Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ayyyyyyyy geç bile kaldın yavrum başla hadi artık çalışmalara
spermcanlar ancak ulaşıyor yımırtaya onlarada zaman ver azcık
önden önden gidipte orda yımırtayı beklicekler daha çocuklar
dünden başlasaydın ya sen tembel teneke seni

Ok ey ben ateş ölçmeye bugundne baslıyım o zmn reglımı beklemıyım.
Ben de braun un atesolcerı var hem dılaltı hem koltukaltı oluyor.
Ama ben ıkı tane ust utse olctugumde bıle aynıyı tutturamıyorum.
Nedne olabılır.
Dilaltından ölçmek zor oluyor, ağzımı kapatmam gerekıyor mu acık olsa da olcer mı

bir de BAT ne demek, çok soru sordum ama yenıyım idare et. :))

selam arkadaşlar ateş ölçme yöntemini sadece ovulasyonu öğrenmek için mi kullanıyorsunuz yoksa hamile kaldığınızı da anlayabiliyor musunuz?
ben de adetten 2 hafta sonra başladım ateşimi ölçmeye. o gün başlanıldığını bilmiyordum. bidahaki ay ben de çizelge yapıcam.bu yabancı siteyle mi yapılıyo çizelge?

forum sapıttı aynı mesajı 10 kere çıkartmış

Son düzenleme:

evet ya doktor yumurta gelişmemiş diyince hiç sallamadım. o zaman da hayret etmiştim şimdi de ediyorum. fatoşa da doktor öyle demişti ama maşallah gece demedi gündüz demedi çalışmalara devam etti o

en son 13. gün var sanırım

evet ya doktor yumurta gelişmemiş diyince hiç sallamadım. o zaman da hayret etmiştim şimdi de ediyorum. fatoşa da doktor öyle demişti ama maşallah gece demedi gündüz demedi çalışmalara devam etti o

yaaa evet bak o ne kdr güzel bir örnek
bunu yaptığı ay hamile kaldı hemde
demekki ne yapıyoruz kim ne derse desin kocamızı sevmeye devam ediyoruz
öyle boşlarsak olmuyo bu işler

günaydın kızlaarr bende bu ay doktor kontrolünde yumurtladım aynı zamanda da ateşimi kontrol ediyorum.. başka zamana örnek olsun diye

My%20Ovulation%20Chart]37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

hadi hayırlı olsun cnm yımırtan inşş döllenirde bebişin gelirrrrrrr
ateşin güzel maşallah

ayy canım alemsin yaaa
öyle yapıcam zaten. eve gider gitmez atlıcam üstünee..
dünden önceki gece olmustu ilişki ama dün bilerek ellettirmedim acıkcası kocama
çünkü en önemli güne birikmiş sperm ordusunu göndermek istedm savaşa ki şans yüksek olsun:))
allahım ne kaaa bilimseliz, neler de düşünüyoruz ya rabbiiim

sorularımı kimse görmedi mi kızlar

Ok ey ben ateş ölçmeye bugundne baslıyım o zmn reglımı beklemıyım.
Ben de braun un atesolcerı var hem dılaltı hem koltukaltı oluyor.
Ama ben ıkı tane ust utse olctugumde bıle aynıyı tutturamıyorum.
Nedne olabılır.
Dilaltından ölçmek zor oluyor, ağzımı kapatmam gerekıyor mu acık olsa da olcer mı

bir de BAT ne demek, çok soru sordum ama yenıyım idare et. :))

peki o fatos dediğin arkadas hamile mi kaldı o ay? eger öyleyse senniye bos veriverdin hemen bacım?
bak şimdi, hemen koy verdin demekki
hem drlar da ne bilirmiş canım, rabbim ol dedikten sonra

günaydın kızlaarr bende bu ay doktor kontrolünde yumurtladım aynı zamanda da ateşimi kontrol ediyorum.. başka zamana örnek olsun diye

My%20Ovulation%20Chart]37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

çalışmalar da dogru zamanlarda oldu o zaman. doktorun yımırtlattıysa ne zamanlar ilşki olması gerektiğini günü gününe biliyormuşsundur ne güzel.
inşallah döllenmiştir o yumoşlar da sende güzel haberler verirsin bize.
hem ateşin de maşallah pek güzel gidiyor.

