsın

aynen ben de beklemedeyim. bir de ödevimizi pek iyi yapamadık bu ay benimki ümitsiz bir bekleyiş. hem de daha sadece dpo 2deyim :S ateş ölçüyordun di mi sende? grafiğini paylaşır mısın?

aynen ben de beklemedeyim. bir de ödevimizi pek iyi yapamadık bu ay benimki ümitsiz bir bekleyiş. hem de daha sadece dpo 2deyim :S ateş ölçüyordun di mi sende? grafiğini paylaşır mısın?

evet bu 2.ayım ölçümde ben hala dpo saymıyorum tablonun gidişi 3ca4ef Ovulation charts on FertilityFriend.com.
belli olmaz canım umudumuzu yitirmeyelim senin nasıl gidiyo tablo

ah canım ah artık Allaha havale ediyorum vede kocama bu işleri bundan sonra biri bişey derse ona sölücem o halletsin ,canımıda sıkmıycam.ve de artık kimseye açıklama yapmıycam canımı çokta sıkarlarsa istemiyoruz çocuk derimteşekkür ederim ederim yorumların için canım

aman diyorum ya cahillik çok kötü bişey ,inan bu kelimeyi o yaşta bi insana kullanıdğım için ben utanıyorum ama onlar beni incitcek sözleri sarfetmeye hiç utanmıyolar.Allaha havae ediyorum,sen de tatilin keyfini çıkar canım

Kızlar şuna bakın yaa tam eğlence oldu bu ay ateşim..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
kırk yıl düşünsem çizgi oraya çekeceği aklıma gelmezdi. Hem de baya baya kırmızı kırmızı çekti yaw..
ama doğru olma ihtimali var biliyor musunuz ben çoğunlukla 16. gün çatlarım çünkü
ne kadar doğru da olsa bu ayki ölçtüğüm günlerin altında bulunan ilişki bölümleri hep boş

Günaydııın kızlaaaaaaaaaar..

Ateş tablomum son hali bu;
My Ovulation Chart

bana hiç hamişmişim gibi gelmiyor valla, bakıyourm yokluyorum kendimi tık yok, zaten ateşimde aman aman yükselmedi, sanırım ben bu ayı da pas geçeceğim..

Geçmişi okuyamadım, var mı güzel haberler? gerçi herkesin batına daha var ama belki vardır erkenden öğrenen? :)

Arkadaslar merhaba, ben bu topic te yenıyım.
Bu gondrdıgınız tablolar gunluk ateş ölçerden aldıgınız sonuclar mı,
ovulasyon testı de yapıyor musunuz_?

Arkadaslar merhaba, ben bu topic te yenıyım.
Bu gondrdıgınız tablolar gunluk ateş ölçerden aldıgınız sonuclar mı,
ovulasyon testı de yapıyor musunuz_?

Merhaba:)
Evet, her sabah uyanıp yataktan çıkmadan ateşimizi ölçüp kaydediyoruz.
Ovülasyon testi yapan da var yapmayan da.. Ben bu ay ovülasyon testine de başladım mesela.. Ama sadece ateşini ve akıntını da takip ederek yumurtlama zamanını tahmin edebilirsin. Bol şans..

Peki hiç denedin mi Banu.
Yani ateşin yukseldığında ilişki yaşayıp sonucsuz kaldıgı oldu mu.
Ben de bı daaki ay baslıcam ama korkuyorum olmazsa hayal kırıklıgına ugrarım dıye..
(

Ben de bı daaki ay baslıcam ama korkuyorum olmazsa hayal kırıklıgına ugrarım dıye..
(

hayatım 4 aydır deniyorum ben 5. aydayım henüz birşey yok.. Biz yumurtlamayı yakaladık diye illa o döllenecek diye birşey yok:) Hemen daha başlamadan umutsuzluğa kapılma lütfen, bu biraz şans biraz da zaman işi, kimi şanslı ilk aydan tutturuyor, kimi de biraz daha uğraşıyor. İnşallah sen şanslı olan gruptansındır ama ilk seferden tutmazsa da yıkılma yani, bu çok normal.. İlk 3 ayda hamile kalma şansı normalde %25 gibi az bir oran.. Sıkma canını, pozitif düşün..

Son düzenleme:
Günaydın ateşli hatunlarrrrrrrrrrrr bugün nasılsınız bakalım :2:

canımm baya dalgalı bu ay senin ateşşşş,
havalardan olabilir mi acaba onlarda bi dengesiz ama
çizgin baya koyu hakkaten çatlamış demekki
yumurtlamadığın ihtimalini yok ettik en azından.
ama o ölçüm günlerinin boş olmasıııııııııııııııı güzel olmamış

güzel gidiyo bence, tık yok fln diye düşünme
ztn noluyosa son gün oluyo, inş düşmez hiç

canım canım günaydııın
güzel haber var, ingilizcemuzik hamile. dün sabah öğrendik. kan testi yaptırmış.
senin dpo 7 daha, henüz belli olmaz, en az 5-6 gün daha beklemek lazım. o yüzden hemen pas geccem falan diye düşünme. bekleyelim hep beraber görelim
(
canım meraba, aramıza hosgeldın. burda bir çogumuzun 2. 3. 5. hata daha cok ayı. ve henuz sonuc alamayan bır surude ınsan var. ates yöntemı sadece yumurtlama gunu tayını ıcın kullanılıp, şansımızı bıraz daha arttırmak ıcınkullandıgımız bır yöntem. hemen uyguladım olacak dıye bır sye yok, banunun dedıgı gıbı, dogru gunde ılıskı oldu ama o dollenecek dıye bır sey yok, bu bıraz da rabbimin yazdığı şeye bağlı işte. bu durumda biz herseyı yaptık gerisi allaha havale dediğimiz bi durum işte.
dilerim sen bizler gibi cok beklemezsın, ates yontemı sana ugur getırır ıns.

yani ilişki o günlerde olmadı mı demek istiyorsun, yoksa işaretlememişmisin?
ff amca, pek zeki, genelde dogru yere cekıyor cızgıyı.
inşallah hayırlısı olsun tatlım. senin içinde bizim içinde

My Ovulation Chart
ayy heyecanlandım ben ya,gecen ay 14. güne cekmişti ff cızgıyı, zaten ateste o gün tavan yapmıstı. şimdi bugun 13. gündeyim ve atesım gecen ayın 13. günü ile aynı. düne göre düştü, gecen aykı gibi olacaksa durum, yarın yukselcek ve yımırtlıcam
ben başlıyorum artık bu gece çalışmalara kızlar
hadi bakalım , yımırtalarıma ve kocama sağlık

ayyyyyyyy geç bile kaldın yavrum başla hadi artık çalışmalara
spermcanlar ancak ulaşıyor yımırtaya onlarada zaman ver azcık
önden önden gidipte orda yımırtayı beklicekler daha çocuklar
dünden başlasaydın ya sen tembel teneke seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…