Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaslar herkes iyidir umarm.. Dr.a gittim 15. Gun , yumurtan catlamis dedi.. Bakalim nolcek.. Esimde biraz sperm dusuklugu var, 1 ml. de 16.4 . Gun asiri olmaliymis.. Ama bu gun asiri demek 48 saat anlamina mi geliyo anlamafim..13. Gun atesim 35.5e dustu, 14. Gun sabah 06.30da olctm 36.0ya cikti.. Ben simdi 13. gunu 14. Gune baglayan gece mi yumyrtlamis oluyorum. Ya kavram karmasasi yadiyorm, yumurtlamak ile yumurtanin catlamasi ayni sryler mi?? Diyelim ki o gece 04.00 te yumyrtlafim, yumurta ertesi gece 04.00e kdr mi yasiyor?? Bir de bi yerdr okudum ates yuksrldigi de genellikle gebelik icin gec kalinmis oluyor diyordu.. Kudura bakmayin, sansimiz biraz dusuk oldugu icin yumurtlama gunu olayini iyi anlamaya calisiyorum.. Bir de sizce FSH 8 sinirda bi rakam mi?? Drum biz 4-5 olmadini istetiz ama cok da sorin dehil dedi, icimi bulandirdi..

kizlar size bir bilgi,
batim a kadar atesim hep 37 ve batimda da 37 ile devam etti ama yinede hastalandim ates olcme cok guvensiz

canım 37 ve üzeri olan kişiler hamiledir diye bir kaide yok.
kişinin kendi vücud ısısına göre ortalamanın üzerinde gittiyse umut vardır.
demekki senin vücud ısı ortalaman yüksek ve 37 senin için anormal bir ateş değil.

normal arkadaslarımın benm buradakı yazdıklarımı okumasını asla ama asla okumasını ıstemem, içine başka bi şenay kaçmış senin derler kesin
tamam hocam, tekrarlarımı akşam kocama anlataraktan yapıcam, (ki oda ögrensin ) ödevimi de müthiş bir dikkatle ve fazlasıyla yürekten yapcam. emin olabilirsiniz

kizlar size bir bilgi,
batim a kadar atesim hep 37 ve batimda da 37 ile devam etti ama yinede hastalandim ates olcme cok guvensiz

canım adet oldugun zaman düşmeme durumu bazen biçok kişide oluyor. zaten bu yöntem hamıle olup olmadıgını anlamaktan zıyade yumurtlama gününü tayin edip şansımızı arttırmak için kullanılıyor.
ayrıca, ateş tamamen hormonal düzenimize göre oynadıgı için, yada ateş olayı herhangi bir hastalık grıp enfeksıyon vb seylerdede artıp azaldıgı ıcın, etkilenebiliyor.

canim ovu gunumden beri yukseklesn atesim adet gunum dusme yapmadi yani benim normalde bu sicaklikta olmuyodu

geçen yıl beraber korunmayı bıraktığımız bi arkadaş vardı face de foto eklemiş meğer sonra hamile kalmış hiç görüşmemiştik. bebeğinin fotoğrafı.
sanırım bebek bana nasip olmayacak

cucucan
bak yokh bu yumurtlama catlama vs olayını az önce cok güzel acıklamıstı. onun yazdıgı gıbı oluyor.

bazılarımızı rabbim daha çok sınıyor belki de canım.
kulum ne kadar dayanacak diye bakıyor bizlere.
hatta şu anda hepimize gülüyor, ne kadar aciz ve cahilsiniz kullarım diyor, bosuna ugras bu caba, herşey benım yazdıgım zamana göre olacak...

lütfen böyle umutlarını yakıp yıkma.
inan ki burda birini böyle göreyim, bende dagılıyorum hemen. bakıyorum ki hersey bos, sankı hıc anne olamıcakmısım ve eger oyle olacaksa yasamak cok anlamsız gelıyor. çünkü o kadar çok istiyoruz işte, o kdr yürekten edıyoruz bu konu da dualarımızı.
nolur bu kadar sıkma canını, rabbim caresiz dert vermesin. bak önünde aşılama var, o olmazsa tüp bebk var. hepsini denices olmazsa.
yeter ki sen iyi ol, eşin iyi olsun.
ah kız üzdün beni ........

