BAT beklenen adet tarihi SAT son adet tarihidil altından ölçüyosun ağzını kapatıyosun..birde sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan hemen ölçüyorsun bu ölçümünü dikkate alıyosun gün içinde ölçtüklerini değil.. yorganın değişmesi bile ateşi etkilermiş
canım hep buralardayım kk dan vazgeçilirmiilk bende hapşuu lar zamanında başlamıştım.. ondan sonra endokrin doktorum beni sakın bu kiloyla hamile kalma iye korkuttu bende bisüre diete felan başlaıdm ara verdim tabi bebeğe ama bir arpa boyu yol alamadım anca 5 kilo verebildim baktım bu iş olcak gibi değil çalışmalara geçen ay yine başladık.. olmayınca doktora gittim doktorda pko var bende diye klomene başladı bu ay senide takip ediyodum bu arada yani geçmiş olsun belinden rahatsızlandın dimi :26:
olsun cnm 5 kilo 5 kilodur, yine dikkat edersin korunurkende diyetine.
iyi etmişsin çalışmalara başlamakla bencede. bi süre dinlenme olmuş hem sanada
şmdi bomba gibi dönersin inş :)
doktora gitmende iyi olmuş şimdi onun yımırtlatmasıylan inş daha çabuk gelir bebeğin.
evt cnm belimden tedavim devam ediyor bikaç ay bende sahalardan uzağım :)
yaaa bak şimdi korktum yaa, ama bak yarın atesım yukselecek muhetmelen yanı yarına daha kac saat var. ben bu aksam 8-9 gibi çalışsam, 6 saat de yolu tutsa şu spermciklerin, yumoşuma yetişirler bee. yaa nolur kaçırmayayım yaaaaaa.ama bak ben bi yerde okudum ne kadar doğru bilmem
spermler 6 saatlik bir yolculuktan sonra yımırtaya ulaşıyormuşlar.
bu sebebple ztn yumurtlamadan önceki gün ilişki çok önemli.
senin fikirde güzelmiş biriktirip gönderme fikri ama işin bide bu boyutu var
hakkaten ne kaaa perspektif bakış açıları olan aşüfteleriz anlamadım ben biizi
anaaamcanım doktor cumartesi günü 11 de iğneyi vurdurdu. ertesi akşam 11 de ve pztesi sabahı 7 de ilişki verdi. ondan sonra ilişki olsada bi etkisi olmaz dedi.. hatta ben iğneyi vurmadan önceki akşam ilişki olsunmu dedim.. çok ara vermiş olmayalım dedim.. hayır olmasın dedi.. 2-7 günü uygun buluyoruz dedi ilişki vermedi :44: bu arada ff de bana çizgiyi doktorun ilişki verdiği güne çekti:26:
evet canım hamile kalmıştı.. aman ben tembelim. benim bebiş tam aşk bebeği olacak hiç beklemediğim an gelcek
ayda 1-2 çalışmayla 5 yılda anca gelir belki ama ölee
ah karanfilim ah, ben görcem seni, bebişin bi olsun bak o zaman tembel kalabilecek msiin
sen uyumak isticen, o uyancak, sen oturup dinlenmek isticen o mızıldıcak.
şimdi yap yapabildiğin kadar tembellik, bak yarın bebiş olunca bugünleri nasılsa çok arayacaksın
ay hadi inşallaaaah tez zamandaaaa
anaaam
yav arkadaş nasıl becerdiniz sabah 7 de ilişkiyibiz de mumkun değil. ne benm adamda ne bende tık yok sabahları. hele ki ödev gibi olunca, keyfi hiç gelmez bizim cunyırın
maşallah maşallah size, hadi bakalım ,dogru zamanda dogru seyler yapıldı, gerisi allahıma kaldı artık, nasip edecekse döllenme olur.
peki (bunu kesinlikle düşünmek istemiorum ama sormak istedim sadece) bu ay olmazsa önümüzdeki ay tekrarlıcanmı iğneyi?
bide sen neden bu yola basvurmustun, ne problemi vardı?
olsun cnm 5 kilo 5 kilodur, yine dikkat edersin korunurkende diyetine.
iyi etmişsin çalışmalara başlamakla bencede. bi süre dinlenme olmuş hem sanada
şmdi bomba gibi dönersin inş :)
doktora gitmende iyi olmuş şimdi onun yımırtlatmasıylan inş daha çabuk gelir bebeğin.
