iyi aksamlar bayanlar.herkes aksam yeöeği telaşında herhalde
eşim bugun geç gelicek. off özledim onu.:106:
biz yiyeli çok oldu bugün erkenciyiz..
every gitti kimsenin uğradığı yok
biz yiyeli çok oldu bugün erkenciyiz..
every gitti kimsenin uğradığı yok
gerçekten belli oldu yokluğu şu an herkes beklemede güzel haberler için:)
every tatile çıktı iyiyim canım beklemedeyim :)
sen nasılsın
aynen ben de beklemedeyim. bir de ödevimizi pek iyi yapamadık bu ay benimki ümitsiz bir bekleyiş. hem de daha sadece dpo 2deyim :S ateş ölçüyordun di mi sende? grafiğini paylaşır mısın?
Hiç kimseye hiç bir şey söylmeyeceksin herkes çatlayacak, birbirlerine soracaklar bilen yok, deli olacaklar :) Eşine söyle o da kimseye söylemesin. Annen de bilgi vermesin. Hatta bir ara istiyorduk ama artık çocuk istemiyoruz, erken de. Onlar bir şey dedikçe hayırlısı vs diyin. Kistle ilgili soru soran olursa doktor önemsiz dedi vs diyip onu da geçiştir. Fazla konuşturmayacaksın. Bir şey dedi mi cevap verme. Cevap verdikçe sen gerisi gelir.
Yaşın da çok küçük ayrıca. Kendilerine bakmadan konuşuyorlar ya... Sen bunu söylesen kötü olursun. O nedenle duymazdan gel. Keşke eşinle de kavga etmesen. Ama seni çok iyi anlıyorum. Haklısın canım bunlar doğru şeyler değil ama lütfen benim hatrım için alttan al idare edelim vs dese sen zaten idare edersin. Onun yerine sana haksızsın diyor. Bu erkekler hiç durumu idare etmeyi bilmiyorlar. Kriz yönetimi yok :) Yine iş bize düşüyor. Kadın olmak cok zor canım...
canimmm benimmmm umarim sen de yakin zamanda guzel sebplerle gidebilirsin..ben bazen cok zaman geciyor gidemiyorum cok cok ozluyorum ama herkesin iyi olmasi beni avutuyor ve dayaniyorum, yeter ki ailemiz iyi olsun biz guzel sebeplerle gidelim turkiyeye yeterkaynanani da cok kinadim insanlar 40 yasinda kaza sonucu bile hamile kliyor sen en dogurgan donemindesin simdi bunu sakin dusunme ve gereckten bu mevzulada cok konusmak iyi degil sanirim, birsey paylasmaya gerek yok onlarla, ayy bir rahat biraksinlar lutfen
bu arada kızlar dün dra gittik ameliyat günümü verdi 29 mayıs saat :3 te sorunsuzca geçer inşAllah dr dediki kanama ve enfeksiyon riski var 100 de 1 inşAllah riskli falan olmaz sağlıkla geçer hemen .artık napcamı bilmiyorum eşimede dedim ailenden kimse bilmesin benden de bi annem bilsin dedim tamam dedi rica ettim eşimden ,kimsenin bide yorumunu çekcek halim kalmadı.inşAllah eşimde bu ay test vercek düzelme olmuştur eşimdede(hız problemi) .bide dr a dedim ki tüplerimede baktırmak istiyorum dr ona da bakcam ameliyat sırasında dedi.herşeyime bakılsın ,hormonlara bakıldı şükür temiz,kistler de çıkcak inşAllah dışarı 29 mayıs ta ,tüplerimdede sorun çıkmaz inşAllah kızlar nolur dua edin Allahım başka dert vermesin ,şu kist operasyonunu da atlatırsam başka bakılmadık bişey kalmıyo dimi kızlar ,varmı başka bakılcak bişey kızlar,söyleyin lütfen,
Arkadaslar merhaba, ben bu topic te yenıyım.
Bu gondrdıgınız tablolar gunluk ateş ölçerden aldıgınız sonuclar mı,
ovulasyon testı de yapıyor musunuz_?