sağol canım inşallahhhh inanki birde hamile olduğunu duyduğumda en çok seviniceğim kişilerden biride sensin

ama bak ben bi yerde okudum ne kadar doğru bilmem
spermler 6 saatlik bir yolculuktan sonra yımırtaya ulaşıyormuşlar.
bu sebebple ztn yumurtlamadan önceki gün ilişki çok önemli.
senin fikirde güzelmiş biriktirip gönderme fikri ama işin bide bu boyutu var
hakkaten ne kaaa perspektif bakış açıları olan aşüfteleriz anlamadım ben biizi

canım doktor cumartesi günü 11 de iğneyi vurdurdu. ertesi akşam 11 de ve pztesi sabahı 7 de ilişki verdi. ondan sonra ilişki olsada bi etkisi olmaz dedi.. hatta ben iğneyi vurmadan önceki akşam ilişki olsunmu dedim.. çok ara vermiş olmayalım dedim.. hayır olmasın dedi.. 2-7 günü uygun buluyoruz dedi ilişki vermedi :44: bu arada ff de bana çizgiyi doktorun ilişki verdiği güne çekti:26:

sağol canım inşallahhhh inanki birde hamile olduğunu duyduğumda en çok seviniceğim kişilerden biride sensin

ah canım bnm sağolasın, inanki karşılıklı bu duygular.
hep aklımdan geçiriyorum bende burda bekleyen arkadaşlarımı,
sen bayadır gözükmüyorsun bide bi ara aklımdan geçirdim hatta acaba dedim bebiş tuttuda boşladı mı buraları :)
inşallah şu şeytanın bacağını kırarız da en yakın zamanda şöyle bi güzel halaylar çeker kutlamalar yaparız :)
ben bi süre beklemedeyim ztnde sizleri bekliyorummmmmmmmmmmmm allahın izniyle

canım hep buralardayım kk dan vazgeçilirmi ilk bende hapşuu lar zamanında başlamıştım.. ondan sonra endokrin doktorum beni sakın bu kiloyla hamile kalma iye korkuttu bende bisüre diete felan başlaıdm ara verdim tabi bebeğe ama bir arpa boyu yol alamadım anca 5 kilo verebildim baktım bu iş olcak gibi değil çalışmalara geçen ay yine başladık.. olmayınca doktora gittim doktorda pko var bende diye klomene başladı bu ay senide takip ediyodum bu arada yani geçmiş olsun belinden rahatsızlandın dimi :26:

peki o fatos dediğin arkadas hamile mi kaldı o ay? eger öyleyse senniye bos veriverdin hemen bacım?
bak şimdi, hemen koy verdin demekki
hem drlar da ne bilirmiş canım, rabbim ol dedikten sonra
:

evet canım hamile kalmıştı.. aman ben tembelim. benim bebiş tam aşk bebeği olacak hiç beklemediğim an gelcek
ayda 1-2 çalışmayla 5 yılda anca gelir belki ama ölee

BAT beklenen adet tarihi SAT son adet tarihi dil altından ölçüyosun ağzını kapatıyosun..birde sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan hemen ölçüyorsun bu ölçümünü dikkate alıyosun gün içinde ölçtüklerini değil.. yorganın değişmesi bile ateşi etkilermiş

cicim bebeiş istiyorsan bazı zorluklara katlanmak zorunda kalacaksın hepimiz kalıyoruz. dil altından ölçmenın nesi zor olabilirki. zaten 3-5 sanıyelık bi olay. agzını kapatırsan dereceyi agzında tutmk kolay olur, acık tutarsan elınle tutmak zorunda kalırsın, o sana kalmış.
2 kere arka arkaya ölçme, aklını karıstırır sadece. sabah erken saatte kalk, yataktan kalkmadan, her gun aynı saatte olacak sekılde ayarla, dil altına dereceyi koy, 5 sn sonra cıkar ateşine bak ve kaydet. işte bu kadar.
bat da adet döngün demek. kaç günde bir adet oluyorsan o senin batındır. meela ben 30 gunde bir adet oluorum, ve batım 30 diorum

iyi şanslaaar

zorluk bu oslun katlanırız da
sadece yanlıs olcmıyım dıye sormustum kızlar
ben dılaltından yapamıyorum ya
kasıktan olcucem
hep aynı yerden olcunce sorun olmaz sanırım
muhım olan o farkı gormek dı mı

benım adet donguım cok kısa yahu
25 gun
bazen 24 de oluyo ama duzenlı
kıs aolunca daha cok yumurta harcamıs oluyorum dı mı
yas da gecıyo
ooff offfffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…