My Ovulation Chart
ayy heyecanlandım ben ya,gecen ay 14. güne cekmişti ff cızgıyı, zaten ateste o gün tavan yapmıstı. şimdi bugun 13. gündeyim ve atesım gecen ayın 13. günü ile aynı. düne göre düştü, gecen aykı gibi olacaksa durum, yarın yukselcek ve yımırtlıcam
ben başlıyorum artık bu gece çalışmalara kızlar
hadi bakalım , yımırtalarıma ve kocama sağlık
hayatım 4 aydır deniyorum ben 5. aydayım henüz birşey yok.. Biz yumurtlamayı yakaladık diye illa o döllenecek diye birşey yok:) Hemen daha başlamadan umutsuzluğa kapılma lütfen, bu biraz şans biraz da zaman işi, kimi şanslı ilk aydan tutturuyor, kimi de biraz daha uğraşıyor. İnşallah sen şanslı olan gruptansındır ama ilk seferden tutmazsa da yıkılma yani, bu çok normal.. İlk 3 ayda hamile kalma şansı normalde %25 gibi az bir oran.. Sıkma canını, pozitif düşün..
My Ovulation Chart
ayy heyecanlandım ben ya,gecen ay 14. güne cekmişti ff cızgıyı, zaten ateste o gün tavan yapmıstı. şimdi bugun 13. gündeyim ve atesım gecen ayın 13. günü ile aynı. düne göre düştü, gecen aykı gibi olacaksa durum, yarın yukselcek ve yımırtlıcam
ben başlıyorum artık bu gece çalışmalara kızlar
hadi bakalım , yımırtalarıma ve kocama sağlık
Günaydın ateşli hatunlarrrrrrrrrrrr bugün nasılsınız bakalım :2:
canımm baya dalgalı bu ay senin ateşşşş,
havalardan olabilir mi acaba onlarda bi dengesiz ama
çizgin baya koyu hakkaten çatlamış demekki
yumurtlamadığın ihtimalini yok ettik en azından.
ama o ölçüm günlerinin boş olmasıııııııııııııııı güzel olmamış
güzel gidiyo bence, tık yok fln diye düşünme
ztn noluyosa son gün oluyo, inş düşmez hiç
canım canım günaydııın
güzel haber var, ingilizcemuzik hamile. dün sabah öğrendik. kan testi yaptırmış.
senin dpo 7 daha, henüz belli olmaz, en az 5-6 gün daha beklemek lazım. o yüzden hemen pas geccem falan diye düşünme. bekleyelim hep beraber görelim
canım meraba, aramıza hosgeldın. burda bir çogumuzun 2. 3. 5. hata daha cok ayı. ve henuz sonuc alamayan bır surude ınsan var. ates yöntemı sadece yumurtlama gunu tayını ıcın kullanılıp, şansımızı bıraz daha arttırmak ıcınkullandıgımız bır yöntem. hemen uyguladım olacak dıye bır sye yok, banunun dedıgı gıbı, dogru gunde ılıskı oldu ama o dollenecek dıye bır sey yok, bu bıraz da rabbimin yazdığı şeye bağlı işte. bu durumda biz herseyı yaptık gerisi allaha havale dediğimiz bi durum işte.
dilerim sen bizler gibi cok beklemezsın, ates yontemı sana ugur getırır ıns.
yani ilişki o günlerde olmadı mı demek istiyorsun, yoksa işaretlememişmisin?
ff amca, pek zeki, genelde dogru yere cekıyor cızgıyı.
inşallah hayırlısı olsun tatlım. senin içinde bizim içinde
evet ya doktor yumurta gelişmemiş diyince hiç sallamadım. o zaman da hayret etmiştim şimdi de ediyorum. fatoşa da doktor öyle demişti ama maşallah gece demedi gündüz demedi çalışmalara devam etti o
günaydın kızlaarrbende bu ay doktor kontrolünde yumurtladım aynı zamanda da ateşimi kontrol ediyorum.. başka zamana örnek olsun diye
My%20Ovulation%20Chart]37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızzz sen daha başlamadın mııııııııııııııı geç bile kaldın
spermcanlar ancak ulaşcak yımırtaya onlarada zaman lazım azcık
önden önden gidipte yımırtaları beklicekler orda daha çocuklar
öyle tam gününü bekleme bence bikaç gün önceden düşük tempoda olsa başla sen,
boş bırakmaya gelmez bunları
eve gittiğin gibi adamın üstüne atla derim ateşin düşmüş bak
peki o fatos dediğin arkadas hamile mi kaldı o ay? eger öyleyse senniye bos veriverdin hemen bacım?evet ya doktor yumurta gelişmemiş diyince hiç sallamadım. o zaman da hayret etmiştim şimdi de ediyorum. fatoşa da doktor öyle demişti ama maşallah gece demedi gündüz demedi çalışmalara devam etti o
günaydın kızlaarrbende bu ay doktor kontrolünde yumurtladım aynı zamanda da ateşimi kontrol ediyorum.. başka zamana örnek olsun diye
My%20Ovulation%20Chart]37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yaaa evet bak o ne kdr güzel bir örnek
bunu yaptığı ay hamile kaldı hemde
demekki ne yapıyoruz kim ne derse desin kocamızı sevmeye devam ediyoruz
öyle boşlarsak olmuyo bu işler
hadi hayırlı olsun cnm yımırtan inşş döllenirde bebişin gelirrrrrrr
ateşin güzel maşallah
ayy canım alemsin yaaa
öyle yapıcam zaten. eve gider gitmez atlıcam üstünee..