evt cnm belimden tedavim devam ediyor bikaç ay bende sahalardan uzağım :)
kasıktan ölçsem de aynısı dı mı
dılaltında tam olmuyo sankı ceene yapımdna belkı tam kapanmıyo sankı
koltukaltı da azıcık ucu dısarı cıksa baska oluyor
kasık tam kapandıgındna garantı gıbı gelıyor
ne dersın sen_?
yaaa bak şimdi korktum yaa, ama bak yarın atesım yukselecek muhetmelen yanı yarına daha kac saat var. ben bu aksam 8-9 gibi çalışsam, 6 saat de yolu tutsa şu spermciklerin, yumoşuma yetişirler bee. yaa nolur kaçırmayayım yaaaaaa.
hem şöle de bişi var. spermler 3 gün yaşayabiliolar ya hanı, bzm daha son ilişkinin üstünden 40 saat falan gecti, daha 3 gün dolmadan ben yeni spermleri göndercem.
olur dimi olur dimii :18::18:
yaaaaa korkutmak istemiyorum canım ama bilgin olsunda ona göre önlem al diye söyledim.
işi şansa bırakmaya gelmez bigün için.
e tamam senin ilişkin olmuş evvelki gün o idare eder dediğin gibi.ben hiç olmadı sandım kız ondan korktum
sen en iyisi bundan sonra arada 1 gün kalacak şekilde organize et şu işi
öyle sabah ölçtüğün sattte çat edecek çatlayacak sanıyosun ama öyle değil
ateş düştüğünde yumurta atılmış demektir yumurtalıklardan
tüplerden gidip bi yeri var sanıyorum fallop tüğümü ne orlarda bekliyo bildiğim kadarıya.
24 saate kdr orda bekledikten snrada çatlıyor.senin yumurtan bugün atıldı belkide.
orda bekliyo yazık yavrucak bakacak spermcan yok ortada yazık değil mi ona.
bakacak bakacak gelen giden olmuyo sabaha tasını tarağını toplayıp gidecek
ayy iyice dramatize oldukkk gülme krizine giriyorum şuanda neleri didikliyoruz allahım :26::26::26:
uzun lafın kısası bu gece çalışın şenaycım evvelki günden ohooo spermler duruyo orda daha ztn en doğru zamandasın.
valla canım bizim içinde hiç kolay olmadı sabahın köründeuykumuz var bi yandanda iş var olucak biticek bi yarım saat yatıp kalkıp bide işe gidicem bende pko olduğu ve bazı aylar yumurtlamadığım için ilaç ve iğne kullandım canım.. bu ay olmazsa 1 ay ilaçsız denicez sonraki ay yine ilaçlı olucak
inşallah seninde dönüşün muhteşeeemmmm olur canımmmm
valla ben hiç şimdiye kadar kasıktan ölçmedim hiçbir fikrim yok :44: daha tecrübeliler cvp versin bu soruyoduayenleri bekliyoruz
ayyy vip gelmiş. tüm tablolarım görünüyor. kızlar tam 12 ay olmuş varya
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
5 gün vip az olmuş 1 yılın şerefine bir ay verir insan.. hıh..
ay süpersin sen yaa. anlatışın süpper ve çok çok faydalıyaaaaa korkutmak istemiyorum canım ama bilgin olsunda ona göre önlem al diye söyledim.
işi şansa bırakmaya gelmez bigün için.
e tamam senin ilişkin olmuş evvelki gün o idare eder dediğin gibi.ben hiç olmadı sandım kız ondan korktum
sen en iyisi bundan sonra arada 1 gün kalacak şekilde organize et şu işi
öyle sabah ölçtüğün sattte çat edecek çatlayacak sanıyosun ama öyle değil
ateş düştüğünde yumurta atılmış demektir yumurtalıklardan
tüplerden gidip bi yeri var sanıyorum fallop tüğümü ne orlarda bekliyo bildiğim kadarıya.
24 saate kdr orda bekledikten snrada çatlıyor.senin yumurtan bugün atıldı belkide.
orda bekliyo yazık yavrucak bakacak spermcan yok ortada yazık değil mi ona.
bakacak bakacak gelen giden olmuyo sabaha tasını tarağını toplayıp gidecek
ayy iyice dramatize oldukkk gülme krizine giriyorum şuanda neleri didikliyoruz allahım :26::26::26:
uzun lafın kısası bu gece çalışın şenaycım evvelki günden ohooo spermler duruyo orda daha ztn en doğru zamandasın.