o zaman bu ayki değerlerimi yazayım yorumlarsanız sevinirim;yalnız adetin tam 14. gününde başladım bide ölçümler koltuk altından ve genelde 30-32 günde bir adet görürüm

16.04 adetin 1. günü
29.04 35,3 14. gün
30.04 35,8
1.05 35,2
2.05 35,8
3.05 35,8
4.05 35,6
5.05 35,9
6.05 36,0
7.05 36,3
8.05 36,0
9.05 36,0
10.05 36,0
11.05 35,8

16 gün gibi geldi bana şu an içinde iyi gidiyor dpo 10 dasın dpo 14 e kadarda düşmez inşallah...

heheheeeeeee
aferim bize çok akıllıyız hemen kavrayıp uyguluyoruz
şaka bi yana canım çekti bak hastayımda kocamı özledim
bnm durumuma varmı bi çare ki

canim ovu gunumden beri yukseklesn atesim adet gunum dusme yapmadi yani benim normalde bu sicaklikta olmuyodu

bazen oluyor adet olunca düşüyor ateş bikaç tabloda görmştüm
hatta banada bi kere olmuştu.
kaç gün geciktin sen? kimyasal geçirmiş olmayasın.
ay bende kurt düşürüyorum içinize ama yaşadım bunu da o yzden biliyorm.
neyse bi daha yanıltmaz seni inş.

aaaa ama yapma böyle cnm.
az önce görüşmeden çktım.
kız 89'lu.
2 yaşında oğlum var deyince
oracıkta boğasım geldi onu.
bunun gibi onlarca kişiyle denk geliyorum hergün.
bizimde olacak, geç meç olacak işte olacak

16 gün gibi geldi bana şu an içinde iyi gidiyor dpo 10 dasın dpo 14 e kadarda düşmez inşallah...

nerdesin sen kaçakkk

Son düzenleme:
ateşli günler. bayanlar. ben bugün memlekete gidiyorum.
hafta sonu güzel haberler alırız umarım.
görüşmek üzere.

ateşli günler. bayanlar. ben bugün memlekete gidiyorum.
hafta sonu güzel haberler alırız umarım.
görüşmek üzere.

anaam herkeste bi yerlere gidiyor yaa, ben kalakaldım buralarda.
birinizde demiyor ki gel seni de götüreyim.
iyi yolculuklar bitanem. hayra doğru inş.

Son düzenleme:

başka topicte görüyom seni buraya gelmiyon

özletmeyin anacımmmmmmmm
hayırlı olsun yeni döngün canım, ateşli bir ay olur inş senin için tüm bekleyenler için daha doğrusu
kocam burda kızzzzzzz bi yere gitmedi de
bnm derdim şu, şmdi reglim ya 2. günüm yaramazlık yapamıcam bu hafta o açıdan yani
bitse de gitsek
oynaşasım geldi, kızlarla böyle konuşnca sabahtan beri

heheheeeeeee
aferim bize çok akıllıyız hemen kavrayıp uyguluyoruz
şaka bi yana canım çekti bak hastayımda kocamı özledim
bnm durumuma varmı bi çare ki

heee bacım bak o konuda bişi diyemicem.
ıyy senin yerinde olmak istemezdim, can çekince fena oluyo fena

ben bozdum yokh u bennn
canıma da deysin oooh

kızlar dpo dan sonraki 14.günde olması şart mı reglin .8. günde veya 10 da falan olabilir mi ben 8. gündeyim de kasıklarım ağrıyo regl olcakmış gibi .ümitlendim çok ,ateşim de 37.2 oldu .sizce ,sizce ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…