kizlar size bir bilgi,
batim a kadar atesim hep 37 ve batimda da 37 ile devam etti ama yinede hastalandim ates olcme cok guvensiz
normal arkadaslarımın benm buradakı yazdıklarımı okumasını asla ama asla okumasını ıstemem, içine başka bi şenay kaçmış senin derler kesinSonu gayet güzel bağlamışsın tebrik koyuyorum hislerime tercüman olmşsun adeta
sende çok hoşsun ya bazen okurken gülüyorum yazdıklarına bu dava bizi bizden etti
tavrımız tarzımız herşeyimiz ona göre yani inş normale döneriz dimi doğurunca
böyle kalcam diye korkuyom bazen,
araştırmacı kişilik ve bir eğitimci edasıyla gelip burda çat çat yazıp yazıp çıkmak ta bi yere kadar
evvveet bugünkü dersimiz bu kadaaaay çok şey öğrendik aferim bize,
akşama tekrar yapmak kaldı ödevler eksiksiz olsun litfen
kizlar size bir bilgi,
batim a kadar atesim hep 37 ve batimda da 37 ile devam etti ama yinede hastalandim ates olcme cok guvensiz
canım 37 ve üzeri olan kişiler hamiledir diye bir kaide yok.
kişinin kendi vücud ısısına göre ortalamanın üzerinde gittiyse umut vardır.
demekki senin vücud ısı ortalaman yüksek ve 37 senin için anormal bir ateş değil.
Merhaba arkadaslar herkes iyidir umarm.. Dr.a gittim 15. Gun , yumurtan catlamis dedi.. Bakalim nolcek.. Esimde biraz sperm dusuklugu var, 1 ml. de 16.4 . Gun asiri olmaliymis.. Ama bu gun asiri demek 48 saat anlamina mi geliyo anlamafim..13. Gun atesim 35.5e dustu, 14. Gun sabah 06.30da olctm 36.0ya cikti.. Ben simdi 13. gunu 14. Gune baglayan gece mi yumyrtlamis oluyorum. Ya kavram karmasasi yadiyorm, yumurtlamak ile yumurtanin catlamasi ayni sryler mi?? Diyelim ki o gece 04.00 te yumyrtlafim, yumurta ertesi gece 04.00e kdr mi yasiyor?? Bir de bi yerdr okudum ates yuksrldigi de genellikle gebelik icin gec kalinmis oluyor diyordu.. Kudura bakmayin, sansimiz biraz dusuk oldugu icin yumurtlama gunu olayini iyi anlamaya calisiyorum.. Bir de sizce FSH 8 sinirda bi rakam mi?? Drum biz 4-5 olmadini istetiz ama cok da sorin dehil dedi, icimi bulandirdi..
yaaaaa korkutmak istemiyorum canım ama bilgin olsunda ona göre önlem al diye söyledim.
işi şansa bırakmaya gelmez bigün için.
e tamam senin ilişkin olmuş evvelki gün o idare eder dediğin gibi.ben hiç olmadı sandım kız ondan korktum
sen en iyisi bundan sonra arada 1 gün kalacak şekilde organize et şu işi
öyle sabah ölçtüğün sattte çat edecek çatlayacak sanıyosun ama öyle değil
ateş düştüğünde yumurta atılmış demektir yumurtalıklardan
tüplerden gidip bi yeri var sanıyorum fallop tüğümü ne orlarda bekliyo bildiğim kadarıya.
24 saate kdr orda bekledikten snrada çatlıyor.senin yumurtan bugün atıldı belkide.
orda bekliyo yazık yavrucak bakacak spermcan yok ortada yazık değil mi ona.
bakacak bakacak gelen giden olmuyo sabaha tasını tarağını toplayıp gidecek
ayy iyice dramatize oldukkk gülme krizine giriyorum şuanda neleri didikliyoruz allahım :26::26::26:
uzun lafın kısası bu gece çalışın şenaycım evvelki günden ohooo spermler duruyo orda daha ztn en doğru zamandasın.
geçen yıl beraber korunmayı bıraktığımız bi arkadaş vardı face de foto eklemiş meğer sonra hamile kalmış hiç görüşmemiştik. bebeğinin fotoğrafı.
sanırım bebek bana nasip olmayacak
o zaman bu ayki değerlerimi yazayım yorumlarsanız sevinirim;yalnız adetin tam 14. gününde başladımbide ölçümler koltuk altından ve genelde 30-32 günde bir adet görürüm
16.04 adetin 1. günü
29.04 35,3 14. gün
30.04 35,8
1.05 35,2
2.05 35,8
3.05 35,8
4.05 35,6
5.05 35,9
6.05 36,0
7.05 36,3
8.05 36,0
9.05 36,0
10.05 36,0
11.05 35,8
normal arkadaslarımın benm buradakı yazdıklarımı okumasını asla ama asla okumasını ıstemem, içine başka bi şenay kaçmış senin derler kesin
tamam hocam, tekrarlarımı akşam kocama anlataraktan yapıcam, (ki oda ögrensin) ödevimi de müthiş bir dikkatle ve fazlasıyla yürekten yapcam. emin olabilirsiniz
canim ovu gunumden beri yukseklesn atesim adet gunum dusme yapmadi yani benim normalde bu sicaklikta olmuyodu
geçen yıl beraber korunmayı bıraktığımız bi arkadaş vardı face de foto eklemiş meğer sonra hamile kalmış hiç görüşmemiştik. bebeğinin fotoğrafı.
sanırım bebek bana nasip olmayacak
16 gün gibi geldi bana şu an içinde iyi gidiyor dpo 10 dasın dpo 14 e kadarda düşmez inşallah...
nerdesin sen kaçakkk
16 gün gibi geldi bana şu an içinde iyi gidiyor dpo 10 dasın dpo 14 e kadarda düşmez inşallah...
ateşli günler. bayanlar. ben bugün memlekete gidiyorum.
hafta sonu güzel haberler alırız umarım.
görüşmek üzere.
buralardyım kızz asıl siz nerelerdesiniz
ben hep uğruyorum cnm bakınıyorum adetimin 6 günü ateş ölçmekteyim ilacımı kullanıyorum böle tuvarlanıp gidiyos senden naberler bakalım kocan da yokmuşş
heheheeeeeee
aferim bize çok akıllıyız hemen kavrayıp uyguluyoruz
şaka bi yana canım çekti bak hastayımda kocamı özledim
bnm durumuma varmı bi çare ki
anaam herkeste bi yerlere gidiyor yaa, ben kalakaldım buralarda.
birinizde demiyor ki gel seni de götüreyim.
başka topicte görüyom seni buraya gelmiyon
özletmeyin anacımmmmmmmm
hayırlı olsun yeni döngün canım, ateşli bir ay olur inş senin için tüm bekleyenler için daha doğrusu
kocam burda kızzzzzzz bi yere gitmedi de
bnm derdim şu, şmdi reglim ya 2. günüm yaramazlık yapamıcam bu hafta o açıdan yani
bitse de gitsek
oynaşasım geldi, kızlarla böyle konuşnca sabahtan beri
ben bozdum yokh u bennn
canıma da deysin oooh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?