dünden önceki gece olmustu ilişki ama dün bilerek ellettirmedim acıkcası kocama
çünkü en önemli güne birikmiş sperm ordusunu göndermek istedm savaşa ki şans yüksek olsun:))
allahım ne kaaa bilimseliz, neler de düşünüyoruz ya rabbiiim
peki o fatos dediğin arkadas hamile mi kaldı o ay? eger öyleyse senniye bos veriverdin hemen bacım?
bak şimdi, hemen koy verdin demekki
hem drlar da ne bilirmiş canım, rabbim ol dedikten sonra
çalışmalar da dogru zamanlarda oldu o zaman. doktorun yımırtlattıysa ne zamanlar ilşki olması gerektiğini günü gününe biliyormuşsundur ne güzel.
inşallah döllenmiştir o yumoşlar da sende güzel haberler verirsin bize.
hem ateşin de maşallah pek güzel gidiyor.
sağol canım inşallahhhhinanki birde hamile olduğunu duyduğumda en çok seviniceğim kişilerden biride sensin
ah canım bnm sağolasın, inanki karşılıklı bu duygular.
hep aklımdan geçiriyorum bende burda bekleyen arkadaşlarımı,
sen bayadır gözükmüyorsun bide bi ara aklımdan geçirdim hatta acaba dedim bebiş tuttuda boşladı mı buraları :)
inşallah şu şeytanın bacağını kırarız da en yakın zamanda şöyle bi güzel halaylar çeker kutlamalar yaparız :)
ben bi süre beklemedeyim ztnde sizleri bekliyorummmmmmmmmmmmm allahın izniyle
peki o fatos dediğin arkadas hamile mi kaldı o ay? eger öyleyse senniye bos veriverdin hemen bacım?
bak şimdi, hemen koy verdin demekki
hem drlar da ne bilirmiş canım, rabbim ol dedikten sonra
:
sorularımı kimse görmedi mi kızlar
Ok ey ben ateş ölçmeye bugundne baslıyım o zmn reglımı beklemıyım.
Ben de braun un atesolcerı var hem dılaltı hem koltukaltı oluyor.
Ama ben ıkı tane ust utse olctugumde bıle aynıyı tutturamıyorum.
Nedne olabılır.
Dilaltından ölçmek zor oluyor, ağzımı kapatmam gerekıyor mu acık olsa da olcer mı
bir de BAT ne demek, çok soru sordum ama yenıyım idare et. :))
sorularımı kimse görmedi mi kızlar
Ok ey ben ateş ölçmeye bugundne baslıyım o zmn reglımı beklemıyım.
Ben de braun un atesolcerı var hem dılaltı hem koltukaltı oluyor.
Ama ben ıkı tane ust utse olctugumde bıle aynıyı tutturamıyorum.
Nedne olabılır.
Dilaltından ölçmek zor oluyor, ağzımı kapatmam gerekıyor mu acık olsa da olcer mı
bir de BAT ne demek, çok soru sordum ama yenıyım idare et. :))
cicim bebeiş istiyorsan bazı zorluklara katlanmak zorunda kalacaksın hepimiz kalıyoruz. dil altından ölçmenın nesi zor olabilirki. zaten 3-5 sanıyelık bi olay. agzını kapatırsan dereceyi agzında tutmk kolay olur, acık tutarsan elınle tutmak zorunda kalırsın, o sana kalmış.
2 kere arka arkaya ölçme, aklını karıstırır sadece. sabah erken saatte kalk, yataktan kalkmadan, her gun aynı saatte olacak sekılde ayarla, dil altına dereceyi koy, 5 sn sonra cıkar ateşine bak ve kaydet. işte bu kadar.
bat da adet döngün demek. kaç günde bir adet oluyorsan o senin batındır. meela ben 30 gunde bir adet oluorum, ve batım 30 diorum
iyi şanslaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?