son olur inşallah canım. demekki neymiş ff amca cimrinin tekiymişayyy vip gelmiş. tüm tablolarım görünüyor. kızlar tam 12 ay olmuş varya
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
5 gün vip az olmuş 1 yılın şerefine bir ay verir insan.. hıh..
ayy inş 13. ve son olsun artık
bide bu vip hep size geliyo
kaç aydır maşallah bana bi uğramadı yaaa
biyerde yanlışmı yapıyormki ben
selam arkadaşlar ateş ölçme yöntemini sadece ovulasyonu öğrenmek için mi kullanıyorsunuz yoksa hamile kaldığınızı da anlayabiliyor musunuz?
ben de adetten 2 hafta sonra başladım ateşimi ölçmeye. o gün başlanıldığını bilmiyordum. bidahaki ay ben de çizelge yapıcam.bu yabancı siteyle mi yapılıyo çizelge?
ayy inş 13. ve son olsun artık
bide bu vip hep size geliyo
kaç aydır maşallah bana bi uğramadı yaaa
biyerde yanlışmı yapıyormki ben
ay süpersin sen yaa. anlatışın süpper ve çok çok faydalı
evvel ki geceki ilişkiyi ve dun ilişki olmayışını bilinçli ayarlamıştım zaten tatlım. bu avşaam kesinlikle halvet var anlıcaan
hem belki şöle de bi durum var, bgn kü düşüşüm öle bariz bi düşüş diil, nitekim bu ayki dpo öncesi ateşim saçmaladı, hep diodum bu ay yumos gunu oncesı düşüşü farkedemicem diye, sadece geçen ayla karşılastırıorum, gecen ay 14. gün çatladım diye bu ay da 14. gün çatlıcakmışım gibi planlıyorum, halbuki belkide 15. gün yada 16. gün olacak çatlama. çünkü vardır bnm döngümde uzamalar.mümkün yani öle geçe kalması.
bu akşamdan itibaren yumoşlarımı ve spermcanları almış olduğum ve vermiş olduğum eğitimlerle, davet edicem ait oldukları yere
ay ay aayyy hadi bakalım inşallah güzel sonuclarla gelirim ay sonu kk yaa
son olur inşallah canım. demekki neymiş ff amca cimrinin tekiymiş
amaaan boşver, baksana bu kadar bilinçlendik bilmediğimiz şey yok, biz ffin cimriliğine vipliğine kalmadık. hhıııııhhhh
kendi yorumlaırmız bize yeter. hem ondan daha cok sey biliyoruz, bazen çizgiyi yanlış yere bile çektiği oluyor.
dimi ama
eveeet bu duruma 'kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş'' diyoruzzz ve karanfile vipliğin hayırlı olsun diip konuyu kapatıyoruzz
benim genelde adete yakın hep veriyo vip. ama bi kere 30 gün vermişti. o zaman da ateş ölçmeyi bırakmıştım
kafasına göre veriyo sanırım ya..
Sonu gayet güzel bağlamışsın tebrik koyuyorum hislerime tercüman olmşsun adeta
sende çok hoşsun ya bazen okurken gülüyorum yazdıklarına bu dava bizi bizden etti
tavrımız tarzımız herşeyimiz ona göre yani inş normale döneriz dimi doğurunca
böyle kalcam diye korkuyom bazen,
araştırmacı kişilik ve bir eğitimci edasıyla gelip burda çat çat yazıp yazıp çıkmak ta bi yere kadar
evvveet bugünkü dersimiz bu kadaaaay çok şey öğrendik aferim bize,
akşama tekrar yapmak kaldı ödevler eksiksiz olsun litfen
Yok anladım ben FF bile gıcık bana
i was wondering can you get pregnant after ovualtion occured 4 days ago?.. is that possible ?
Great question! An egg usually survives for no more than 24 hours after ovulation. So, if sexual activity (without contraception) occurs 24 hours after ovulation, it is unlikely pregnancy will occur.
HOWEVER, if sexual activity occurs 3-4 days before ovulation, it is possible for sperm to survive in the reproductive tract that entire time, and pregnancy is possible. Hope that answers your question. For more information on planning a pregnancy, ask your doctor.
bak cicim, ovulasyondan 3-4 gün önceki ilişki hamilelik şansı yaratabilir, ancak ovulasyon sadece 24 saat sürdüğü için 24 saat sonraki ilişkinin bi anlamı olmaz diyor.
hee elin gavuru biel aynı şeyi sölediğine göree allahın izniyle ben bu ay yakaldım
inşallah döllenme de olur da ay sonu müjdeyle gelirim sizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?