Merhaba:)
Evet, her sabah uyanıp yataktan çıkmadan ateşimizi ölçüp kaydediyoruz.
Ovülasyon testi yapan da var yapmayan da.. Ben bu ay ovülasyon testine de başladım mesela.. Ama sadece ateşini ve akıntını da takip ederek yumurtlama zamanını tahmin edebilirsin. Bol şans..
Peki hiç denedin mi Banu.
Yani ateşin yukseldığında ilişki yaşayıp sonucsuz kaldıgı oldu mu.
Ben de bı daaki ay baslıcam ama korkuyorum olmazsa hayal kırıklıgına ugrarım dıye..
(
Kızlar şuna bakın yaa tam eğlence oldu bu ay ateşim..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
kırk yıl düşünsem çizgi oraya çekeceği aklıma gelmezdi. Hem de baya baya kırmızı kırmızı çekti yaw..
ama doğru olma ihtimali var biliyor musunuz ben çoğunlukla 16. gün çatlarım çünkü
ne kadar doğru da olsa bu ayki ölçtüğüm günlerin altında bulunan ilişki bölümleri hep boş
Günaydııın kızlaaaaaaaaaar..
Ateş tablomum son hali bu;
My Ovulation Chart
bana hiç hamişmişim gibi gelmiyor valla, bakıyourm yokluyorum kendimi tık yok, zaten ateşimde aman aman yükselmedi, sanırım ben bu ayı da pas geçeceğim..
Geçmişi okuyamadım, var mı güzel haberler? gerçi herkesin batına daha var ama belki vardır erkenden öğrenen? :)
canım canım günaydııınGünaydııın kızlaaaaaaaaaar..
Ateş tablomum son hali bu;
My Ovulation Chart
bana hiç hamişmişim gibi gelmiyor valla, bakıyourm yokluyorum kendimi tık yok, zaten ateşimde aman aman yükselmedi, sanırım ben bu ayı da pas geçeceğim..
Geçmişi okuyamadım, var mı güzel haberler? gerçi herkesin batına daha var ama belki vardır erkenden öğrenen? :)
canım meraba, aramıza hosgeldın. burda bir çogumuzun 2. 3. 5. hata daha cok ayı. ve henuz sonuc alamayan bır surude ınsan var. ates yöntemı sadece yumurtlama gunu tayını ıcın kullanılıp, şansımızı bıraz daha arttırmak ıcınkullandıgımız bır yöntem. hemen uyguladım olacak dıye bır sye yok, banunun dedıgı gıbı, dogru gunde ılıskı oldu ama o dollenecek dıye bır sey yok, bu bıraz da rabbimin yazdığı şeye bağlı işte. bu durumda biz herseyı yaptık gerisi allaha havale dediğimiz bi durum işte.Peki hiç denedin mi Banu.
Yani ateşin yukseldığında ilişki yaşayıp sonucsuz kaldıgı oldu mu.
Ben de bı daaki ay baslıcam ama korkuyorum olmazsa hayal kırıklıgına ugrarım dıye..
(
Kızlar şuna bakın yaa tam eğlence oldu bu ay ateşim..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
kırk yıl düşünsem çizgi oraya çekeceği aklıma gelmezdi. Hem de baya baya kırmızı kırmızı çekti yaw..
ama doğru olma ihtimali var biliyor musunuz ben çoğunlukla 16. gün çatlarım çünkü
ne kadar doğru da olsa bu ayki ölçtüğüm günlerin altında bulunan ilişki bölümleri hep boş
My Ovulation Chart
ayy heyecanlandım ben ya,gecen ay 14. güne cekmişti ff cızgıyı, zaten ateste o gün tavan yapmıstı. şimdi bugun 13. gündeyim ve atesım gecen ayın 13. günü ile aynı. düne göre düştü, gecen aykı gibi olacaksa durum, yarın yukselcek ve yımırtlıcam
ben başlıyorum artık bu gece çalışmalara kızlar
hadi bakalım , yımırtalarıma ve kocama sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?